הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
הפואנטה שלי שהוא בעצמו כותב הוא בכיתה כנראה של חנונים שגם עוד 4 שנים ישארו עם יד ימין וכרגע בלי ביצים לגשת לבת וגם עוד 4 שנים
החיים זה מעבר לכיתה
הוא יראה עולם,בין אם ירצה ובין אם לא

מי בא לך לסמוך עלי או על אלחנן
אולטימטום בגיל כזה יחרפן אותו לגמרי

מימ כדי להקל את האווירה 😛

קבצים מצורפים

• lift lyfe.png
    lift lyfe.png
    KB 79.8 · צפיות: 35
החיים זה מעבר לכיתה
הוא יראה עולם,בין אם ירצה ובין אם לא
הבחור חנון (לא שזה רע אפילו טוב אבל מגיע עם כמה בונוסים רעים) הוא כנראה לא עומד להכיר אנשים שלא כמוהו
ברור שאפשר לסמוך על המזל וכיול להיות שיגמר הכל טוב אבל אם אין לו אומץ עכשיו לא יהיה לא אומץ גם עוד שנה
יש לי חברים שאיכשהו מצאו חברה איבדו את הראש לגמרה כי פחדו לאבד אותה ושאיבדו אין להם איך להשיג אחרת כי הם עדיין לא יודעים איך
אולטימטום בגיל כזה יחרפן אותו לגמרי
צודק תגובה דבילית לגמרה שלי
הפואנטה שלי זה שאלחנן בא מעולם אחר

מימ כדי להקל את האווירה 😛
אם כבר
וקח טיפ מזה,תגדל זקן

36830400_10216928409188309_3060213547574231040_o.jpg

אומץ גם עוד שנה
דווקא חושב שזה יבוא לטובה
הוא 'יגדל' ביצים עם הזמן

יש לי חברים שאיכשהו מצאו חברה איבדו את הראש לגמרה כי פחדו לאבד אותה ושאיבדו אין להם איך להשיג אחרת כי הם עדיין לא יודעים איך
אהבה זה כואב חביבי
צריך לדעת איך לעבור גם את זה (כואב אך מחזק)

שאלחנן בא מעולם אחר
כולה בית שמש
לא כוכב גלקטי

הפואנטה שלי שהוא בעצמו כותב הוא בכיתה כנראה של חנונים שגם עוד 4 שנים ישארו עם יד ימין וכרגע בלי ביצים לגשת לבת וגם עוד 4 שנים

לא כל מי שלא בסגנון שלך הוא ערס כמו שכתבתי מקודם אתה מחפש למה אחרים לא בסדר
קו מחשבה של ילד (זה כנראה כן יעבור לך עם הזמן)
ביצים לא יגדלו תחליט על מי בא לך לסמוך עלי או על אלחנן
אני לא מבין למה אתה חושב שאני מחפש למה אנשים אחרים לא בסדר, כולה ציינתי עובדה, אנחנו חנונים(רובנו).
וכן יד ימין החברה הכי טובה שתהיה לי בשנים הקרובות

דווקא חושב שזה יבוא לטובה
הוא 'יגדל' ביצים עם הזמן
זה לא תראה מה הוא כותב לי הוא מסכים עם כל מה שאני אומר (כמעט)
אהבה זה כואב חביבי
צריך לדעת איך לעבור גם את זה (כואב אך מחזק)
אוקיי
אני לא מבין למה אתה חושב שאני מחפש למה אנשים אחרים לא בסדר, כולה ציינתי עובדה, אנחנו חנונים(רובנו).
כי אתה מציין שהבנות פרחות לא שוות את זה - חרטא
וכן יד ימין החברה הכי טובה שתהיה לי בשנים הקרובות
מקווה שאתה שלם עם זה (ואתה לא)
או שתעבוד על הביטחון העצמי שלך או תעשה מיליונים או שתבנה גוף תבחר מה הכי קל

אני לא אוהב את הגישה הזאת. אני גם לא אוהב את הגישה של לדחוף אותך להתחיל עם כל דבר שזז, אבל אתה צריך להבין שאף אחד לא חייב לך כלום ואתה לא מכיר אנשים בשביל טובות הנאה או בשביל ש"יהיה שווה לך".
אני כן בעד לעודד אותך לדבר עם בחורות ולהכיר באמת. לראות שהן גם בנות אדם בדיוק כמוך ושנחמד לבלות בחברתן ואתה יכול אפילו ללמוד מהן דבר או שניים. אל תפסול אנשים!
מסכים איתך, אולי לא יצא טוב כשרשמתי "יהיה שווה לי", אז תן לי לתקן את עצמי, כזה יהיה יותר מסתם הסטטוס של "חברים" או "זוג", כשזה יהיה באמת קשר עמוק(לא מדבר איתך בקטע של למצוא את אהבת חיי בגיל 16 אני לא פתי), פשוט מה שאני מנסה להגיד שלא יצא לי כלום מלנסות "למצוא חברה" אם אין קשר.
וכן בטח שאני מדבר עם בנות אני לא מתרחק מהן או משהו כזה.

אוקיי

לא מתחבר לבנות פרחות - מה לעשות?
וכן מי שלם עם עצמו בקטע של יד ימין אבל אין לי מה לעשות.
כמו שאלחנן אמר מה לפתח גוף עכשיו הבנות בשכבה לא בוגרות בכלל(אני שנה בוגר בערך מרובן).

גלה לי כיצד
רק נתתי אפשרות לא יודע איך
לא מתחבר לבנות פרחות - מה לעשות?
אין בת אחת בשכבה אפילו לא בכיתה שלך שלא פרחה כן?
וכן מי שלם עם עצמו בקטע של יד ימין אבל אין לי מה לעשות.
ברור שיש או שתעבוד על הביטחון העצמי או שתפתח גוף שני הדברים האלו יעזרו לך להיפטר מיד ימין
כמו שאלחנן אמר מה לפתח גוף עכשיו הבנות בשכבה לא בוגרות בכלל(אני שנה בוגר בערך מרובן).
מה אלחנן מבין בתרבות חילונית
מה קשור בוגרות לגוף מה נראה לך בנות בגיל 15 רק קולטות מה זה גוף יפה כל מה שהן רואות באינטסגרם ובטיקטוק זה דוגמנים

רק נתתי אפשרות לא יודע איך

אין בת אחת בשכבה אפילו לא בכיתה שלך שלא פרחה כן?

ברור שיש או שתעבוד על הביטחון העצמי או שתפתח גוף שני הדברים האלו יעזרו לך להיפטר מיד ימין

מה אלחנן מבין בתרבות חילונית
מה קשור בוגרות לגוף מה נראה לך בנות בגיל 15 רק קולטות מה זה גוף יפה כל מה שהן רואות באינטסגרם ובטיקטוק זה דוגמנים
בסדר לא כולן פרחות אבל אני לא מתחבר עם כולן, ובפעם המיליון פיתחתי גוף אחי ועדיין משתמש ביד ימין טוב מאוד, והן בנות 13 וכל הדוגמנים שהן רואות אלו פאקבויז.

בסדר לא כולן פרחות אבל אני לא מתחבר עם כולן, ובפעם המיליון פיתחתי גוף אחי ועדיין משתמש ביד ימין טוב מאוד, והן בנות 13 וכל הדוגמנים שהן רואות אלו פאקבויז.
בפעם המיליון זה שאתה חושב שיש לך גוף לא אומר שיש לך גוף יותר מזה בשנה גם בנטו בילדינג לא תפתח גוף בן זונה אז בכלל
מה שאתה אומר פה חירטוט של החיים ועזוב גיל 13/14 מדבר איתך על גיל 16 תגיע אליו מוכן

תכלס

@Ilaybenita רוצה לומר,תהנה כל עוד יש לך שיער..
תודה רבה לך שהזכרת לי

מאז שהורדתי את הזקן אני מרגיש כמו שמשון הגיבור

אוקיי

למה לא שלושתם

נו נו נו
לגדל שוב ומהר
הטסט זורם בדמי

שבועיים זה חוזר לקדמותו אני מאמין
לשפוט נשים (ואנשים באופן כללי) על סמך דברים כאלה זה טיפשי, כל בן אדם הוא הזדמנות ולא צריך לפסול על סתם חרא. זה שמישהי רוקדת בטיקטוק ויוצאת בשישי בערב לא הופך אותה לפחות טובה ממך, או לפרחה. זה אולי לא הדברים שאתה אוהב (לגיטמי) אבל לא להכיר ולגשת בגלל זה זה בולשיט

אני אישית התגברתי על דברים כאלה בזכותם
https://www.youtube.com/c/Rcommunication.

בפעם המיליון זה שאתה חושב שיש לך גוף לא אומר שיש לך גוף יותר מזה בשנה גם בנטו בילדינג לא תפתח גוף בן זונה אז בכלל
מה שאתה אומר פה חירטוט של החיים ועזוב גיל 13/14 מדבר איתך על גיל 16 תגיע אליו מוכן
בפעם המיליון ואחת יש לי גוף יחסית טוב אם אתה משווה אותי לשאר הילדים בגיל שלי, ויודע מה עזוב את זה כי לא אכפת לי מגוף גם אם זה אומר שאני אשאר בתול לשארית חיי, וסבבה אחי עד גיל 16 יהיה לי גוף יותר טוב מהממוצע לא שזה אמור לעניין אף אחד.
ויודע מה באמת שאין לי כוח לזה ובאלי כבר לישון אז הנה אני מצרף תמונה תביא לי עוד ילד בן 14 שנראה ככה בזמנים שלנו שהוא בלי חומרים ואני עובר לבילדינג.
אני לא בא בקטע של "הא הא אני שרירי" אלא בקטע של "יש לי גוף אחי ואני יותר מהשחיף הממוצע אז שחרר כבר"

קבצים מצורפים

• ecfdf655-363a-4568-b57b-5daa8f7b3e76.jpg
    ecfdf655-363a-4568-b57b-5daa8f7b3e76.jpg
    KB 51 · צפיות: 52
בפעם המיליון ואחת יש לי גוף יחסית טוב אם אתה משווה אותי לשאר הילדים בגיל שלי, ויודע מה עזוב את זה כי לא אכפת לי מגוף גם אם זה אומר שאני אשאר בתול לשארית חיי, וסבבה אחי עד גיל 16 יהיה לי גוף יותר טוב מהממוצע לא שזה אמור לעניין אף אחד.
ויודע מה באמת שאין לי כוח לזה ובאלי כבר לישון אז הנה אני מצרף תמונה תביא לי עוד ילד בן 14 שנראה ככה בזמנים שלנו שהוא בלי חומרים ואני עובר לבילדינג.
אני לא בא בקטע של "הא הא אני שרירי" אלא בקטע של "יש לי גוף אחי ואני יותר מהשחיף הממוצע אז שחרר כבר"
אין כמו תמונה מול מראה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית