עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלי סגרו :/ בוא נראה מה יהיהלא להספיד מהר מדי את חדרי הכושר, יש מרד רציני (ומוצדק ביותר) שמתארגן, בינתיים לפחות החדר כושר שלי לא סוגרים
https://twitter.com/YuvalKarni/status/1280496879520960512?s=20
מבאס אחי, אבל תמשיך להיות עם תקווה, ההחלטה לא בטוח תחזיק מעמדשלי סגרו :/ בוא נראה מה יהיה
אני קניתי לי מתח / ידיות / גומיות. מספיק שיט שיספק אותי לתקופה הזו, ביי ביי חדר כושר.
לזוז הא חחאצלנו כבר העלו מ99 ל109 אחרי הגל הראשון. מעניין מה יהיה הלאה.
שלח קישור לגומיותאני קניתי לי מתח / ידיות / גומיות. מספיק שיט שיספק אותי לתקופה הזו, ביי ביי חדר כושר.
הגיע שהזמן**הגיע הזמן, אין שום היגיון בסגירת המקומות מלבד פוליטיקה - מי שיש לו גב פוליטי חזק נסגר אחרון.
הגיע שהזמן**
מ.ש.ל
יש, אני שם והייתי שם כשהם שמו את כל המחיצות, הם גאוניםמישהו יודע מה עם ההולמס פלייס? מההודעות שלהם לא ברור אם יש מתחם משקולות או לא..
יש, אני שם והייתי שם כשהם שמו את כל המחיצות, הם גאונים
אצלנו חילקו אץ מתחם חדר הכושר לכמה סטודיואים, ויש מגסלה לכמות האנשים שיכולים להיות בכל סטודיו....
ובמתחם של ההליכונים הם השביתו כל הליכון שני, ככה שיש רווחים.
וואלה קטלני.
מקווה שיהיה טוב :>
אני מבין את העצבים שסוגרים את מכוני הכושר, והאמת שזה מבאס, ואפילו די צבוע מבחינת המדינה.
אבל מצב הקורונה מחמיר מאוד, ואני לא כל כך מאמין לשום סקר שמצביע שזה לא קורה במכוני כושר או בכל מקום אחר, מכיוון שלבנתיים הדבר היחיד שהוכח זה שאין לאף אחד שמץ מה ואיך המגפה עוברת, רק שסגירה טוטאלית עבדה ופתיחות טוטאלית כשלה.
מה שמקומם לדעתי וצבוע זה שנותנים לעסקים שלדעתי פחות הכרחיים ונחוצים להישאר פתוחים בזמן שסוגרים את מכוני הכושר.
סגר מלא שוב זה נזק אדיר לכלכלה, ולאזרחים מבחינה מנטלית. אך מצד שני לא רואה איך יעצרו את המצב בלי צעדים חמורים.
עם כל הכאב, אני נוטה לחשוב שראוי שיסגרו את מכוני הכושר וכל העסקים הפחות רלוונטים ממכוני הכושר.
מקווה שדעתי תתקבל בהבנה, ושאולי יפול לאנשים האסימון שהמצב בארץ חמור, ואנשים שאנחנו אוהבים עלולים למות.
כן זה מבאס, אך הרצון להיות צודק ובכוח לגרום לשוק להמשיך להיות מלא ובלי איכפתיות להנחיות ולבריאות של אנשים, זה פשוט מפחיד ונורא.
כל אחד יעשה חושבים בעצמו מה דעתו ואיך אפשר לצמצם אפילו במעט את ההתפשטות של הנגיף, אבל חבל לשקוע בנוחות האישית שלנו כספורטאים שעלול לפגוע בבריאות הציבור, גם אם לא של הספורטאים הבריאים והצעירים ספציפית.
לא יכולתי לכתוב את זה יותר טובאני מבין את העצבים שסוגרים את מכוני הכושר, והאמת שזה מבאס, ואפילו די צבוע מבחינת המדינה.
אבל מצב הקורונה מחמיר מאוד, ואני לא כל כך מאמין לשום סקר שמצביע שזה לא קורה במכוני כושר או בכל מקום אחר, מכיוון שלבנתיים הדבר היחיד שהוכח זה שאין לאף אחד שמץ מה ואיך המגפה עוברת, רק שסגירה טוטאלית עבדה ופתיחות טוטאלית כשלה.
מה שמקומם לדעתי וצבוע זה שנותנים לעסקים שלדעתי פחות הכרחיים ונחוצים להישאר פתוחים בזמן שסוגרים את מכוני הכושר.
סגר מלא שוב זה נזק אדיר לכלכלה, ולאזרחים מבחינה מנטלית. אך מצד שני לא רואה איך יעצרו את המצב בלי צעדים חמורים.
עם כל הכאב, אני נוטה לחשוב שראוי שיסגרו את מכוני הכושר וכל העסקים הפחות רלוונטים ממכוני הכושר.
מקווה שדעתי תתקבל בהבנה, ושאולי יפול לאנשים האסימון שהמצב בארץ חמור, ואנשים שאנחנו אוהבים עלולים למות.
כן זה מבאס, אך הרצון להיות צודק ובכוח לגרום לשוק להמשיך להיות מלא ובלי איכפתיות להנחיות ולבריאות של אנשים, זה פשוט מפחיד ונורא.
כל אחד יעשה חושבים בעצמו מה דעתו ואיך אפשר לצמצם אפילו במעט את ההתפשטות של הנגיף, אבל חבל לשקוע בנוחות האישית שלנו כספורטאים שעלול לפגוע בבריאות הציבור, גם אם לא של הספורטאים הבריאים והצעירים ספציפית.
לא ממש מסכימה. סביר להניח שהמצב הזה יהיה מצב נתון לפחות בשנה הקרובה. הזגזוגים האלו בין שיתוק פעילות ובין פתיחה מחדש מקריסים את הכלכלה בשלבים. מי שעוד הצליח לשרוד את הגל הראשון, לא ברור שיצליח לעמוד בסגר שני, ויהיה אך תמים להניח שבהתנהלות הנוכחית זה יהיה הסגר האחרון שצפוי לנו.אני מבין את העצבים שסוגרים את מכוני הכושר, והאמת שזה מבאס, ואפילו די צבוע מבחינת המדינה.