הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

אוקיי אז אתה בעצם מפלה את מי שלא חלק מקהילת הטרנסג'נרים שהיא חלק מאוד קטן מבין אלפי המגדרים האחרים אשמח להבין למה
למה רק לטרנסים מגיע להתחרות מה עם שאר המגדרים?
אתה אמיתי ?
יש פה הבנה שלפי המתנגדים כמוך יש בעיה או יותר נכון דיון שבו מי שעבר ניתוח או שינוי מין מקבל היתרון או חיסרון בספרוט לכן אי אפשר לתת לו להתחרות נגד המין הנגדי הביולגי שלו, אז קהילת הטרנאס אשר מבינה את העניין אומרת ''אוקיי אני מבינים אותכם ומכבדים אותכם תנסו בבקשה גם לכבד אותנו וקחו בחשבון את הפיתרון הזה שפשוט נתחרה אחד נגד השני נקבל תארים רק בקטרגויה שלנו ולא נפריע לכם''
אין פה ניתוח או הליך שיוצר מצב באחד הדוגמאות שדיברתה וגם אם יש התהליך הזה הוא מוכר וכנראה לא יוכר בחיים כפיתרון לבעיה שלהם.
וקצת הגיון בריא כי אני בטוח שלא פגשתה מישהו שהוא פאנג'נדר או משהו כזה בחיים שלך ואולי רק קראת באניטנרנט-
להם לא היה בעיה להתחרות נגד המין הבילוגי שלהם כי תכלס להם הם גם אישה וגם גבר או דבר אם אלו שאין להם מגדר בכלל זאת בעיה שנוגעת רק בטרנס ולא בדוגמאות האחרות שנתתה.

אתה אומר שהם לא יתחרו במין הביולוגי שלהם מה שאומר שהם התחרו במין (במגדר) הלא ביולוגי שלהם כיוון שאתה מדבר רק על 2 מגדרים אתה מפלה את שאר המגדרים תקן אותי אם אני טועה
אתה טועה לא רק באיך אפלייה עובדת או בכלל איך השיטה הזאת עובדת למה? כי אתה משנה מה שאני אומר כול בן פעם ומתעלם מדברים שאני אומר
תמודד עם זה
אני גר בתא אז תתפלא איזה אנשים פגשתי
אני אישית מזדהה בתור אפצ'י אליקופטר
@elchonon אני מקווה שבתחרות הבאה יפתחו קטגוריה בשבילי
רציני שאתם חוזרים על הבדיחה הזאת ועושים את האוליפדה השכלית שלהם אתם רק מוכיחים לי שאין לכם טיעון חזק ואתם סתם מתחבאים

ואם אני אפגש איתם אני לא אשתף פעולה עם סכיזופרן ששמוע קולות ואני בטוח שגם אתה לא
למה לא? אתה לא יכול לדעת אם האדם ששומע קולות הוא באמת סכיזופרן שהוזה דברים או שהוא דובר אמת.
נקודה למחשבה: אם אבות אבותיך היו מתנהגים כמוך לא היית כאן היום.

אם אתה לא יכול לדעת אם בן אדם שנמצא לידך ואומר לך שקולות מדברים אליו והקולות האלה בלתי נראים אתה צריך להיבדק
להיבדק בחשד למה?
אני באמת לא חושב שאתה מבין מה הכוונה שלהם אלחנן כי כן הם רק מבקשים שאנשים שעברו ניתוח יכנסו לקטוריגה משלהם.
(רק שתדע בכללי , טרנס זה מי שעבר תהליך שינוי מיני לא מי שמזדהה בתור המין הנגדי כן אני יודע שזה מבלבל אבל ככה זה)
אז כן אם אתה לא עברתה ניתוח או התחלך תהליך כול שהוא הם יכנסיו אותך לקטגוריה זה הכול .
הם לא מבקשים לשנות את העולם רק שמישהו יבאו לקראתם.
(יש גם מחקרים דרך אגב שלטרנס יש בעיות מוטריה שפוגעים להם בבציעוים אז לא מוצק מספיק כראיה אז לא חושב שזה שווה יחס)
למה לא פשוט לקבוע קטגוריות על פי רמת טסטוסטרון בגוף?
הרי כמו משקל גוף, גם רמת טסטוסטרון גבוהה נותנת יתרון משמעותי ואדם בעל רמה נמוכה באופן טבעי בחיים לא יצליח להגיע לרמה של מתחרה עם רמת טסטוסטרון גבוהה במיוחד.
ככה גם לא יהיה צורך להסתבך עם מקרים מיוחדים כמו קסטר סמניה שאסרו עליה להשתתף בתחרויות לנשים אלא אם היא תדכא את רמות הטסטוסטרון באופן מלאכותי, רק משום שהיא נולדה באופן טבעי עם רמת טסטוסטרון גבוהה משל כל שאר הנשים בעולם. היא פשוט תתחרה מול אנשים שנמצאים באותה רמת טסטוסטרון כמוה, לא משנה אם אלו גברים או נשים.

למה לטרנס גבר לאישה או להפך יש יותר זכויות מכל טרנס אחר שדרך אגב טעית לגבי ההגדרה שלך לטרנס אבל זרמתי איתך כדי לנהל דיון בלי לחדש לך יותר מידי דברים שלא תיהיה overwhelm ברחה לי המילה בעברית מכל הידע החדש שאני מרעיף עלייך
ההגדרה לטרנס
ההגדרה המקובלת ביותר למושג זה, הנמצא בתהליכי שינוי נמשכים, מתייחסת לאנשים שהוגדרו כבעלי מגדר מסוים בעת לידתם, בהתבסס על המאפיינים המיניים הראשיים שלהם, אך חשים כי תיאור זה אינו מייצג נאמנה את זהותם המגדרית.
כל אחד שלא נולד במגדר אליו הוא שייך

לגבי מה ששינת פעם אחת מותר לכרות אצלך איברים ופעם אחת לא תחליט בבקשה
תפסיק לזיין את השכל זאת לא הגדרה של טרנס ג'נדר זה טרנס סאקאלוית
מה שיניתי אם האיבר גורם לך סבל אתה יכול לכרות אותו מה שדרל כבר עושים עם הפרעות נפשיות אחרות כמו סכיזורפרניה
הרי כמו משקל גוף, גם רמת טסטוסטרון גבוהה נותנת יתרון משמעותי ואדם בעל רמה נמוכה באופן טבעי בחיים לא יצליח להגיע לרמה של מתחרה עם רמת טסטוסטרון גבוהה במיוחד.
ככה גם לא יהיה צורך להסתבך עם מקרים מיוחדים כמו קסטר סמניה שאסרו עליה להשתתף בתחרויות לנשים אלא אם היא תדכא את רמות הטסטוסטרון באופן מלאכותי, רק משום שהיא נולדה באופן טבעי עם רמת טסטוסטרון גבוהה משל כל שאר הנשים בעולם. היא פשוט תתחרה מול אנשים שנמצאים באותה רמת טסטוסטרון כמוה, לא משנה אם אלו גברים או נשים.
אני לא חושב שיש מספיק כסף כדיי לעשות את זה לאף ארגון .
חוץ מזה יש עוד דברים פה חוץ מטסט מבנה גוף תופעות לוואי וכו'
(שזה הולך לשני הכוונים דרך אגב)
מה לטרנס גבר לאישה או להפך יש יותר זכויות מכל טרנס
אבל זה לא עניין של זכות זה עניין של התאמה הם לא הצד שמבקש את זה הם מבינים את הבעיה של החברה
הם לא התינוקות הבכיינים שאתה מתאר אותם הם אנשים נומרמטיביים עם היגון בריא מה שאני לא יכול להגיד עליך

https://he.wikipedia.org/wiki/ניתוח_להתאמה_מגדרית
תקרא
בכללי אני חושב שהבעיה פה זה שאתה פשוט חסר ידע בנושא ומניח דברים אגב זאת.
הבעיה השנייה זה שאתה מתיחס עליהם כמו איזה חייזר ואפשר לראות את זה בטון שלך
ותשובה יותר רצינית ולעניין
יש פה קבוצה שאתה טוען שיש לה יתרונות וחסרונות נגד קבוצה yוX לכן הם לא יתחרו בקבוצות האלו אלא בקבוצות שלהם כדיי שתאוכלו לעשות את שלהם והם יכול
אני יודע מה זה טרנס.
אני לא מתייחס אליהם כחייזרים, אלא כאנשים מסכנים, כמו שאני חושב על כל אחד עם הפרעה.
ובסופו של דבר טרנסים וסכיזופרנים ובעלי בעיות קשב וריכוז, חרדים וערבים כולם מוזמנים לתחרות על פי הכללים של התחרות.
אז קהילת הטרנאס אשר מבינה את העניין אומרת ''אוקיי אני מבינים אותכם ומכבדים אותכם תנסו בבקשה גם לכבד אותנו וקחו בחשבון את הפיתרון הזה שפשוט נתחרה אחד נגד השני נקבל תארים רק בקטרגויה שלנו ולא נפריע לכם''
א
אבל אין מספיק טרנסג'נדרים כדי לפתוח עבורם קטגוריה נפרדת, תרשום לתחרות אפילו 50 מתחרים ואני מבטיח לך שכנראה יהיה קטגורית טרנסג'נדרים. מדובר בטרנסג'נדר בודד במדינה ששעושה בעיות. אז פשוט נדחוף אותו לקטגוריה הביולוגית שלו.
אני אישית מזדהה בתור אפצ'י אליקופטר
@elchonon אני מקווה שבתחרות הבאה יפתחו קטגוריה בשבילי
ברור, מקום הראשן בקטגוריה שלך מקבל 10,000 ש"ח. ככה תוכל לפגוש עוד אליקופטרים בארץ.
אני מאמין שיבואו עוד הרבה אליקופטרים עם פרס כזה, אני בראשם.
היתרון בשיטה הזאת, שזה מוחק את כל השטויות ועוזר להכניס אנשים לקטגוריה שלהם בהתעלמות מההפרעות שלהם.
הבעיה שאני יכול לקחת אסטרוגן עכשיו, להגדיר את עצמי אישה ולרסק את השיאים של ליסה חלבי.
ענק:lol:🤣🤣

@elchonon מבלי לזלזל חלילה בליסה. אלה שיאי העולם לנשים, הם לא רחוקים כל כך מהתוצאות שלך כגבר.
https://www.powerlifting.sport/fileadmin/ipf/data/records/classic/women/records-classic-women.pdf
קודם כל, אני זה רק דוגמה. מתחרה ipf גבר ממוצע מרים יותר ממני. וחוץ מזה שאני כבר מרים שיא העולם נשים במשקל פתוח חוץ מהסקוואט.

הרעיון היה שגבר יכול לקחת אסטרוגן אחרי שהשיג תוצאות מרשימות, ולרסק את קטגורית הנשים אם יזדהה כאישה.

@elchonon
הנושא הספורטיבי הוא אכן בעייתי מאוד.
בריצת 800 מטר שיא העולם לגברים הוא קצת פחות מ דקה ו 41 שניות ושיא העולם לנשים הוא 1:53 (שיא משנות ה 80 במזרח אירופה תחת סימום כבד).

כך שאין עוררין כי קיים פער משמעותי בין נשים לגברים כמעט בכל ענפי הספורט מבחינת יכולות.
ולכן גבר שיתחרה כאישה או אישה עם מאפיינים גבריים כמו רמת טסט חריגה (קסטר סמניה) פוגעים אנושות בהוגנות.

מה עושים? זאת שאלה מסובכת ייתכן כי נדרש להגדיר סטנדרטים מה נחשב ״תקין״. לדוגמא ברכיבה על אופניים ביצועים מעל רמה מסויימת (נתוני הספק) מחייב בדיקת סימום.

וייתכן שלא מן הנמנע להגדיר תחרויות ״נטולות״ מגדר ומה שיקבע זה האם יהיה לזה ביקוש.

גם בשאר תחומי החיים לא חסרות בעיות / סוגיות אבל הנחת היסוד שצריכה להשאר היא שכולנו בני אדם שווי זכויות
הקטע שכיום הדרישה לנשים טראנס, זה מתחת ל10 ננמול טסט, שזה מ-א-ו-ד גבוה, הרבה גברים יש להם מתחת לזה. מעבר לזה, אין שום דרישה לניתוח לשינוי מין, משמע שאפשר לשמור על רמות טסט של גבר, ולקראת התחרות להוריד את זה מעט. או פשוט לשמור על מתחת ל10 ננומול. אני אישית מכיר בחור שנתן 800+ טוטאל טבעי, עם רמת טסט של מתחת ל10 ננמול.

כיום יש תהליכים ליצרית ליגה ל''מגדרים לא בינראים''
הבעיה היא שכמובן שיש כוחות שמתנגדים לזה סתם כי זה שינוי
באוסטרליה היו כמה תחרויות פאוורליפטינג עם קטגוריה לא-בינארית. זה פתרון למי שמגדיר עצמו לא-בינארי או כל הגדרה שאינה גבר/אישה. אבל (!) מי שטראנס, לא ירצה להתחרות בקטגוריה הזאת, כי מבחינתם הם מגדירים את עצמם בתור גבר/אישה, לא שום דבר אחר. בנוסף, אין לי חלילה בעיה שיוסיפו עוד 100 קטגוריות או ליגות או תחרויות לכל מיני מצבים, אבל מי בדיוק יבוא לצפות? מי ישלם? מי יתן חסות? ספורט כמו פאוורליפטינג גם ככה המצב לא טוב.

אני באמת לא חושב שאתה מבין מה הכוונה שלהם אלחנן כי כן הם רק מבקשים שאנשים שעברו ניתוח יכנסו לקטוריגה משלהם.
(רק שתדע בכללי , טרנס זה מי שעבר תהליך שינוי מיני לא מי שמזדהה בתור המין הנגדי כן אני יודע שזה מבלבל אבל ככה זה)
אז כן אם אתה לא עברתה ניתוח או התחלך תהליך כול שהוא הם יכנסיו אותך לקטגוריה זה הכול .
הם לא מבקשים לשנות את העולם רק שמישהו יבאו לקראתם.
(יש גם מחקרים דרך אגב שלטרנס יש בעיות מוטריה שפוגעים להם בבציעוים אז לא מוצק מספיק כראיה אז לא חושב שזה שווה יחס)

טעות, על פי כללי IOC לא צריך לעבור שום ניתוח בשביל להיות טראנס.

באוסטרליה היו כמה תחרויות פאוורליפטינג עם קטגוריה לא-בינארית. זה פתרון למי שמגדיר עצמו לא-בינארי או כל הגדרה שאינה גבר/אישה. אבל (!) מי שטראנס, לא ירצה להתחרות בקטגוריה הזאת, כי מבחינתם הם מגדירים את עצמם בתור גבר/אישה, לא שום דבר אחר. בנוסף, אין לי חלילה בעיה שיוסיפו עוד 100 קטגוריות או ליגות או תחרויות לכל מיני מצבים, אבל מי בדיוק יבוא לצפות? מי ישלם? מי יתן חסות? ספורט כמו פאוורליפטינג גם ככה המצב לא טוב.

טעות, על פי כללי IOC לא צריך לעבור שום ניתוח בשביל להיות טראנס.

הגדרה שאני מדבר עליה היא הגדרה החברתית שארגון כמו איגי וtgi מגידרים לא מדובר פה בכלל על האולפדיה כי הם אפילו לא באמת רוצים להיכנס לדיון הזה.
ושוב הקהילה הגאה עצמה אמרה מספר פעמים שהיא כנראה תיעסק בספורט ותלך לתחריות יותר ברגע שזה יקרה אז יש פה רווח בסופו של דבר.
תסתכל מה קרה לטלוויזה מאז רופול(שזאת סדרה איומה לפי דעתי) פתאום העניין של הקהילה הגאה בראלטי וטלוולזה עלה הם טוענים שזה מה שיכול לקרות לספורט
ואלחנן סורי תן לי לקרוא את הודעות שלך ולחזור עליך הדיון איתך באמת מעניין

אתה מכליל יותר מדי, יש המון איגודים וארגונים, בארץ ובעולם וכמובן שלא כולם רוצים אותו דבר. בפועל, לא צריך לעבור שום ניתוח בשביל להיות טראנס ולהיות מוגדר כטראנס בשום מסגרת, ספורטיבית או לא.

אתה מכליל יותר מדי, יש המון איגודים וארגונים, בארץ ובעולם וכמובן שלא כולם רוצים אותו דבר. בפועל, לא צריך לעבור שום ניתוח בשביל להיות טראנס ולהיות מוגדר כטראנס בשום מסגרת, ספורטיבית או לא.
זה לא הכללה האירגונים הגאים שמים דגש על הדברים האלו. גם אני לפני שבאמת פגשתי אנשים טרנסים חשבתי שזה קל אבל לא רובם אולי מזדהים כטרנס אבל מכוון שהם לא עברו transformation הם מעדיפים פשוט להגיד שהם לא מזדהים עם המין הבילוגי שלהם. עד לפניי שהם עברו תהליך כול שהוא(הרומוני וכו')
בקשר למה שאמרתה לגביי אלו שרוצים להתחרות במין הלא בניארי שלהם אלו צצדים אחרים של הדיון שבאופן ברור אף אחד לא מתייחס אליהם ברצינות כי פה באמת פיתרון עד שהדיון הזה על ספרוט לפי מגדר יפתר.
גם לי כואב שהם מרגישים ככה אבל באמת שאין מה לעשות
אבל אין מספיק טרנסג'נדרים כדי לפתוח עבורם קטגוריה נפרדת, תרשום לתחרות אפילו 50 מתחרים ואני מבטיח לך שכנראה יהיה קטגורית טרנסג'נדרים. מדובר בטרנסג'נדר בודד במדינה ששעושה בעיות. אז פשוט נדחוף אותו לקטגוריה הביולוגית שלו.
הבעיה אם זה שאנחנו עדיין בחיתולים של הדבר הזה.
אני עדיין זוכר מימי בנער אנשים משתמשים במילה קוקסינל או שבכלל הרעיון של להראות מישהו שעבר תהליך לשינוי מין במדיה נראה כחלק מין בדיחה. ואני רק בן 28
העולם עבר תהליך בשנים האחרונות אך עדיין קשה מאוד לאנשים לצאת מין הארון מפחד מהיחס העיון של שהחברה.
הם אחוז מאוד קטן מין החברה אבל ככול שהרבה יותר יצאו וירגישו בנוח עם עצמם אני מבטיח לך יותר משהיה 50 מתמודדים.
ובנוסף יש פה שוב את הטענה של הקהילה הגאה שאם תהיה קטגוריה כזאת הם היו מעורבים מושקעים בספורט אגב ההזדהות

הבעיה אם זה שאנחנו עדיין בחיתולים של הדבר הזה.
אני עדיין זוכר מימי בנער אנשים משתמשים במילה קוקסינל או שבכלל הרעיון של להראות מישהו שעבר תהליך לשינוי מין במדיה נראה כחלק מין בדיחה. ואני רק בן 28
העולם עבר תהליך בשנים האחרונות אך עדיין קשה מאוד לאנשים לצאת מין הארון מפחד מהיחס העיון של שהחברה.
הם אחוז מאוד קטן מין החברה אבל ככול שהרבה יותר יצאו וירגישו בנוח עם עצמם אני מבטיח לך יותר משהיה 50 מתמודדים.
ובנוסף יש פה שוב את הטענה של הקהילה הגאה שאם תהיה קטגוריה כזאת הם היו מעורבים מושקעים בספורט אגב ההזדהות
אני מסכים שהזמנים שינו את הגישה שלנו לתופעות מסוימות, לטוב ולמוטב. ברור שיש הרבה טוב בקבלה של האחר. אך הליברליות המוגזמת גם הביאה איתה רעיונות מפגרים כדוגמת שינאת שוטרים והגזע הלבן שהולך בארה"ב עכשיו.
בלתי אפשרי לבנות מלטפורמה לכל סוג של הפרעה בכל מקום. פלטפורה לטרנסג'נדרים, לאוטיסטים ולנחויות שונות. זה סתם דבר די מעניין לראות באוליפידה מתחרים נכים אחד נגד השני, הרי לא לכולם יש את אותו נכות בדיוק.

מי שרוצה להצטרף לתחרות, יהיה חייב לבוא לפי התנאים שנקבעו, ולא לפי איך שהוא חושב שהם צריכים להיות.

אם היה לי שקל כל פעם שמתחרה התעקש שבסקוואט הוא ספציפית לא צריך לשבור מקביל כי הוא שונה, הייתי מליארדר.
אי אפשר לשנות חוקים וקטגוריות לפי השגעונות \ דעות \ עקרונות \ ערכים של אנשים. מי שלא טוב לו, שלא יתחרה.
לעת עתה תחרויות מבוססות על כך שיש רק שני מינים בעולם, הגבר והאישה, ואין דברים אחרים. ומי שמוצא את מקומו באחד מהקטגוריות האלה לפי הנתונים של מארגני התחרות מוזמן.
אך מי שיתעקש לקטגוריה שלישית או שירצה להתחרות בקטגוריה שמארגני התחרות סבורים שהיא לו תואמת אותו, שיחפש את הפסיכיאטר שלו.

אני לא צריך הבטחות, כשפתחתי את הסטודיו שלי, היו לי עשרות אנשים שהבטיחו שיבואו, למעשה רובם לא הגיעו.
לא נפתח קטגוריה על סמך הבטחות. תראה לי פרצופים, בני אדם אמיתיים. תראה לי טטרנסג'נדר או בן אדם שאומר במילים שלו שהוא יתחרה אם יהיה קטגוריה מיוחדת, שישלם מקדמה לתחרות. נראה שיש 50 מתחרים יהיה עבורם קטגוריה כנראה.

בוא נעשה עסק קטן בינינו. נפתח קטגוריה לא מוגדרת עבור מי שרוצה, ורק אם יהיו שם לפחות 50 מתחרים נוספים על הקטגוריות האחרות, היא תהיה פעילה. אחרת המתחרים שנרשמו כלא מוגדרים, יהיו מוגדרים לפי ראות עיני המארגנים.

זה ידרוש הרבה תכנון, אבל נצטרך גם למצוא דרך להוכיח שהמתחרה באמת משוכנע שהוא אישה או ציפור, אולי מכתב מפסיכיאטר או ניתוחים ספציפים או רמת הורמונים.

משום מה אני סבור שאין באמת מתחרים כאלה, והכל רק דיבורים.

אם היה לי שקל כל פעם שמתחרה התעקש שבסקוואט הוא ספציפית לא צריך לשבור מקביל כי הוא שונה, הייתי מליארדר.
Lol מה זה באמת קורה ? נשמע משעשע אבל ברור לך שזה לא אותו דבר אחד מוכן להתחרות רק בקטגוריה שלו והשני פשוט מחפש תירוצים .
בקשר לשאר הודעה יודע שאני כנראה לא יכול לשנות את דעתך אבל זאת בדיוק אותה גישה שבגללה
הרבה חברים לא רוצים לצאת מין הארון ולמה לא תמצא פה חמישים מתמודדים.
אבל זה לא משנה הדרך שאני רואה העולם משתנה וזה באמת הכול עניין של זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית