עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח אם אכן ממש ככה נראה המסמך, מעניין מה הביא את הכותב להמליץ ביחס לאולמות, ברים ומועדונים רק על סגירה, ואילו ביחס לחדרי כושר לנקוט בסגירה!
מי צריך אוכל? תן להתאמן..לפחות המסעדות פתוחות, אפשר לעשות שם אימון וישר לאכול ארוחת post workout.
כנראה מה שמניע את כל העולם,אינטרס כלשהוחח אם אכן ממש ככה נראה המסמך, מעניין מה הביא את הכותב להמליץ ביחס לאולמות, ברים ומועדונים רק על סגירה, ואילו ביחס לחדרי כושר לנקוט בסגירה!
חח אם אכן ממש ככה נראה המסמך, מעניין מה הביא את הכותב להמליץ ביחס לאולמות, ברים ומועדונים רק על סגירה, ואילו ביחס לחדרי כושר לנקוט בסגירה!
היום בערב יהיה עוד אפשר להתאמן?
מופעי תרבות וחדרי כושר – ייסגרו מיידית .
מה אתה יודע לעשות?יש הצעות? (הלוואי שהייתי צוחק)
כן, מחפשים חוקרים אפידמיולוגים במשרה מלאה. יכול להעביר את המודעה בפרטי אם מוצא חן בעיניך (אין לי פרטים נוספים פרט למודעה).בנימה אחרת, בנאדם שהיה רגיל בשנה האחרונה למשכורת של חמש ספרות מחפש עבודה בשכר מינימום אחרי שמובטל כבר ארבעה חודשים פלוס מינוס - יש הצעות?
העיסוק הכי גרוע לצערי!..כואב לי עליך.
בהצלחה למצוא עבודה.
מה היא העיסוק הקודם שלך, אולי זה יעזור למישהו להציע לך משהו.
לעזאזל, ואני חשבתי שאולי אחזור למכוני הכושר. חוזרים להתאמן בבית כנראה.
תודה - אשמח לפרטים. כרגע אעבוד בכל דבר בתקופה הזאת. יותר בשביל התעסוקה מאשר הכסף.כן, מחפשים חוקרים אפידמיולוגים במשרה מלאה. יכול להעביר את המודעה בפרטי אם מוצא חן בעיניך (אין לי פרטים נוספים פרט למודעה).
יודע לעבוד עם הידיים, והניסיון והכישרון הכי גדול זה ניהול אירועים וברים. כרגע סטודנט אבל שנת הלימודים לא ממש מתקיימת ככה שאין תעסוקה ואין כסף והמצב בקנטים בקיצורמה אתה יודע לעשות?
איך אתה עם כלי עבודה ?יודע לעבוד עם הידיים, והניסיון והכישרון הכי גדול זה ניהול אירועים וברים. כרגע סטודנט אבל שנת הלימודים לא ממש מתקיימת ככה שאין תעסוקה ואין כסף והמצב בקנטים בקיצור
יש מצב שמכיר את איתי פז ?מנהל אירועים. פארק הירקון
לא לא עולה לי השם במחשבה ראשונית. רשיון נהיגה יש רגיל לא מעבר. יש ניסיון די טוב עםכלי עבודה, אבא שלי חשמלאי.איך אתה עם כלי עבודה ?
רישיונות נהיגה ?
יש מצב שמכיר את איתי פז ?
אמרת פארק הירקוןלא לא עולה לי השם במחשבה ראשונית
ידני?רשיון נהיגה יש רגיל לא מעבר
יאללה מצויןש ניסיון די טוב עםכלי עבודה, אבא שלי חשמלאי
אמרת פארק הירקון
הוא היה מנהל המשרד אצלנו (אלה שהביאו את בון ג'ובי ואלה לפארק)
ידני?
יאללה מצוין
אבדוק לך עם כמה חבר'ה שלי שאולי צריכים
אגב,מאיפה אתה ?