הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לרדת 10 קילו בפחות מיממה

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
הייתי מיועד לשיבוץ בחטיבת גבעתי, והודיעו לי עכשיו שבגלל עודף משקל אני לא יכול להיות שם. אני שוקל כמה קילוגרמים מעל הרף העליון, ולכל היותר אני חייב להוריד כ-10 קילו. מאמין שגם 6-7 קילו יספיקו אבל רוצה סיכוי כמה שיותר גבוה. בריא או לא בריא - לא מעניין אותי. אני יודע שהמשקל שארד רובו המוחלט יהיה מים, ולא אכפת לי גם לאבד שריר במקרה הנ"ל. מחר אני אמור להישקל בשעה 9:30. מה אני עושה בשביל להשיג את זה?

אם כך היה הדבר המשקל היה מראה את אותו הדבר בין אם הרגל באוויר או על המשקל. אבל המשקל מראה פחות.
הדבר כך, אם תישקל על הידיים אתה אמור לשקול אותו דבר, או על הראש, או כל דבר אחר. אם המשקל שלך מראה פחות או שאתה שם את הרגל על הרצפה או על משהו אחר ולא באוויר, או שיש לך בעיה במשקל עצמו.
וכל הכבוד על המוטיבציה להתגייס למשהו רציני:193ek:

אל תהיה טיפש עוד לפני שהתגייסת,
אל תנסה לעשות משהו שיזיין לך תגוף גבר, בריאות לפני הכל וצה״ל זה מקום אחרון לדפוק לעצמך, מנסיון אחי.
כן זה מגניב להיות באיזו יחידה מובחרת, אבל בסוף הכל מסתכם במי איתך בשירות והחברים שתצבור לך במהלך השירות.

אם תוכל קצת לדחות את זה אז אין בעיה, אבל מעבר לזה זה ממש לא שווה את זה.

תתקשר ותגיד שיש לך חום אתה בשניה נכנס לבידוד אחי זה פשוט מאוד

• פותח/ת השרשור
הדבר כך, אם תישקל על הידיים אתה אמור לשקול אותו דבר, או על הראש, או כל דבר אחר. אם המשקל שלך מראה פחות או שאתה שם את הרגל על הרצפה או על משהו אחר ולא באוויר, או שיש לך בעיה במשקל עצמו.
וכל הכבוד על המוטיבציה להתגייס למשהו רציני:193ek:
סבבה אחי הבנתי
ותודה רבה!
אל תהיה טיפש עוד לפני שהתגייסת,
אל תנסה לעשות משהו שיזיין לך תגוף גבר, בריאות לפני הכל וצה״ל זה מקום אחרון לדפוק לעצמך, מנסיון אחי.
כן זה מגניב להיות באיזו יחידה מובחרת, אבל בסוף הכל מסתכם במי איתך בשירות והחברים שתצבור לך במהלך השירות.

אם תוכל קצת לדחות את זה אז אין בעיה, אבל מעבר לזה זה ממש לא שווה את זה.

תתקשר ותגיד שיש לך חום אתה בשניה נכנס לבידוד אחי זה פשוט מאוד
צודק ירדתי מעניין ההקאות שלשולים משתנים
אני פשוט בצום מוחלט מאוכל ומים ולפני הבדיקה אדפוק קצת ספרינטים אזיע הרבה הרבה ואשקל במינימום בגדים
תודה רבה אחי מעריך ביותר (כמו את שאר התגובות פה)
תנסה לדחות את מחר למועד אחר, ככה תרוויח זמן לעשות את הדברים כמו שצריך ובצורה יעילה יותר
פספסתי אחי קבל את התנצלותי
תודה רבה על העצה אחי מעריך ביותר
אם תעמוד באמצע ויציב בלי לתפוס בשום דבר אתה תראה שהמשקל אותו דבר, ואם יש תנודות קטנות זה כי אתה לא יציב.

ושירתתי בכפיר, נוב' 11 .
כפיר זה טובבבבב
כבוד והערכה.
כמה אתה שוקל?
מאסה או שומן?

אל תקשיב לכל הסמרטוטים שאומרים לך לא ללכת לגבעתי/שיריון.
שניהם מעולים, בשניהם יש יחידות מיוחדות מעולות.

מוזמן לדבר איתי בפרטי, אשתדל לעזור כמה שאפשר.
נכון ליום שישי אני שוקל 97.2 והגובה שלי הוא 1.80. בשקילה האחרונה בצבא המשקל הראה 100.6 אבל הייתי אחרי העמסה וגם נשקלתי עם בגדים ונעליים.
אחוז שומן: 13% בהערכה לפי תמונות
אני מאוד אשמח להתגייס לגבעתי. לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית כי אין לי 30 הודעות.. אשמח שתשלח לי בבקשה 😃

היה איתי בטירונת בגבעתי מישהו ששקל לפחות 20-30 קילו מעל הגובה ועד כמה שידוע לי כדי להתחיל רק טירונות בחטיבת חיר לא כזה מסתכלים על זה אלא עם המצב שלך קיצוני בקטע אחר ואם הגעת למצב שאתה צריך להוריד 10 קילו בשביל רק להתחיל טירונות בחטיבת חיר אז תוריד קודם בשביל עצמך ולא בשביל השירות כי זה קודם לכל

• פותח/ת השרשור
היה איתי בטירונת בגבעתי מישהו ששקל לפחות 20-30 קילו מעל הגובה ועד כמה שידוע לי כדי להתחיל רק טירונות בחטיבת חיר לא כזה מסתכלים על זה אלא עם המצב שלך קיצוני בקטע אחר ואם הגעת למצב שאתה צריך להוריד 10 קילו בשביל רק להתחיל טירונות בחטיבת חיר אז תוריד קודם בשביל עצמך ולא בשביל השירות כי זה קודם לכל
תודה רבה, אבל אני לא צריך חיטוב. אני כרגע בצום מוחלט מאוכל ומים+ ביצעתי משהו כמו שעה וחצי הליכה היום. הצמא מטורף, רעב לא מורגש בכלל. אולי זה הודות לצמא הפסיכי שאני מרגיש

תודה רבה, אבל אני לא צריך חיטוב. אני כרגע בצום מוחלט מאוכל ומים+ ביצעתי משהו כמו שעה וחצי הליכה היום. הצמא מטורף, רעב לא מורגש בכלל. אולי זה הודות לצמא הפסיכי שאני מרגיש
מים זה לא משקל, תשתה כדי שלא יקרסו לך הכליות. כי אם זה יקרה תקבל פטור מצה"ל במקום.

שתית מים זה הדרך הכי טובה להתפטר מנוזלים בגוף, כשלא שותים הגוף עלול לצבור נוזלים, מה שמחזיק נוזלים בגוף זה לא מים, זה מלח ואוכל,שתית מים שוטף את המלח והאוכל מהגוף, בלי מים עלול להיות עצירות והצטברות מלח ונוזלים שסתם יעשו אותך כבד יותר בשקילה.

תפסיק לשתות מים רק כמה שעות לפני השקילה. נגיד מהבוקר בסך הכל.

אתה תשקול פחות ותישאר בחיים יותר זמן אם תשתה עכשיו מים. אתה יכול בבריאות ובקלות לשתות ליטר או שתיים מים עכשיו.

• פותח/ת השרשור
מים זה לא משקל, תשתה כדי שלא יקרסו לך הכליות. כי אם זה יקרה תקבל פטור מצה"ל במקום.

שתית מים זה הדרך הכי טובה להתפטר מנוזלים בגוף, כשלא שותים הגוף עלול לצבור נוזלים, מה שמחזיק נוזלים בגוף זה לא מים, זה מלח ואוכל,שתית מים שוטף את המלח והאוכל מהגוף, בלי מים עלול להיות עצירות והצטברות מלח ונוזלים שסתם יעשו אותך כבד יותר בשקילה.

תפסיק לשתות מים רק כמה שעות לפני השקילה. נגיד מהבוקר בסך הכל.

אתה תשקול פחות ותישאר בחיים יותר זמן אם תשתה עכשיו מים. אתה יכול בבריאות ובקלות לשתות ליטר או שתיים מים עכשיו.
לא נוגע במים עד אחרי השקילה אלא אם כן ארגיש שיש סכנה לחיי. אני חושב שמה שאני עושה לא בריא, אבל אני מורעל מאוד על חי"ר וגם זה כולה עד מחר ב9 בבוקר...

בונה על מא"ג 😁
הגב שלך לא ✋🛑✋
זוכר מה שאמרתי לך על התייבשות? תעשה לעצמך טובה אל תתייבש

לא נוגע במים עד אחרי השקילה אלא אם כן ארגיש שיש סכנה לחיי. אני חושב שמה שאני עושה לא בריא, אבל אני מורעל מאוד על חי"ר וגם זה כולה עד מחר ב9 בבוקר...
אתה לא מבין שאם תשתה אתה תשקול פחות? קצת מאוחר עכשיו, היית צריך לשתות הרבה בבוקר, אבל לפחות עכשיו זה עלול לעזור לך לשקול מעט פחות.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מבין שאם תשתה אתה תשקול פחות? קצת מאוחר עכשיו, היית צריך לשתות הרבה בבוקר, אבל לפחות עכשיו זה עלול לעזור לך לשקול מעט פחות.
לא יכול לקחת את הסיכון. מאז היום בבוקר איבדתי 6.2 קילו ממשקלי (הייתי אחרי העמסה גם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית