הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|בטן

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
אם אני עושה סקוואט באימון אני לא צריך לעשות תרגיל לבטן? (אני עושה רק סקוואט בלי דדליפט ואל תשאלו למה חח)

מקווה שהבנתי וגם הקשבתי לסרטון - כלומר שימוש בחגורה יותר לחץ תוך בטני - שמאפשר להרים יותר משקלים בתרגיל יחסית לתרגיל ללא החגורה.

יותר משקל משמעותו עבודה יותר אינטנסיבית על שרירי הבטן (בנוסף ליתר השרירים) ?

‏^‏^^בול לזה התכוונתי. אבל עם תחפש עוד-תמצא עוד 10 מאמרים בעד שימוש בחגורה. ככה זה מאמרים. חבל יוסי יד 54 לא יודע לכתוב. לפחות היו מאמרים מבוססים על נסיון מעשי שלו.

זאת אומנם הוכחה אמפירית, אבל בשבילי ההוכחה הכי טובה לזה שהשימוש בחגורה מעצים את ההשתתפות של שרירי הבטן היא ההרגשה שיש לי באותם שרירים אחרי שאני מסיים סט כבד של סקוואטים, מה שלא קורה בלי חגורה, אגב.

מונלייט,יא סכסכן! )))
יש מקום לכל דעה. עשה לך רב וזרום איתו. אני טוען שחגורה מונעת משרירי חגורת בטן לעבוד פול כח ולהתפתח בהתאם לעומס שהם מקבלים,למרות שטענה של ידיד המלומד מוו נשמעת נורא משכנע. אני לא הולך לשנות את השיטה שלי אבל כי היא הוחיכה את עצמה עד עכשיו.

איך אתה יכול לדעת כמה הבטן שלך עובדת עם או בלי חגורה על בסיס ניסיון אישי?

יש כאלה שמוסיפים ויש כאלה שנמנעים.זאת בחירה שלך..

2 סטים בסוף של dragon flag,crunches.reverse crunches בתוספת התנגדות\שיפוע שלילי.

אפשרי בהחלט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית