הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מפרידים את הקוביות כמוהו?

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
richard_duchon-20200604-0001.jpg

ריצ'רד דושון ^

איך מזיזים את הקוביות לצדדים אחד מהשני שיהיה את החור הזה באמצע

בהנחה ולרדת בא.ש זה לא בעיה בשבילי

תנו לי תרגילים טובים לזה בסגנון מתכונת התקדמות של progressive overload ואם באתם לפה להגיד, אי אפשר זה גנטיקה, אז לכו בחזרה לאיפה שבאתם ממנו

אם אפשר גם הסבר מכני על השרירים השונים ואיך לעשות את זה גם אשמח

אשמח לעזרתכם

זה כמו להגיד שאין הבדל בין מתח בסופנציה לפרונציה מקווה שכותב נכון אבל יש הבדל, בשניהם כל הגב עובד אבל בגלל המנופים השונים שרירים כאלו ואחרים נוטלים יותר או פחות מהעומס ואפשר לתת דוגמאות אינספור לדבר
בסופינציה ופרונציה העומס מתחלק בין שרירים שונים, לא באותו שריר.
בייספס ופורארמס אלו לא ראשים שונים של אותו שריר.
אפשרי לעבוד על ראשים שונים של כל שריר ביחס מעט שונה, אבל זה ממש לא תקף לבטן. זה שריר שונה מכל השאר.

• פותח/ת השרשור
משהו כזה, הגוף שולט ברמת הביטוי של גנים מסויימים לפי צורך, כדי שיעבדו כבר בדור הזה ולא בדורות הבאים.
לדוגמא ילד שנולד לאמא שעברה הרעבה במהלך ההריון יהיה יעיל יותר באגירת שומן כי הגנים שאחראיים על זה עוברים ביטוי יתר, ואלה שאחראיים על שריפת שומן מבוטאים פחות.
זה לא משפיע על מבנה הגוף, אחרת היינו יכולים לעשות ניתוחים קוסמטיים ברפואה גנטית.
האם מישהו שלוקח חומרים כאלו ואחרים למעשה יכול לגרום לביטוי כזה או אחר של הגנים שלו באותו דור? זה לא מה גם שgh למעשה עושה? לטוב ולרע?

והאם מישהו שלוקח חומרים משפיע על הגנים של הדור הבא?
בסופינציה ופרונציה העומס מתחלק בין שרירים שונים, לא באותו שריר.
בייספס ופורארמס אלו לא ראשים שונים של אותו שריר.
אפשרי לעבוד על ראשים שונים של כל שריר ביחס מעט שונה, אבל זה ממש לא תקף לבטן. זה שריר שונה מכל השאר.
אתה רוצה להגיד לי שכזה
10-best-muscle-building-ab-exercieses-v2-1-700xh.jpg

ובכזה הבטן עובדת אותו דבר
Body-Crunch-ABS-Gym-Machine-Ab-Sports-Equipment-Ab-Equipment.jpg

וגם בתרגילים של אובליקס אז הבטן והסיבים המופעלים הם אותו דבר? אני לא קונה את זה, המכניקה שונה לחלוטין

אם שרירי העזר נוטלים יותר עומס בצין אפס מאשר בפול אפס אז באותו משקל עבודה, אזי הגב עובד יותר במתח רגיל מאשר בצין אפס
סבבה, אז יהיה הבדל של כמה השריר יעבוד קשה, אבל חוץ מגודל זה לא ישפיע על צורת השריר (וגם פה, ההבדל כמעט ולא קיים)

ארנולד ועוד רבים מהדור הקודם נטו לשבח את התרגילים המבודדים מעבר להוספה של עוד נפח

כך למשל פרפר יגרה את סיבי החזה בצורה שונה מאשר בנץ פרס.. בשניהם החזה יעבוד אבל לא בדיוק אותו דבר
אבל מה הקשר? זה לא בגלל שהם משנים את התכונות של השריר, אלא פשוט זו דרך לעבוד ספציפית על השריר.

אתה מפספס את הפואנטה שאפשר לשלוט על גודל השריר, אבל לא על הצורה שלו והמיקום שלו בגוף

האם מישהו שלוקח חומרים כאלו ואחרים למעשה יכול לגרום לביטוי כזה או אחר של הגנים שלו באותו דור? זה לא מה גם שgh למעשה עושה? לטוב ולרע?

והאם מישהו שלוקח חומרים משפיע על הגנים של הדור הבא?
כל השאלות אין להן עדיין תשובה, וזה בטוח יותר מורכב מכן או לא.
אבל תהיה בטוח שזה לא ישנה פרטים אסתטיים כמו אורך שריר ורקמות חיבור
בכזה הבטן עובדת אותו דבר
תנועות שונות עובדות על שרירים שונים עם דגשים שונים, אבל שוב, לא משנה את צורת השריר

• פותח/ת השרשור
כל השאלות אין להן עדיין תשובה, וזה בטוח יותר מורכב מכן או לא.
אבל תהיה בטוח שזה לא ישנה פרטים אסתטיים כמו אורך שריר ורקמות חיבור

מה אין תשובה, אנשים לוקחים חומרים כבר איזה מאה שנה, ולפני זה היה חומרים מסוג אחר שאנחנו לא יודעים עליהם יותר מדי, מאה שנה זה לא מספיק זמן כדי לגלות??

ועם זאת אנשים שמתאמנים עושים שינוי שנראה כאילו אפילו הפרטים האסתתים השתנו, גם אנשים על חומרים וגם כאלה ללא חומרים
תנועות שונות עובדות על שרירים שונים עם דגשים שונים, אבל שוב, לא משנה את צורת השריר

אתה אמרת שמה שחשוב זה מסת שריר ואחוז שומן

אז הדגשים השונים האלו מחליטים כמה ואיפה יהיה מסת שריר ואז שהאחוז שומן נמוך אז יש ביטוי ויזואלי כזה או אחר וכל זה כל העניין..

אני לא חושב את עצמי מקצוען לקוביות, אבל אני לא חושב שמדובר בגנטיקה מיוחדת.
לכל אחד הקוביות יהיו מעט שונה, כי הגנטיקה כן משנה מעט בצורה, אבל להגיע לקוביות יפות ומסורטטות, כמעט כל אחד יכול.

ואתה בטח מכיר את התשובה, לבנות שריר ולרדת באחוזי שומן.

נראה שלרדת בשומן לא קשה לך, עכשיו תשקיע בתרגילים לבטן, כפיפות בטן לקוביות, ולכל השרירים מסביב שנותנים את המראה המדובר, אחרי הכל, קוביות בלי אובליקס וכל השרירים מסביב זה נראה כמו ילד בן 13 שמורעב.

איך בונים מסת שריר? אני לא חושב שזה דבר שלא ידוע לך, היפוטרופיה. תמצא תדגילים לקוביות שיש בהם קושי שמאפשר לך פחות חזרות מ50 ותתחיל להשקיע בסטים נכונים.

יש בהרבה מכוני כושר מכשיר לבטן שאפשר להניח משקל שיתן לך את האפשרות לעלות את דרגת הקושי שגם 5 חזרות יהיו קשות. ותשתמש באותם עקרונות לשרירים האחרים בבטן.

לדעתי הבטן מתאושש די מהר, ויש מצב שתוכל להתאמן עליו אםילו כל יום. אבל תן לגוף שלך להחליט מה התדירות הנכונה עבורם.

וכן, אפקת ניפוח חובה, וסטרואידים יעשו אותך ענק וחלש וכמובן יסרסו אותך. אז רק מיץ גזר טבעי וטרי 📢

מה אין תשובה, אנשים לוקחים חומרים כבר איזה מאה שנה, ולפני זה היה חומרים מסוג אחר שאנחנו לא יודעים עליהם יותר מדי, מאה שנה זה לא מספיק זמן כדי לגלות??
רק לאחרונה התחילו לחקור את הנושא, האתיקה בעייתית מאוד

ועם זאת אנשים שמתאמנים עושים שינוי שנראה כאילו אפילו הפרטים האסתתים השתנו, גם אנשים על חומרים וגם כאלה ללא חומרים
זה פשוט שאלה של מאיזה גודל ואיזה אחוז שומן רואים איזה אספקטים של השריר, למשל מאחוז שומן נמוך מאוד אתה תתחיל לראות את השרטוט שלו, אולי זה נראה כמו שריר שונה, אבל זה עדיין אותו השריר

אתה אמרת שמה שחשוב זה מסת שריר ואחוז שומן
ומה זה מסת שריר אם לא הגודל שלו?
תנועות שונות ישפיעו על כמה גירוי אותו שריר יקבל, וכתוצאה מזה ישפיע על הגודל שלו
לכל אחד הקוביות יהיו מעט שונה, כי הגנטיקה כן משנה מעט בצורה, אבל להגיע לקוביות יפות ומסורטטות, כמעט כל אחד יכול.
הוא לא רוצה קוביות יפות, הוא רוצה את הקוביות עם הקו העמוק באמצע, פה ההבדל

מעניין אותי אם יש מנתחים שיכולים לעזור לו.
אני לא יודע, אבל יש סיכוי, גם אם זה רק סיליקון.

• פותח/ת השרשור

מבחינתי יש קוביות יפות

רוצה להעמיק את הפס באמצע כן

לגבי מה שאלחנן אמר, הגעתי כבר לכל המשקל שזה בסהכ 80 בפלטות ל12-15 חזרות לסטים ואז דרופ סט במכונה הזאת שצילמתי מקודם.. לפני כמה תגובות

זה לא כזה מרשים כי אין מאיפה להתקדם וצריך למצוא תרגיל אחר שיעמיס קצת יותר שם, חשבתי לשכב בשיפוע שלילי לחבק 2 פלטות של 20 ולעשות 'כפיפות בטן'

מחפש את התרגילים האינטנסיביים שגומרים למתיחה של הקוביות לצדדים כדי שיהיה יותר חור באמצע.. מתי שהא.ש נמוך

ואין לי שום אינטרס לרדת בא.ש למרות שלפעמים זה קורה משום שהמטרה שלי כרגע היא צבירת מסה נוספת

זה לא כזה מרשים כי אין מאיפה להתקדם וצריך למצוא תרגיל אחר שיעמיס קצת יותר שם, חשבתי לשכב בשיפוע שלילי לחבר 2 פלטות של 20 ולעשות 'כפיפות בטן'
נשמע תרגיל פצצה.
מחפש את התרגילים האינטנסיביים שגומרים למתיחה של הקוביות לצדדים כדי שיהיה יותר חור באמצע..
אני חושב שאם יש לך את החור בצורה גנטית, היא תראה את עצמה ככל שתעלה מסת שריר ותרד בשומן.
תרגילים לצדדים רק יבנו את האובליקס והשרירים בצידי הבטן.

• פותח/ת השרשור
תרגילים לצדדים רק יבנו את האובליקס והשרירים בצידי הבטן.
תודה על האישור חבר

זה יישמע מוזר אבל אני מחפש את התרגילים שמותחים את הקוביות לצדדים מאשר עבודה על האובליקס על אף שמשער שהכל במכלול

למה הדבר דומה לבנץ לעומת פרפר

בנץ מאפשר לך להעמיס יותר משקל אבל פרפר לכאורה מאפשר לך יותר rom ויותר מתיחה של החזה לצדדים

מבחינתי יש קוביות יפות

רוצה להעמיק את הפס באמצע כן

לגבי מה שאלחנן אמר, הגעתי כבר לכל המשקל שזה בסהכ 80 בפלטות ל12-15 חזרות לסטים ואז דרופ סט במכונה הזאת שצילמתי מקודם.. לפני כמה תגובות

זה לא כזה מרשים כי אין מאיפה להתקדם וצריך למצוא תרגיל אחר שיעמיס קצת יותר שם, חשבתי לשכב בשיפוע שלילי לחבר 2 פלטות של 20 ולעשות 'כפיפות בטן'

מחפש את התרגילים האינטנסיביים שגומרים למתיחה של הקוביות לצדדים כדי שיהיה יותר חור באמצע..
אין תרגילים שמגדילים את הרווח.
אתה יכול לרדת יותר ויותר באחוז השומן, ואם יש לך את המזל שאתה רוצה יתגלה שם רווח, אבל גם אפשרי מאוד שזה לא יקרה.
לשריר יש מה שנקרא אפונאורזיס שזו רקמת חיבור שהשריר מתעגן עליה.
בשרירי הבטן האפונאורזיס זו הרקמה שמפרידה בין ריבוע לריבוע ויוצרת את הקוביות.
לפי איפה אותו אפונאורזיס מתחבר על גוש השריר (אם קרוב יותר לעור או רחוק יותר), זה מה שיקבע מה יהיה גודל הרווח. כמובן פיתוח של יותר מסת שריר יכול לגרום לרווח להיות עמוק יותר, אבל הרוב זה גנטיקה.
גם אני לא בטוח שהאווח שיש לבחור בתמונה הוא נטו פיזיולוגי, ויכול להיות עיוות

• פותח/ת השרשור
אין תרגילים שמגדילים את הרווח.
אתה יכול לרדת יותר ויותר באחוז השומן, ואם יש לך את המזל שאתה רוצה יתגלה שם רווח, אבל גם אפשרי מאוד שזה לא יקרה.
לשריר יש מה שנקרא אפונאורזיס שזו רקמת חיבור שהשריר מתעגן עליה.
בשרירי הבטן האפונאורזיס זו הרקמה שמפרידה בין ריבוע לריבוע ויוצרת את הקוביות.
לפי איפה אותו אפונאורזיס מתחבר על גוש השריר (אם קרוב יותר לעור או רחוק יותר), זה מה שיקבע מה יהיה גודל הרווח. כמובן פיתוח של יותר מסת שריר יכול לגרום לרווח להיות עמוק יותר, אבל הרוב זה גנטיקה.
גם אני לא בטוח שהאווח שיש לבחור בתמונה הוא נטו פיזיולוגי, ויכול להיות עיוות
איך בודקים את החיבור? יורדים בא.ש ורואים מה קורה או שאפשר לעשות הדמיה כזאת או אחרת כדי לראות את מבנה השריר הגנטי, וגם אז, האם יש מחקרים שהראו שזה לא בר שינויי לאורך הזמן עם השנים או החומרים בוותק האימונים?

תודה על האישור חבר

זה יישמע מוזר אבל אני מחפש את התרגילים שמותחים את הקוביות לצדדים מאשר עבודה על האובליקס על אף שמשער שהכל במכלול

למה הדבר דומה לבנץ לעומת פרפר

בנץ מאפשר לך להעמיס יותר משקל אבל פרפר לכאורה מאפשר לך יותר rom ויותר מתיחה של החזה לצדדים
חשבתי על עוד רעיון בשבילך, פוטושופ.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על עוד רעיון בשבילך, פוטושופ.
אני לא עובד עם פילטרים, אני בונה גוף, אם אני שם פילטרים ושיט אז מה הקטע שאתה בונה גוף אם אתה בסוף מזייף אותו בצג המחשב, פחות מתחבר לרעיון אבל תודה על ההצעה אח
ולגבי זה שאתה קורה לזה עיוות, במאה הקודמת, אנשים 'מפותחים' מקומם היה בקרקס כי הסתכלו עליהם כפריקים וכדומה, ולפני כמה מאות שמו אותם בזירה לצורכי בידור, גלדיאטורים ושות'.., ולפני כמה יותר מאות שנים הכל היה תקין ופשוט השתמשו בהם כ'מתנות' לעינוג האישה, מי שיבין יבין
..
כי יש קטע לאנשים לשנוא כל מה ששונה מהם, בגלל זה בכל הסרטים רוצים להרוג את החייזרים , עם הזמן הם הפכו להיות הגיבורים שלנו, לא, לא החייזרים, למרות שבכנסת ובממשלה יש לא מעט שמזכירים קצת את החייזרים עם כל הריק והירוק וזה , האלה עם הפיזיקס...

איך בודקים את החיבור? יורדים בא.ש ורואים מה קורה או שאפשר לעשות הדמיה כזאת או אחרת כדי לראות את מבנה השריר הגנטי, וגם אז, האם יש מחקרים שהראו שזה לא בר שינויי לאורך הזמן עם השנים או החומרים בוותק האימונים?
יש לך כסף לזרוק על בדיקות הדמיה יקרות ללא שום שימוש פרקטי?
תצטרך לרדת ברמות השומן, כבר באחוז שרואים את הריבועים אפשר לדעת פחות או יותר מה הצורה שלהם, את האפונאורזיס אפשר להרגיש, אז אתה יודע איפה הוא ביחס לריבועים.
וזה אנטומיה בסיסית, אין פה ממש מקום למחקרים בנושא, מה שיש לך זה מה שיש לך, וכאן השאר תצטרך לשנות כירורגית

• פותח/ת השרשור
יש לך כסף לזרוק על בדיקות הדמיה יקרות ללא שום שימוש פרקטי?
תצטרך לרדת ברמות השומן, כבר באחוז שרואים את הריבועים אפשר לדעת פחות או יותר מה הצורה שלהם, את האפונאורזיס אפשר להרגיש, אז אתה יודע איפה הוא ביחס לריבועים.
וזה אנטומיה בסיסית, אין פה ממש מקום למחקרים בנושא, מה שיש לך זה מה שיש לך, וכאן השאר תצטרך לשנות כירורגית
האם חומרים יכולים לשנות, אמרת שזה לא אתי לבדוק..
לגבי הדמיות, ייתכן ובמילא אני עושה הדמיות כאלו ואחרות אז אוכל לצפות בהם ולנסות לפענח, רק באלו הדמיות מדובר?
רנטגן, mri, ct, מיפוי עצמות?
ואיך משנים כירורגית? זה בכלל אפשרי?!?

האם חומרים יכולים לשנות, אמרת שזה לא אתי לבדוק..
לא, חומרים אתה תראה השפעות שיזכירו השפעות אפיגנטיות, כלומר ברמת ביטוי של גנים מסויימים, ולא של הגנים עצמם

לגבי הדמיות, ייתכן ובמילא אני עושה הדמיות כאלו ואחרות אז אוכל לצפות בהם ולנסות לפענח, רק באלו הדמיות מדובר?
רנטגן, mri, ct, מיפוי עצמות?
אלא אם אתה רדיולוג שיש לו ניסיון בלראות את הדברים האלה (ואני לא מאמין שקיים מישהו כזה, כי זה משהו שאף אחד אף פעם לא רצה או היה צריך לבדוק), אז אתה לא תראה את זה.
בכל מקרה מדובר ב-MRI ו-CT

איך משנים כירורגית? זה בכלל אפשרי?!?
יש כמה דברים שאפשר לנסות, אבל תצטרך לטוס לסין או דרום אמריקה כדי למצוא רופא שמוכן לקחת את הסיכון של בקע קטלני בפוטנציה בשביל ניתוח כל כך שטותי

• פותח/ת השרשור
אלא אם אתה רדיולוג שיש לו ניסיון בלראות את הדברים האלה (ואני לא מאמין שקיים מישהו כזה, כי זה משהו שאף אחד אף פעם לא רצה או היה צריך לבדוק), אז אתה לא תראה את זה.
בכל מקרה מדובר ב-MRI ו-CT

אני יכול לשאול טכנאי שיעזור לי בפענוח, כל מה שאני צריך זה ct/mri של אדם רגיל ושל אדם עם רווח מה שאתה קורה לו עילוי גנטי

ולעשות השוואה של זה ביחס לזה

אוכל להיעזר גם בתוכנות כאלו ואחרות של עיבוד תוכנה

אם אתה לא מאמין קיים משהו שכזה אז איך אמרת או שיודעים שקיים משהו כזה, זה פרדוקס כביכול...

העניין של ביצוע הליך כירורגי לא בהכרח משתלם כי זה לא 'אתה'..

אני יכול לשאול טכנאי שיעזור לי בפענוח, כל מה שאני צריך זה ct/mri של אדם רגיל ושל אדם עם רווח מה שאתה קורה לו עילוי גנטי
ואיפה אתה מתכנן להשיג תוצאות רדיולוגיה של אותו אדם?
אתה מודע לזה שתצטרך למצוא את אותו אדם, לשלם לו לא מעט כסף כדי ללכת למכון פרטי שיצלם אותו סתם כי בא לך, לצלם את עצמך, ולמצוא רדיולוג שיסכים לעשות את העבודה השטותית הזאת

אוכל להיעזר גם בתוכנות כאלו ואחרות של עיבוד תוכנה
אתה לא יכול, צריך עין מיומנת בשביל זה. כדי לבנות תוכנה כזאת אתה צריך מאגר נתוניםולדעת מה אתה בידיוק אתה מחפש כדי שהתוכנה תדע לזהות את זה

אם אתה לא מאמין קיים משהו שכזה אז איך אמרת או שיודעים שקיים משהו כזה, זה פרדוקס כביכול...
יש הבדל בין להבין אנטומיה לבין חיזוי לפי דימות, 2 דברים שונים לחלוטין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית