הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מפרידים את הקוביות כמוהו?

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
richard_duchon-20200604-0001.jpg

ריצ'רד דושון ^

איך מזיזים את הקוביות לצדדים אחד מהשני שיהיה את החור הזה באמצע

בהנחה ולרדת בא.ש זה לא בעיה בשבילי

תנו לי תרגילים טובים לזה בסגנון מתכונת התקדמות של progressive overload ואם באתם לפה להגיד, אי אפשר זה גנטיקה, אז לכו בחזרה לאיפה שבאתם ממנו

אם אפשר גם הסבר מכני על השרירים השונים ואיך לעשות את זה גם אשמח

אשמח לעזרתכם

קוביות בונים במטבח, במקרה הזה עם סכין קצבים טובה.
מבנה הקוביות זה עניין של גנטיקה, איך מסודרת הרשת הסיבית בין הקוביות ובאיזה עומק היא נמצאת

מבנה הקוביות זה עניין של גנטיקה, איך מסודרת הרשת הסיבית בין הקוביות ובאיזה עומק היא נמצאת

״ואם באתם לפה להגיד, אי אפשר זה גנטיקה, אז לכו בחזרה לאיפה שבאתם ממנו״

• פותח/ת השרשור
מממ,ספר לי עוד
אוכלים פחות קלוריות, אותו חלבון, אותו אימונים וזה קורה מלבד צ'יק צ'ק, נקסט...
אשכרה עברת 2 סייקלים
הגדר סייקל
אם מדובר בהזרקות נטו, עברתי רק אחד כביכול נכון לעכשיו.
אני לא מאמין שבגיל 15 לפני החומרים והאימונים האינטנסיביים הקוביות שלו היו מסודרות בצורה הזאת

מן הסתם הוא עושה תרגילים כאלו ואחרים שגורמים לפיזיקס כזה או אחר
פשוט כל יום תעביר יד בפס בין הקוביות וכאילו תדחוף את הקוביות לצדדים
אחרי שבועיים אתה תראה התקדמות
אה ואל תשכח עפקת ניפוח עחי

?
מה ביקשתי, תרגילים טובים למטרה הזאת עם אפשרות לprogressive overload, למה אתה דוחף לפה את הטרול של ילד בן 3 הזה ראבק

הפונטציאל הגנטי היה אצלו, מן הסתם זה דרש עבודה להגיע לזה. ברור שהוא לא נולד בפיזיק כזה. אין תרגיל ספציפי כדי לסדר שקוביה מספר 2 בצד שמאל תבלוט בצורה כזאת או אחרת, אתה מבין את זה נכון?

• פותח/ת השרשור
הפונטציאל הגנטי היה אצלו, מן הסתם זה דרש עבודה להגיע לזה. ברור שהוא לא נולד בפיזיק כזה. אין תרגיל ספציפי כדי לסדר שקוביה מספר 2 בצד שמאל תבלוט בצורה כזאת או אחרת, אתה מבין את זה נכון?
איזה עבודה עושה את זה?

הפוטנציאל הגנטי גם אצלי עד כמה שאני בוחר להאמין אבל אם אני לא אעשה את העבודה הנכונה כדי לעשות unlock לזה, זה לא יבוא

אז איזה עבודה, דבר אלי. זה מה שאני שואל מהודעה #1 פה באשכול

ואני מסרב להאמין שאין תרגיל ספציפי, יש תרגילים שיכולים לגרום לסיבים להסתדר בצורה כזאת או אחרת, רק צריך התמדה

היום כל חמור בטוח שהוא יעשה 10 סקוואטים ויהיה לו קוואדזילה ברגליים, ברור לי שבסוף היום מדובר בהתמדה ועבודה, ועבודה פה ושם בלי התמדה גם התרגיל הכי ספציפי שעושה את זה, לא תתמיד, לא יהיה אפקט

בסה"כ מבקש הכוונה..

אני לא מאמין שבגיל 15 לפני החומרים והאימונים האינטנסיביים הקוביות שלו היו מסודרות בצורה הזאת

מן הסתם הוא עושה תרגילים כאלו ואחרים שגורמים לפיזיקס כזה או אחר
אז תאמין, הגנטיקה שלו תמיד הייתה כזאת. אולי בגיל 15 לא ראו את זה, אבל הצורה היא תמיד אותה צורה

ירידה מסיבית באחוזי השומן, וכמובן חובה גנטיקה טובה שמתאימה לכך. אין שום תרגיל שיבנה לך קוביות כאלה, עפ"י הוותק שלך ציפיתי שכבר תבין את זה.
כפי שאתה שם לב הבחור בתמונה באחוז שומן מאוד נמוך, למרות שלו ספציפית יש גנטיקה בעייתית באזור הבטן כך שהוא לא ממש "עילוי גנטי".
יש מפתחי גוף אחרים עם גנטיקה הרבה יותר טובה שמגיעים למראה הזה גם באחוז שומן יותר גבוה.
אני בתקופה "השחיפית" שלי הגעתי גם כן להפרדה בולטת בין צידי הבטן, גם אם לא בא"ש כה נמוך. ולא, לא עשיתי שום תרגיל "מיוחד" למען ההפרדה הזאת.
אגב, זה גם עניין של פוזינג טוב.
אם אתה כל כך מתעקש על "רוטינה ספציפית" אז הייתי ממליץ לך לבצע כל ערב כמה דקות של תרגול פוזינג מול המראה.
בסופו של דבר זה יבוא רק עם אחוז שומן נמוך, ורק בתנאי שנולדת עם הגנטיקה הנכונה, אין ממש קיצורי דרך.

• פותח/ת השרשור
אז תאמין, הגנטיקה שלו תמיד הייתה כזאת. אולי בגיל 15 לא ראו את זה, אבל הצורה היא תמיד אותה צורה
אתה יודע מה, בא נזרום איתך, גנטיקה..
הבה נניח שיש לי אותו גנטיקה כמו שלו

מה אני צריך לעשות שהוא עשה כדי 'שיראו' את זה מגיל 15 שיראו את הצורה הזאת

ואם היה לו את הגנטיקה בגיל 15 למה לא ראו את זה

אני סבור שיש דבר כזה אפוגנטיקה וזה מעבר לשחור ולבן כמו שנוטים לצייר את זה

ועם זאת, מה הוא עשה מגיל 15 ואילך כדי ש'יראו'
ירידה מסיבית באחוזי השומן, וכמובן חובה גנטיקה טובה שמתאימה לכך. אין שום תרגיל שיבנה לך קוביות כאלה, עפ"י הוותק שלך ציפיתי שכבר תבין את זה.
כפי שאתה שם לב הבחור בתמונה באחוז שומן מאוד נמוך, למרות שלו ספציפית יש גנטיקה בעייתית באזור הבטן כך שהוא לא ממש "עילוי גנטי".
יש מפתחי גוף אחרים עם גנטיקה הרבה יותר טובה שמגיעים למראה הזה גם באחוז שומן יותר גבוה.
אני בתקופה "השחיפית" שלי הגעתי גם כן להפרדה בולטת בין צידי הבטן, גם אם לא בא"ש כה נמוך. ולא, לא עשיתי שום תרגיל "מיוחד" למען ההפרדה הזאת.
אגב, זה גם עניין של פוזינג טוב.
אם אתה כל כך מתעקש על "רוטינה ספציפית" אז הייתי ממליץ לך לבצע כל ערב כמה דקות של תרגול פוזינג מול המראה.
בסופו של דבר זה יבוא רק עם אחוז שומן נמוך, ורק בתנאי שנולדת עם הגנטיקה הנכונה, אין ממש קיצורי דרך.
הגנטיקה הכי טובה בעולם
לא תתן גירוי לסיבים כאלו ואחרים בשרירי הבטן ולא יקרה כלום, האם תוכל להסכים איתי עם זה?

מה אני צריך לעשות שהוא עשה כדי 'שיראו' את זה מגיל 15 שיראו את הצורה הזאת
תצטרך להתחיל להתאמן מגיל 8 ולפתח מספיק מסת שריר ככה שכשתהיה על אחוז שומן נמוך מאוד הם עדיין יבלטו ככה

ואם היה לו את הגנטיקה בגיל 15 למה לא ראו את זה
כי לא היה לא מספיק מסת שריר ומסת שומן גבוהה מדי שמילאה את אותו רווח

אני סבור שיש דבר כזה אפוגנטיקה וזה מעבר לשחור ולבן כמו שנוטים לצייר את זה
זה נקרא אפיגנטיקה, ולא ככה היא עובדת

הגנטיקה הכי טובה בעולם
לא תתן גירוי לסיבים כאלו ואחרים בשרירי הבטן ולא יקרה כלום, האם תוכל להסכים איתי עם זה?
זה תלוי במסת השריר הכללית בבטן. אי אפשר לעבוד על "כל סיב בנפרד".
במידה מסוימת אפשר לעבוד על הבטן בטווחי תנועה שונים, אבל זה בלתי אפשרי לבודד חלקים ממנה.

• פותח/ת השרשור
תצטרך להתחיל להתאמן מגיל 8 ולפתח מספיק מסת שריר ככה שכשתהיה על אחוז שומן נמוך מאוד הם עדיין יבלטו ככה

כי לא היה לא מספיק מסת שריר ומסת שומן גבוהה מדי שמילאה את אותו רווח

זה נקרא אפיגנטיקה, ולא ככה היא עובדת
סבבה אח, סמן וי על הכל
אפיגנטיקה זה גם ביטוי של סגנון החיים והתזונה שלך, איך היא עובדת בדיוק?

הכל טוב ויפה, איזה גירוי צריך לתת לבטן כדי לצבור מסך שריר במקומות הנכונים

אתה בעצם אומר מספיק מסת שריר, אחוז שומן נמוך מספיק ואז זה כבר קורה מלבד אם ה0101 של הגנטיקה בצ'ק

אני סבור שזה טיפה מעבר לגנטיקה וצריך לתת גירוי לסיבים הנכונים בצורה אינטנסיבית ונכונה.
זה תלוי במסת השריר הכללית בבטן. אי אפשר לעבוד על "כל סיב בנפרד".
במידה מסוימת אפשר לעבוד על הבטן בטווחי תנועה שונים, אבל זה בלתי אפשרי לבודד חלקים ממנה.
גם אי אפשר לעבוד בבייספס על הראש הארוך או הראש הקצר
בכל התרגילים הכל עובד אבל יש תרגילים שמפעילים סיבים כאלו ואחרים בצורה יותר אינטנסיבית..

ואפשר לתת דוגמאות גם לחזה/גב ועוד..

כמו שיש בטן תחתונה בטן עליונה

בתכלס הכל עובד אבל בתרגילים שהרגליים מעורבים יותר בטן תחתונה יותר מעורבת ותרגילים שפלג גוף עליון מעורב יותר, העליונה יותר מעורבת

ובשניהם הכל עובד רק פה ופה סיבים כאלו ואחרים יוצר מתאמצים, איך שלא תסובב את זה
זה כמו להגיד שאין הבדל בין מתח בסופנציה לפרונציה מקווה שכותב נכון אבל יש הבדל, בשניהם כל הגב עובד אבל בגלל המנופים השונים שרירים כאלו ואחרים נוטלים יותר או פחות מהעומס ואפשר לתת דוגמאות אינספור לדבר

אפיגנטיקה זה גם ביטוי של סגנון החיים והתזונה שלך, איך היא עובדת בדיוק?
משהו כזה, הגוף שולט ברמת הביטוי של גנים מסויימים לפי צורך, כדי שיעבדו כבר בדור הזה ולא בדורות הבאים.
לדוגמא ילד שנולד לאמא שעברה הרעבה במהלך ההריון יהיה יעיל יותר באגירת שומן כי הגנים שאחראיים על זה עוברים ביטוי יתר, ואלה שאחראיים על שריפת שומן מבוטאים פחות.
זה לא משפיע על מבנה הגוף, אחרת היינו יכולים לעשות ניתוחים קוסמטיים ברפואה גנטית.

הכל טוב ויפה, איזה גירוי צריך לתת לבטן כדי לצבור מסך שריר במקומות הנכונים
אין כזה דבר, אתה מפתח את השריר בכללי, והוא יגדל לפי הצורה שלו, זה כל הסוד
זה כמו להגיד שאין הבדל בין מתח בסופנציה לפרונציה מקווה שכותב נכון אבל יש הבדל, בשניהם כל הגב עובד אבל בגלל המנופים השונים שרירים כאלו ואחרים נוטלים יותר או פחות מהעומס ואפשר לתת דוגמאות אינספור לדבר
אבל זה נכון, מבחינת פיתוח שרירי הגב יש 0 הבדל בין פרונציה לסופינצה. יש אולי הבדל מבחינת הבייספס ושרירי האמה שהם שרירי העזר, אבל על הגב שום הבדל
כמו שיש בטן תחתונה בטן עליונה
גם אין בטן עליונה ותחתונה.
אתה יכול אולי שיהיה מעט יותר דגש על סיבים שונים, אבל הצורה היא תמיד אותה צורה

• פותח/ת השרשור
אבל זה נכון, מבחינת פיתוח שרירי הגב יש 0 הבדל בין פרונציה לסופינצה. יש אולי הבדל מבחינת הבייספס ושרירי האמה שהם שרירי העזר, אבל על הגב שום הבדל
אם שרירי העזר נוטלים יותר עומס בצין אפס מאשר בפול אפס אז באותו משקל עבודה, אזי הגב עובד יותר במתח רגיל מאשר בצין אפס

זה עפ חוקי ניוטון זיגמה F שווה אפס

שהרי אם משהו אחר נטל מהעומס אז נשאר עובד פחות, תקן אותי אם אני טועה..
ף
גם אין בטן עליונה ותחתונה.
אתה יכול אולי שיהיה מעט יותר דגש על סיבים שונים, אבל הצורה היא תמיד אותה צורה
ארנולד ועוד רבים מהדור הקודם נטו לשבח את התרגילים המבודדים מעבר להוספה של עוד נפח

כך למשל פרפר יגרה את סיבי החזה בצורה שונה מאשר בנץ פרס.. בשניהם החזה יעבוד אבל לא בדיוק אותו דבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית