אתה באמת רוצה שאני יחזור על עצמי או שאתה פשוט טרול גרוע?מה יעשו מי שמזדהה אליקופטר אפצי?
מה עושה מי שלא מזדהה כגבר או אישה אלא כאחד מאינסוף שאר המגדרים המומצאים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה באמת רוצה שאני יחזור על עצמי או שאתה פשוט טרול גרוע?מה יעשו מי שמזדהה אליקופטר אפצי?
מה עושה מי שלא מזדהה כגבר או אישה אלא כאחד מאינסוף שאר המגדרים המומצאים?
האנשים האלו לא חלק מין הפאקניג קהילה קהילת הטרנסג'נדרים
אתה אמיתי ?אוקיי אז אתה בעצם מפלה את מי שלא חלק מקהילת הטרנסג'נרים שהיא חלק מאוד קטן מבין אלפי המגדרים האחרים אשמח להבין למה
למה רק לטרנסים מגיע להתחרות מה עם שאר המגדרים?
אתה טועה לא רק באיך אפלייה עובדת או בכלל איך השיטה הזאת עובדת למה? כי אתה משנה מה שאני אומר כול בן פעם ומתעלם מדברים שאני אומראתה אומר שהם לא יתחרו במין הביולוגי שלהם מה שאומר שהם התחרו במין (במגדר) הלא ביולוגי שלהם כיוון שאתה מדבר רק על 2 מגדרים אתה מפלה את שאר המגדרים תקן אותי אם אני טועה
רציני שאתם חוזרים על הבדיחה הזאת ועושים את האוליפדה השכלית שלהם אתם רק מוכיחים לי שאין לכם טיעון חזק ואתם סתם מתחבאיםאני גר בתא אז תתפלא איזה אנשים פגשתי
אני אישית מזדהה בתור אפצ'י אליקופטר
@elchonon אני מקווה שבתחרות הבאה יפתחו קטגוריה בשבילי
תקרא ותחפש את הצדקהמבלי שתהיה הצדקה עניינית לכך.
מה שיניתי?מה שיניתי את כל פעם מצטט אותך אחר כך אתה משנה את מה שאתה אומר
למה לא? אתה לא יכול לדעת אם האדם ששומע קולות הוא באמת סכיזופרן שהוזה דברים או שהוא דובר אמת.ואם אני אפגש איתם אני לא אשתף פעולה עם סכיזופרן ששמוע קולות ואני בטוח שגם אתה לא
להיבדק בחשד למה?אם אתה לא יכול לדעת אם בן אדם שנמצא לידך ואומר לך שקולות מדברים אליו והקולות האלה בלתי נראים אתה צריך להיבדק
למה לא פשוט לקבוע קטגוריות על פי רמת טסטוסטרון בגוף?אני באמת לא חושב שאתה מבין מה הכוונה שלהם אלחנן כי כן הם רק מבקשים שאנשים שעברו ניתוח יכנסו לקטוריגה משלהם.
(רק שתדע בכללי , טרנס זה מי שעבר תהליך שינוי מיני לא מי שמזדהה בתור המין הנגדי כן אני יודע שזה מבלבל אבל ככה זה)
אז כן אם אתה לא עברתה ניתוח או התחלך תהליך כול שהוא הם יכנסיו אותך לקטגוריה זה הכול .
הם לא מבקשים לשנות את העולם רק שמישהו יבאו לקראתם.
(יש גם מחקרים דרך אגב שלטרנס יש בעיות מוטריה שפוגעים להם בבציעוים אז לא מוצק מספיק כראיה אז לא חושב שזה שווה יחס)
תפסיק לזיין את השכל זאת לא הגדרה של טרנס ג'נדר זה טרנס סאקאלויתלמה לטרנס גבר לאישה או להפך יש יותר זכויות מכל טרנס אחר שדרך אגב טעית לגבי ההגדרה שלך לטרנס אבל זרמתי איתך כדי לנהל דיון בלי לחדש לך יותר מידי דברים שלא תיהיה overwhelm ברחה לי המילה בעברית מכל הידע החדש שאני מרעיף עלייך
ההגדרה לטרנס
ההגדרה המקובלת ביותר למושג זה, הנמצא בתהליכי שינוי נמשכים, מתייחסת לאנשים שהוגדרו כבעלי מגדר מסוים בעת לידתם, בהתבסס על המאפיינים המיניים הראשיים שלהם, אך חשים כי תיאור זה אינו מייצג נאמנה את זהותם המגדרית.
כל אחד שלא נולד במגדר אליו הוא שייך
לגבי מה ששינת פעם אחת מותר לכרות אצלך איברים ופעם אחת לא תחליט בבקשה
אני לא חושב שיש מספיק כסף כדיי לעשות את זה לאף ארגון .למה לא פשוט לקבוע קטגוריות על פי רמת טסטוסטרון בגוף?
הרי כמו משקל גוף, גם רמת טסטוסטרון גבוהה נותנת יתרון משמעותי ואדם בעל רמה נמוכה באופן טבעי בחיים לא יצליח להגיע לרמה של מתחרה עם רמת טסטוסטרון גבוהה במיוחד.
ככה גם לא יהיה צורך להסתבך עם מקרים מיוחדים כמו קסטר סמניה שאסרו עליה להשתתף בתחרויות לנשים אלא אם היא תדכא את רמות הטסטוסטרון באופן מלאכותי, רק משום שהיא נולדה באופן טבעי עם רמת טסטוסטרון גבוהה משל כל שאר הנשים בעולם. היא פשוט תתחרה מול אנשים שנמצאים באותה רמת טסטוסטרון כמוה, לא משנה אם אלו גברים או נשים.
אבל זה לא עניין של זכות זה עניין של התאמה הם לא הצד שמבקש את זה הם מבינים את הבעיה של החברהמה לטרנס גבר לאישה או להפך יש יותר זכויות מכל טרנס
אני יודע מה זה טרנס.https://he.wikipedia.org/wiki/ניתוח_להתאמה_מגדרית
תקרא
בכללי אני חושב שהבעיה פה זה שאתה פשוט חסר ידע בנושא ומניח דברים אגב זאת.
הבעיה השנייה זה שאתה מתיחס עליהם כמו איזה חייזר ואפשר לראות את זה בטון שלך
ותשובה יותר רצינית ולעניין
יש פה קבוצה שאתה טוען שיש לה יתרונות וחסרונות נגד קבוצה yוX לכן הם לא יתחרו בקבוצות האלו אלא בקבוצות שלהם כדיי שתאוכלו לעשות את שלהם והם יכול
אבל אין מספיק טרנסג'נדרים כדי לפתוח עבורם קטגוריה נפרדת, תרשום לתחרות אפילו 50 מתחרים ואני מבטיח לך שכנראה יהיה קטגורית טרנסג'נדרים. מדובר בטרנסג'נדר בודד במדינה ששעושה בעיות. אז פשוט נדחוף אותו לקטגוריה הביולוגית שלו.אז קהילת הטרנאס אשר מבינה את העניין אומרת ''אוקיי אני מבינים אותכם ומכבדים אותכם תנסו בבקשה גם לכבד אותנו וקחו בחשבון את הפיתרון הזה שפשוט נתחרה אחד נגד השני נקבל תארים רק בקטרגויה שלנו ולא נפריע לכם''
א
ברור, מקום הראשן בקטגוריה שלך מקבל 10,000 ש"ח. ככה תוכל לפגוש עוד אליקופטרים בארץ.אני אישית מזדהה בתור אפצ'י אליקופטר
@elchonon אני מקווה שבתחרות הבאה יפתחו קטגוריה בשבילי
היתרון בשיטה הזאת, שזה מוחק את כל השטויות ועוזר להכניס אנשים לקטגוריה שלהם בהתעלמות מההפרעות שלהם.למה לא פשוט לקבוע קטגוריות על פי רמת טסטוסטרון בגוף?
הרי כמו משקל גוף, גם רמת טסטוסטרון גבוהה נותנת יתרון משמעותי ואדם בעל רמה נמוכה באופן טבעי בחיים לא יצליח להגיע לרמה של מתחרה עם רמת טסטוסטרון גבוהה במיוחד.
ככה גם לא יהיה צורך להסתבך עם מקרים מיוחדים כמו קסטר סמניה שאסרו עליה להשתתף בתחרויות לנשים אלא אם היא תדכא את רמות הטסטוסטרון באופן מלאכותי, רק משום שהיא נולדה באופן טבעי עם רמת טסטוסטרון גבוהה משל כל שאר הנשים בעולם. היא פשוט תתחרה מול אנשים שנמצאים באותה רמת טסטוסטרון כמוה, לא משנה אם אלו גברים או נשים.
ענק:lol:🤣🤣
קודם כל, אני זה רק דוגמה. מתחרה ipf גבר ממוצע מרים יותר ממני. וחוץ מזה שאני כבר מרים שיא העולם נשים במשקל פתוח חוץ מהסקוואט.@elchonon מבלי לזלזל חלילה בליסה. אלה שיאי העולם לנשים, הם לא רחוקים כל כך מהתוצאות שלך כגבר.
https://www.powerlifting.sport/fileadmin/ipf/data/records/classic/women/records-classic-women.pdf
הקטע שכיום הדרישה לנשים טראנס, זה מתחת ל10 ננמול טסט, שזה מ-א-ו-ד גבוה, הרבה גברים יש להם מתחת לזה. מעבר לזה, אין שום דרישה לניתוח לשינוי מין, משמע שאפשר לשמור על רמות טסט של גבר, ולקראת התחרות להוריד את זה מעט. או פשוט לשמור על מתחת ל10 ננומול. אני אישית מכיר בחור שנתן 800+ טוטאל טבעי, עם רמת טסט של מתחת ל10 ננמול.@elchonon
הנושא הספורטיבי הוא אכן בעייתי מאוד.
בריצת 800 מטר שיא העולם לגברים הוא קצת פחות מ דקה ו 41 שניות ושיא העולם לנשים הוא 1:53 (שיא משנות ה 80 במזרח אירופה תחת סימום כבד).
כך שאין עוררין כי קיים פער משמעותי בין נשים לגברים כמעט בכל ענפי הספורט מבחינת יכולות.
ולכן גבר שיתחרה כאישה או אישה עם מאפיינים גבריים כמו רמת טסט חריגה (קסטר סמניה) פוגעים אנושות בהוגנות.
מה עושים? זאת שאלה מסובכת ייתכן כי נדרש להגדיר סטנדרטים מה נחשב ״תקין״. לדוגמא ברכיבה על אופניים ביצועים מעל רמה מסויימת (נתוני הספק) מחייב בדיקת סימום.
וייתכן שלא מן הנמנע להגדיר תחרויות ״נטולות״ מגדר ומה שיקבע זה האם יהיה לזה ביקוש.
גם בשאר תחומי החיים לא חסרות בעיות / סוגיות אבל הנחת היסוד שצריכה להשאר היא שכולנו בני אדם שווי זכויות
באוסטרליה היו כמה תחרויות פאוורליפטינג עם קטגוריה לא-בינארית. זה פתרון למי שמגדיר עצמו לא-בינארי או כל הגדרה שאינה גבר/אישה. אבל (!) מי שטראנס, לא ירצה להתחרות בקטגוריה הזאת, כי מבחינתם הם מגדירים את עצמם בתור גבר/אישה, לא שום דבר אחר. בנוסף, אין לי חלילה בעיה שיוסיפו עוד 100 קטגוריות או ליגות או תחרויות לכל מיני מצבים, אבל מי בדיוק יבוא לצפות? מי ישלם? מי יתן חסות? ספורט כמו פאוורליפטינג גם ככה המצב לא טוב.כיום יש תהליכים ליצרית ליגה ל''מגדרים לא בינראים''
הבעיה היא שכמובן שיש כוחות שמתנגדים לזה סתם כי זה שינוי
אני באמת לא חושב שאתה מבין מה הכוונה שלהם אלחנן כי כן הם רק מבקשים שאנשים שעברו ניתוח יכנסו לקטוריגה משלהם.
(רק שתדע בכללי , טרנס זה מי שעבר תהליך שינוי מיני לא מי שמזדהה בתור המין הנגדי כן אני יודע שזה מבלבל אבל ככה זה)
אז כן אם אתה לא עברתה ניתוח או התחלך תהליך כול שהוא הם יכנסיו אותך לקטגוריה זה הכול .
הם לא מבקשים לשנות את העולם רק שמישהו יבאו לקראתם.
(יש גם מחקרים דרך אגב שלטרנס יש בעיות מוטריה שפוגעים להם בבציעוים אז לא מוצק מספיק כראיה אז לא חושב שזה שווה יחס)
באוסטרליה היו כמה תחרויות פאוורליפטינג עם קטגוריה לא-בינארית. זה פתרון למי שמגדיר עצמו לא-בינארי או כל הגדרה שאינה גבר/אישה. אבל (!) מי שטראנס, לא ירצה להתחרות בקטגוריה הזאת, כי מבחינתם הם מגדירים את עצמם בתור גבר/אישה, לא שום דבר אחר. בנוסף, אין לי חלילה בעיה שיוסיפו עוד 100 קטגוריות או ליגות או תחרויות לכל מיני מצבים, אבל מי בדיוק יבוא לצפות? מי ישלם? מי יתן חסות? ספורט כמו פאוורליפטינג גם ככה המצב לא טוב.
טעות, על פי כללי IOC לא צריך לעבור שום ניתוח בשביל להיות טראנס.
זה לא הכללה האירגונים הגאים שמים דגש על הדברים האלו. גם אני לפני שבאמת פגשתי אנשים טרנסים חשבתי שזה קל אבל לא רובם אולי מזדהים כטרנס אבל מכוון שהם לא עברו transformation הם מעדיפים פשוט להגיד שהם לא מזדהים עם המין הבילוגי שלהם. עד לפניי שהם עברו תהליך כול שהוא(הרומוני וכו')אתה מכליל יותר מדי, יש המון איגודים וארגונים, בארץ ובעולם וכמובן שלא כולם רוצים אותו דבר. בפועל, לא צריך לעבור שום ניתוח בשביל להיות טראנס ולהיות מוגדר כטראנס בשום מסגרת, ספורטיבית או לא.
הבעיה אם זה שאנחנו עדיין בחיתולים של הדבר הזה.אבל אין מספיק טרנסג'נדרים כדי לפתוח עבורם קטגוריה נפרדת, תרשום לתחרות אפילו 50 מתחרים ואני מבטיח לך שכנראה יהיה קטגורית טרנסג'נדרים. מדובר בטרנסג'נדר בודד במדינה ששעושה בעיות. אז פשוט נדחוף אותו לקטגוריה הביולוגית שלו.
אני מסכים שהזמנים שינו את הגישה שלנו לתופעות מסוימות, לטוב ולמוטב. ברור שיש הרבה טוב בקבלה של האחר. אך הליברליות המוגזמת גם הביאה איתה רעיונות מפגרים כדוגמת שינאת שוטרים והגזע הלבן שהולך בארה"ב עכשיו.הבעיה אם זה שאנחנו עדיין בחיתולים של הדבר הזה.
אני עדיין זוכר מימי בנער אנשים משתמשים במילה קוקסינל או שבכלל הרעיון של להראות מישהו שעבר תהליך לשינוי מין במדיה נראה כחלק מין בדיחה. ואני רק בן 28
העולם עבר תהליך בשנים האחרונות אך עדיין קשה מאוד לאנשים לצאת מין הארון מפחד מהיחס העיון של שהחברה.
הם אחוז מאוד קטן מין החברה אבל ככול שהרבה יותר יצאו וירגישו בנוח עם עצמם אני מבטיח לך יותר משהיה 50 מתמודדים.
ובנוסף יש פה שוב את הטענה של הקהילה הגאה שאם תהיה קטגוריה כזאת הם היו מעורבים מושקעים בספורט אגב ההזדהות
Lol מה זה באמת קורה ? נשמע משעשע אבל ברור לך שזה לא אותו דבר אחד מוכן להתחרות רק בקטגוריה שלו והשני פשוט מחפש תירוצים .אם היה לי שקל כל פעם שמתחרה התעקש שבסקוואט הוא ספציפית לא צריך לשבור מקביל כי הוא שונה, הייתי מליארדר.