הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנה עמוסה מידי

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
יש לי ויכוח עם חבר, הוא עושה ab יום ראשון גב 6 תרגילים ויד קדמית 6 תרגילים! (4 סטים כל תרגיל)
יום שני חזה 6 תרגילים כתפיים 6 ויד אחורית 5 (4 סטים גם), עכשיו הוא חתיכת פריק גנטי, לא מאמן רגליים, רץ באופן שבועי ריצות מאוד ארוכות (50 קמ אפילו) ויש לו רגליים מאוד גדולות, ובכללי הוא גדול, אני אומר לו ש48 סטים ליד קדמית זה מטורף ולא הגיוני (אני עושה למשל 12 סטים שבועיים) , הוא טוען שהנה תראה איזה יד קדמית יש לי, ויש לו באמת יד פי 2 ממני, ושמה שהוא עושה זה נכון ואני צריך גם לעלות לכזה הרבה סטים כדי לגדול ככה, מי צודק? המאמן במכון כשבאנו אליו כדי שיגיד לי שאני צודק אמר לי שזה סבבה 48 סטים... רוצה לציין שאני מתאמן שנתיים והוא בערך שנה, הוא בקושי אוכל חלבון אפילו...

אתמול התאמנתי איתו באימון גב יד קדמית שלו, הוא עושה את הסטים כרגיל מגיע כמעט לכשל אפילו בכל סט, גם מבחינת משקלים הוא בתרגיל השישי אחרי כבר 20 סים נתן יד קדמית עם 12 קילו ל8~ שזה קצת פחות מה שאני עושה ברגיל כתרגיל ראשון, כנ"ל ב6 תרגילי גב שלו לפני נתן כל סט עם מאמץ כמוני, מה שכן הוא נח ממש קצת בערך דקה בין סט לסט אבל מצליח להרים יותר ממני. שוב פעם הבן אדם פריק גנטי, לא עשה רגליים בחיים שלו ורץ מרתונים והתאומים שלו למשל פי 2 משלי ועוד שלי יש תאומים יחסית מפותחים, רק רציתי פה באמת להראות לו שמה שהוא עושה עובד רק לו וזה לא הדבר האידיאלי. הוא ככה כבר שנה אבל ולא נפצע, עם התאוששות של זבל (כמו שאמרתי רץ ריצות מטורפות באופן שבועי, אוכל לא כזה הרבה חלבון בכלל ובקושי ישן)

תאומים זה יותר עניין של מבנה גוף מעבודה ישירה.

בקשר לשאר, זה שהוא עושה משהו וזה עובד עליו לא אומר שהוא עושה את הדבר האידיאלי.

גם אם תיקח מתאמן מתחיל ותשים לו פלטה של 20 קג על הרצפה ותגיד לו כל יום תבוא תרים אותה 50 פעם מעל הראש
אז הוא יגדל, אבל זה לא אומר שהוא עושה את זה בצורה אידיאלית.

אתמול התאמנתי איתו באימון גב יד קדמית שלו, הוא עושה את הסטים כרגיל מגיע כמעט לכשל אפילו בכל סט, גם מבחינת משקלים הוא בתרגיל השישי אחרי כבר 20 סים נתן יד קדמית עם 12 קילו ל8~ שזה קצת פחות מה שאני עושה ברגיל כתרגיל ראשון, כנ"ל ב6 תרגילי גב שלו לפני נתן כל סט עם מאמץ כמוני, מה שכן הוא נח ממש קצת בערך דקה בין סט לסט אבל מצליח להרים יותר ממני. שוב פעם הבן אדם פריק גנטי, לא עשה רגליים בחיים שלו ורץ מרתונים והתאומים שלו למשל פי 2 משלי ועוד שלי יש תאומים יחסית מפותחים, רק רציתי פה באמת להראות לו שמה שהוא עושה עובד רק לו וזה לא הדבר האידיאלי. הוא ככה כבר שנה אבל ולא נפצע, עם התאוששות של זבל (כמו שאמרתי רץ ריצות מטורפות באופן שבועי, אוכל לא כזה הרבה חלבון בכלל ובקושי ישן)
תשמע, זה ברור לא הדרך האידיאלית, אבל בהחלט יש מה ללמוד ממנו ולראות אם יש דברים מסוימים שהוא עושה שטובים ומקדמים אותו.
לא הייתי ממהר להגיד שהוא עושה הכל לא נכון ורק בר מזל.

• פותח/ת השרשור
תשמע, זה ברור לא הדרך האידיאלית, אבל בהחלט יש מה ללמוד ממנו ולראות אם יש דברים מסוימים שהוא עושה שטובים ומקדמים אותו.
לא הייתי ממהר להגיד שהוא עושה הכל לא נכון ורק בר מזל.
לא יודע, נשמע לי מטורף לעשות 50 סטים בשבוע של יד קדמית וזה עוד בנוסף!! ל50 סטים של גב שגם ככה עובדים על היד הקדמית, זה אומר בפועל 100! סטים שעובדים על היד הקדמית.
היו תוכניות שבהם לא הייתי עושה אפילו סט אחד של יד קדמית מבודדת ופה הוא עושה 100

לא יודע, נשמע לי מטורף לעשות 50 סטים בשבוע של יד קדמית וזה עוד בנוסף!! ל50 סטים של גב שגם ככה עובדים על היד הקדמית, זה אומר בפועל 100! סטים שעובדים על היד הקדמית.
היו תוכניות שבהם לא הייתי עושה אפילו סט אחד של יד קדמית מבודדת ופה הוא עושה 100

תעשה טובה תעלה תמונה של היד שלו / הגוף שלו.

מת לדעת במה מדובר.

• פותח/ת השרשור
סתם לסקרנות, כמה המשקל גוף שלו על גובה פחות או יותר?
85 על 1.82, בערך 12-14 א.ש
תעשה טובה תעלה תמונה של היד שלו / הגוף שלו.

מת לדעת במה מדובר.
אני לא טוען שהוא איזה מפלצת על סטרואידים, אבל הוא חד משמעית מהאנשים הגדולים שאני מכיר ביחס לזמן שהוא מתאמן ולהתאוששות והכל, הוא בקושי שנה עם התאוששות ותזונה זבל
לא יודע אם הוא ירצה לעלות תמונה שלו לפה

הוא לא מדד היקף יד אבל אם אני 1.62 על 35 היקף יד מעריך שהוא עבר את ה40 או בול 40

85 על 1.82, בערך 12-14 א.ש

אני לא טוען שהוא איזה מפלצת על סטרואידים, אבל הוא חד משמעית מהאנשים הגדולים שאני מכיר ביחס לזמן שהוא מתאמן ולהתאוששות והכל, הוא בקושי שנה עם התאוששות ותזונה זבל
לא יודע אם הוא ירצה לעלות תמונה שלו לפה

הוא לא מדד היקף יד אבל אם אני 1.62 על 35 היקף יד מעריך שהוא עבר את ה40 או בול 40

40 היקף יד למשקל שלו והא.ש שלו זה ממש לא הישג זה סתם שתדע.
אבל בסדר אם הוא ירצה לשתף את היד שלו זה יהיה נחמד, אף אחד לא ביקש תמונת פספורט.

אני בערך בנתונים שלו סתם מעניין אותי איך הוא נראה.

• פותח/ת השרשור
40 היקף יד למשקל שלו והא.ש שלו זה ממש לא הישג זה סתם שתדע.
אבל בסדר אם הוא ירצה לשתף את היד שלו זה יהיה נחמד, אף אחד לא ביקש תמונת פספורט.

אני בערך בנתונים שלו סתם מעניין אותי איך הוא נראה.
אמרתי ברור שזה לא איזה וואו, אבל בהתחשב בזה שהוא מתאמן רק שנה, אוכל וישן כמו זין ועושה 50 סטים ליד קדמית זה הזוי ולכן היה הויכוח שלי איתו על זה שהוא פריק ומה שהוא עושה זה לא נכון
אני אבקש ממנו תמונה

אמרתי ברור שזה לא איזה וואו, אבל בהתחשב בזה שהוא מתאמן רק שנה, אוכל וישן כמו זין ועושה 50 סטים ליד קדמית זה הזוי ולכן היה הויכוח שלי איתו על זה שהוא פריק ומה שהוא עושה זה לא נכון
אני אבקש ממנו תמונה

אין בעיה, וחד משמעית אתה יכול להסביר לו בעדינות שמה שהוא עושה זה לא האידיאל.

יש רכבים שעם 3 גלגלים יכולים לנסוע יותר מהר מרוב המכוניות שקיימות על הכביש,
זה לא אומר שכל המכוניות צריכות לנסוע על 3 גלגלים מהיום כדי למקסם תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה, וחד משמעית אתה יכול להסביר לו בעדינות שמה שהוא עושה זה לא האידיאל.

יש רכבים שעם 3 גלגלים יכולים לנסוע יותר מהר מרוב המכוניות שקיימות על הכביש,
זה לא אומר שכל המכוניות צריכות לנסוע על 3 גלגלים מהיום כדי למקסם תוצאות.

תסכים איתי שלשנה עם שינה ואוכל חרא זה מטורף

תסכים איתי שלשנה עם שינה ואוכל חרא זה מטורף

זה סביר וזה ממש לא מצדיק עבודה כמו שהוא עושה.

שנה זה מספיק זמן לנצל עד הסוף את ההילוך השני.

לשינה אין השפעה משמעותית על הגדילה של השריר אלא להתאוששות.

• פותח/ת השרשור
זה סביר וזה ממש לא מצדיק עבודה כמו שהוא עושה.

שנה זה מספיק זמן לנצל עד הסוף את ההילוך השני.

לשינה אין השפעה משמעותית על הגדילה של השריר אלא להתאוששות.
בלי התאוששות השריר לא יגדל
ובנוגע אליו, אם אני הייתי עושה 50 סטים לא רק שלא הייתי מגיע לדבר כזה אלא אפילו לא הייתי מגיע למה שאני עכשיו, זה נטו כי הוא עם גנטיקה מעולה

בלי התאוששות השריר לא יגדל
ובנוגע אליו, אם אני הייתי עושה 50 סטים לא רק שלא הייתי מגיע לדבר כזה אלא אפילו לא הייתי מגיע למה שאני עכשיו, זה נטו כי הוא עם גנטיקה מעולה

אני שמח שהבנת.

והגנטיקה שלו בסדר לא מעבר.

תמשיך בדרך שלך אני סמוך ובטוח שתשיג את המטרות שלך.

הוא נראה בסדר, לא משהו מיוחד.
תאומים דורשים עבודת סיבולת, כך שבדרך כלל אצל מרתוניסט התאומים יהיו מאוד מפותחים ביחס לשאר הגוף.

בן כמה הוא? שאני הייתי בן 20, לא משנה כמה טפשי הייתי מתאמן לא הייתי סובל מזה, ככל שהגיל עולה ככה אתה משלם יותר על טעויות שאתה עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית