אני תקוע בבנץ׳ פרס הרבה זמן, הרבה מאוד זמן.
עכשיו יש כל כך הרבה סיבות למה זה לא אמור לקרות.
1. אני כולה לוחץ 75 ל6
2. שאר השרירים מתקדמים, (כולל יד אחורית וכתפיים!)
3. הטכניקה שלי מעולה, אני אוכל להעלות סרטון ברביעי, אבל בגדול הarch בסדר גמור (אולי טיפה אגריסיבי מדי..) לג דרייב בסדר המוט עולה אחורה ולמעלה כתפיים tucked in..
4. אני בן 17, שזה ממש prime time לגדול ולהתחזק. אם עכשיו אני לא מצליח להעלות את הבנץ... אז לעזאזל מתי
בבנץ אני מאוד רוצה להעלות משקלים, ברור שגם מסת שריר חשוב, אבל בתרגיל הזה ספציפית זה עדיפות שנייה.
בהתחלה אחזתי רחב (אצבע מורה על הטבעות הלא מחוספסות) נתקעתי ב75 קילו. עבדתי ככה בערך חודשיים.
עכשיו אני אוחז יחסית צר, כדי טיפה לחזק יותר את היד האחורית, היא קצת חלשה ביחס לשאר הגוף. (אוחז בערך ברוחב כתפיים וחצי)
אם מישהו יוכל לצרף לי תכנון להתקדמות בבנץ׳
(עם פרטים גם לגבי rpe, וכיצד להתקדם לאורך זמן)
אני אהיה ממש אסיר תודה!!
נתונים
בן 17
שוקל 73
גובה 183
חשוב לציין שהפרס שלי הוא 40 קילו לשמינייה ואני מבצע אותו מיד לאחר הבנץ.
חלוקת אימון
fbw בימים שני ורביעי.
ביום שישי אני עושה - כתפיים גב יד קידמית
ביום שבת אני עושה רגליים חזה ויד אחורית
תכנית אימון
תכלס עלייה לינארית אני עדיין מתאמן מתחיל.
אם רלוונטי אצרף תמונה.
עכשיו יש כל כך הרבה סיבות למה זה לא אמור לקרות.
1. אני כולה לוחץ 75 ל6
2. שאר השרירים מתקדמים, (כולל יד אחורית וכתפיים!)
3. הטכניקה שלי מעולה, אני אוכל להעלות סרטון ברביעי, אבל בגדול הarch בסדר גמור (אולי טיפה אגריסיבי מדי..) לג דרייב בסדר המוט עולה אחורה ולמעלה כתפיים tucked in..
4. אני בן 17, שזה ממש prime time לגדול ולהתחזק. אם עכשיו אני לא מצליח להעלות את הבנץ... אז לעזאזל מתי
בבנץ אני מאוד רוצה להעלות משקלים, ברור שגם מסת שריר חשוב, אבל בתרגיל הזה ספציפית זה עדיפות שנייה.
בהתחלה אחזתי רחב (אצבע מורה על הטבעות הלא מחוספסות) נתקעתי ב75 קילו. עבדתי ככה בערך חודשיים.
עכשיו אני אוחז יחסית צר, כדי טיפה לחזק יותר את היד האחורית, היא קצת חלשה ביחס לשאר הגוף. (אוחז בערך ברוחב כתפיים וחצי)
אם מישהו יוכל לצרף לי תכנון להתקדמות בבנץ׳
(עם פרטים גם לגבי rpe, וכיצד להתקדם לאורך זמן)
אני אהיה ממש אסיר תודה!!
נתונים
בן 17
שוקל 73
גובה 183
חשוב לציין שהפרס שלי הוא 40 קילו לשמינייה ואני מבצע אותו מיד לאחר הבנץ.
חלוקת אימון
fbw בימים שני ורביעי.
ביום שישי אני עושה - כתפיים גב יד קידמית
ביום שבת אני עושה רגליים חזה ויד אחורית
תכנית אימון
תכלס עלייה לינארית אני עדיין מתאמן מתחיל.
אם רלוונטי אצרף תמונה.