הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה סקוואט 180 160 140

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
קודם הבשר, אח"כ החפירות

180
Streamable Video

160
Streamable

140
Streamable

מקווה שהסרטונים חתוכים טוב ולא חסרים שם חלקים

ניסיתי להיות יותר טכני, תגידו לי אתם מי מה מו ואיפה אני צריך עדין לחזק נקודות חלשות, היה אימון קשוח כי התאמנתי גם אתמול בערב ובאתי עייף אבל זה מה שיצא
לגבי עומק ולגבי יציבות דברו אליי

תגידו לי איך זה נראה ואיפה לשים דגשים, אם אפשר גם קיויים לשים עליהם דגש לגבי דברים שאני עושה לא נכון, מאוד יעזור, תודה.

אם יש דברים ששיפרתי ביחס לפעמים קודמות אז אשמח שגם תציינו

לא הכל נראה מאה אבל מרגיש לי קצת יותר טוב מאשר פעמים שעברו שפרסמתי פה, מה גם שלא הרבצתי PR או משהו אז דברו אליי..
ההרגשה הכללית היא שזה יותר טוב אבל לא יודע.. זה עדיין לא זה.. יש לאן להתקדם

אם הוא ממשיך עם אותה כמות חומרים+מאמן נורמלי?
אפשר להתקרב אולי

אבל יש גורמים מעבר(חלילה פציעות וכו)

המאמן עושה קסם ובתוך שנייה מצליח לנעול אותי על הטכניקה
תהיה קשוב וזה יסתדר

הופה הופה מה שנתיים שלוש תאמין בי קצת יותר אח
אני מכיר את הבחור שהתכוונת אליו
לא מדבר באוויר

תרשה לי לגחך
מרשה לך

ידע זה פקטור אבל מנטליות זה עוד יותר פקטור במיוחד עם חומרים שאתה יכול לאבד את הצפון שלך בלי לשים לב

אגב גם לאדם הטבעי זה נכון, מנטליות..
תחשוב שאתה צריך לנווט בעיר שאתה לא מכיר.
להיות עם ידע ובלי מנטליות שווה למפה נכונה של העיר ללא רצון ללכת
להיות עם מנטליות וללא ידע שווה להיות עם מפה של עיר אחרת
כלומר הרצון לא יעזור לך, ע"ע אתה, מבלי להעליב, כמה אתה חושב שתוכל להתקדם הלאה ללא ידע? יש שלב שעוד סטרואידים כבר אומר
80px-Remagen_Alter_j%C3%BCdischer_Friedhof%2C_Grabstein_918.JPG

• פותח/ת השרשור
תחשוב שאתה צריך לנווט בעיר שאתה לא מכיר.
להיות עם ידע ובלי מנטליות שווה למפה נכונה של העיר ללא רצון ללכת
להיות עם מנטליות וללא ידע שווה להיות עם מפה של עיר אחרת
כלומר הרצון לא יעזור לך, ע"ע אתה, מבלי להעליב, כמה אתה חושב שתוכל להתקדם הלאה ללא ידע? יש שלב שעוד סטרואידים כבר אומר
80px-Remagen_Alter_j%C3%BCdischer_Friedhof%2C_Grabstein_918.JPG
מנטליות ללא ידע יוכל להפציר בך לשאול את האנשים ולהשיג את הידע אבל הידע ללא מנטליות לעומת זאת ..

אני מסכים איתך חלקית אבל זה כבר וויכוח פילוסופי שתסכים איתי שנוכל למצוא בו את עמק השווה אם נבין מאי טעמע של כל אחד מאיתנו באומרו את דבריו
אני צובר ידע חדש בכל יום אחרת מזמן הייתי נתקע

נכון, לא תמיד אני מקודד את הידע הזה נכון וזה קצת תוקע אותי אבל יש אספקט מסויים של התקדמות שללא צבירת ידע חדש לא היה מתקבל לא משנה איזה עזרים יש לך

• פותח/ת השרשור
הייתי במכון עם הרבה ליפטרים כל מי שהשקיע הגיע לסביבות ה200 סקוואט תלוי במשקל גוף כל מי שהיה מעל 80 עבר את ה200
200 זה משקל יפה כי רוב המתאמנים בחדר כושר באים לעשות שטויות ולא להתאמן וגם מי שלא עושה שטויות צריך באמת להשקיע די להגיע ל200 אבל מפה ללפהוך את זה למחזה נדיר יש מרחק לא קטן סטרואידים נותן כל כך הרבה שלהשוות את זה לקסם זה בהחלט קביל
וכל הבכיינות שלו זה כי הוא התקדם כמו זין אחרי ברית מילה לפני שהוא השתמש והוא לא רוצה להודות שסטרואידים נותנים עבודה
חומרים נותנים עבודה אבל איך שאתה מציג את זה, זה פשוט לא נכון
90 אחוז מהאנשים על חומרים, לא היית חושב שהם על חומרים מבחינת שייפ או משקלי עבודה שלהם, זה עובדה בשטח.

אם ההתקדמות שלי כמו #? יכול להיות אבל מראש המטרה הייתה בניית שייפ ולשם אני מתקדם די יפה

אם הייתי עושה בלוקים ועובד מסודר בלי לעשות אינסוף עומס על המערכת העצבית קרי תמיד לעבוד כבד אז אני משער שהייתי מרים יותר כבד כבר היום

מה שאני אומר בעצם זה שאני לא פאוורליפטר אני בילדר לצורך העניין, המי שעבר את ה200 מרים את ה200 כל שני וחמישי או רק פעם בכמה זמן שיש לו בלוק של 'כבד'?

המטרה שלי כדי למקסם התקדמות ושייפ היה כל הזמן לשרוף את המערכת העצבית אז לא יודע אם יש מקום להשוות

אם הייתי מגדיר את עצמי כפווארליפטר שהמטרה זה להרים כמה שיותר כבד אבל לא כל הזמן אלא פשוט להגיע למצב של להרים כמה שיותר כבד אז זה היה סיפור אחר לגמרי

וכן, מאמין שאם אני אעלה על תוכנית אחרי תיקון טכניקה שתתרכז נטו באיך להרים כמה שיותר כבד אז זה ייראה אחרת, אחרת לגמרי

היית יודע שהם בכלל מתאמנים מבחינת שייפ
אני חלק מהאחוז הזה

סטרואידים נותן כל כך
לא אמרתי שלא
אבל יש מעבר,כל אחד מתקדם אחרת אפילו על חומרים
אני מכיר מקרים אישית
הייתי במכון עם הרבה ליפטרים
איפה זה?

חומרים נותנים עבודה אבל איך שאתה מציג את זה, זה פשוט לא נכון
90 אחוז מהאנשים על חומרים, לא היית חושב שהם על חומרים מבחינת שייפ או משקלי עבודה שלהם, זה עובדה בשטח.

אם ההתקדמות שלי כמו #? יכול להיות אבל מראש המטרה הייתה בניית שייפ ולשם אני מתקדם די יפה

אם הייתי עושה בלוקים ועובד מסודר בלי לעשות אינסוף עומס על המערכת העצבית קרי תמיד לעבוד כבד אז אני משער שהייתי מרים יותר כבד כבר היום

מה שאני אומר בעצם זה שאני לא פאוורליפטר אני בילדר לצורך העניין, המי שעבר את ה200 מרים את ה200 כל שני וחמישי או רק פעם בכמה זמן שיש לו בלוק של 'כבד'?

המטרה שלי כדי למקסם התקדמות ושייפ היה כל הזמן לשרוף את המערכת העצבית אז לא יודע אם יש מקום להשוות

אם הייתי מגדיר את עצמי כפווארליפטר שהמטרה זה להרים כמה שיותר כבד אבל לא כל הזמן אלא פשוט להגיע למצב של להרים כמה שיותר כבד אז זה היה סיפור אחר לגמרי

וכן, מאמין שאם אני אעלה על תוכנית אחרי תיקון טכניקה שתתרכז נטו באיך להרים כמה שיותר כבד אז זה ייראה אחרת, אחרת לגמרי

אם אתה לא פוארליפטר, למה לעזאזל אכפת לך ממה שאומרים לך פה. כמו שאתה אומר, יש תוצאות, הכלי משרת את המטרה. וכל עוד אין בעיה אין בעיה.

אתה לא חייב סקואט בסטנדרט סופר גבוה כדיי לבנות שריר, ומה שאתה עושה מספיק טוב עם כל צחוקים והדאחקות

תעשה רבע סקואט אם באלך מה אכפת לך כל עוד יש לך רגליים יפות.

ואם אתה לא פוארליפטר, למה אתה עושה סינגלים ודאבלים, אתה צריך נפח עבודה ולא לעשות כל שני וחמישי 1RM.

ופה הבעיה חוזרת לחוסר ידע, לא בהכרח בטכניקה, אלא באימון פשוט מאוד. לא מעניין אותי כמה אתה גדול חתיך 0% שומן וכו כו' ההתנהלות שלך על פי איך שהיא משתקפת בהודעות שלך היא חסרת ניהול ואימפולסיבית.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא פוארליפטר, למה לעזאזל אכפת לך ממה שאומרים לך פה. כמו שאתה אומר, יש תוצאות, הכלי משרת את המטרה. וכל עוד אין בעיה אין בעיה.

זה שיש תוצאות זה נחמד אבל ברור לי שאם אני אעבוד נכון בתרגיל הזה, המשקלי עבודה ובהתאם התוצאות יהיו הרבה הרבה הרבה יותר טובות...

אז מנסה לשפר עמדות, אסור לעמוד במקום

ואם אני עושה משהו שמסכן אותי כמו טכניקה לא טובה אז כדאי לתקן אותו ויפה שעה אחת קודם

אני לא עושה כל שני וחמישי pr
זה היה 'חד פעמי' אחרי תקופה די ארוכה בה לא נגעתי ב'כבד'
גם בשביל האגו, וגם בשביל להזרים קצת דם בסיבים האדומים אחרי תקופה..

זה שיש תוצאות זה נחמד אבל ברור לי שאם אני אעבוד נכון בתרגיל הזה, המשקלי עבודה ובהתאם התוצאות יהיו הרבה הרבה הרבה יותר טובות...

אז משפר עמדות, אסור לעמוד במקום
לא. לא ברור.

טכניקה היא דבר שרירותי. אם אני יעשה רבע סקואט הופא 300 קילו סקואט.

ומה זה לעבוד נכון? אם המטרה שלך היא להתחרות, אז אתה צריך להיות יעיל ובהתאם לחוקי התחרות. אם לא? אז בהתאם למטרות העל שלך, גוף

יש שיפור בהיקפים? אחלה, תרגיל עובד. תעשה רבע סקואט, על רגל אחת ועל כדור בוסו אם באלך.

ותעשה טובה, שאל את עצמך לפני שאתה זורק מילים יפות כמו סיבים אדומים לאוויר אם אתה באמת יודע על מה אתה מדבר. זכור את דאננינג קרוגר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא. לא ברור.

טכניקה היא דבר שרירותי. אם אני יעשה רבע סקואט הופא 300 קילו סקואט.

ומה זה לעבוד נכון? אם המטרה שלך היא להתחרות, אז אתה צריך להיות יעיל ובהתאם לחוקי התחרות. אם לא? אז בהתאם למטרות העל שלך, גוף

יש שיפור בהיקפים? אחלה, תרגיל עובד. תעשה רבע סקואט, על רגל אחת ועל כדור בוסו עם באלך.
זה שזה עובד לא שווה את זה אם זה מסכן אותך. וטכניקה לא טובה זה סיכון, אז אני חייב לשפר עמדות.
וברור לי מנסיון העבר שאם משפרים עמדות בטכניקה המשקלי עבודה קופצים ובהתאם גם ההיקפים וכיוצא בזה
פעם הייתי עושה בנץ עם טווח תנועה שלא יורד עד לחזה? זה עבד? כן היה תוצאות, שיפרתי עמדות שם, הבנץ נהיה יותר בטוח כי יש שליטה בחלק התחתון שלו, החזה יותר עובד יותר תוצאות יותר משקלים יותר היקפים

זה שאתה עובד בשביל גוף לא אומר שאתה יכול לזרוק #ין

אחרת לא יישאר יותר מדי גוף לעבוד איתו או בשבילו

זה שזה עובד לא שווה את זה אם זה מסכן אותך. וטכניקה לא טובה זה סיכון, אז אני חייב לשפר עמדות.
וברור לי מנסיון העבר שאם משפרים עמדות בטכניקה המשקלי עבודה קופצים ובהתאם גם ההיקפים וכיוצא בזה

אתה חש בסיכון שאתה עושה סקואט לא מקסימלי? או שזה רק הציפיות שלך כי "טכניקה טוב פציעה רע"

• פותח/ת השרשור
אתה חש בסיכון שאתה עושה סקואט לא מקסימלי? או שזה רק הציפיות שלך כי "טכניקה טוב פציעה רע"
הטכניקה שלי הייתה יותר גרועה בעבר, תאמין או לא
שיפרתי שם עמדות, המשקלי עבודה עלו והכל נהיה יותר טוב

אז גם כדי למזער סיכונים וגם כדי להגביר התקדמות

הרי טכניקה טובה מאפשרת לגוף שלך לפעול בצורה יותר אופטימלית בסוף היום

לגבי בנץ, אפשר בכיף לעבוד בטווח תנועה חלקי, הבעיה היא שמי שעובד כך לא מכיר ביתרונות וחסרונות של התרגיל. וכמו כל דבר,
הטכניקה שלי הייתה יותר גרועה בעבר, תאמין או לא
שיפרתי שם עמדות, המשקלי עבודה עלו והכל נהיה יותר טוב

אז גם כדי למזער סיכונים וגם כדי להגביר התקדמות

הרי טכניקה טובה מאפשרת לגוף שלך לפעול בצורה יותר אופטימלית בסוף היום
לא
היא
לא.

ואתה לא יכול להפריד בין השפעת הזמן על ההתחזקות שלך ולהגיד שזה רק טכניקה.

תבין

טכניקה היא תלויית מתאמן ומטרות העל. תרגיל משרת מטרה, הוא עובד. לא משנה איך, אבל הוא עובד.

זהו קיבלתי את מנת המוניטין שלי להיום גם ככה אני חותך את הדיון פה, זה גם ככה יהיה הלוך חזור מכאן כמו כל דיון שלך.

אתה נותן לו לימונים והוא מכין סלט גרעיני לימונים.
הבחור נמצא על כוכב משלו, אין לו מושג מה זה תוכנית ומה זה להתאמן, מה זה סיבים ומה זה טכניקה.
אני בהלם שהוא הגיע לאן שהוא הגיע בכלל, איך הוא בכלל יודע להזריק.
הוא עבר את ה200 אמנם על משקל גוף לא קטן, ובלי לשבור מקביל אני חושב, אבל בהחלט מראה שהוא יודע להחזיק מחט, אבל לא מובן לי איך הוא קיבל בכלל את הידע הזה מלכתחילה.

אתה נותן לו לימונים והוא מכין סלט גרעיני לימונים.
הבחור נמצא על כוכב משלו, אין לו מושג מה זה תוכנית ומה זה להתאמן, מה זה סיבים ומה זה טכניקה.
אני בהלם שהוא הגיע לאן שהוא הגיע בכלל, איך הוא בכלל יודע להזריק.
הוא עבר את ה200 אמנם על משקל גוף לא קטן, ובלי לשבור מקביל אני חושב, אבל בהחלט מראה שהוא יודע להחזיק מחט, אבל לא מובן לי איך הוא קיבל בכלל את הידע הזה מלכתחילה.
תאכלס 200 זה לא הרבה, לדעתי זה מעת אפילו

תאכלס 200 זה לא הרבה, לדעתי זה מעת אפילו
למה, כמה אתה נותן?
כמה אתה מכיר שעברו את זה?
הרבה מזלזלים ב200, אבל בכל תחרות פאוורליפטינג אתה מגלה שזה מועדון מאוד מצומצם ה200.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהטכניקה שלי לא מאה ויש מצב שזה עדיין עובד
אבל אני רוצה שזה יעבוד ועם טכניקה טובה כי אז זה יעבוד יותר טוב, אם זה יעבוד יותר טוב מתי שהטכניקה יותר טובה, אני בהחלט סבור שכן

אני אפרוש פה בשיא מתי שמתחילים להטיף לי שעדיף לי לעבוד בטכניקה לקויה כי זה לא נראה לי קביל להקשיב לעצות שכאלה או בכלל לתת כאלה..
למה, כמה אתה נותן?
הרבה מזלזלים ב200, אבל בכל תחרות פאוורליפטינג אתה מגלה שזה מועדון מאוד מצומצם ה200.
ראיתי היום סרטון של Powerlifting עושה סקוואט 370 כמו פיצוחים
אז כן 200 זה כלום וזה גם הרבה, תלוי איך אתה מסתכל על זה

תמיד יש לאן לשאוף

למה, כמה אתה נותן?
בכנות לא 200 בסקואט, אבל אני מתקרב לשם ואני לא מתאמן כל כך הרבה זמן.

אני מסתכל על כך מנקודת מבט של נניח IPF ודברים כאלו, 200 לא יביא אותך לשום מקום במשקל גוף 90. בארץ עדיין אין מאגר מתחרים מספיק גדול כדי להגיע לסטנדרט הזה.

בכל זאת אני לא משווה את עצמי לבחור הכי חזק במכון/בתחרות/בארץ. יש שיא עולם וזה מה שצריך לשבור 🙄

אני יודע שהטכניקה שלי לא מאה ויש מצב שזה עדיין עובד
אבל אני רוצה שזה יעבוד ועם טכניקה טובה כי אז זה יעבוד יותר טוב, אם זה יעבוד יותר טוב מתי שהטכניקה יותר טובה, אני בהחלט סבור שכן

אני אפרוש פה בשיא מתי שמתחילים להטיף לי שעדיף לי לעבוד בטכניקה לקויה כי זה לא נראה לי קביל להקשיב לעצות שכאלה או בכלל לתת כאלה..
הוא מנסה להגיד לך דברי טעם שיכולים במידה והיית פתוח לשנות לך את המבט על אימונים בכללי ואיך להשיג את המטרות שלך, ואתה מתעקש לא להבין אותו ולא לענות ישר ופשוט לשאלות שלו.
הוא יורד איתך לשורש של העקרונות של טכניקה, מי עוד סובלני לעשות את זה איתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית