עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אם המטרה היא קוביות אפשר/רצוי/צריך לעבוד על הבטן. עם מסה מספיק גדולה בבטן אפשר לראות קוביות גם ב-15-16% שומן ובמקרים קיצוניים אפילו באזור ה-20%.
גם אם המטרה היא קוביות אפשר/רצוי/צריך לעבוד על הבטן. עם מסה מספיק גדולה בבטן אפשר לראות קוביות גם ב-15-16% שומן ובמקרים קיצוניים אפילו באזור ה-20%.
יש מקום גם ב0,זה לא חשבון של שוק,אני (שוב מנסיון) הגעתי למסכנה שאמצעי עזר להיי רפטישן(יותר מ3) אני צריך במשקלים מעל 2משקלי עצמיים. סה"כ אחת הגישות,יכול לנסות יכול לא לנסות. אני רואה תוצאות של הגישה אצל לקוחות שמגיעים עם חגורת שרירי הבטן והגב תחתון חלשים.
אם הבנתי נכון אז (העתקתי ממאמר באינטרנט)
לחגורת האימון במשקולות שתי מטרות עיקריות:
לצמצם את הלחץ המופעל על הגב התחתון בזמן הרמת משקל כבד בעמידה.
למנוע פשיטת יתר של הגב hyperextension)) במהלך הרמת משקל כבד מעל הראש.
אבל שימוש קבוע בחגורה עלול לגרום לירידה בכוחם של שרירי הבטן כתוצאה מהפקת רמות נמוכות יותר של פעילות שרירית בשרירים אלו במהלך הרמת המשקולות. שרירי הבטן שומרים בדרך כלל על יציבות חלל הבטן, והם מעוכבים inhibited)) כאשר נעשה שימוש מתמיד בחגורה. כמו כן, לשרירי הבטן בכלל ולשריר הרחב הבטני ולאלכסונים הפנימיים (השרירים העמוקים יותר בבטן) בפרט תפקיד חשוב בשמירה על יציבות הגו.
צירפתי גם קישור
http://www.goleango.com/show_article_heb.php?cat_id=2&art_id=54