סוגשל
לא מהסוג הטוב
אתה טהור מידי בשביל החוויות האלו בובי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סוגשל
לא מהסוג הטוב
ואולי לאאולי זה יבוא לו..לך תדע
אפשר לשאול מתי?הם לא בני 14 אחי, לא אמרתי שאני לא מחפש זוגיות לכל שנות הנעורים שלי פשוט לא לעכשיו
צודק לגמרה אפשר גם לסמוך על אלכוהול (לי זה עבד) לדעתי פחות שווהישתה כוסית של משקה וזה יבוא לו
אוקיי כל אחד והבחירות שלו לא אמרתי שזה הצלחה רק אמרתי שהוא צריך לעשות עם עצמו משהו אם הוא רוצה שמשהו ישתנהתשמע, אני לא חושב שלצאת עם 3 בחורות שה הצלחה, ורחוק מאיזשהו שאיפה שלא היה לי.
לא משנה מה הוא רוצה הוא צריך את האפשרות להתחיל עם מישהי וזה לא יקרה מעצמותשאל את הבחור אם זה המטרה שלו, ורק אז תציע את העצות שלך.
קשה לי להאמין שזה שאיפה של אדם בריא. אבל מה אני יודע.
מי שמחפש עיצות להעמיס בחורות, אני לא הכתובת, אולי אתה תוכל לעזור יותר ממני.
אני כן חושב את עצמי כתובת לא רעה לזוגיות סבירה שמחזיקה מעמד ואני מאושר ממנה.
להגיד שהילד לא שבור וחבל לתקן אותו, זה דעתי.
יכולתי בחרתי שלאמה הסיכוי שלך לדעתך למצוא בחורה אחת שאיתה תחיה את החיים שלך, ושזה ישרוד מעבר לכמה שנים? שתהיו נאמנים אחד לשני. ברצינות.
זה יקרה כשירגיש מוכן. לא כל אחד חייב להרגיש אפס כי הוא לא הצליח לדבר עם בחורה כשהיה צעיר יותר.לא משנה מה הוא רוצה הוא צריך את האפשרות להתחיל עם מישהי וזה לא יקרה מעצמו
אני לא חושב שאתה בשל או מסוגל לבחור בקשר רציני.יכולתי בחרתי שלא
כרגע לא מתאים לי קשר רציני (לא חושב גם שאני אתאים למישהי לרציני)
שלוש בחורות בלילה
לא יודע כשאני ארגיש שששווה לי, שזה לא יהיה מאולץ מאחרים אלא יבוא ממני.ואולי לא
לא שווה לפחות לנסות להשיג את זה?
אפשר לשאול מתי?
צודק לגמרה אפשר גם לסמוך על אלכוהול (לי זה עבד) לדעתי פחות שווה
אוקיי כל אחד והבחירות שלו לא אמרתי שזה הצלחה רק אמרתי שהוא צריך לעשות עם עצמו משהו אם הוא רוצה שמשהו ישתנה
לא משנה מה הוא רוצה הוא צריך את האפשרות להתחיל עם מישהי וזה לא יקרה מעצמו
יכולתי בחרתי שלא
כרגע לא מתאים לי קשר רציני (לא חושב גם שאני אתאים למישהי לרציני)
לא יודע כשאני ארגיש שששווה לי, שזה לא יהיה מאולץ מאחרים אלא יבוא ממני.
הלוואיאתה טהור מידי בשביל החוויות האלו בובי.
בטח שווהואולי לא
לא שווה לפחות לנסות להשיג את זה?
אלכוהול זה שטןצודק לגמרה אפשר גם לסמוך על אלכוהול (לי זה עבד) לדעתי פחות שווה
הופהמהאחיות
ריקנות משהוזה נראה לי התופעת לואי של שלוש בחורות בלילה
אני כבר מת מבפנים
תארוז לי 40 חתיכותזה 400 לשעה
הפעם היחידה שפגעתי במישהי שהיא ראתה שלא שמרתי אותה בטלפוןלא נראה לי
נשמע אולי טוב ומגניב לחבר'ה
בפועל אתה יוצא מניאק ופוגע בכמה בו זמנית
זה לא יקרה כי ביצים לא גודלות מזמן שעוברזה יקרה כשירגיש מוכן. לא כל אחד חייב להרגיש אפס כי הוא לא הצליח לדבר עם בחורה כשהיה צעיר יותר.
אני לא רוצה קשר רציניאני לא חושב שאתה בשל או מסוגל לבחור בקשר רציני.
זה נראה לי התופעת לואי של שלוש בחורות בלילה
כי?בטח שווה
אני חושב שזה יקרה עוד מעט
הוא ישנה את דעתו
כוסית אחת לא תעשה כלוםאלכוהול זה שטן
אבל אם כוסית קטנה תיתן לו 'אומץ'
אז זה לטובה..
תארוז לי 40 חתיכות
כנראה שהסביבה תשפיע
מקווה שלאהוא נשמע כזה שיגמור בקבוק בשביל האומץ
כבר לאאחי אתה בוכה בלילות?
מה אתה חושב הסביבה שלו זה חבורה של זייני על או שאנשים בסגנון שלו?כנראה שהסביבה תשפיע
בני 14מה אתה חושב הסביבה שלו זה חבורה של זייני על או שאנשים בסגנון שלו?
בסגנון שלי, לא ערסיםמה אתה חושב הסביבה שלו זה חבורה של זייני על או שאנשים בסגנון שלו?
ילד טובבסגנון שלי, לא ערסים
הפואנטה שלי שהוא בעצמו כותב הוא בכיתה כנראה של חנונים שגם עוד 4 שנים ישארו עם יד ימין וכרגע בלי ביצים לגשת לבת וגם עוד 4 שניםבני 14
מזיינים את המוח כנראה
לא כל מי שלא בסגנון שלך הוא ערס כמו שכתבתי מקודם אתה מחפש למה אחרים לא בסדרבסגנון שלי, לא ערסים
אני לא אוהב את הגישה הזאת. אני גם לא אוהב את הגישה של לדחוף אותך להתחיל עם כל דבר שזז, אבל אתה צריך להבין שאף אחד לא חייב לך כלום ואתה לא מכיר אנשים בשביל טובות הנאה או בשביל ש"יהיה שווה לך".כשאני ארגיש שששווה לי
הפאונטה שאין לא אומץ לגשת אבל לכתוב אין לי אומץ לגשת זה הכרה בבעיה שלו והתחלה של התמודדות אז הוא אומר שהוא ירגיש ששווה לו מה שלא יקרה לעולםאני לא אוהב את הגישה הזאת. אני גם לא אוהב את הגישה של לדחוף אותך להתחיל עם כל דבר שזז, אבל אתה צריך להבין שאף אחד לא חייב לך כלום ואתה לא מכיר אנשים בשביל טובות הנאה או בשביל ש"יהיה שווה לך".
אני כן בעד לעודד אותך לדבר עם בחורות ולהכיר באמת. לראות שהן גם בנות אדם בדיוק כמוך ושנחמד לבלות בחברתן ואתה יכול אפילו ללמוד מהן דבר או שניים. אל תפסול אנשים!