עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא בדיוק נכון, כי הפרס הוא גם ככה סוג של התאוששות לעומת הבנץ' (אתה מרים פחות משקל = יש פחות לחץ על הגוף). .
הופה, מה אני רואה כאן 🤘🤘
זה היה דיון אחר על עצימות ונפח, ואני יודע שקשה לך להודות בהפסד אבל מה לעשות שאני יותר חכם (וסקסי) ממך.
הוויכוח היה העיקרון האקסיומטי בנוגע לנגזרות הנפח והעצימות, הגורס כי משוואת עצימות-נפח תישאר קבועה כאשר דנים בסוג מסוים של תרגיל (לחיצות/משיכות) על הווריאציות השונות שלו, ועל ההשלכות הנובעות מנגזרת זו על האספקט הפסיכו-סומאטי (או שמא הסומה-פסיכוטי) המתלווה למאמץ לאורך זמן.
חיים ממתי אתה יודע לעשות נגזרת? ועוד בכמה מימדים?
הייתי רוצה להוסיף שאלה קטנה..
גם אני עובר לטקסס כי כבר לא מסתדר לי עם הלינארית של ביל ואני רוצה לנסות התקדמות שבועית עם יותר נפח.
מה שאני לא מבין זה למה אנשים משנים את יום העצימות ומוסיפים לו קצת נפח (1X5) ?
מה רע בלעשות 1X3?
אין שום רע, אבל התוכנית המקורית (ב-PPST) גורסת סט אחד של 5 ביום עצימות, וכשאתה נתקע עוברים לסט של 3. פשוט עוד מדרגה, זה הכל.
אני מצטער על ההקפצה פשוט יש לי עוד שאלה.
מה עדיף בהתאוששות לעשות דדליפט 3X3 ואז בעצימות דדליפט 1X3, או בהתאוששות בנט אובר 3X3, ואז בעצימות דדליפט 1X3, המטרה היא להתקדם בדדליפט, זה יותר חשוב לי מהבנט אובר.
בנפח אני עושה בנט אובר.לא לעשות דדליפט בהתאוששות
תעשה בנפח דדליפט רומני אם בא לך או משיכה אחרת
בהתאוששות לך על הרמות אולימפיות או מתח אם גם וגם
ובעצימות 1X3/5 דדליפט
אוקיי תודה.מתח עדיף על בנט אובר בהתאוששות. והדדליפט מתקדם מצוין בלי נפח, כמו שרן אמר אם בא לך תעשה דדליפט רומני בנפח או בנט אובר.