עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחח כן זה באמת נראה מוזר..
משה מה דעתך לגבי זה? אולי תסביר לנו בשפה פשוטה? כי אני ממש לא הבנתי כלום זה כמו סינית ואפילו יותר גרוע :S
המסקנה של כולם אותו דבר - אם אתה עושה דיאטה דלת פחמימות, בין אם אתה מתאמן או לא, כדאי לעשות פעם בכמה זמן (7-14 יום) העמסת פחמימות, כדי למלא מאגרי גליקוגן (כבד ושריר) וכדי לעשות "ריסט" למערכות הורמונליות כמו לפטין וכו'.
השאלה אם יהיה ריקון גליקוגן שריר במנוחה היא מעניינת אבל התשובה לא תשנה את המסקנה. בנוסף, זה יהיה טעות לעשות דיאטה בלי אימוני התנגדות בכלל, כך שאני לא מבין מאיפה השאלה הזאת.
בדקתי את העניין עם הפרופסור שלי לביוכימיה, מה שכתבת נכון. וזה גם מה שחשבתי.תגבו את הטענות האלה. אני לא אומר שזה לא נכון, אבל אני רוצה לראות איפה זה כתוב.
רמות הסוכר בדם נשמרות על ידי ניצול גליקוגן בכבד. אם הרמות שלו נמוכות אז הגוף עובר לניצול עוד יותר יעיל של חומצות שומן וגם מגביר את הגלוקונאוגנזה. עד כמה שידוע לי בתהליך הזה בזמן מנוחה (בלי פעילות גופנית משמעותית) אין השתתפות רצינית של גליקוגן שריר. המאגרים שם נועדו כדי להפעיל את השרירים הספציפיים שבו הוא נשמר בצורה אנארובית, כלומר במאמץ.
קדימה, למי יש כוח למצוא מקור מוסמך ולסגור את הפינה הזאת. אני הולך להדביק פנלים של פרקט, שמישהו יעשה חיפוש רציני.
אם אין כיווץ שרירים, לא יתרוקן אף פעם.יתרוקן ועוד איך.