הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה סקוואט 180 160 140

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
קודם הבשר, אח"כ החפירות

180
Streamable Video

160
Streamable

140
Streamable

מקווה שהסרטונים חתוכים טוב ולא חסרים שם חלקים

ניסיתי להיות יותר טכני, תגידו לי אתם מי מה מו ואיפה אני צריך עדין לחזק נקודות חלשות, היה אימון קשוח כי התאמנתי גם אתמול בערב ובאתי עייף אבל זה מה שיצא
לגבי עומק ולגבי יציבות דברו אליי

תגידו לי איך זה נראה ואיפה לשים דגשים, אם אפשר גם קיויים לשים עליהם דגש לגבי דברים שאני עושה לא נכון, מאוד יעזור, תודה.

אם יש דברים ששיפרתי ביחס לפעמים קודמות אז אשמח שגם תציינו

לא הכל נראה מאה אבל מרגיש לי קצת יותר טוב מאשר פעמים שעברו שפרסמתי פה, מה גם שלא הרבצתי PR או משהו אז דברו אליי..
ההרגשה הכללית היא שזה יותר טוב אבל לא יודע.. זה עדיין לא זה.. יש לאן להתקדם

הוא מנסה להגיד לך דברי טעם שיכולים במידה והיית פתוח לשנות לך את המבט על אימונים בכללי ואיך להשיג את המטרות שלך, ואתה מתעקש לא להבין אותו ולא לענות ישר ופשוט לשאלות שלו.
הוא יורד איתך לשורש של העקרונות של טכניקה, מי עוד סובלני לעשות את זה איתך?
כן אפשר לעשות סקוואט חלקי ולכפר על זה בנפח בתרגיל אחר ספציפי למטרת בילדינג
אבל באלי שיהיה לי סקוואט מושלם, שאיפה, מותר לי לשאוף?

אפשר להתקדם עם סקוואט לא מושלם ועדיין לקצור תוצאות יפות אבל באלי לסגור לעצמי את הפינה הזאת ולהתקדם כאשר הסקוואט מושלם, אני עוד רחוק משם אבל שואף לשם

בכנות לא 200 בסקואט, אבל אני מתקרב לשם ואני לא מתאמן כל כך הרבה זמן.

אני מסתכל על כך מנקודת מבט של נניח IPF ודברים כאלו, 200 לא יביא אותך לשום מקום במשקל גוף 90. בארץ עדיין אין מאגר מתחרים מספיק גדול כדי להגיע לסטנדרט הזה.

בכל זאת אני לא משווה את עצמי לבחור הכי חזק במכון/בתחרות/בארץ. יש שיא עולם וזה מה שצריך לשבור 🙄
אני רק אומר, מי שנכנס למועדון הזה יכול לזלזל בזה, אבל לצערי רוב הזלזול ב200 מגיע מאנשים שלא במועדון הזה בכלל.
200 זה לא פשוט, זה חתיכת הישג, כמו רבע טון דדליפט ו150 בנץ', הם הישגים שמצדיקים את הכנוי פאוורליפטר, לא משנה כמה אתה שוקל.
לפחות בעיני.
195, זה עדיין לא 200.
כן אפשר לעשות סקוואט חלקי ולכפר על זה בנפח בתרגיל אחר ספציפי למטרת בילדינג
אבל באלי שיהיה לי סקוואט מושלם, שאיפה, מותר לי לשאוף?

אפשר להתקדם עם סקוואט לא מושלם ועדיין לקצור תוצאות יפות אבל באלי לסגור לעצמי את הפינה הזאת ולהתקדם כאשר הסקוואט מושלם, אני עוד רחוק משם אבל שואף לשם
מה זה סקוואט מושלם? לעזאזל, אתה נתקע על ההמלצות שלנו שאנחנו מתחרי פאוורליפטינג בלי לחשוב למה אנחנו בחרנו בטכניקה שלנו.
אין טכניקה מושלמת, הכל תלוי במטרות מאוד ספציפיות, ומצב גופני, הבחור מנסה להסביר לך, אבל כמו שהוא פרש, אני אחריו.

אני רק אומר, מי שנכנס למועדון הזה יכול לזלזל בזה, אבל לצערי רוב הזלזול ב200 מגיע מאנשים שלא במועדון הזה בכלל.
200 זה לא פשוט, זה חתיכת הישג, כמו רבע טון דדליפט ו150 בנץ', הם הישגים שמצדיקים את הכנוי פאוורליפטר, לא משנה כמה אתה שוקל.
לפחות בעיני.
195, זה עדיין לא 200.
זכותך, אני לא מזלזל בהישג. אבל תסכים איתי שבתחרויות מחוץ לארץ במספר הזה אפילו לא קרוב לרלוונטי. (לאדם מעל 90ק"ג להיות ספציפי)

זכותך, אני לא מזלזל בהישג. אבל תסכים איתי שבתחרויות מחוץ לארץ במספר הזה אפילו לא קרוב לרלוונטי. (לאדם מעל 90ק"ג להיות ספציפי)
מדובר במתחרים הטובים בכל המדינות מתוך אלפי מתחרים אחרים.
ורובם מוזרקים.
בארצנו הקטנה, 200 זה אות כבוד לדעתי.
אני חושב שזה פשוט כי אתה לא מכיר יותר מידי מתאמנים היו אצלי במכון לפחות 10(שמות שאני עכישו יכול לתת לך) כנראה יותר שעברו את ה200 אף אחד מהם לא התחרה פשוט
שוט, תן שמות בבקשה

מה זה סקוואט מושלם? לעזאזל, אתה נתקע על ההמלצות שלנו שאנחנו מתחרי פאוורליפטינג בלי לחשוב למה אנחנו בחרנו בטכניקה שלנו.
אין טכניקה מושלמת, הכל תלוי במטרות מאוד ספציפיות, ומצב גופני, הבחור מנסה להסביר לך, אבל כמו שהוא פרש, אני אחריו.

סקוואט ששובר מקביל משחרר טונוס מהגב, אני רוצה להשיג את האפקט הזה מהסקוואטים שלי

סקוואט ששובר מקביל מפעיל את המייצבים והקוואדס בצורה מאוד טובה, זה חשוב לי

אם אני שובר מקביל אבל לא מכווץ או לא יודע מה אני שם את עצמי בסיכון לפציעה במיוחד שהמשקלי עבודה עולים או נשארים גבוהים לאורך זמן

יותר משקלי עבודה על המוט שווה יותר מסת שריר בסוף היום לטווח רחוק

והמשותף לכולם זה טכניקה נכונה, הפעלה נכונה של הגוף, וכמובן יש בונוס של מזעור סיכוי לפציעות שזה סופר חשוב לטווח הרחוק

אז כן, יש מה ללמוד מכם לצערכם ולשמחתכם

מדובר במתחרים הטובים בכל המדינות מתוך אלפי מתחרים אחרים.
ורובם מוזרקים.
בארצנו הקטנה, 200 זה אות כבוד לדעתי.
בארצנו.

אני אקח את זה למעין ויכוח מדרון חלק אבל זרום

באותה מידה אפשר להגיד שבחדר כושר שלי אני מרים הכי כבד ב180ק"ג דדליפט.
ובכיתה שלי יש לי בנץ מטורף 90 ק"ג.

אתה מבין? פשוט אני חושב שלא צריך לקבע את עצמי/נו בסטנדרטים של הארץ, ולהצדיק אותם בזה ש "בIPF יש חומרים ולא"

אני יודע שאני לא חזק אבל אני לא חושב שזה פוגע בטיעון שלי. מוזמן לחלוק אבל

סקוואט ששובר מקביל משחרר טונוס מהגב, אני רוצה להשיג את האפקט הזה מהסקוואטים שלי

יותר משקלי עבודה על המוט שווה יותר מסת שריר בסוף היום לטווח רחוק

והמשותף לכולם זה טכניקה נכונה, הפעלה נכונה של הגוף, וכמובן יש בונוס של מזעור סיכוי לפציעות שזה סופר חשוב לטווח הרחוק

אז כן, יש מה ללמוד מכם לצערכם ולשמחתכם
כן ולא.
ברור שיש, לכן זרקנו את דעותינו, אך @Whale לקח אותך לדקויות החשובות יותר.
טכניקה זה מורכב, ורובינו הולכים לפי המקצוענים בלי לחשוב על סוגי אנשים שונים ומטרות שונות.
@Whale מגדיל ראש, וניסה להצדיק ולעזור לטכניקה שלך בצורה עמוקה יותר.

כן ולא.
ברור שיש, לכן זרקנו את דעותינו, אך @Whale לקח אותך לדקויות החשובות יותר.
טכניקה זה מורכב, ורובינו הולכים לפי המקצוענים בלי לחשוב על סוגי אנשים שונים ומטרות שונות.
@Whale מגדיל ראש, וניסה להצדיק ולעזור לטכניקה שלך בצורה עמוקה יותר.
אתה אומר שאפשר לעשות סקוואט כבד שובר מקביל לאורך זמן כאשר אין את הכיווץ הזה?

לא יודע, הכיווץ הזה היה נשמע לי חשוב, גם מהכיוון של היפרתרופיה
לאיזה דקויות הוא לקח אותי?

שאפשר להתקדם גם עם חצאי סקוואטים? זה ברור לי אבל אני רוצה להתקדם בצורה יותר יעילה יותר חכמה ויותר בריאה

בארצנו.

אני אקח את זה למעין ויכוח מדרון חלק אבל זרום

באותה מידה אפשר להגיד שבחדר כושר שלי אני מרים הכי כבד ב180ק"ג דדליפט.
ובכיתה שלי יש לי בנץ מטורף 90 ק"ג.

אתה מבין? פשוט אני חושב שלא צריך לקבע את עצמי/נו בסטנדרטים של הארץ, ולהצדיק אותם בזה ש "בIPF יש חומרים ולא"

אני יודע שאני לא חזק אבל אני לא חושב שזה פוגע בטיעון שלי. מוזמן לחלוק אבל
צודק, אבל לאדיוט בכיתה שלך שמזלזל במשקלים שלך, הוא די טיפש.
ברור שצריך ואפשר לשאוף ליותר, אבל חייבים גם להיכנס לשטח ולראות את המצב ולהעריך על פי זה.
ברור שאני רוצה להביא את עצמי למקסימום בלי קשר לאף אחד, גם לא שיאי עולם. אבל יש סימני דרך שמציינים עבורי הישג.

אני רוצה להגיע ל400 LB בנץ', 500 LB סקוואט, 700 LB דדליפט. זה פשוט לעגל מה שאפשר כשאפשר.

אם אני יכול לשפר את הסקוואט שלי אני אעשה הכל כדי להשיג את זה, פעם עומק היה משהו בלתי מושג בשבילי מהכיוון של גמישות, היום אני יכול לתת לך כמעט ספגט וזה ממש לא מובן מאליו

אבל עכשיו צריך לגשת לנושא מהכיוון של כיווץ שרירים יותר מאשר גמישות

אתה אומר שאפשר לעשות סקוואט כבד שובר מקביל לאורך זמן כאשר אין את הכיווץ הזה?

לא יודע, הכיווץ הזה היה נשמע לי חשוב, גם מהכיוון של היפרתרופיה
לאיזה דקויות הוא לקח אותי?

שאפשר להתקדם גם עם חצאי סקוואטים? זה ברור לי אבל אני רוצה להתקדם בצורה יותר יעילה יותר חכמה ויותר בריאה
להביא אותך להתבוננות פנימית על מה שאתה בכלל עושה ולמה.

להביא אותך להתבוננות פנימית על מה שאתה בכלל עושה ולמה.
רוצה להיות חזק ב'מבנה' וגם להרגיש חזק

שזה אומר פה ושם גם להרים כבד ולהינות מזה שאתה חזק

כי מנטלית אתה יכול להיות סופר 'חזק' אבל לא מצליח לתת סקוואט כמו שצריך, זה משהו שמפריע לי ושמתי לעצמי מטרה לסגור את זה לעצמי את הפינה שם

אני מעריך את כוונתו בהתבוננות על מטרת העל וכיוצא בזה אבל עם זאת, אני לא יכול להשלים עם זה שאני לא מסוגל לעשות סקוואט לפי הספר ושמתי לעצמי כמטרה להגשים זאת

200 זה אות כבוד לדעתי.
-
יותר ציון דרך (מבלי חלילה לזלזל)
ובכיתה שלי י
עזוב בנץ' עכשיו

עוד גונבים סנדוויצ'ים מילדים?

באותה מידה אפשר להגיד שבחדר כושר שלי אני מרים הכי כבד
איש חכם שלצערי לא איתנו יותר אמר לי פעם:'אף פעם אל תהיה הכי חזק בחדר כושר שלך'

רוצה להיות חזק ב'מבנה' וגם להרגיש חזק

שזה אומר פה ושם גם להרים כבד ולהינות מזה שאתה חזק

כי מנטלית אתה יכול להיות סופר 'חזק' אבל לא מצליח לתת סקוואט כמו שצריך, זה משהו שמפריע לי ושמתי לעצמי מטרה לסגור את זה לעצמי את הפינה שם
אז תקשיב לנו, הטכניקה שלך לא מתאימה למטרות שלך.
דבר ראשון תעבור ללאו באר, זה יחזק מבנה, ואיתו תרגיש חזק.

עזוב בנץ' עכשיו

תממן לי מנוי לחדר כושר אחר, ונדבר על זה..
אז תקשיב לנו, הטכניקה שלך לא מתאימה למטרות שלך.
דבר ראשון תעבור ללאו באר, זה יחזק מבנה, ואיתו תרגיש חזק.
אני רוצה להצליח לתת סקוואט מושלם בהיי באר, אגב, היום היה מישהו באימון שהיה לו בעיות בברך והוא עשה סקוואטים הרבה פחות עמוקים משלי

נזכרתי ב אלחנן והקטע שלו עם הברכיים והאגן
אז באתי אליו אמרתי לו אתה אוהב דדליפט?
שים מוט יותר למטה שב לאחור במקום למטה

קיצור הבחור עשה לואו בר שבר מקביל

סוף אימון אמר שהברך מרגישה טוב אבל כואב לו בלמטה של הקוואדס שזה סה"כ הגיוני לפי המכניקה של התרגיל והmax quads activation

לפחות דבר אחד טוב יצא מההטפות של בלואו בר שלך

עזוב בנץ' עכשיו

יגדיש שזו מטפורה, הכוונה היא שאפשר מהר מאוד להספק במה שיש אם אתה נשאר בתוך הבועה שלך, בין אם זה חדר כושר, או כיתה, או תחרות.

תממן לי מנוי לחדר כושר אחר, ונדבר על זה..

אני רוצה להצליח לתת סקוואט מושלם בהיי באר, אגב, היום היה מישהו באימון שהיה לו בעיות בברך והוא עשה סקוואטים הרבה פחות עמוקים משלי

נזכרתי ב אלחנן והקטע שלו עם הברכיים והאגן
אז באתי אליו אמרתי לו אתה אוהב דדליפט?
שים מוט יותר למטה שב לאחור במקום למטה

קיצור הבחור עשה לואו בר שבר מקביל

סוף אימון אמר שהברך מרגישה טוב אבל כואב לו בלמטה של הקוואדס שזה סה"כ הגיוני לפי המכניקה של התרגיל והmax quads activation

לפחות דבר אחד טוב יצא מההטפות של בלואו בר שלך
המים מתחיל לעשות חור בסלע.
חחחח מה יעזור לך שמות כמו אבי בני וחיים?
ולא משקר חלקם אפילו היו פה בפורום פעם
מג היה בין 80 ל100 סקוואט 200-250

למה לא?
כי יש לי הרבה שאלות על בקוואטים שלהם, כמו עומק, מי ראה, ולמה לא התחרו? האם הם מוזרקים וכהנה.
אני אוסיף הרבה עברו את ה200 סקוואט בלי לשבור מקביל
יגדיש שזו מטפורה, הכוונה היא שאפשר מהר מאוד להספק במה שיש אם אתה נשאר בתוך הבועה שלך, בין אם זה חדר כושר, או כיתה, או תחרות.
ברור
אנחנו מתאמנים לבד, אז אנחנו אף פעם לא הכי חזקים, אין לנו למי להשוות, לפחות אני רק חושב להיות יותר חזק מעצמי בעוד קצת.

תגיד לי גם מתי להתכופף טוב בובי?
בחייאת,

עזב אותנו לפני הזמן

ולא משקר חלקם אפילו היו פה בפורום פעם
מג היה בין 80 ל100 סקוואט 200-250
כפר המכבייה?
תמצמץ פעמיים אם כן

אני רק חושב להיות יותר חזק מעצמי בעוד קצת.
🙌🙌🙌

תגיד לי גם מתי להתכופף טוב בובי?
בחייאת,

עזב אותנו לפני הזמן

כפר המכבייה?
תמצמץ פעמיים אם כן

🙌🙌🙌
בסדר אל תממן אבל תכניס אותי במערכת במחשב שאני אוכל להיכנס לאיזה חדר כושר אחר שיש בו אנשים חזקים, לא ישימו לב, אתה יש לך גישה להכל

בסדר אל תממן אבל תכניס אותי במערכת במחשב שאני אוכל להיכנס לאיזה חדר כושר אחר שיש בו אנשים חזקים, לא ישימו לב, אתה יש לך גישה להכל
הוא לא
ftr2.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית