הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו ניסה פעם לעשות ss כשהוא בשלב מתקדם בהיסטוריית אימונים שלו?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
הכותרת יכולה להיות קצת מבלבלת אבל לא ידעתי איך לנסח את זה בקצרה...
השאלה שלי האם יש פה מישהו שניסה להריץ ss כשהוא לא בתחילת הדרך שלו אלא כבר צבר משקל יפה על המוט?

עכשיו כשהמכונים נפתחו חזרתי להתאמן אחרי כמה דבועות בלי חדכ עקב בידודים וסגרים... ועוד לפני זה לא חזרתי לעצמי עדיין מהסגר הקודם (נכנסתי לבידוד שבוע לפני שהייתי אמור לתת את השיאים הקודמים שלי)

עכשיו אני נכנס ללוז מאוד עמוס ובאוקטובר בכלל מתחיל גם לימודים ככה שאני חושב על איך לקצר את הזמן בחדכ ועדיין להמשיך להתקדם...

ככה עלתה לי המחשבה על לנסות להריץ ss שאף פעם לא עשיתי... על הנייר האימון נראה קצר ומתומצת, כמו שאני רוצה בתקופה הקרובה...

הפחד העיקרי שלי הוא שהנפח בדדליפט ובנץ' נמוך מידי בשבילי ויגרום להם לרדת... בכל זאת, סט אחד של דדליפט בשבוע ובנץ 3-6 סטים בשבוע בלי תרגילי עזר לחזה...

מבחינת התקדמות במשקלים בכל אימון, משום מה למרות שבשנה האחרונה התקדמתי בהתקדמות חד שבועית אני מרגיש שאני יכול למשוך עכשיו תקופה של התקדמות מאימון לאימון לפחות עד שאחזור לשיאים שלי או אעבור אותם בקצת (לא יודע איך זה קרה אבל חזרתי לחדכ חזק יותר ממה שהייתי לפני הכמה שבועות בלי אימונים האלה... מוזר מאוד אבל זה קרה)

יש פה מישהו שעשה דבר כזה ויודע להגיד איך זה השפיע עליו?

מניח שרלוונטי, המשקלים שלי לפני הגל הראשון:
Deadlift 161.5kg 3x5
Squat 127.5kg 3x5
Bench press 87.5kg 2x5, כן הלחיצות שלי חרא

נכון להיום אני רגיל לדדליפט פעם בשבוע, 3 סטים
סקוואט 2 סטים בשבוע של 3x5
בנץ' 2 סטים בשבוע של 3x5
פרס 3 סטים בשבוע של 3x5
עם התקדמות חד שבועית

על מג באיזור ה67

איזה בחורה?איזה אבקות?

אני בכלל מתדלק ב'פז'
סחורה*** תיקון אוטומטי

טרמפ בקטע של במילא אתה בכל החדרי כושר, תעשה עוד כמה שקלים על הדרך, יש כל מיני חדרי כושר שמוכרים אבקות וחטיפי חלבון בלובי שלהם

סחורה*** תיקון אוטומטי

טרמפ בקטע של במילא אתה בכל החדרי כושר, תעשה עוד כמה שקלים על הדרך, יש כל מיני חדרי כושר שמוכרים אבקות וחטיפי חלבון בלובי שלהם
זה לא עובד ככה
אין לנו קשר לזה

אם אתה יכול להתקדם מאימון לאימון (ולפי מה שאתה מתאר אתה יכול), אז תעשה SS.

ברגע שאתה לא מצליח להתקדם מאימון לאימון (והוספת סקוואט קל באמצע שבוע), תעבור לתוכנית עם התקדמות שבועית.

זה כזה פשוט.

• פותח/ת השרשור
נכון, עשיתי את זה כ"כ הרבה פעמים שכבר איבדתי ספירה.
99% מהפעמים סיימתי עם PR בסקוואט, בתחילת השנה הגעתי ל305 3X5.
בנוסף, לתחרות האחרונה שלי (דצמבר 2017) עשיתי עם SS את כל ההכנה.

עשית את זה בלי שינויים כלשהם לתוכנית? איך שהתוכנית מופיע בספר של ריפטו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית