הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לרדת 10 קילו בפחות מיממה

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
הייתי מיועד לשיבוץ בחטיבת גבעתי, והודיעו לי עכשיו שבגלל עודף משקל אני לא יכול להיות שם. אני שוקל כמה קילוגרמים מעל הרף העליון, ולכל היותר אני חייב להוריד כ-10 קילו. מאמין שגם 6-7 קילו יספיקו אבל רוצה סיכוי כמה שיותר גבוה. בריא או לא בריא - לא מעניין אותי. אני יודע שהמשקל שארד רובו המוחלט יהיה מים, ולא אכפת לי גם לאבד שריר במקרה הנ"ל. מחר אני אמור להישקל בשעה 9:30. מה אני עושה בשביל להשיג את זה?

• פותח/ת השרשור
למה? אתה יודע מה זה חי"ר? יודע מה ההבדל התאכלס בשגרה?

ושוב, יש חי"ר בחיל שריון. עם כל הראבק שלך אתה בכיף בפלסר ולא תיגע בחיים בטנק
אני יודע שלטנקים אני לא מתחבר ואני יודע שמטווחים, תרגילים עם הנשק האישי ו/ הפק"ל, מסעות ארוכים, לזחול על קוצים שדוקרים אותך ואתה לועס אותם (לא באמת לועס, כן?) עושים לי את זה. עשיתי 41 ק"מ רצוף בקצב 6 עם הפסקות פעם בשעה אחרי 6 קילומטר (כמו מסע כומתה ההפסקות שעשיתי) ועשיתי ריצה 21 ק"מ בקצב ממוצע של 4 וחצי דקות לק"מ. טנקים - לא מתחבר, לא נמשך. לא אוהב מקומות סגורים. חי"ר הרבה יותר מושך אותי מלכתחילה.
תאמין לי אני יודע. לא הרשו לי לשתות מים בפקודה באמצע המדבר והתייבשתי, כתוצאה מכך לא נתנו לי לגשת לגיבוש כי התייבשתי. זה אחרי שירדתי שלושים קילו כדי להתגייס לקרבי.

החיל לא משנה, בשוטף הכל אותו דבר. ההבדל היחידי הוא שחיר זה רק חי"ר ושריון גם תופסים קווים, עושים מעצרים ויזומות וגם מפוצצים דברים על בסיס קבוע.

תעשה בשכל לך לשריון. תעשה גיבוש פלסר ואם לא הולך תעשה צרות. להיות סרבן בקו"ם או נפקד לא יתן לך את מה שאתה רוצה
חבורה של נבלות. דיקטטורים. כל הכבוד לך, מעריך אנשים כמוך מאוד.
מקבל את ההצעה שלך. במידה ולא אעבור את השקילה מחר אעלה לאוטובוס של שריון ואעשה גיבוש פלס"ר. מקווה שאעבור את השקילה.
מעריך, תודה.
אתה צריך לשקול חצי טון כדי לרדת כמות כזאת של משקל ביום אחד, אף אחד שצם ליום אחד לא יורד כמות כזאת של משקל.
מעבר לעובדה שלהרעיב את עצמך למשך תקופה בשביל ירידה חדה במשקל זה הדבר הכי נורא שאתה יכול לעשות לגוף שלך וגם גבעתי לא שווים את זה אתה לא יכול פיזית לרדת כמות כזאת לא ביום אחד וגם לא בשבוע של הרעבה עצמית.
אני גם לא מבין למה הצבא פוסל מועמד בגלל דבר כזה, איתי בטירונות חי"ר היו אנשים עם עודף משקל הרבה יותר גדול מ10 קילו ומי שסיים את המסלול פשוט ירד במהלך ההכשרה למשקל תקין, אלא אם כן זה עודף משקל ממש חולני אני לא זוכר שפסלו בגלל דבר כזה, לא מדובר בסיירת עם כל הכבוד. כנראה שכבר עבר זמן מאז שהתגייסתי.
אגב, לשריון יש פלמ"ס רגלי לצד הפלס"ר שהיא כביכול הסיירת של חיל השריון, ולפלמ"ס לא צריך לעבור גיבוש רק צריך לבקש שיבוץ לשם בטירונות, אם חיל רגלי זה מה שחשוב לך אז גם בשריון יש את זה.
בשישי שבת עשיתי העמסה ועליתי ממנה 5 קילוגרמים בערך, זאת אומרת שה5 קילו האלה ירדו בשנייה אחת. בינתיים ירדתי מעל 3 קילו. אני גם מתכוון לרמות בבדיקה ולהרים רגל באוויר. יתפסו אותי אז יתפסו. ממילא אין לי מה להפסיד בצה"ל. לגבי מה שכתבת שפוסלים על דבר כזה - מסכים איתך לגמרי. אפשר לרדת בטרום טירונות או בטירונות את הכמות שצריך, לא באמת בעיה. זה לא שאני שוקל 50 קילו מעל הרף העליון. זה גם מה שאני מתכוון להגיד מחר לרופאה במידה ולא תרצה לאשר לי גבעתי. אגיד לה שבטרום טירונות אוריד את זה ואני אבוא ואשקל פה ואם לא ירדתי מה שצריך אצא משם. אסור לוותר! אקרא על פלמ"ס, בזכותך. אם בכל זאת לא אעבור את השקילה מחר ארשם לגיבוש פלס"ר.
מעריך ביותר, תודה.
קח גם בחשבון שגם אם בדרך פלא תצליח להוריד את המשקל שאתה רוצה, מה שתצטרך לעשות בשביל זה לא יאפשר לך להתגייס בשלישי, אתה תצטרך להתאושש מזה וגיוס רק יכניס אותך לבית חולים ומכאן פסילה לקרבי
צודק. יורד מעניין המשתנים, המשלשלים וההקאות. תודה. מעריך.
לא צוחק על הכאב שלך, אתה שואל שאלה לא הגיונית.

אבל אגש לעניין, אחי היה במשקל עודף, לא רצו אותו בקרבי, גם עבר כמה ניתוחים והיה לו פרופיל נמוך, אחרי כמה בקשות הכניסו אותו לנסות יחידה קרבית.

ירד שם במשקל פלאים, עבד קשה וקרע את עצמו, היה לו מפקד מתוק שנתן לו את החיים, והגשים חלום.

אולי תנסה אחרי השקילה לכתוב מכתב נוסף, או להפעיל קשרים אם יש לך.
במידה ולא אעבור את השקילה אתגייס לשריון ואעשה גיבוש פלס"ר, ואגיש תוך כדי בקשות לעבור לחי"ר. במידה ואלה לא יאושרו אני אסרב פקודה עד שאועבר לחי"ר. הסיפור על אחיך מכניס בי מוטביציה. מעריך מאוד, תודה.
מרגיש צורך לציין שאני לא שמן בכלל. אני שוקל הרבה כי יש לי מסת שריר גדולה (לא שזה מעניין את צה"ל יותר מדי). במידה ולא אשקול כמו שצריך מחר אז אנסה להסביר לרופאה שעודף המשקל נובע ממסת שריר גבוהה וגם ארד במשקל בטירונות...

נערך לאחרונה:
אני יודע שלטנקים אני לא מתחבר ואני יודע שמטווחים, תרגילים עם הנשק האישי ו/ הפק"ל, מסעות ארוכים, לזחול על קוצים שדוקרים אותך ואתה לועס אותם (לא באמת לועס, כן?) עושים לי את זה. עשיתי 41 ק"מ רצוף בקצב 6 עם הפסקות פעם בשעה אחרי 6 קילומטר (כמו מסע כומתה ההפסקות שעשיתי) ועשיתי ריצה 21 ק"מ בקצב ממוצע של 4 וחצי דקות לק"מ. טנקים - לא מתחבר, לא נמשך. לא אוהב מקומות סגורים. חי"ר הרבה יותר מושך אותי מלכתחילה.

חבורה של נבלות. דיקטטורים. כל הכבוד לך, מעריך אנשים כמוך מאוד.
מקבל את ההצעה שלך. במידה ולא אעבור את השקילה מחר אעלה לאוטובוס של שריון ואעשה גיבוש פלס"ר. מקווה שאעבור את השקילה.
מעריך, תודה.

בשישי שבת עשיתי העמסה ועליתי ממנה 5 קילוגרמים בערך, זאת אומרת שה5 קילו האלה ירדו בשנייה אחת. בינתיים ירדתי מעל 3 קילו. אני גם מתכוון לרמות בבדיקה ולהרים רגל באוויר. יתפסו אותי אז יתפסו. ממילא אין לי מה להפסיד בצה"ל. לגבי מה שכתבת שפוסלים על דבר כזה - מסכים איתך לגמרי. אפשר לרדת בטרום טירונות או בטירונות את הכמות שצריך, לא באמת בעיה. זה לא שאני שוקל 50 קילו מעל הרף העליון. זה גם מה שאני מתכוון להגיד מחר לרופאה במידה ולא תרצה לאשר לי גבעתי. אגיד לה שבטרום טירונות אוריד את זה ואני אבוא ואשקל פה ואם לא ירדתי מה שצריך אצא משם. אסור לוותר! אקרא על פלמ"ס, בזכותך. אם בכל זאת לא אעבור את השקילה מחר ארשם לגיבוש פלס"ר.
מעריך ביותר, תודה.

צודק. יורד מעניין המשתנים והמשלשלים. תודה, מעריך.

במידה ולא אעבור את השקילה אתגייס לשריון ואעשה גיבוש פלס"ר, ואגיש תוך כדי בקשות לעבור לחי"ר. במידה ואלה לא יאושרו אני אסרב פקודה עד שאועבר לחי"ר. הסיפור על אחיך מכניס בי מוטביציה. מעריך מאוד, תודה.
מרגיש צורך לציין שאני לא שמן בכלל. אני שוקל הרבה כי יש לי מסת שריר גדולה (לא שזה מעניין את צה"ל יותר מדי). במידה ולא אשקול כמו שצריך מחר אז אנסה להסביר לרופאה שעודף המשקל נובע ממסת שריר גבוהה וגם ארד במשקל בטירונות...
להרים רגל לא יעזור לך אבל תישקל בלי נעליים ובגדים ואם יש שם משהו להניח עליו את היד תעשה את זה ותפעיל משקל מהיד בלי שרואים

חביבי בתור חי"רניק 3 שנים, שהיה מורעל כמוך ואמר אם לא חי"ר עריקות,
הרעל הזה עובר, מהר משחשבת, 4 שעות בעמדה בלי מזגן באוגוסט יתנו לך מספיק זמן לחשוב על הטעות הזו.

יש משפט שמישהו חכם אמר לי פעם- בחי"ר בחרת, בחרטא בחרת.

וחוץ מזה שאם אתה עובר בבקו"ם בתור שריונר אתה תצטרך לעבור תלאות כדי לעבור לכל מקום שהוא, יוציאו לך את המיץ.

עדיף שתדבר איתם על עניין המשקל או שפשוט תמצא חרטא שתדחה את הגיוס.

• פותח/ת השרשור
להרים רגל לא יעזור לך אבל תישקל בלי נעליים ובגדים ואם יש שם משהו להניח עליו את היד תעשה את זה ותפעיל משקל מהיד בלי שרואים
צודק גם אם השקילה תהיה במקום ציבורי אני אבקש להחליף ולא להישקל עם בגדים ונעליים (ככה שקלו אותנו בפעם הקודמת)
לגבי הרמת הרגל - בבית המשקל מראה לי 10 קילו פחות כשאני מרים רגל וגם סיכוי טוב שהרופאה לא תראה את זה..
אם אני מניח את היד שלי על משהו ומפעיל עליו כוח אז המשקל יראה שאני שוקל פחות?
חביבי בתור חי"רניק 3 שנים, שהיה מורעל כמוך ואמר אם לא חי"ר עריקות,
הרעל הזה עובר, מהר משחשבת, 4 שעות בעמדה בלי מזגן באוגוסט יתנו לך מספיק זמן לחשוב על הטעות הזו.

יש משפט שמישהו חכם אמר לי פעם- בחי"ר בחרת, בחרטא בחרת.

וחוץ מזה שאם אתה עובר בבקו"ם בתור שריונר אתה תצטרך לעבור תלאות כדי לעבור לכל מקום שהוא, יוציאו לך את המיץ.

עדיף שתדבר איתם על עניין המשקל או שפשוט תמצא חרטא שתדחה את הגיוס.
אולי הרעל יעבור, אולי לא. מה שבטוח הוא, שלחי"ר אני מתחבר הרבה הרבה יותר מטנקים. למה ללכת למשהו שמראש לא מושך אותי?

צודק גם אם השקילה תהיה במקום ציבורי אני אבקש להחליף ולא להישקל עם בגדים ונעליים (ככה שקלו אותנו בפעם הקודמת)
לגבי הרמת הרגל - בבית המשקל מראה לי 10 קילו פחות כשאני מרים רגל וגם סיכוי טוב שהרופאה לא תראה את זה..
אם אני מניח את היד שלי על משהו ומפעיל עליו כוח אז המשקל יראה שאני שוקל פחות?
המשקל שלך לא מראה לך פחות שאתה מרים את הרגל מה זה השטויות האלה? אולי המשקל קופץ למעלה למטה ולא יציב אבל שהוא יתייצב זה יהיה אותו משקל. כן אם אתה שם יד על משהו אפילו בלי להפעיל הרבה לחץ אתה יכול "לרדת" כמה קילו בכיף

• פותח/ת השרשור
המשקל שלך לא מראה לך פחות שאתה מרים את הרגל מה זה השטויות האלה? אולי המשקל קופץ למעלה למטה ולא יציב אבל שהוא יתייצב זה יהיה אותו משקל. כן אם אתה שם יד על משהו אפילו בלי להפעיל הרבה לחץ אתה יכול "לרדת" כמה קילו בכיף
בבית עובד לי להרים רגל למעלה קצת. אני מנתק את כף הרגל מהמשקל והיא באוויר קצת וזה מוריד משקל.
מה שכתבת לגבי הפעלת הלחץ על חפץ כלשהו אנסה להשתמש בזה זה רעיון מצוין אחי. תודה רבה! יש לך עוד דרכים לגרום לכך שהמשקל יראה פחות ממה שאני באמת?

בבית עובד לי להרים רגל למעלה קצת. אני מנתק את כף הרגל מהמשקל והיא באוויר קצת וזה מוריד משקל.
מה שכתבת לגבי הפעלת הלחץ על חפץ כלשהו אנסה להשתמש בזה זה רעיון מצוין אחי. תודה רבה! יש לך עוד דרכים לגרום לכך שהמשקל יראה פחות ממה שאני באמת?

מה?

אם תשקול בקבוק ליטר וחצי שעומד על התחתית או שעומד על הפקק המשקל יהיה שונה? 😳

• פותח/ת השרשור
מה?

אם תשקול בקבוק ליטר וחצי שעומד על התחתית או שעומד על הפקק המשקל יהיה שונה? 😳
ההיגיון הוא שכף הרגל לא נשקלת, וכך המשקל מראה פחות.
ניסיתי להפעיל לחץ על חפץ כלשהו וזה עזר. תודה רבה לכולם! אם יש לכם עוד עצות ודרכים אשמח לשמוע.
ואני מודה לכולם על העזרה

חלאס עם הנסיונות האלו לרמאות.

אתה חושב שיתנו לך להשקל "על רגל אחת", שיתנו לך להשקל שאתה אוחז במשהו.
אתה חושב שאתה הראשון שניסה את זה?

באמת אל תכניס לעצמך ציפיות שב, שגם למשהו שלא בצדק. שאל כל חירניק אני בספק רב שמישהו יגיד לך ששריון זה זבל. אולי טירונים מורעלים אבל מעבר לזה ספק.

• פותח/ת השרשור
חלאס עם הנסיונות האלו לרמאות.

אתה חושב שיתנו לך להשקל "על רגל אחת", שיתנו לך להשקל שאתה אוחז במשהו.
אתה חושב שאתה הראשון שניסה את זה?

באמת אל תכניס לעצמך ציפיות שב, שגם למשהו שלא בצדק. שאל כל חירניק אני בספק רב שמישהו יגיד לך ששריון זה זבל. אולי טירונים מורעלים אבל מעבר לזה ספק.
בפעם הקודמת השקילה היתה עם בגדים ונעליים, ועליתי על המשקל ובכלל לא הסתכלו על מה שהמספר מראה... הוא רק אמר לי "תגיד אם המשקל נראה לך הגיוני" ועליתי ואמרתי לו הגיוני ואמר לי ללכת להגיד לההיא שיושבת שם מה הBMI. יכולתי להגיד לה BMI נמוך ב5 ממה שאני והיתה כותבת את זה.

בפעם הקודמת השקילה היתה עם בגדים ונעליים, ועליתי על המשקל ובכלל לא הסתכלו על מה שהמספר מראה... הוא רק אמר לי "תגיד אם המשקל נראה לך הגיוני" ועליתי ואמרתי לו הגיוני ואמר לי ללכת להגיד לההיא שיושבת שם מה הBMI. יכולתי להגיד לה BMI נמוך ב5 ממה שאני והיתה כותבת את זה.
סבבה תרמה אז אם זה המצב. אבל אם לא הולך לך לפלסר

אני לא מבין את זה,
היו איתי אנשים בגדוד שהם מעל 120 ק"ג ולא בגובה שמצדיק את זה, אני מאמין שעם מספיק מלחמות ובלאגן יבליגו על עניין המשקל.

• פותח/ת השרשור
סבבה תרמה אז אם זה המצב. אבל אם לא הולך לך לפלסר
כן אחי נראה לי זה מה שאעשה. תודה.
אני לא מבין את זה,
היו איתי אנשים בגדוד שהם מעל 120 ק"ג ולא בגובה שמצדיק את זה, אני מאמין שעם מספיק מלחמות ובלאגן יבליגו על עניין המשקל.
צה"ל אחי... לך תבין
ותודה, זה מעודד אותי!
אגב, איפה שירתת?

ההיגיון הוא שכף הרגל לא נשקלת, וכך המשקל מראה פחות.
ניסיתי להפעיל לחץ על חפץ כלשהו וזה עזר. תודה רבה לכולם! אם יש לכם עוד עצות ודרכים אשמח לשמוע.
ואני מודה לכולם על העזרה
הכף רגל כן נשקלת המשקל שלה עובר פשוט לכף רגל שלך שכן על המשקל 🤣

אם כך היה הדבר המשקל היה מראה את אותו הדבר בין אם הרגל באוויר או על המשקל. אבל המשקל מראה פחות.

אם תעמוד באמצע ויציב בלי לתפוס בשום דבר אתה תראה שהמשקל אותו דבר, ואם יש תנודות קטנות זה כי אתה לא יציב.

ושירתתי בכפיר, נוב' 11 .

כמה אתה שוקל?
מאסה או שומן?

אל תקשיב לכל הסמרטוטים שאומרים לך לא ללכת לגבעתי/שיריון.
שניהם מעולים, בשניהם יש יחידות מיוחדות מעולות.

מוזמן לדבר איתי בפרטי, אשתדל לעזור כמה שאפשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית