החיים זה מעבר לכיתההפואנטה שלי שהוא בעצמו כותב הוא בכיתה כנראה של חנונים שגם עוד 4 שנים ישארו עם יד ימין וכרגע בלי ביצים לגשת לבת וגם עוד 4 שנים
הוא יראה עולם,בין אם ירצה ובין אם לא
אולטימטום בגיל כזה יחרפן אותו לגמרימי בא לך לסמוך עלי או על אלחנן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החיים זה מעבר לכיתההפואנטה שלי שהוא בעצמו כותב הוא בכיתה כנראה של חנונים שגם עוד 4 שנים ישארו עם יד ימין וכרגע בלי ביצים לגשת לבת וגם עוד 4 שנים
אולטימטום בגיל כזה יחרפן אותו לגמרימי בא לך לסמוך עלי או על אלחנן
הבחור חנון (לא שזה רע אפילו טוב אבל מגיע עם כמה בונוסים רעים) הוא כנראה לא עומד להכיר אנשים שלא כמוהוהחיים זה מעבר לכיתה
הוא יראה עולם,בין אם ירצה ובין אם לא
צודק תגובה דבילית לגמרה שליאולטימטום בגיל כזה יחרפן אותו לגמרי
אם כברמימ כדי להקל את האווירה 😛
דווקא חושב שזה יבוא לטובהאומץ גם עוד שנה
אהבה זה כואב חביבייש לי חברים שאיכשהו מצאו חברה איבדו את הראש לגמרה כי פחדו לאבד אותה ושאיבדו אין להם איך להשיג אחרת כי הם עדיין לא יודעים איך
כולה בית שמששאלחנן בא מעולם אחר
אני לא מבין למה אתה חושב שאני מחפש למה אנשים אחרים לא בסדר, כולה ציינתי עובדה, אנחנו חנונים(רובנו).הפואנטה שלי שהוא בעצמו כותב הוא בכיתה כנראה של חנונים שגם עוד 4 שנים ישארו עם יד ימין וכרגע בלי ביצים לגשת לבת וגם עוד 4 שנים
לא כל מי שלא בסגנון שלך הוא ערס כמו שכתבתי מקודם אתה מחפש למה אחרים לא בסדר
קו מחשבה של ילד (זה כנראה כן יעבור לך עם הזמן)
ביצים לא יגדלו תחליט על מי בא לך לסמוך עלי או על אלחנן
זה לא תראה מה הוא כותב לי הוא מסכים עם כל מה שאני אומר (כמעט)דווקא חושב שזה יבוא לטובה
הוא 'יגדל' ביצים עם הזמן
אוקייאהבה זה כואב חביבי
צריך לדעת איך לעבור גם את זה (כואב אך מחזק)
כי אתה מציין שהבנות פרחות לא שוות את זה - חרטאאני לא מבין למה אתה חושב שאני מחפש למה אנשים אחרים לא בסדר, כולה ציינתי עובדה, אנחנו חנונים(רובנו).
מקווה שאתה שלם עם זה (ואתה לא)וכן יד ימין החברה הכי טובה שתהיה לי בשנים הקרובות
מסכים איתך, אולי לא יצא טוב כשרשמתי "יהיה שווה לי", אז תן לי לתקן את עצמי, כזה יהיה יותר מסתם הסטטוס של "חברים" או "זוג", כשזה יהיה באמת קשר עמוק(לא מדבר איתך בקטע של למצוא את אהבת חיי בגיל 16 אני לא פתי), פשוט מה שאני מנסה להגיד שלא יצא לי כלום מלנסות "למצוא חברה" אם אין קשר.אני לא אוהב את הגישה הזאת. אני גם לא אוהב את הגישה של לדחוף אותך להתחיל עם כל דבר שזז, אבל אתה צריך להבין שאף אחד לא חייב לך כלום ואתה לא מכיר אנשים בשביל טובות הנאה או בשביל ש"יהיה שווה לך".
אני כן בעד לעודד אותך לדבר עם בחורות ולהכיר באמת. לראות שהן גם בנות אדם בדיוק כמוך ושנחמד לבלות בחברתן ואתה יכול אפילו ללמוד מהן דבר או שניים. אל תפסול אנשים!
הוא לא יודע כלוםזה לא תראה מה הוא כותב לי הוא מסכים עם כל מה שאני אומר (כמעט)
גלה לי כיצדתעשה מיליונים
לא מתחבר לבנות פרחות - מה לעשות?זה לא תראה מה הוא כותב לי הוא מסכים עם כל מה שאני אומר (כמעט)
אוקיי
כי אתה מציין שהבנות פרחות לא שוות את זה - חרטא
מקווה שאתה שלם עם זה (ואתה לא)
או שתעבוד על הביטחון העצמי שלך או תעשה מיליונים או שתבנה גוף תבחר מה הכי קל
רק נתתי אפשרות לא יודע איךגלה לי כיצד
אין בת אחת בשכבה אפילו לא בכיתה שלך שלא פרחה כן?לא מתחבר לבנות פרחות - מה לעשות?
ברור שיש או שתעבוד על הביטחון העצמי או שתפתח גוף שני הדברים האלו יעזרו לך להיפטר מיד ימיןוכן מי שלם עם עצמו בקטע של יד ימין אבל אין לי מה לעשות.
מה אלחנן מבין בתרבות חילוניתכמו שאלחנן אמר מה לפתח גוף עכשיו הבנות בשכבה לא בוגרות בכלל(אני שנה בוגר בערך מרובן).
בסדר לא כולן פרחות אבל אני לא מתחבר עם כולן, ובפעם המיליון פיתחתי גוף אחי ועדיין משתמש ביד ימין טוב מאוד, והן בנות 13 וכל הדוגמנים שהן רואות אלו פאקבויז.רק נתתי אפשרות לא יודע איך
אין בת אחת בשכבה אפילו לא בכיתה שלך שלא פרחה כן?
ברור שיש או שתעבוד על הביטחון העצמי או שתפתח גוף שני הדברים האלו יעזרו לך להיפטר מיד ימין
מה אלחנן מבין בתרבות חילונית
מה קשור בוגרות לגוף מה נראה לך בנות בגיל 15 רק קולטות מה זה גוף יפה כל מה שהן רואות באינטסגרם ובטיקטוק זה דוגמנים
בפעם המיליון זה שאתה חושב שיש לך גוף לא אומר שיש לך גוף יותר מזה בשנה גם בנטו בילדינג לא תפתח גוף בן זונה אז בכללבסדר לא כולן פרחות אבל אני לא מתחבר עם כולן, ובפעם המיליון פיתחתי גוף אחי ועדיין משתמש ביד ימין טוב מאוד, והן בנות 13 וכל הדוגמנים שהן רואות אלו פאקבויז.
תודה רבה לך שהזכרת לי
למה לא שלושתםזה לא תראה מה הוא כותב לי הוא מסכים עם כל מה שאני אומר (כמעט)
אוקיי
כי אתה מציין שהבנות פרחות לא שוות את זה - חרטא
מקווה שאתה שלם עם זה (ואתה לא)
או שתעבוד על הביטחון העצמי שלך או תעשה מיליונים או שתבנה גוף תבחר מה הכי קל
נו נו נומאז שהורדתי את הזקן אני מרגיש כמו שמשון הגיבור
הטסט זורם בדמינו נו נו
לגדל שוב ומהר
בפעם המיליון ואחת יש לי גוף יחסית טוב אם אתה משווה אותי לשאר הילדים בגיל שלי, ויודע מה עזוב את זה כי לא אכפת לי מגוף גם אם זה אומר שאני אשאר בתול לשארית חיי, וסבבה אחי עד גיל 16 יהיה לי גוף יותר טוב מהממוצע לא שזה אמור לעניין אף אחד.בפעם המיליון זה שאתה חושב שיש לך גוף לא אומר שיש לך גוף יותר מזה בשנה גם בנטו בילדינג לא תפתח גוף בן זונה אז בכלל
מה שאתה אומר פה חירטוט של החיים ועזוב גיל 13/14 מדבר איתך על גיל 16 תגיע אליו מוכן
אין אחי אמרתי 14, אבל האדם נראה קטלני יש לו פוטנציאל
לפרוטוקול יש לו 200×2 סקוואט , ו180×8 אז פשוט תעבור לבילדינג וזהואין אחי אמרתי 14, אבל האדם נראה קטלני יש לו פוטנציאל
אין כמו תמונה מול מראהבפעם המיליון ואחת יש לי גוף יחסית טוב אם אתה משווה אותי לשאר הילדים בגיל שלי, ויודע מה עזוב את זה כי לא אכפת לי מגוף גם אם זה אומר שאני אשאר בתול לשארית חיי, וסבבה אחי עד גיל 16 יהיה לי גוף יותר טוב מהממוצע לא שזה אמור לעניין אף אחד.
ויודע מה באמת שאין לי כוח לזה ובאלי כבר לישון אז הנה אני מצרף תמונה תביא לי עוד ילד בן 14 שנראה ככה בזמנים שלנו שהוא בלי חומרים ואני עובר לבילדינג.
אני לא בא בקטע של "הא הא אני שרירי" אלא בקטע של "יש לי גוף אחי ואני יותר מהשחיף הממוצע אז שחרר כבר"