עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל אני לא בטוח שזה נכון, למה אתה חושב שזה הרוב? פשוט זוג שיוצא/גר ביחד ונפרד הוא נפרד וזהו אז אולי לא ממש מציינים את זה וכו' אז אולי אתה פחות שומע על זה, זוג נשוי שמתגרש אז הבנאדם כבר מגדיר את עצמו כגרוש, לא כרווק, אולי בגלל זה נראה לך שיותר מתגרשים מאשר לא נשואים נפרדים.סתם שאלה כללית, למה רוב הזוגות מתגרשים אחרי חתונה?
אני חושב שעלול מאוד להשתנות.האם משהו בתפיסה של הזוגיות משתנה אחרי שמתחתנים?
למה?להתחתן זה אחד הדברים הכי לא חכמים שיש.
סתם שאלה כללית, למה רוב הזוגות מתגרשים אחרי חתונה? האם משהו בתפיסה של הזוגיות משתנה אחרי שמתחתנים? סתם מעניין אותי לדעת, אני אישית חושב שחתונה זה סתם טקס דתי שאין לו שום משמעות.
ואז אותם אנשים מתחתנים עוד הפעם ומתגרשים וכך זה נמשך...
לאדם הקדמון הכל היה פשוט כל כך לא היה צריך שום טקס, שום התחייבות הוא היה חופשי לעשות כרצונו
להתחתן זה אחד הדברים הכי לא חכמים שיש.
דיכאון? ממה בדיוק?כי כששמים לאישה טבעת על האצבע היא משתנה ב 180 מעלות ומרשה לעצמה להוציא את כל הרוע החוצה. בלי להכליל כמובן.. לא כולן.
דבר שני, יש עדיין הרבה זוגות שעוברים לגור ביחד רק לאחר החתונה, ומה לעשות החיים של זוג צעיר בלי התחייבויות שונה מאוד מזוג שגר ביחד וצריך לכלכל בית ביחד ולהקים משפחה.
ג. הרבה נשים מקבלות דיכאון שלאחר לידה, משתנות מקצה אל הקצה.
זה תופעה כזאת שקורית, לא ממשהו כביכולדיכאון? ממה בדיוק?
למה לא? מה היתרון שאתה מקבל בלהתחתן? ליטרלי 0. אלא אם אתה דתי, ואז אין על מה לדבר כי אתה מתחתן מסיבות שלא קשורות להיגיון אלא לאמונה.למה?
כי כששמים לאישה טבעת על האצבע היא משתנה ב 180 מעלות ומרשה לעצמה להוציא את כל הרוע החוצה. בלי להכליל כמובן.. לא כולן.
דבר שני, יש עדיין הרבה זוגות שעוברים לגור ביחד רק לאחר החתונה, ומה לעשות החיים של זוג צעיר בלי התחייבויות שונה מאוד מזוג שגר ביחד וצריך לכלכל בית ביחד ולהקים משפחה.
ג. הרבה נשים מקבלות דיכאון שלאחר לידה, משתנות מקצה אל הקצה.
למה לא? מה היתרון שאתה מקבל בלהתחתן? ליטרלי 0. אלא אם אתה דתי, ואז אין על מה לדבר כי אתה מתחתן מסיבות שלא קשורות להיגיון אלא לאמונה.
אין בזה שום דבר הכל בראש שלך. זה לא שינוי בשום צורה חוץ מחוקית מול המדינה, כל מה שאתה אומר זה דברים שאתה מכניס לעצמך לראש. ואתה יכול להכניס אותה עם או בלי חתונה. עניין שלך. ילדים או לא ילדים.יש משהו בזה שאתה נשוי, שלכאורה יותר ממתן את הקשר
אין בזה שום דבר הכל בראש שלך. זה לא שינוי בשום צורה חוץ מחוקית מול המדינה, כל מה שאתה אומר זה דברים שאתה מכניס לעצמך לראש. ואתה יכול להכניס אותה עם או בלי חתונה. עניין שלך. ילדים או לא ילדים.
וכן, לעזוב נישואים זה בלאגן חוקי שלם, ממש מעודד אותי לרצות להתחתן חחחח
לפי דעתי , רוב האנשים היום רק מחפשים את הטייטל, והרוב הגדול של האנשים מתפשרים על הפרטנר שלהם, ואין להם את הביצים לעזוב כי הם פוחדים להיות לבד, והם מגלים שהם לא באמת אוהבים את הבן זוג שלהם והוא לא מתאים להם אחרי 3 ילדים וכלבסתם שאלה כללית, למה רוב הזוגות מתגרשים אחרי חתונה? האם משהו בתפיסה של הזוגיות משתנה אחרי שמתחתנים? סתם מעניין אותי לדעת, אני אישית חושב שחתונה זה סתם טקס דתי שאין לו שום משמעות.
ואז אותם אנשים מתחתנים עוד הפעם ומתגרשים וכך זה נמשך...
לאדם הקדמון הכל היה פשוט כל כך לא היה צריך שום טקס, שום התחייבות הוא היה חופשי לעשות כרצונו
לאדם אנוכי ולא בשל, ושלא מוכן לעבוד על זוגיות או לוותר, אני די מסכים איתך.להתחתן זה אחד הדברים הכי לא חכמים שיש.
אישה רעה מסתירה את זה עד שהיא נשואה, אישה טובה כשהיא נשואה היא עוד יותר טובה ואוהבת.כי כששמים לאישה טבעת על האצבע היא משתנה ב 180 מעלות ומרשה לעצמה להוציא את כל הרוע החוצה. בלי להכליל כמובן.. לא כולן.
מצב הורמונלי אחרי לידה.דיכאון? ממה בדיוק?
אבל תנסה להכניס את זה לראש בלי נישואין, זה לא קל.אין בזה שום דבר הכל בראש שלך. זה לא שינוי בשום צורה חוץ מחוקית מול המדינה, כל מה שאתה אומר זה דברים שאתה מכניס לעצמך לראש. ואתה יכול להכניס אותה עם או בלי חתונה. עניין שלך. ילדים או לא ילדים.
וכן, לעזוב נישואים זה בלאגן חוקי שלם, ממש מעודד אותי לרצות להתחתן חחחח
יש מצב שאתה צודק, אני לא מכיר את רוב האנשים, איפה פוגשים אותם? מאיפה אתה מכיר אותם?לפי דעתי , רוב האנשים היום רק מחפשים את הטייטל, והרוב הגדול של האנשים מתפשרים על הפרטנר שלהם, ואין להם את הביצים לעזוב כי הם פוחדים להיות לבד, והם מגלים שהם לא באמת אוהבים את הבן זוג שלהם והוא לא מתאים להם אחרי 3 ילדים וכלב
מה דעתך על אדם בוגר ואחראי שלא צריך תואר טיפשי כדי להשקיע ולחיות עם בחורה כל החיים?לאדם אנוכי ולא בשל, ושלא מוכן לעבוד על זוגיות או לוותר,
איך הגעת לזה? לא רואה שום אגו\גבריות בנושא.. אני נגד מוסד. לא נגד להיות נאמן\מחוייב.אתה חושב מנקודת מבט גברית וקצת אגואיסטי.
בהחלט, מה הקשר לנישואין? רשמתי על דף שאני נשוי זהו אני נותן את מה שהיא צריכה? אין לזה שום קשר. זה רק סימלי.אתה צריך להציע את אותו דבר בתמורה.
בהחלט. מה הקשר לנישואים?אם אתה מצפה מאישה לאהוב אותך בלי תנאים והישאר לצידך בטוב וברע, אתה צריך להציע את אותו דבר בתמורה.
אם זה רק היה תלוי בו, אז סבבה.מה דעתך על אדם בוגר ואחראי שלא צריך תואר טיפשי כדי להשקיע ולחיות עם בחורה כל החיים?
אתה סתם מחבר בין דברים שאין ביניהם קשר אמיתי.
זה לא היה אישי או נסיון לפגוע חלילה, אני אומר שמנקודת מבט גברית הם ינסו לסחוב עם בחורה כמה שיותר זמן בלי להתחתן או להתחייב פעמים רבות.איך הגעת לזה? לא רואה שום אגו\גבריות בנושא.. אני נגד מוסד. לא נגד להיות נאמן\מחוייב.
סימלי זה דבר עצום. תנסה להגיד לצה"ל שמדים זה רק סימלי ואתה רוצה לצאת מהבסיס עם טרינינג. או תנסה ללמוד בישיבה ולהתעקש לא ללבוש את הלבוש.בהחלט, מה הקשר לנישואין? רשמתי על דף שאני נשוי זהו אני נותן את מה שהיא צריכה? אין לזה שום קשר. זה רק סימלי.
כי רוב הנשים והאנשים רואים בנישואין בדיוק את זה. מחויבות והסכם.בהחלט. מה הקשר לנישואים?
תציע לה נישואין ותתחתנו 😘רצתם מרתון למקום אחר אה
בכל מקרה אם יש עוד אנשים עם חוויות דומות או דעות תרגישו חופשי להצית 😃
זה תלוי בו, ובה. אם זה לא משהו שמעניין אותם, אין לזה שום תועלתאם זה רק היה תלוי בו, אז סבבה.
מסכים, וחושב שאתה יכול להיות מחוייב באותה צורה ושאין שום קשר לטקס הזה למידת מחוייבות שלך.אבל מה לעשות שנשים בדרך כלל רוצות מחויבות
זה ממש מטומטם בעיניי, ובזבוז זמן. אם אתה רוצה לחיות עם מישהו תחיה איתו, אם לא לא. לא מבין מה זה לסחוב קשר. אתה או בקשר או לא בקשר.אני אומר שמנקודת מבט גברית הם ינסו לסחוב עם בחורה כמה שיותר זמן בלי להתחתן או להתחייב פעמים רבות.
אתה מקשר חוסר נישואים לאי רצינות\אגו\זילזול באישה, וזה לא מובן לי. בדיוק באותה צורה שלא מובן לי למה כן נישואין מקושר אחרת. אותו אדם לא רציני יכול להתחתן והוא עדיין יהיה לא רציני. ובאותה מידה אדם רציני יכול לא להתחתן והוא עדיין יהיה אדם רציני. זה בסך הכל טקס. זה שאתה לא חוגג יום הולדת לא אומר שלא גדלת. זה בסך הכל חגיגה.אך הרבה נשים יפרשו מגבר כזה ולא תוכל לחיות בשלום.
אין השוואה בין מדי משטרה לשוטר, לטבעת לשני אנשים שמחליטים לחיות ביחד.בתוך הבית שלך תעשה מה שאתה רוצה, תלבשו סרטים אדומים ותרקדו על הקיר או תשימו טבעות ותכתבו מכתב. זה לא משנה..סימלי זה דבר עצום.
וזה בעיניי אבסורד. אתה יכול להיות מחויב בדיוק באותה צורה בלי כל הטקס הזה. זה חלק מהתרבות אז זה נראה לך הכרחי אבל עד כה לא הצלחתי להבין למה. עניין תרבותי זה הכל.כי רוב הנשים והאנשים רואים בנישואין בדיוק את זה. מחויבות והסכם.
מה שאלחנן אמר,רק שתקנו דירה,תעשו מנעולים אצלי בלבד 🙂🔒רצתם מרתון למקום אחר אה
כל זוג שני מתגרש היוםלאדם אנוכי ולא בשל, ושלא מוכן לעבוד על זוגיות או לוותר, אני די מסכים איתך.
אישה רעה מסתירה את זה עד שהיא נשואה, אישה טובה כשהיא נשואה היא עוד יותר טובה ואוהבת.
אחרת, איך נשים רעות יתחתנו? הם חייבות להסתיר את זה.
מצב הורמונלי אחרי לידה.
אבל תנסה להכניס את זה לראש בלי נישואין, זה לא קל.
אם אתה מצפה מאישה לאהוב אותך בלי תנאים והישאר לצידך בטוב וברע, אתה צריך להציע את אותו דבר בתמורה.
אתה חושב מנקודת מבט גברית וקצת אגואיסטי. אבל אם תרצה לחיולת בטוב עם אישה, תצטך לחשוב גם מה היא רוצה וחושבת ומרגישה.
יש מצב שאתה צודק, אני לא מכיר את רוב האנשים, איפה פוגשים אותם? מאיפה אתה מכיר אותם?
אולי רוב האנשים שאתה מכיר.
סבא וסבתא שלי נשואים מעל 60 שנה באושר ורומנטיקה גם ההורים שלי ברוך ה' נשואים מאושרים ברוך ה' כל הדודים והדודות שלי. סבים וסבתות של אישתי וכמעט כל הדודים והדודות שלה (משפחות חרדיות, דתיות וחילוניות).
לא מכיר את הרוב ולא יודעים מה אנשים חושבים או מרגישים. אבל בהחלט אפשר לחיות באושר ובנישואין עם אישה.
ואפשר להיות ממורמר גם בלי.
זה תלוי לאן אתה לוקח את זה ואם אתה עושה את זה נכון.
להיות נשוי נכון זה תמיד להשתפר וללמוד, לדעת איך להתנצל ואיך לעבוד על המידות שלך, וזה אותו דבר בלהיות הורה. אם תעשה את זה נכון אני מאין שאתה יכול להשיג אושר גדול יותר מהרווקות, ואם תעשה את זה לא נכון, אני מאמין שיותר קל להשיג כאב וצער מהרווקות.
תעברו לגור ביחד? למרות ששעה מרחק זה לא הרבה, ישראל זו מדינה קטנה..רצתם מרתון למקום אחר אה
מבחינה גברית והגיונית, אני ממש מבין אותך. אבל מערכות יחסים לא בנויות על הגיון ורק גברים.זה תלוי בו, ובה. אם זה לא משהו שמעניין אותם, אין לזה שום תועלת
מסכים, וחושב שאתה יכול להיות מחוייב באותה צורה ושאין שום קשר לטקס הזה למידת מחוייבות שלך.
זה ממש מטומטם בעיניי, ובזבוז זמן. אם אתה רוצה לחיות עם מישהו תחיה איתו, אם לא לא. לא מבין מה זה לסחוב קשר. אתה או בקשר או לא בקשר.
אתה מקשר חוסר נישואים לאי רצינות\אגו\זילזול באישה, וזה לא מובן לי. בדיוק באותה צורה שלא מובן לי למה כן נישואין מקושר אחרת. אותו אדם לא רציני יכול להתחתן והוא עדיין יהיה לא רציני. ובאותה מידה אדם רציני יכול לא להתחתן והוא עדיין יהיה אדם רציני. זה בסך הכל טקס. זה שאתה לא חוגג יום הולדת לא אומר שלא גדלת. זה בסך הכל חגיגה.
אין השוואה בין מדי משטרה לשוטר, לטבעת לשני אנשים שמחליטים לחיות ביחד.בתוך הבית שלך תעשה מה שאתה רוצה, תלבשו סרטים אדומים ותרקדו על הקיר או תשימו טבעות ותכתבו מכתב. זה לא משנה..
אתה יכול לעשות את זה, השאלה היא למה. והטענה שלי היא שאתה יכול לקבל כל מה שאתה מקבל בנישואין בלי שום קשר לחתונה.
וזה בעיניי אבסורד. אתה יכול להיות מחויב בדיוק באותה צורה בלי כל הטקס הזה. זה חלק מהתרבות אז זה נראה לך הכרחי אבל עד כה לא הצלחתי להבין למה. עניין תרבותי זה הכל.
אני מודע היטב למצב הנישואין בארץ ובעולם ומה עובר על הרוב.כל זוג שני מתגרש היום
אם נדבר פה על העובדות, רוב הזוגות מתגרשים היום, זה לא קשור לסביבה שלי או שלך. אין בי ספק שאפשר להיות מאושר ולהתפתח עם אשתך, אממה רוב האנשים מתפשרים, מלא אנשים לא מאושרים במערכת היחסים שלהם. ואם אני לא טועה משהו כמו 45-50 מהאנשים בישראל מתגרשים. חלק אחרי תקופה קצרה, חלק אחרי 20 שנה.