הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה - כמה תרגילים

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
יש כמה תרגילים שהייתי שמח לביקורת על הטכניקה.

בנץ׳ פרס - בעיני טכניקה מצויינת, לא לג דרייב קלאסי, אני משתדל להישאר מכווץ כמה שאפשר לכל אורך הסט.

(כל הסרטונים עדיף לראות על השתק.. מלא מפגרים חושבים שאם הם יצעקו לי לעשות עוד חזרה - זה מדרבן ולא מעצבן.)

פרס (יש זווית נוספת אם הכרחי..)

פולי עליון, כאן כבר יש חזרות עם ״רמאות״, בכל זאת תגידו אם בעיניכם הרמאות מוגזמת - או שאפשר להישאר על המשקל ולעשות טכניקה טובה קצת יותר.

פרונט סקווט- כאן יש יותר טעויות מטכניקה כאן אני פשוט נורא. כל טיפ שיכול לעזור אשמח שתרשמו

מצרף שני סרטונים, אחד עם הגבהה לעקב ואחד בלי

@kotzer @elchonon @Shem

חסר כיווץ עדיין בבטן, ובגלוטאוס והרגליים. אתה צונח למטה מהר בגלל שאין כיווץ.
בתחתית אתה מתעגל כי הגזמת עם ההקשתה מלכתחילה בגלל חוסר כיווץ בטן.
תשמע, בקטע הכי טוב בעולם, כנראה שאתה כמו שאני הייתי בהתחלה, לא מצליח ללמוד מאנשים ווירטואלים וסרטונים ואתה צריך מישהו אישי שילווה אותך כמו שהיה לי.
אני ממליץ לך לפנות למאמן פאוורליפטינג בצורה פרונטלית ואישית, לא יודע איפה אתה גר, אבל אליהו הנקין תמיד יהיה האדם שאני הכי אמליץ עליו.
יש לך גם את ג'ניה שפירה שהביא את @yanivgoft לסקוואט מרשים ביותר.
יש את יש גולטמן שהביא מתאמנים ומתאמנות לסקוואטים מדהימים ולשיאי ישראל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חסר כיווץ עדיין בבטן, ובגלוטאוס והרגליים. אתה צונח למטה מהר בגלל שאין כיווץ.
בתחתית אתה מתעגל כי הגזמת עם ההקשתה מלחתכילה בגלל חוסר כיווץ בטן.
תשמע, בקטע הכי טוב בעולם, כנראה שאתה כמו שאני הייתי בהתחלה, לא מצליח ללמוד מאנשים ווירטואלים וסרטונים ואתה צריך מישהו אישי שילווה אותך כמו שהיה לי.
אני ממליץ לך לפנות למאמן פאוורליפטינג בצורה פרונטלית ואישית, לא יודע איפה אתה גר, אבל אליהו הנקין תמיד יהיה האדם שאני הכי אמליץ עליו.
יש לך גם את ג'ניה שפירה שהביא את @yanivgoft לסקוואט מרשים ביותר.
יש את יש גולטמן שהביא מתאמנים ומתאמנות לסקוואטים מדהימים ולשיאי ישראל.

חבל לי כי כבר הוצאתי הרבה כסף על למידת סקווט, חוץ מלחיצת רגליים - איזה תרגילים ראויים להחליף סקווט?

חבל לי כי כבר הוצאתי הרבה כסף על למידת סקווט, חוץ מלחיצת רגליים - איזה תרגילים ראויים להחליף סקווט?
אצל מי למדת.
יש אנשים שמתייאשים מלנסות דברים, שהם פשוט לא ניסו בדרך הראויה.
קשה לי להאמין שהמאמנים שציינתי לא יצליחו להביא אותך לסקוואט חזק ומושלם בקלות ובמהירות ובמחיר הוגן.

אין תחליף לסקוואט, אבל מה שכן, אתה יכול להחליט שלא בא לך לעשות אותו כמו כל תרגיל.

• פותח/ת השרשור
אצל מי למדת.
יש אנשים שמתייאשים מלנסות דברים, שהם פשוט לא ניסו בדרך הראויה.
קשה לי להאמין שהמאמנים שציינתי לא יצליחו להביא אותך לסקוואט חזק ומושלם בקלות ובמהירות ובמחיר הוגן.

אין תחליף לסקוואט, אבל מה שכן, אתה יכול להחליט שלא בא לך לעשות אותו כמו כל תרגיל.

הלכתי לבחור מקצועי מאוד, פוורליפטר עם טוטאל מכובד. פשוט כל שעה עבודה על סקווט זה 100 שקל, ואחרי 3 אימונים הבנתי שיכול להיות שייקח לי גם עוד 10 אימונים , אז וויתרתי. אני חושש שהתרחיש יחזור על עצמו גם עם מאמן אחר

הלכתי לבחור מקצועי מאוד, פוורליפטר עם טוטאל מכובד. פשוט כל שעה עבודה על סקווט זה 100 שקל, ואחרי 3 אימונים הבנתי שיכול להיות שייקח לי גם עוד 10 אימונים , אז וויתרתי. אני חושש שהתרחיש יחזור על עצמו גם עם מאמן אחר
מה השם שלו? אולי אני מכיר.

תשמע, דרוש גם חיבור, אולי לא הצלחת להבין ממנו את מה שהוא ידע וניסה להעביר, אולי הוא לא מאמן מוצלח כמו שהוא מתאמן מוצלח, אני לא יודע.
אבל אי אפשר לתת לחוויה גרוע להרוס לך את הסקוואט. יש מאמנים גרועים, ויש מאמנים טובים שלא מצליחים להעביר את הנקודה.

יש לאן לשאוף. הייתי מקשיב לעצה של אלחנן, ובאמת שהסקוואט שלך בלי הגבהה לא שונה כל כך

אני אולי לא פאוורליפטר דגול, ויחסית מתחיל, וגם תקן אותי אם אני טועה, אבל גם מתאמן מדהים הוא לוא דווקא מאמן טוב. זה שיש לו טוטאל גבוה לא אומר שהוא טוב בתור מאמן. בכלליות לא הייתי שופט מאמן לפי החיצוניות (מראה, כמה הוא מרים וכו') אלא לפי המלצות, ותוצאות אצל מתאמנים, הרבה פעמים אנשים שופטים מאמן לפי איך שהוא נראה והולכים אל אושיית האינטסגרם הכי מרשימה במקום אל הבחור הכי מקצועי.

יונתן רייך?

• פותח/ת השרשור
יונתן רייך?
Yap
אני אולי לא פאוורליפטר דגול, ויחסית מתחיל, וגם תקן אותי אם אני טועה, אבל גם מתאמן מדהים הוא לוא דווקא מאמן טוב. זה שיש לו טוטאל גבוה לא אומר שהוא טוב בתור מאמן. בכלליות לא הייתי שופט מאמן לפי החיצוניות (מראה, כמה הוא מרים וכו') אלא לפי המלצות, ותוצאות אצל מתאמנים, הרבה פעמים אנשים שופטים מאמן לפי איך שהוא נראה והולכים אל אושיית האינטסגרם הכי מרשימה במקום אל הבחור הכי מקצועי.

חחח הלכתי למתחרה עם הטוטאל הכי גבוה.. לא הגישה הנכונה?

• פותח/ת השרשור
בדקתי ברשימה, הוא לא.
סתם סקרן, כמה הוא שוקל? וכמה מרים?

ראיתי אותו שופף 4/5 פלטות לא זוכר
הוא משך 5 פלטות סומו
הוא לא יותר מ13-14 אחוז שומן גג.

בבנץ׳ אני לומד מבחור אחר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית