הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחורה בקשר מרחוק ותקשורת תקועה

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
באתי לשמוע את דעתכם, קצת בנושא אחר לגמרי מבדכל.

התחלתי לצאת עם מישהי לפני שלוש שבועות.
הכרנו בטיול לפני כמעט שנתיים בצורה שטחית בלי להחליף פרטים, לאחר חודשיים היא השיגה את המספר שלי ושלחה הודעה.
הייתי בזוגיות ולא יכלתי לייצר מזה כלום לצערי.
עבר שנה וחצי ואני רווק מאז, מאותו הרגע חשבתי עליה שלחתי לה הודעה, שיחה התגלגלה, אמרתי לה שהרגשתי פספוס שלא הכרנו.
והיא במפתיעה הרגישה את אותו הדבר.

דייט ראשון יצאנו, היה טוב, לקחתי הכל לאט, התקשורת בהודעות הייתה די תקועה אבל הייתה הרגשה נכונה באוויר.
דייט שני יצאנו, ונהננו בטירוף ובסוף הדייט נתתי לה פרחים, והתנשקנו עם המון תשוקה, אמרתי לה שרציתי לנשק אותה מהתחלה והיא אמרה שגם היא, ושהרבה שנים היא לא יצאה לדייטים.

הבעיה בכל הסיפור היא שאנחנו גרים רחוק,
ובעצם הכל צריך להיבנות דרך הטלפון/הודעות.
אבל בפלא היא אדם אחר, מאוד לא חם כל כך, מאוד לא מניף את השיחה, עונה לאחר המון המון זמן, עד שזה כבר מאבד מהעניין ואני יודע שהיא יכולה לענות.

ולאט לאט מורידה לי את הרצון להיכנס לזה
הרי זוגיות מרחוק חייבת תקשורת בסיסית מלבד פגישות, ואני כבר לא בשלב בחיים שאני מאמין במשחקים, או לרדוף.

חשוב לציין שאני מאוד לא כותב הרבה, בכלל לא רודף, כי זה חסר טעם ולעיתים גם לא כותב לה בכלל, אבל לא מתוך משחק, אלא מתוך הרגש, שלעיתים לא בא לי לכתוב למישהו שנותן הרגשה חלולה מעט בתקשורת מרחוק למרות שהוא מראה אחרת לגמרי בפגישות.

אני חושב אם לעלות את זה כבר עכשיו בהודעות, למרות שאני מעדיף לדבר פנים אל פנים גם אם זה שלב מוקדם.

אבל אני מעדיף מאשר לבזבז את הזמן על בחורה שלא יכולה לשמור על תקשורת בזוגיות מרחוק או יותר מזה משחקנית, כי אם ככה זה יהיה בזוגיות רק רע יהיה מזה

נערך לאחרונה:
באתי לשמוע את דעתכם, קצת בנושא אחר לגמרי מבדכל.

התחלתי לצאת עם מישהי לפני שלוש שבועות.
הכרנו בטיול לפני כמעט שנתיים בצורה שטחית בלי להחליף פרטים, לאחר חודשיים היא השיגה את המספר שלי ושלחה הודעה.
הייתי בזוגיות ולא יכלתי לייצר מזה כלום לצערי.
עבר שנה וחצי ואני רווק מאז, מאותו הרגע חשבתי עליה שלחתי לה הודעה, שיחה התגלגלה, אמרתי לה שהרגשתי פספוס שלא הכרנו.
והיא במפתיעה הרגישה את אותו הדבר.

דייט ראשון יצאנו, היה טוב, לקחתי הכל לאט, התקשורת בהודעות הייתה די תקועה אבל הייתה הרגשה נכונה באוויר.
דייט שני יצאנו, ונהננו בטירוף ובסוף הדייט נתתי לה פרחים, והתנשקנו עם המון תשוקה, אמרתי לה שרציתי לנשק אותה מהתחלה והיא אמרה שגם היא, ושהרבה שנים היא לא יצאה לדייטים.

הבעיה בכל הסיפור היא שאנחנו גרים רחוק,
ובעצם הכל צריך להיבנות דרך הטלפון/הודעות.
אבל בפלא היא אדם אחר, מאוד לא חם כל כך, מאוד לא מניף את השיחה, עונה לאחר המון המון זמן, עד שזה כבר מאבד מהעניין ואני יודע שהיא יכולה לענות.

ולאט לאט מורידה לי את הרצון להיכנס לזה
הרי זוגיות מרחוק חייבת תקשורת בסיסית מלבד פגישות, ואני כבר לא בשלב בחיים שאני מאמין במשחקים, או לרדוף.

חשוב לציין שאני מאוד לא כותב הרבה, בכלל לא רודף, כי זה חסר טעם ולעיתים גם לא כותב לה בכלל, אבל לא מתוך משחק, אלא מתוך הרגש, שלעיתים לא בא לי לכתוב למישהו שנותן הרגשה חלולה מעט בתקשורת מרחוק למרות שהוא מראה אחרת לגמרי בפגישות.

אני חושב אם לעלות את זה כבר עכשיו בהודעות, למרות שאני מעדיף לדבר פנים אל פנים גם אם זה שלב מוקדם.

אבל אני מעדיף מאשר לבזבז את הזמן על בחורה שלא יכולה לשמור על תקשורת בזוגיות מרחוק או יותר מזה משחקנית, כי אם ככה זה יהיה בזוגיות רק רע יהיה מזה
אני רבתי לפני כמה ימים עם חברה שלי. אנחנו הכרנו דרך הטינדר וביחד כבר שלוש שנים. עכשיו, הקטע הוא שאחרי שסיימתי צבא והתחלתי לעבוד לא מזמן, ולומד עכשיו להשלים 5 יחידות מתמטיקה, אנחנו פחות נפגשים מאשר שהיינו בזמן הצבא. זה כנראה פוגע בה, אני מבין, אבל אני תמיד מתקשר אליה, רושם לה הודעות..
יש כאלה בחורות שפחות אוהבות קשר טלפוני/הודעות ורוצות קשר חי יותר

אני הייתי בסיטואציה כזאת בעבר, אם הבחורה לא רוצה להשקיע כדי לגרום למרחק לעבוד, זה פשוט לא יעבוד. צריך פרטנרית לדבר הזה, זה לא יעבוד רק בגלל רצון.
בכל מקרה תצטרכו לחשוב על האחרי, כי אי אפשר לשרוד במרחק, זה חייב להיות זמני, אם לאף אחד אין את האופציה לבוא לשני אז זה חסר תקווה

אני מבין אותה. אין לי סבלנות לטלפונים ולקשר וירטואלי.
אני אדם אמיתי שמרגיש את הרגשות של מי שמולי בשפת הגוף, הצליל המקורי של הקול שלהם ומוחשיות.
עד היום קשה לי לנהל שיחת טלפון ארוכה מדי גם עם אישתי. טלפונים בשבילי זה לשאול שאלה, לבקש עיצה או משהו קצר, לא לחוויות וקשר אמיתי.

בשבילנו זה עובד, אנחנו יודעים שטלפונים זה רק לשאלות ולדברים קצרים או לתאם דברים, והקשר שלנו זה פנים מול פנים.

אם אתה יכול לחיות עם זה, וזה מתאים לך להיות בקשר עם בחורה שמעדיפה רק קשר אמיתי ופנים מול פנים, זה מתאים, אבל אם חשוב לך בחורה עם אגודלים מפותחים וצוואר שבנוי לשיחות ארוכות בטלפון אולי זה לא הפרטנרית.

אבל כרגיל, כדאי כנראה בדייט הבא כשאתה יושב איתה ויש לך את מלוא תשומת ליבה לדבר על העניין. אולי היא לא מודעת כמה זה חשוב לך, ואולי רק שיחה פשוטה תפתור את הבעיה.

לדעתי חבל לוותר מהר על קשר שאתם מרגישים כל כך טובים אחד עם השני, תן לזה צ'אנס, ותראה אם אתה יכול לקחת צעד וקראתה ולזרום עם הרצון שלה לנהל קשר מוחשי, ואולי היא תוכל לקחת צעד קטן לקראתך, אמנם היא כנראה לא תיהפך למזכירה טלפונית של ביטוח לאומי בין לילה, אבל לאט לאט זה ישתפר אולי במעט.

• פותח/ת השרשור
אני מבין אותה. אין לי סבלנות לטלפונים ולקשר וירטואלי.
אני אדם אמיתי שמרגיש את הרגשות של מי שמולי בשפת הגוף, הצליל המקורי של הקול שלהם ומוחשיות.
עד היום קשה לי לנהל שיחת טלפון ארוכה מדי גם עם אישתי. טלפונים בשבילי זה לשאול שאלה, לבקש עיצה או משהו קצר, לא לחוויות וקשר אמיתי.

בשבילנו זה עובד, אנחנו יודעים שטלפונים זה רק לשאלות ולדברים קצרים או לתאם דברים, והקשר שלנו זה פנים מול פנים.

אם אתה יכול לחיות עם זה, וזה מתאים לך להיות בקשר עם בחורה שמעדיפה רק קשר אמיתי ופנים מול פנים, זה מתאים, אבל אם חשוב לך בחורה עם אגודלים מפותחים וצוואר שבנוי לשיחות ארוכות בטלפון אולי זה לא הפרטנרית.

אבל כרגיל, כדאי כנראה בדייט הבא כשאתה יושב איתה ויש לך את מלוא תשומת ליבה לדבר על העניין. אולי היא לא מודעת כמה זה חשוב לך, ואולי רק שיחה פשוטה תפתור את הבעיה.

לדעתי חבל לוותר מהר על קשר שאתם מרגישים כל כך טובים אחד עם השני, תן לזה צ'אנס, ותראה אם אתה יכול לקחת צעד וקראתה ולזרום עם הרצון שלה לנהל קשר מוחשי, ואולי היא תוכל לקחת צעד קטן לקראתך, אמנם היא כנראה לא תיהפך למזכירה טלפונית של ביטוח לאומי בין לילה, אבל לאט לאט זה ישתפר אולי במעט.

זה רחוק ממה שאני מחפש, אני כל חיי ברחתי מקשרים עם נשים שרצו המון יחס טלפוני.
אבל לצערי או מזלי, מניסיוני, אני לא יכול שלא לחשוב בהיגיון.
קשר מרחוק לא יכול להתקיים ללא תקשורת, זוג שלא נפגש לפחות מעל פעם בשבוע לא יכול לשמר מערכת יחסים מרחוק ללא תקשורת טלפונית/הודעות בסיסית, ואני לא מדבר אפילו על שיחת טלפון של רבע שעה כל יום.

זה רחוק ממה שאני מחפש, אני כל חיי ברחתי מקשרים עם נשים שרצו המון יחס טלפוני.
אבל לצערי או מזלי, מניסיוני, אני לא יכול שלא לחשוב בהיגיון.
קשר מרחוק לא יכול להתקיים ללא תקשורת, זוג שלא נפגש לפחות מעל פעם בשבוע לא יכול לשמר מערכת יחסים ללא תקשורת בסיסית, ואני לא מדבר על שיחת טלפון יום.
אני לא מקצוען במערכות יחסים וזוגיות.
אבל מה שברור שלא יכול לעבוד זה מה שאתה לא נותן לו צ'אנס לעבוד ומה שאתה לא מאמין שיעבוד. אז עם גישה כזאת, אין ספק שהיא לא תעבוד.

אבל הייתי מציע לך לאתגר את האמונה הזאת, אולי קשר רחוק עם פגישה פעם בשבוע כן יכול לעבוד. אם לא תנסה, זה לא יצליח, אבל אולי כדאי לנסות.
לדעתי זוג שנפגש יותר מדי או פחות מדי מקשה מאוד על הקשר, וזה דורש גמישות ורצון כדי למצוא את הדרך שעובדת לכם. אין בזה כללים או מוסכמות, הכל תלוי בכם.

כשיצאתי עם אישתי הרבה נתנו לי כללים וחוקים, מה אסור ומה צריך לדבר, איך להתלבש וכמה פעמים ומתי ואיפה לצאת. אבל כנראה שבגלל שלא הייתי נואש ורק רציתי להנות ולהיות אני ונראה מה יקרה. פשוט זה מה שעשיתי. אני זוכר שהבאתי את אישתי באחד הדייטים לגשר שמאוד אהבתי לשבת שם ולהסתכל על הרכבים נוסעים מתחת לרגליים שלי, והיא שאלה אותי אם זה נורמלי להגיע לכזה מקום בדייט, ועניתי, אם לא ננסה, איך נדע.

עזוב אותך שאחרי שהתחתנו היא הסבירה לי בדיוק מה עשיתי לא נכון בדיטים ומה אני צריך לתקן. אבל זה כבר עניין אחר 😆

למעשה, אם אתה מישהי ויש לך רצון לבנות קשר, הכל אפשרי. יש תנאים לא אידיאלים שיכולים לפעמים להקשות, אבל הכל אפשרי. אם תצא עם שכנה שלך יהיה לך קשיים ובעיות אחרות. בסוםו של דבר בכל קשר יש קשיים וצריך למצוא דרך לעבור אותם ולהצליח למרות הכל.

אם היא מספיק יקרה לך, אתה תצליח לגרום לזה לעבוד.
ברגע שהרגשתי שאם אני לא מתחתן עם אישתי זה הפיספוס הכי גדול שלי, פתאום הכל נהיה קל יותר.

יש לי קצת נסיון בנושא, מקווה שאוכל לעזור.

בזמנו שגרתי בארץ, פגשתי בחורה אוסטרלית שלאחר כמה שנים של קשר מרחוק (ישראל אוסטרליה) התחתנו אחרי שעברתי לאוסטרליה. הקשר לא הצליח בסופו של דבר אבל זה היה בגלל דברים אחרים.

הפואנטה של החלק הראש - אם מספיק רוצים, בהחלט אפשר. אין ספק. לא יודע איפה היא גרה בארץ אבל גם אם אתה גר באילת והיא במטולה - אפשר להתראות כל סופ״ש וזה הרבה יותר טוב ממה שלי היה.

החברה הנוכחית שלי גרה במשך תקופה בעיר אחרת (שעתיים וחצי נסיעה) ועושים סופש אצלי סופש אצלה. עכשיו אנחנו גרים ביחד וככל הנראה יהיו לנו עוד כמה חודשים שהיא תגור בעיר אחרת בגלל עבודה, 3 שעות נסיעה, ושוב נעשה כל סופש ביחד. זה באמת לא כזה מסובך אם אתם רוצים אחד את השני.

לגבי האדישות שלה בטקסטים, החברה הנוכחית שלי היא לגמרי כזאת. שהתחלנו לצאת הדייטים היו מעולים וכל פעם בטקסטים הייתי בטוח שנמאס לה ממני או שהיא לא מעוניינת. אין לי עצה יותר טובה מאשר תלמד להכיר אותה ולפתח בטחון בקשר שלכם, תדבר איתה על זה פנים מול פנים ותבין מה היא באמת רוצה.
אפשר לנסות לקבוע שיחות טלפון ששם זה יהיה יותר סביר, למרות שזה ״מוזר״ היום לדבר בטלפון...

בהצלחה!

וואלה לא מתיימר לתת לך פה את העצה הכי טובה, היו פה חלק מהעצות שכן הסכמתי איתן. רציתי לשתף שבעקבות הפוסט שלך החלטתי גם לשלוח הודעה לבחורה שבעבר הכרתי בזמן שהייתי במערכת יחסים - אעדכן מה יצא מזה

• פותח/ת השרשור
יש לי קצת נסיון בנושא, מקווה שאוכל לעזור.

בזמנו שגרתי בארץ, פגשתי בחורה אוסטרלית שלאחר כמה שנים של קשר מרחוק (ישראל אוסטרליה) התחתנו אחרי שעברתי לאוסטרליה. הקשר לא הצליח בסופו של דבר אבל זה היה בגלל דברים אחרים.
וזה היה קשר מעולה

הפואנטה של החלק הראש - אם מספיק רוצים, בהחלט אפשר. אין ספק. לא יודע איפה היא גרה בארץ אבל גם אם אתה גר באילת והיא במטולה - אפשר להתראות כל סופ״ש וזה הרבה יותר טוב ממה שלי היה.

החברה הנוכחית שלי גרה במשך תקופה בעיר אחרת (שעתיים וחצי נסיעה) ועושים סופש אצלי סופש אצלה. עכשיו אנחנו גרים ביחד וככל הנראה יהיו לנו עוד כמה חודשים שהיא תגור בעיר אחרת בגלל עבודה, 3 שעות נסיעה, ושוב נעשה כל סופש ביחד. זה באמת לא כזה מסובך אם אתם רוצים אחד את השני.

לגבי האדישות שלה בטקסטים, החברה הנוכחית שלי היא לגמרי כזאת. שהתחלנו לצאת הדייטים היו מעולים וכל פעם בטקסטים הייתי בטוח שנמאס לה ממני או שהיא לא מעוניינת. אין לי עצה יותר טובה מאשר תלמד להכיר אותה ולפתח בטחון בקשר שלכם, תדבר איתה על זה פנים מול פנים ותבין מה היא באמת רוצה.
אפשר לנסות לקבוע שיחות טלפון ששם זה יהיה יותר סביר, למרות שזה ״מוזר״ היום לדבר בטלפון...

בהצלחה!

תשמע יצאתי עם בחורה מארהב במשך שנתיים, עם ברייקים בגלל מרחק של חודש חודשיים בין לבין
אבל כל מה שהחזיק בינינו הייתה תקשורת טלפונית כשלא היינו טסים אחד לשני.

ואחריה בחורה מירושלים כשאני גר במרכז במרחק של כמעט שעה, והתקשורת הייתה פחות טובה אבל היינו נפגשים די הרבה.

זה בדיוק כמו שאתה אומר, בדייטים אנחנו משהו אחד, ומעבר אין בכלל תקשורת.
ואני לא יודע אם בסופו של דבר אפשרי לייצר מזה משהו יציב, אני כבר לא יכול שלא לחשוב על יציבות בקשר בגיל ובניסיון שצברתי וחייב להגיד שאני לא מצליח להגיד באופן חד משמעי אם זה יחזיק בכלל..

לא רואה טעם בזוגיות מרחוק, בשבילי זה כמו ידידות,
לא רשמת באיזו תדירות אם וכאשר תוכל לפגוש אותה, חלק מזוגיות זה גם מגע, בילויים משותפים וכדומה.

• פותח/ת השרשור
לא רואה טעם בזוגיות מרחוק, בשבילי זה כמו ידידות,
לא רשמת באיזו תדירות אם וכאשר תוכל לפגוש אותה, חלק מזוגיות זה גם מגע, בילויים משותפים וכדומה.

בנתיים כנראה פעם אחת בשבועיים+-

אני מאוד נגד להתחיל קשר מרחוק, זה סיוט. אפשר להתגבר על מרחק אם יש קשר בנוי, אבל לבנות אותו מרחוק, להכיר את האדם מרחוק, זה ממש מתכון לכישלון.

• פותח/ת השרשור
אז אתה סתם מבזבז את הזמן שלך ומתפשר. וזה לא שיש בינכם אהבה ממבט ראשון
זהו שכן יש משהו שנבנה מהפעם הראשונה שנפגשנו שהרגשנו אותו למשך שנה וחצי
וכן יש משיכה גדולה משנינו, אבל קשה לפעול מרגש ללא היגיון. וכמו ש V אמר זה לבנות מרחוק, אבל ללא תקשורת בסיסית כשאין פגישות ואני לא בטוח אם זה יחזיק לא משנה כמה זיקוקים יהיו בכל מפגש..

יש קשרים מרחוק שמצליחים ויש שלא, לא צריך לוותר בכ"כ קלות.
תזרום, אם לא עובד אז לא עובד, אם כן - מה טוב.
אם וכאשר תעברו לגור יחד גם ככה כל המצב משתנה, רק ההתחלה היא קשה.
אבל איזה כיף זה ההתחלה 😭

כמו שאמרתי, החזקתי קשר מישראל-אוסטרליה במשך 3+ שנים ולבסוף התחתנו. זה שהקשר נכשל אחרי זה, זה כבר דיון אחר.

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה נראה שהיא לא סגורה על עצמה, היא לא ברורה, בדייטים היא מראה יותר רצון ממני, ומחוץ לזה בדיוק ההפך.

הגעתי למסקנה שיש לי מספיק ערך עצמי וניסיון להבין שאין לי מקום למישהו שהוא לא ברור כל כך, בעיקר במשהו מרחוק, אני משאיר את הכדור אצלה במגרש ולא מתעסק עם זה יותר מידי כי זה מעסיק אותי יותר ממה שזה כבר מועיל או תורם לי בחיים

כמו שאמרתי, החזקתי קשר מישראל-אוסטרליה במשך 3+ שנים ולבסוף התחתנו. זה שהקשר נכשל אחרי זה, זה כבר דיון אחר.
סתם שאלה כללית, למה רוב הזוגות מתגרשים אחרי חתונה? האם משהו בתפיסה של הזוגיות משתנה אחרי שמתחתנים? סתם מעניין אותי לדעת, אני אישית חושב שחתונה זה סתם טקס דתי שאין לו שום משמעות.
ואז אותם אנשים מתחתנים עוד הפעם ומתגרשים וכך זה נמשך...
לאדם הקדמון הכל היה פשוט כל כך לא היה צריך שום טקס, שום התחייבות הוא היה חופשי לעשות כרצונו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית