עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יעיל?סבבה, לא ידעתי.מתאגר זה דבר אחד, יעיל זה דבר אחר.
דדליפט לאורך כל השבוע יעייף אותך יותר מדי וימנע ממך מלעשות תוצאות טובות ביום העצימות, שהוא המטרה שבשבילה מתוכננים שני האימונים האחרים במהלך השבוע.
בקשר לאנגלית: אני ממליץ לך להשתפר בנושא הזה, זה יעזור לך מאוד ולו רק מפני שיש המון חומר זמין בתחום האימונים, אבל הוא באנגלית...
אני מתכנן לעשות אותה כשאחזור למסה.אלברו, קח בחשבון שתוכנית לא קלה בחיטוב בגלל הנפח.
נכון, ובשביל לשפר את הדדליפט לא צריך הרבה נפח (כמו שצריך בבנץ או בפרס לדוגמה).לא יעיל?סבבה, לא ידעתי.
סט דדליפט בשבוע של 1-3 חזרות מספיק??, המטרה היא להוסיף משקל על המוט בתרגיל..
לגבי הלחיצות, לא יהיה קצת בעיה להוסיף כל שבוע משקל כי אני אעשה בנץ' ואז שבוע הבא פרס ורק שבוע אחרי להוסיף לבנץ' משקל, זה יפריע?
הבעיה היא שאם אני אעשה 3X3 בפרס עם משקל כבד זה יכול להפריע להתאוששות של הבנץ', ואחרי הכל האימון האמצעי נועד להתאושש ולהזרים דם.לדעתי, לפני שאתה מתחיל עם רוטציה בנץ' - פרס תעשה את התוכנית כמו שצריך (כלומר בנץ'-פרס-בנץ' כל שבוע). יש מצב שתתקדם שבועית בשניהם, אז חבל לעשות רוטציה.
לגבי אימון התאוששות, אתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה, גם 2 סטים לסקוואט, אבל נפח בבנט-אובר בהתאוששות זה קצת דבילי כי זה יקשה עליך.
אוקיי אני אנסה להתקדם בשניהם מה יש לי להפסיד, לגבי הבנט אובר, התכוונתי לכתוב 3X3, כתבתי 5X5 בטעות..זה לא בדיוק נכון, כי הפרס הוא גם ככה סוג של התאוששות לעומת הבנץ' (אתה מרים פחות משקל = יש פחות לחץ על הגוף). התוכנית המקורית בנויה בנץ'-פרס-בנץ' בהתקדמות שבועית בשני התרגילים, וכשנתקעים עוברים לרוטציה ואז מתקדמים כל שבועיים.
ולגבי הבנט-אובר, אם אתה מתעקש, למה לא לעשות 3X3? כתבת 5X5.
תודה,יופי, שיהיה בהצלחה.