הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר טקסס מטוד

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
קראתי את המאמר על התוכנית ,ואני מעוניין לבצע את התוכנית על אחת הלחיצות שלי, פרס או בנץ', עדיין לא החלטתי.
במאמר לא היה כתוב שום דבר על מה לעשות עם שאר התרגילים בזמן ביצוע התוכנית.
הכוונה היא איך לשלב סקוואט ומשיכות לתוכנית?

זה היה דיון אחר על עצימות ונפח, ואני יודע שקשה לך להודות בהפסד אבל מה לעשות שאני יותר חכם (וסקסי) ממך.

אז בוא תנסח כאן בדיוק את נושא הוויכוח.

ברור שאתה סקסי. בנים מתחילים איתך כל הזמן.

הוויכוח היה העיקרון האקסיומטי בנוגע לנגזרות הנפח והעצימות, הגורס כי משוואת עצימות-נפח תישאר קבועה כאשר דנים בסוג מסוים של תרגיל (לחיצות/משיכות) על הווריאציות השונות שלו, ועל ההשלכות הנובעות מנגזרת זו על האספקט הפסיכו-סומאטי (או שמא הסומה-פסיכוטי) המתלווה למאמץ לאורך זמן.

הוויכוח היה העיקרון האקסיומטי בנוגע לנגזרות הנפח והעצימות, הגורס כי משוואת עצימות-נפח תישאר קבועה כאשר דנים בסוג מסוים של תרגיל (לחיצות/משיכות) על הווריאציות השונות שלו, ועל ההשלכות הנובעות מנגזרת זו על האספקט הפסיכו-סומאטי (או שמא הסומה-פסיכוטי) המתלווה למאמץ לאורך זמן.

חיים ממתי אתה יודע לעשות נגזרת? ועוד בכמה מימדים?

הייתי רוצה להוסיף שאלה קטנה..
גם אני עובר לטקסס כי כבר לא מסתדר לי עם הלינארית של ביל ואני רוצה לנסות התקדמות שבועית עם יותר נפח.

מה שאני לא מבין זה למה אנשים משנים את יום העצימות ומוסיפים לו קצת נפח (1X5) ?
מה רע בלעשות 1X3?

הייתי רוצה להוסיף שאלה קטנה..
גם אני עובר לטקסס כי כבר לא מסתדר לי עם הלינארית של ביל ואני רוצה לנסות התקדמות שבועית עם יותר נפח.

מה שאני לא מבין זה למה אנשים משנים את יום העצימות ומוסיפים לו קצת נפח (1X5) ?
מה רע בלעשות 1X3?

אין שום רע, אבל התוכנית המקורית (ב-PPST) גורסת סט אחד של 5 ביום עצימות, וכשאתה נתקע עוברים לסט של 3. פשוט עוד מדרגה, זה הכל.

אין שום רע, אבל התוכנית המקורית (ב-PPST) גורסת סט אחד של 5 ביום עצימות, וכשאתה נתקע עוברים לסט של 3. פשוט עוד מדרגה, זה הכל.

אה תודה... אז אני יעשה 3.. אני ממש לא מסתדר טוב עם 5 חזרות בשיאים (מבחינה מנטלית)

זאת גם אחת הסיבות שהלינארית של ביל מעצבנת אותי כבר.. אבל ממש. 😵

• פותח/ת השרשור
אני מצטער על ההקפצה פשוט יש לי עוד שאלה.
מה עדיף בהתאוששות לעשות דדליפט 3X3 ואז בעצימות דדליפט 1X3, או בהתאוששות בנט אובר 3X3, ואז בעצימות דדליפט 1X3, המטרה היא להתקדם בדדליפט, זה יותר חשוב לי מהבנט אובר.

אני מצטער על ההקפצה פשוט יש לי עוד שאלה.
מה עדיף בהתאוששות לעשות דדליפט 3X3 ואז בעצימות דדליפט 1X3, או בהתאוששות בנט אובר 3X3, ואז בעצימות דדליפט 1X3, המטרה היא להתקדם בדדליפט, זה יותר חשוב לי מהבנט אובר.

לא לעשות דדליפט בהתאוששות
תעשה בנפח דדליפט רומני אם בא לך או משיכה אחרת
בהתאוששות לך על הרמות אולימפיות או מתח אם גם וגם
ובעצימות 1X3/5 דדליפט

• פותח/ת השרשור
לא לעשות דדליפט בהתאוששות
תעשה בנפח דדליפט רומני אם בא לך או משיכה אחרת
בהתאוששות לך על הרמות אולימפיות או מתח אם גם וגם
ובעצימות 1X3/5 דדליפט
בנפח אני עושה בנט אובר.
בהתאוששות אין לי אפשרות לעשותהרמות אולימפיות, אני מתאמן בחדר.
אז בהתאוששות אני יכול לעשות או בנט אובר 3X3, או מתח.
הדדליפט יכול להתקדם בלי נפח? כאילו רק סט אחד כבד בשבוע של 3 חזרות?כי ממש חשוב לי להתקדם בדדליפט.

מתח עדיף על בנט אובר בהתאוששות. והדדליפט מתקדם מצוין בלי נפח, כמו שרן אמר אם בא לך תעשה דדליפט רומני בנפח או בנט אובר.

• פותח/ת השרשור
מתח עדיף על בנט אובר בהתאוששות. והדדליפט מתקדם מצוין בלי נפח, כמו שרן אמר אם בא לך תעשה דדליפט רומני בנפח או בנט אובר.
אוקיי תודה.
אני אעשה מתח משקל גוף בהתאוששות,
ובנט אובר בנפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית