הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סגירת חדרי הכושר בשנית - מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
אחרי רפרוף קצר בפייסבוק נתקלתי בכתבה שעולה ממנה כי חדרי הכושר יסגרו שוב בקרוב, מה אתם חושבים?

upload_2020-7-6_11-30-21.jpeg

אני קניתי לי מתח / ידיות / גומיות. מספיק שיט שיספק אותי לתקופה הזו, ביי ביי חדר כושר.

הכי טוב.
נראה לי חדרי הכושר יצנחו בצורה דרסטית גם הרבה אחרי הקורונה.
כולם מוצאים תחליפים שיגרמו להם פחות לחזור

אצלנו חילקו אץ מתחם חדר הכושר לכמה סטודיואים, ויש מגסלה לכמות האנשים שיכולים להיות בכל סטודיו....
ובמתחם של ההליכונים הם השביתו כל הליכון שני, ככה שיש רווחים.
וואלה קטלני.
מקווה שיהיה טוב :>

אני מבין את העצבים שסוגרים את מכוני הכושר, והאמת שזה מבאס, ואפילו די צבוע מבחינת המדינה.

אבל מצב הקורונה מחמיר מאוד, ואני לא כל כך מאמין לשום סקר שמצביע שזה לא קורה במכוני כושר או בכל מקום אחר, מכיוון שלבנתיים הדבר היחיד שהוכח זה שאין לאף אחד שמץ מה ואיך המגפה עוברת, רק שסגירה טוטאלית עבדה ופתיחות טוטאלית כשלה.

מה שמקומם לדעתי וצבוע זה שנותנים לעסקים שלדעתי פחות הכרחיים ונחוצים להישאר פתוחים בזמן שסוגרים את מכוני הכושר.

סגר מלא שוב זה נזק אדיר לכלכלה, ולאזרחים מבחינה מנטלית. אך מצד שני לא רואה איך יעצרו את המצב בלי צעדים חמורים.

עם כל הכאב, אני נוטה לחשוב שראוי שיסגרו את מכוני הכושר וכל העסקים הפחות רלוונטים ממכוני הכושר.

מקווה שדעתי תתקבל בהבנה, ושאולי יפול לאנשים האסימון שהמצב בארץ חמור, ואנשים שאנחנו אוהבים עלולים למות.
כן זה מבאס, אך הרצון להיות צודק ובכוח לגרום לשוק להמשיך להיות מלא ובלי איכפתיות להנחיות ולבריאות של אנשים, זה פשוט מפחיד ונורא.

כל אחד יעשה חושבים בעצמו מה דעתו ואיך אפשר לצמצם אפילו במעט את ההתפשטות של הנגיף, אבל חבל לשקוע בנוחות האישית שלנו כספורטאים שעלול לפגוע בבריאות הציבור, גם אם לא של הספורטאים הבריאים והצעירים ספציפית.

אצלנו חילקו אץ מתחם חדר הכושר לכמה סטודיואים, ויש מגסלה לכמות האנשים שיכולים להיות בכל סטודיו....
ובמתחם של ההליכונים הם השביתו כל הליכון שני, ככה שיש רווחים.
וואלה קטלני.
מקווה שיהיה טוב :>

יאפ, כנ"ל בהולמס פלייס

ובכל מקרה מסתמן שההגבלה על חדרי הכושר לא תאושר, ועדת הקורונה בכנסת לא מוכנה לאשר את ההגבלה הזו:
https://twitter.com/yaara_shapira/status/1280520970197966857?s=20

בעולם מתוקן כמובן התהליך היה שהכנסת קודם מאשרת ואז התקנות נכנסות לתוקף ולא הפוך, אבל "חוק ההסמכה" וזה

אני מבין את העצבים שסוגרים את מכוני הכושר, והאמת שזה מבאס, ואפילו די צבוע מבחינת המדינה.

אבל מצב הקורונה מחמיר מאוד, ואני לא כל כך מאמין לשום סקר שמצביע שזה לא קורה במכוני כושר או בכל מקום אחר, מכיוון שלבנתיים הדבר היחיד שהוכח זה שאין לאף אחד שמץ מה ואיך המגפה עוברת, רק שסגירה טוטאלית עבדה ופתיחות טוטאלית כשלה.

מה שמקומם לדעתי וצבוע זה שנותנים לעסקים שלדעתי פחות הכרחיים ונחוצים להישאר פתוחים בזמן שסוגרים את מכוני הכושר.

סגר מלא שוב זה נזק אדיר לכלכלה, ולאזרחים מבחינה מנטלית. אך מצד שני לא רואה איך יעצרו את המצב בלי צעדים חמורים.

עם כל הכאב, אני נוטה לחשוב שראוי שיסגרו את מכוני הכושר וכל העסקים הפחות רלוונטים ממכוני הכושר.

מקווה שדעתי תתקבל בהבנה, ושאולי יפול לאנשים האסימון שהמצב בארץ חמור, ואנשים שאנחנו אוהבים עלולים למות.
כן זה מבאס, אך הרצון להיות צודק ובכוח לגרום לשוק להמשיך להיות מלא ובלי איכפתיות להנחיות ולבריאות של אנשים, זה פשוט מפחיד ונורא.

כל אחד יעשה חושבים בעצמו מה דעתו ואיך אפשר לצמצם אפילו במעט את ההתפשטות של הנגיף, אבל חבל לשקוע בנוחות האישית שלנו כספורטאים שעלול לפגוע בבריאות הציבור, גם אם לא של הספורטאים הבריאים והצעירים ספציפית.

וואלה,
מבינה לגמרי 🙁

אתמול בלילה קיבלתי SMS שהמכון פתוח תחת הגבלות, שני חברים נוספים גם קיבלו מהמכון שלהם הודעה דומה

לא יכולתי לכתוב את זה יותר טוב
הבעיה היא אכן הצביעות
עד כמה שאני מבין את המסעדות וכו' אם מכוני כושר הם גם גורם הדבקה ובסופו של דבר הם גם צריכים להיסגר כמו המכונים.
אם משאירים אותם מתוך פופוליזם (או פשוט הממשלה לא רוצה לשלם להם כסף) אתה עדיין מסכן את הציבור ומחמיר את זה המצב ובסוף אנחנו נשלם מתי שכבר יהיה מאוחר מדיי.

לא ממש מסכימה. סביר להניח שהמצב הזה יהיה מצב נתון לפחות בשנה הקרובה. הזגזוגים האלו בין שיתוק פעילות ובין פתיחה מחדש מקריסים את הכלכלה בשלבים. מי שעוד הצליח לשרוד את הגל הראשון, לא ברור שיצליח לעמוד בסגר שני, ויהיה אך תמים להניח שבהתנהלות הנוכחית זה יהיה הסגר האחרון שצפוי לנו.
החיים צריכים להמשיך, הכלכלה צריכה לשרוד, והשאלה היא איך מאזנים בין המחירים שתשלם לכל כיוון. כי אניווי תצטרך לשלם.

וכאן אני בהחלט סבורה שיש מקום לתת מקום למחקר (על מגבלותיו), להיות הגיוני ומידתי, לסגור את מוקדי ההדבקה הגדולים ביותר, ולחפש פתרונות ביניים לפני שרצים לשיתוק מוחלט בכל הנוגע למקומות שלא נצפו כמוקדי הדבקה משמעותיים. יהיו מחירים? יהיו. זה לא יעצור את התפשטות הנגיף כמו סגר מוחלט? נכון מאוד. אבל שלא ישפכו את התינוק יחד עם המים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית