הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר טקסס מטוד

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
קראתי את המאמר על התוכנית ,ואני מעוניין לבצע את התוכנית על אחת הלחיצות שלי, פרס או בנץ', עדיין לא החלטתי.
במאמר לא היה כתוב שום דבר על מה לעשות עם שאר התרגילים בזמן ביצוע התוכנית.
הכוונה היא איך לשלב סקוואט ומשיכות לתוכנית?

התוכנית בעיקרון היא לכל התנועות, לא רק ללחיצות.
אם אתה מעוניין לעשות אותה רק ללחיצות, תעשה בשאר התנועות מה שבא לך.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה.
אני בעיקרון רוצה לחזק את הפרס בצורה משמעותית,
ולהמשיך להתקדם בשאר התרגילים.
הייתי בטוח התוכנית היא רק לתרגיל אחד..

---------- התגובה התווספה ב 21:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------

טוב החלטתי לעשות משהו כזה:
ווליום:סקוואט 5X5, לחיצה 5X5, דדליפט 5X5
התאוששות:סקוואט 3X3, לחיצה 3X3, דדליפט 3X3
עצימות:סקוואט 1-3 חזרות, לחיצה 1-3 חזרות, דדליפט 1-3 חזרות.
לחיצות:רוטציה בין הפרס לבנץ', שבוע ככה שבוע ככה.
זה בסדר שאני אעשה רק משיכה אחת לאורך כל התוכנית?(דדליפט(
באימון עצימות לשים כמה משקל שבאלי שאני חושב שאני יכול לסגור איתו לפחות חזרה אחת, או שזה לפי אחוזים מהווליום?

נערך לאחרונה:
עד כמה שאני מבין, אין טעם באימוני נפח לדדליפט. עשה דדליפט רק באימון העצימות.
בשאר הימים אתה יכול לעשות מתח ו- PC.

• פותח/ת השרשור
אובזיון:אני לא יודע טוב אנגלית...
לאפטילנד:דווקא רציני לנסות כל השבוע דדליפט זה נשמע מאתגר..

מתאגר זה דבר אחד, יעיל זה דבר אחר.
דדליפט לאורך כל השבוע יעייף אותך יותר מדי וימנע ממך מלעשות תוצאות טובות ביום העצימות, שהוא המטרה שבשבילה מתוכננים שני האימונים האחרים במהלך השבוע.
בקשר לאנגלית: אני ממליץ לך להשתפר בנושא הזה, זה יעזור לך מאוד ולו רק מפני שיש המון חומר זמין בתחום האימונים, אבל הוא באנגלית...

• פותח/ת השרשור
מתאגר זה דבר אחד, יעיל זה דבר אחר.
דדליפט לאורך כל השבוע יעייף אותך יותר מדי וימנע ממך מלעשות תוצאות טובות ביום העצימות, שהוא המטרה שבשבילה מתוכננים שני האימונים האחרים במהלך השבוע.
בקשר לאנגלית: אני ממליץ לך להשתפר בנושא הזה, זה יעזור לך מאוד ולו רק מפני שיש המון חומר זמין בתחום האימונים, אבל הוא באנגלית...
לא יעיל?סבבה, לא ידעתי.
סט דדליפט בשבוע של 1-3 חזרות מספיק??, המטרה היא להוסיף משקל על המוט בתרגיל..
לגבי הלחיצות, לא יהיה קצת בעיה להוסיף כל שבוע משקל כי אני אעשה בנץ' ואז שבוע הבא פרס ורק שבוע אחרי להוסיף לבנץ' משקל, זה יפריע?

לא יעיל?סבבה, לא ידעתי.
סט דדליפט בשבוע של 1-3 חזרות מספיק??, המטרה היא להוסיף משקל על המוט בתרגיל..
לגבי הלחיצות, לא יהיה קצת בעיה להוסיף כל שבוע משקל כי אני אעשה בנץ' ואז שבוע הבא פרס ורק שבוע אחרי להוסיף לבנץ' משקל, זה יפריע?
נכון, ובשביל לשפר את הדדליפט לא צריך הרבה נפח (כמו שצריך בבנץ או בפרס לדוגמה).

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז החלטתי לעשות משהו כזה:
אימון נפח:
סקוואט 5X5, לחיצה 5X5 , בנט אובר 5X5
אימון התאוששות:סקוואט 3X3, לחיצה 3X3, בנט אובר 3X3
אימון עצימות:סקוואט 1-3 חזרות, לחיצה 1-3 חזרות, דדליפט 1-3 חזרות.
לחיצה רוטציה בין פרס לבנץ', שבוע ככה שבוע ככה, זה לא יפריע להתקדמות שבוע ככה שבוע ככה בין הלחיצות?
בנט אובר אולי אני אחליף במתח..

נערך לאחרונה:
לדעתי, לפני שאתה מתחיל עם רוטציה בנץ' - פרס תעשה את התוכנית כמו שצריך (כלומר בנץ'-פרס-בנץ' כל שבוע). יש מצב שתתקדם שבועית בשניהם, אז חבל לעשות רוטציה.
לגבי אימון התאוששות, אתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה, גם 2 סטים לסקוואט, אבל נפח בבנט-אובר בהתאוששות זה קצת דבילי כי זה יקשה עליך.

• פותח/ת השרשור
לדעתי, לפני שאתה מתחיל עם רוטציה בנץ' - פרס תעשה את התוכנית כמו שצריך (כלומר בנץ'-פרס-בנץ' כל שבוע). יש מצב שתתקדם שבועית בשניהם, אז חבל לעשות רוטציה.
לגבי אימון התאוששות, אתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה, גם 2 סטים לסקוואט, אבל נפח בבנט-אובר בהתאוששות זה קצת דבילי כי זה יקשה עליך.
הבעיה היא שאם אני אעשה 3X3 בפרס עם משקל כבד זה יכול להפריע להתאוששות של הבנץ', ואחרי הכל האימון האמצעי נועד להתאושש ולהזרים דם.
אחי ה3X3 בהתאוששות לא יהיה עם משקל כבד, אני אוריד 10-20 אחוז מהמשקל..

זה לא בדיוק נכון, כי הפרס הוא גם ככה סוג של התאוששות לעומת הבנץ' (אתה מרים פחות משקל = יש פחות לחץ על הגוף). התוכנית המקורית בנויה בנץ'-פרס-בנץ' בהתקדמות שבועית בשני התרגילים, וכשנתקעים עוברים לרוטציה ואז מתקדמים כל שבועיים.
ולגבי הבנט-אובר, אם אתה מתעקש, למה לא לעשות 3X3? כתבת 5X5.

• פותח/ת השרשור
זה לא בדיוק נכון, כי הפרס הוא גם ככה סוג של התאוששות לעומת הבנץ' (אתה מרים פחות משקל = יש פחות לחץ על הגוף). התוכנית המקורית בנויה בנץ'-פרס-בנץ' בהתקדמות שבועית בשני התרגילים, וכשנתקעים עוברים לרוטציה ואז מתקדמים כל שבועיים.
ולגבי הבנט-אובר, אם אתה מתעקש, למה לא לעשות 3X3? כתבת 5X5.
אוקיי אני אנסה להתקדם בשניהם מה יש לי להפסיד, לגבי הבנט אובר, התכוונתי לכתוב 3X3, כתבתי 5X5 בטעות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית