הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנה עמוסה מידי

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
יש לי ויכוח עם חבר, הוא עושה ab יום ראשון גב 6 תרגילים ויד קדמית 6 תרגילים! (4 סטים כל תרגיל)
יום שני חזה 6 תרגילים כתפיים 6 ויד אחורית 5 (4 סטים גם), עכשיו הוא חתיכת פריק גנטי, לא מאמן רגליים, רץ באופן שבועי ריצות מאוד ארוכות (50 קמ אפילו) ויש לו רגליים מאוד גדולות, ובכללי הוא גדול, אני אומר לו ש48 סטים ליד קדמית זה מטורף ולא הגיוני (אני עושה למשל 12 סטים שבועיים) , הוא טוען שהנה תראה איזה יד קדמית יש לי, ויש לו באמת יד פי 2 ממני, ושמה שהוא עושה זה נכון ואני צריך גם לעלות לכזה הרבה סטים כדי לגדול ככה, מי צודק? המאמן במכון כשבאנו אליו כדי שיגיד לי שאני צודק אמר לי שזה סבבה 48 סטים... רוצה לציין שאני מתאמן שנתיים והוא בערך שנה, הוא בקושי אוכל חלבון אפילו...

יש לי ויכוח עם חבר, הוא עושה ab יום ראשון גב 6 תרגילים ויד קדמית 6 תרגילים! (4 סטים כל תרגיל)
יום שני חזה 6 תרגילים כתפיים 6 ויד אחורית 5 (4 סטים גם), עכשיו הוא חתיכת פריק גנטי, לא מאמן רגליים, רץ באופן שבועי ריצות מאוד ארוכות (50 קמ אפילו) ויש לו רגליים מאוד גדולות, ובכללי הוא גדול, אני אומר לו ש48 סטים ליד קדמית זה מטורף ולא הגיוני (אני עושה למשל 12 סטים שבועיים) , הוא טוען שהנה תראה איזה יד קדמית יש לי, ויש לו באמת יד פי 2 ממני, ושמה שהוא עושה זה נכון ואני צריך גם לעלות לכזה הרבה סטים כדי לגדול ככה, מי צודק? המאמן במכון כשבאנו אליו כדי שיגיד לי שאני צודק אמר לי שזה סבבה 48 סטים... רוצה לציין שאני מתאמן שנתיים והוא בערך שנה, הוא בקושי אוכל חלבון אפילו...

או שחבר שלך דוחף דברים מהצד, או שהוא מתקדם גם בנפח כזה מטורף, או שבאמת יש לו גנטיקה שלא נתקלים בה.

העניין הוא שלך זה כנראה לא יעשה טוב וחוץ מכאבי תופת בידיים לא יתן לך הרבה.

נערך לאחרונה:
תמיד יהיו פריקים גנטיים... בנאדם שזכה בלוטו יגיד לך הנה תראה ההשקעה שלי השתלמה - זה חכם למלא לוטו. כל 99.9% האחרים יגידו אחרת...

שמע לכל אחד עובד משהו אחר.. כל הזמן תגוון,תנסה דברים חדשים תתקדם והכי חשוב זה לא להיות מקובע, יכול להיות שגם אם אתה תעשה 40 סטים ליד קדמית אתה תגדל יפה, בסופו של דבר שום דבר לא בטוח פה פשוט תשחק עם זה ותעבוד קשה ואם משהו לא נראה לך או לא מתאים לך אז תמצא משהו אחר.

כל פעם שרואים כמה חבר'ה מתאמנים ביחד ועושים שטויות לא הגיוניות יש אחד עם גנטיקה ממש טובה שרואה התקדמות יפה ועוד 3-4 שעושים מה שהוא עושה ולא רואים תוצאות

או שחבר שלך דוחף דברים מהצד, או שהוא מתקדם גם בנפח כזה מטורף, או שבאמת יש לו גנטיקה שלא נתקלים בה.

העניין הוא שלך זה כנראה לא יעשה טוב וחוץ מכאבי תופת בידיים לא יתן לך הרבה.
אף פעם אי אפשר לדעת מי טבעי ומי לא אבל למה שישקר?
כל פעם שרואים כמה חבר'ה מתאמנים ביחד ועושים שטויות לא הגיוניות יש אחד עם גנטיקה ממש טובה שרואה התקדמות יפה ועוד 3-4 שעושים מה שהוא עושה ולא רואים תוצאות
מי קבע מה שטות ומה לא??

אף פעם אי אפשר לדעת מי טבעי ומי לא אבל למה שישקר?

מי קבע מה שטות ומה לא??
1. כי אנשים משקרים. בתור אחד שהשתמש בחומרים אני יכול להגיד לך שיש הרבה סיבות מאוד הגיוניות לשקר בנושא הזה.

2. מחקרים.

אני דווקא סבור שאם משהו עובד למישהו, כדאי לשקול אותו.
לא הייתי ממהר לפסול אותו.
אני גם חושב שמה שהוא עשה מיותר, אבל יכול להיות שהייתי מנסה את זה חודש.

אני דווקא סבור שאם משהו עובד למישהו, כדאי לשקול אותו.
לא הייתי ממהר לפסול אותו.
אני גם חושב שמה שהוא עשה מיותר, אבל יכול להיות שהייתי מנסה את זה חודש.

חחחחחח אני מת לראות מישהו מנסה לעשות 46 סטים של יד קדמית,
במיוחד ביום-יומיים של אחרי האימון.

בסופו של דבר כנראה שזה יוביל לפציעה לפני שזה יוביל לתוצאות ראויות.

אז למה לדעתך הבחור שעושה את אין לו פציעה?
אני לא בטוח שזה יגרום פציעה.

אז למה לדעתך הבחור שעושה את אין לו פציעה?
אני לא בטוח שזה יגרום פציעה.

אני לא אומר שזה יוביל לפציעה בוודאות, אני אומר שזה לא שווה את הסיכון / ספק.

יחס התמורה-סיכון פה הוא לא מתגמל בלשון המעטה.

כמה כבר היד שלו גדולה?
אני מבטיח לך שאני לא הגעתי אפילו קרוב לסטים האלה והיד שלי היום על 42 ס"מ היקף עם א.ש חד ספרתי.

זה לא שתראה לי מישהו שוואלה הידיים שלו עכשיו 45 ס"מ על א.ש נמוך וזה בזכות 46 סטים שבועיים,
אולי זה תרם לו מעט מאוד אבל אני בספק שזה מה שהביא אותו לידיים גדולות.

אולי פותח האשכול יאיר את ענינו עם כמה היקף יד בערך החבר שלו ועל כמה א.ש ונוכל באמת לדון באם מדובר במישהו
טבעי ופריק גנטי ברמה קיצונית או בעוד אחד שחושב שהוא המציא את הגלגל.

אם מישהו עושה 46 סטים ולא נפצע, זה בגלל שהוא לא עשה אפילו סט משמעותי אחד.
הוא יגדל רק מכמות העבודה הלא משמעותית המצטברת

כן אבל יכול להיות שהוא יגדל כמו שמתואר פה?

זאת אומרת שהוא קיבל יותר תוצאות מ46 סטים מאשר היה מקבל אם היה עובד מבוקר?

השאלה אם זו באמת יכולה להיות דרך כדי "למקסם תוצאות" כי לפי איך שזה נשמע לי
אם חבר שלו היה עובד יותר חכם כנראה שהוא היה במקום אפילו יותר טוב כרגע מבחינת גודל.

אני לא אומר שזה יוביל לפציעה בוודאות, אני אומר שזה לא שווה את הסיכון / ספק.

יחס התמורה-סיכון פה הוא לא מתגמל בלשון המעטה.

כמה כבר היד שלו גדולה?
אני מבטיח לך שאני לא הגעתי אפילו קרוב לסטים האלה והיד שלי היום על 42 ס"מ היקף עם א.ש חד ספרתי.

זה לא שתראה לי מישהו שוואלה הידיים שלו עכשיו 45 ס"מ על א.ש נמוך וזה בזכות 46 סטים שבועיים,
אולי זה תרם לו מעט מאוד אבל אני בספק שזה מה שהביא אותו לידיים גדולות.

אולי פותח האשכול יאיר את ענינו עם כמה היקף יד בערך החבר שלו ועל כמה א.ש ונוכל באמת לדון באם מדובר במישהו
טבעי ופריק גנטי ברמה קיצונית או בעוד אחד שחושב שהוא המציא את הגלגל.
אתה חיה, תכלס הנסיון שלך שווה יותר מאדם שקורע את עצמו במכון בלי ידע ובטעות צמחו לו ידיים.

כן אבל יכול להיות שהוא יגדל כמו שמתואר פה?

זאת אומרת שהוא קיבל יותר תוצאות מ46 סטים מאשר היה מקבל אם היה עובד מבוקר?

השאלה אם זו באמת יכולה להיות דרך כדי "למקסם תוצאות" כי לפי איך שזה נשמע לי
אם חבר שלו היה עובד יותר חכם כנראה שהוא היה במקום אפילו יותר טוב כרגע מבחינת גודל.
עם נחישות בכל סט שמאפשרת למישהו לעשות 46 סטים, 10 סטים לא יעשו כלום, אבל 46 יצברו מספיק עבודה מטבולית כדי לעורר גדילה

עם נחישות בכל סט שמאפשרת למישהו לעשות 46 סטים, 10 סטים לא יעשו כלום, אבל 46 יצברו מספיק עבודה מטבולית כדי לעורר גדילה

השאלה אם יעוררו יותר גדילה מאשר תוכנית מבוקרת עם נפח מתאים והתקדמות לינארית?

אתה חיה, תכלס הנסיון שלך שווה יותר מאדם שקורע את עצמו במכון בלי ידע ובטעות צמחו לו ידיים.

אני פשוט חושב שיש גבול סטים שמשם זה נטו התעללות, תועלת מינורית.
למה להכאיב לעצמך? למה לקום יום אחרי זה ולא להצליח לסגור את היד?

אין שום סיבה. אני מסיים אימון ומתאושש בדיוק בזמנים שאני צריך.
והגדילה הכי משמעותית שלי בידיים הייתה שהתחלתי לעבוד חכם, 12 סטים ליד קדמית / אחורית באימון היו הגג שהייתי מגיע.

השאלה אם יעוררו יותר גדילה מאשר תוכנית מבוקרת עם נפח מתאים והתקדמות לינארית?
ללא ספק לא, זה מגביל אותך מאוד בכמה אתה יכול להתקדם לאורך זמן.
מי חושב שזה יהיה אידאלי?

• פותח/ת השרשור
אתמול התאמנתי איתו באימון גב יד קדמית שלו, הוא עושה את הסטים כרגיל מגיע כמעט לכשל אפילו בכל סט, גם מבחינת משקלים הוא בתרגיל השישי אחרי כבר 20 סים נתן יד קדמית עם 12 קילו ל8~ שזה קצת פחות מה שאני עושה ברגיל כתרגיל ראשון, כנ"ל ב6 תרגילי גב שלו לפני נתן כל סט עם מאמץ כמוני, מה שכן הוא נח ממש קצת בערך דקה בין סט לסט אבל מצליח להרים יותר ממני. שוב פעם הבן אדם פריק גנטי, לא עשה רגליים בחיים שלו ורץ מרתונים והתאומים שלו למשל פי 2 משלי ועוד שלי יש תאומים יחסית מפותחים, רק רציתי פה באמת להראות לו שמה שהוא עושה עובד רק לו וזה לא הדבר האידיאלי. הוא ככה כבר שנה אבל ולא נפצע, עם התאוששות של זבל (כמו שאמרתי רץ ריצות מטורפות באופן שבועי, אוכל לא כזה הרבה חלבון בכלל ובקושי ישן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית