הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סגירת חדרי הכושר בשנית - מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
אחרי רפרוף קצר בפייסבוק נתקלתי בכתבה שעולה ממנה כי חדרי הכושר יסגרו שוב בקרוב, מה אתם חושבים?

upload_2020-7-6_11-30-21.jpeg

לפחות המסעדות פתוחות, אפשר לעשות שם אימון וישר לאכול ארוחת post workout.
מי צריך אוכל? תן להתאמן..

חח אם אכן ממש ככה נראה המסמך, מעניין מה הביא את הכותב להמליץ ביחס לאולמות, ברים ומועדונים רק על סגירה, ואילו ביחס לחדרי כושר לנקוט בסגירה!
כנראה מה שמניע את כל העולם,אינטרס כלשהו

יום עצוב

חח אם אכן ממש ככה נראה המסמך, מעניין מה הביא את הכותב להמליץ ביחס לאולמות, ברים ומועדונים רק על סגירה, ואילו ביחס לחדרי כושר לנקוט בסגירה!

וואו זה ענק, אפילו לא שמתי לב לזה מהעצבים.
כמה חסרי מושג יכולים להיות מקבלי ההחלטות במדינה הזאת?
מכוני כושר? יאללה מה אכפת לי מהחרא הזה גם ככה אני כל היום במזנון של הכנסת סגירה וזהו!

בנימה אחרת, בנאדם שהיה רגיל בשנה האחרונה למשכורת של חמש ספרות מחפש עבודה בשכר מינימום אחרי שמובטל כבר ארבעה חודשים פלוס מינוס - יש הצעות?
כן, מחפשים חוקרים אפידמיולוגים במשרה מלאה. יכול להעביר את המודעה בפרטי אם מוצא חן בעיניך (אין לי פרטים נוספים פרט למודעה).

כואב לי עליך.
בהצלחה למצוא עבודה.
מה היא העיסוק הקודם שלך, אולי זה יעזור למישהו להציע לך משהו.

לעזאזל, ואני חשבתי שאולי אחזור למכוני הכושר. חוזרים להתאמן בבית כנראה.
העיסוק הכי גרוע לצערי!..

מנהל אירועים. פארק הירקון, טדי, ארנה, בריכת הסולטן..
כן, מחפשים חוקרים אפידמיולוגים במשרה מלאה. יכול להעביר את המודעה בפרטי אם מוצא חן בעיניך (אין לי פרטים נוספים פרט למודעה).
תודה - אשמח לפרטים. כרגע אעבוד בכל דבר בתקופה הזאת. יותר בשביל התעסוקה מאשר הכסף.
מה אתה יודע לעשות?
יודע לעבוד עם הידיים, והניסיון והכישרון הכי גדול זה ניהול אירועים וברים. כרגע סטודנט אבל שנת הלימודים לא ממש מתקיימת ככה שאין תעסוקה ואין כסף והמצב בקנטים בקיצור

יודע לעבוד עם הידיים, והניסיון והכישרון הכי גדול זה ניהול אירועים וברים. כרגע סטודנט אבל שנת הלימודים לא ממש מתקיימת ככה שאין תעסוקה ואין כסף והמצב בקנטים בקיצור
איך אתה עם כלי עבודה ?
רישיונות נהיגה ?

מנהל אירועים. פארק הירקון
יש מצב שמכיר את איתי פז ?

לא לא עולה לי השם במחשבה ראשונית
אמרת פארק הירקון
הוא היה מנהל המשרד אצלנו (אלה שהביאו את בון ג'ובי ואלה לפארק)

רשיון נהיגה יש רגיל לא מעבר
ידני?

ש ניסיון די טוב עםכלי עבודה, אבא שלי חשמלאי
יאללה מצוין
אבדוק לך עם כמה חבר'ה שלי שאולי צריכים

אגב,מאיפה אתה ?

אמרת פארק הירקון
הוא היה מנהל המשרד אצלנו (אלה שהביאו את בון ג'ובי ואלה לפארק)

ידני?

יאללה מצוין
אבדוק לך עם כמה חבר'ה שלי שאולי צריכים

אגב,מאיפה אתה ?

זמין בירושלים והסביבה.

תודה איש יקר

לאלאלאללאלאלאלאללאללללאלאאלאללאלאלאלאלאאאאאאאאאאא
ישלי אימון רגליים היוווםםםם:infomilies041:
והם פשןטטט סתומיייםםם!!
אם הם היו רואים מה הולך בבית הספר דל הקיץ. אשכרה 25 ילדים בחדר סגור אחד בתוך המוח של השני.
בחיי שאני מפחדת על החיים שלי.
גם בגלל הקורונה וגם בגלל הקרניים של היצורים הקטנים האלה.

אוףףף לא באלי שוב לצאת לריצות בערבבבבבב.
באלי אליפטיקל עם סדרה ברקע ומזגן:cray:😭😭
ריצות גורמות לי לחשוב. אין לי כח לחשוב.
המוח שלי מדוזה ☠️

חבורה של אידיוטים. כמעט לא הייתה הדבקה בחדכים

במקום לבנות מודל שפוי שיכול להחזיק כאן שגרת חיים וכלכלה סבירה, עושים כאן רכבות הרים של פתיחה 17 אצבעות,
כאילו עומדים להמליט היפופוטם, ואז אחרי חודשיים שוב סגר.

פשוט מדינה חלמאית מזורגגת.

נדמה באמת שאין קו אחיד, אלא הרבה פוליטיקה שבתורה נחנקת כהיא מגיעה לקצה ואין ברירה אחרת.
בסוף אפשר לאפשר את כל השירותים עם מספיק הגבלות, במקום הליצנות הזאת עכשיו של לחזור להשמין ולהיות בדיכאון.

בטווח הארוך אני מסתכל על כל המהפכה במחירים בחדרי הכושר, ועכשיו חדרי הכושר יעלו מחירים גולל הלואוקוסטים(אלה שישרדו מהם) וזה פשוט מבאס מה גם שההתקדמות נתקעת, עד שסוף סוף התחלתי לחזור לדרך המלך עם משקלי העבודה נעצרנו שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית