הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
סקוואט כזה ל200 היה לי גם כן, בזמן שסקוואט שובר מקביל לא הצלחתי גם עם 140.
זה ממש לא סקוואט, שרוולים שיא הצמודים, בדיוק מה שציפיתי.

לא רוצה להעליב אותך או את הידע שלך בבילדינג, אבל לפי השיח כאן, נראה שהידע של כל אלו שהמליצו לו בילדינג אפסי.

זה מספיק לפציעות, ועומס מיותר, לא מגיע לכל חלקי השריר, אז זה גם שיא המיותר לבילדר.

וזה כל כך רחוק מלשבור מקביל, אני מהמר שיש לי מעל 250 ככה, ואני לא סתם אומר.
עשיתי בוקס סקוואט גבוה כזה בעבר.
הבחור מפמפם 140 אבל אין לי כוח להשקיע בשביל למצוא את זה. בכל מקרה אנחנו מסכימים פה

שיעשה פאוורליפטינג אם זה מה שעושה לו את זה אבל אם הוא רוצה למצות את הגיינז פאוורליפטינג זו לא התשובה

הבחור מפמפם 140 אבל אין לי כוח להשקיע בשביל למצוא את זה. בכל מקרה אנחנו מסכימים פה

שיעשה פאוורליפטינג אבל אם הוא רוצה למצות את הגיינז פאוורליפטינג זו לא התשובה
פאוורליפטינג יתן לו גוף פצצה, והוא יודע את זה וגם אתם.
הוא צירף תמונה שלך יד אחורית שלו. וכל מי שעוקב אחרי האימונים שלו יודע שהוא לא רק מבורך גנטית, הוא עושה תוכנית פצצה ומכניס שם את כל האלמנטים השונים של כוח וגם היפרטרופיה ומסה יפה מאוד.

אתם מנחשים שעם תוכנית בילדינג יהיה הבדל משמעותי, אבל אתם מתעלמים המתוכנית שלו, ולא רואים שגם ככה התוכנית שלו ממש לא רחוקה מבילדינג, הוא רק עם ידע טכני מאוד טוב, ומכניס עוד מאמץ כדי להרים כבד גם כן.

השיח כאן של אנשים שמעולם לא היו בתחרות פאוורליפטינג בארץ, ולא ראו את החיטוב והגופות שם.

הוא צירף תמונה שלך יד אחורית שלו. וכל מי שעוקב אחרי האימונים שלו יודע שהוא לא רק מבורך גנטית, הוא עושה תוכנית פצצה ומכניס שם את כל האלמנטים השונים של כוח וגם היפרטרופיה ומסה יפה מאוד.

אתם מנחשים שעם תוכנית בילדינג יהיה הבדל משמעותי, אבל אתם מתעלמים המתוכנית שלו, ולא רואים שגם ככה התוכנית שלו ממש לא רחוקה מבילדינג, הוא רק עם ידע טכני מאוד טוב, ומכניס עוד מאמץ כדי להרים כבד גם כן.

השיח כאן של אנשים שמעולם לא היו בתחרות פאוורליפטינג בארץ, ולא ראו את החיטוב והגופות שם.
מסכים איתך. תכלס אני לא רואה סיבה שיעבור לבילדינג. לעבוד בטווחי חזרות של 6 במורכבים יכול להיות ממש אחלה להיפרטרופיה וגם לכוח. גם ב-5 אפשר לבנות מסה ובאופן כללי אימוני כוח בונים מסה, פשוט יש הרבה פאוורליטפרים עם אחוז שומן גבוה ככה שכנראה התחילה סטיגמה לגבי סוג האימונים הזה. מה גם שהוא מסוגל להוסיף מבודדים לידיים ושיט של בילדרים מבלי שזה יפגע לו בהתאוששות, אז כנראה שאם הוא ימשיך במסלול הזה וידאג לא לקפוץ יותר מדי באחוזי שומן תהיה לו אחלה פיזיק וכוח מטורף. (רק רוצה להבהיר, ברור שטווחי חזרות גבוהים יעילים יותר להיפרטרופיה מנמוכים, אבל זה לא אומר שאי אפשר לבנות אחלה גוף עם אימוני כוח)

רשמתי ביוטיוב "תחרות פאוורליפטינג"
לחצתי על התוצאה הראשונה שם (כן, משקיע אני יודע)

לא ראיתי אף בן אדם שהייתי מנחש שהוא מרים כאלה משקלים, (לא שאין הרי אדם בתחום שלכם)פאוורליפטינג זה לא הספורט להיות בו חטוב אז אל תהיה מופתע שלא ראיתי אף בן אדם חטוב שם, גם לא ראיתי חברה שמנים אבל בעיקר ממוצעים שיכולים איכשהו לרדת למקביל בסקוואט עם 200קג עליהם

אני חושב שיהיה הבדל גדול מאוד אם הוא יעבוד נכון למטרות פיתוח גוף מאשר מה שהוא עושה כרגע אבל זה לא מה שהוא רוצה אז שיהנה לו לאף אחד לא באמת אכפת אז שיעשה מה שעושה לו טוב, אני רק חושב שפיתוח גוף יתן לו יותר יתרונות.

זו לא סטיגמה, טווח חזרות נמוך עובד פחות טוב להיפרטרופיה אין כאן שאלה בכלל.
ברור... זאת לא הכוונה שלי. הכוונה שלי היא שאנשים פה חושבים שאי אפשר לבנות פיזיק טוב עם פאוורליפטינג... וזה לא נכון.

לא ראיתי אף בן אדם שהייתי מנחש שהוא מרים כאלה משקלים

מה? לך תראה את התמונות שאלחנן מעלה עם החולצות של ירושלים של ברזל, גורמים לאלחנן להיראות קטן והוא שקל כמעט 90
הם כן הרי אדם, פשוט לא אסתטיים כמו אנשים שמשקיעים נטו בבילדינג.

מה? לך תראה את התמונות שאלחנן מעלה עם החולצות של ירושלים של ברזל, גורמים לאלחנן להיראות קטן והוא שקל כמעט 90
תשלח לי אין לי מושג על מה אתה מדבר

וכן לא שולל, הם אוכלים בכוח וחרא כזה בשביל לשקול הרבה אז מן הסתם שהם גדולים אבל הסרטון שאני ראיתי כולם ממוצעים לגמרי

אגב, אני זוכר שפעם דיברתי עם מאמן פאוורליפטינג לגבי האם אפשר לשמר גוף "אתלטי" תוך כדי שעובדים עם משקולנות. הוא הסביר לי בפשטות שזה הכל עניין של מאזן קלורי - אם תעבוד במאזן קלורי מתון תוכל להתקדם וגם לא להשמין יותר מדי. למען האמת, זה אותו עיקרון גם בבילדינג, יש כאלה שעושים מסה "מלוכלכת" ויש כאלה שעושים מסה נקייה... אז הטיעון הזה שפאוורליפטינג לא מאפשר לבנות פיזיק חטוב לא רלוונטי.

אגב, אני זוכר שפעם דיברתי עם מאמן פאוורליפטינג לגבי האם אפשר לשמר גוף "אתלטי" תוך כדי שעובדים עם משקולנות. הוא הסביר לי בפשטות שזה הכל עניין של מאזן קלורי - אם תעבוד במאזן קלורי מתון תוכל להתקדם וגם לא להשמין יותר מדי. למען האמת, זה אותו עיקרון גם בבילדינג, יש כאלה שעושים מסה "מלוכלכת" ויש כאלה שעושים מסה נקייה... אז הטיעון הזה שפאוורליפטינג לא מאפשר לבנות פיזיק חטוב לא רלוונטי.
ברור... זאת לא הכוונה שלי. הכוונה שלי היא שאנשים פה חושבים שאי אפשר לבנות פיזיק טוב עם פאוורליפטינג... וזה לא נכון.
פיזיק טוב אפשרי כמובן העובדות בשטח יש פאוורליפטרים שנראים ממש סבבה עכשיו שאם תתן להם 12-16 שבועות לעשות דיאטה לתקן קצת פרופורציות ולעבוד כמו מפתחי גוף הם יכולים לעמוד על הבמה בשייפ סבבה לגמרי

אבל אתה לא עומד למקסם עלייה במסת שריר מ3-5 חזרות עם 3-5 דקות מנוחה בין סט לסט ולא ללכת לכשל. מבין לאן אני חותר פה?

תשלח לי אין לי מושג על מה אתה מדבר

וכן לא שולל, הם אוכלים בכוח וחרא כזה בשביל לשקול הרבה אז מן הסתם שהם גדולים אבל הסרטון שאני ראיתי כולם ממוצעים לגמרי

@elchonon פרסם כאן את התמונה שראיתי עם הבחורים של ''ירושלים של ברזל'' עם אפי וכל אלו

פיזיק טוב אפשרי כמובן העובדות בשטח יש פאוורליפטרים שנראים ממש סבבה עכשיו שאם תתן להם 12-16 שבועות לעשות דיאטה לתקן קצת פרופורציות ולעבוד כמו מפתחי גוף הם יכולים לעמוד על הבמה בשייפ סבבה לגמרי

אבל אתה לא עומד למקסם עלייה במסת שריר מ3-5 חזרות עם 3-5 דקות מנוחה בין סט לסט ולא ללכת לכשל. מבין לאן אני חותר פה?
ברור שמבין. לא חלקתי עליך לרגע. אבל הבחור לא מעוניין למקסם היפרטרופיה, אלא לבנות אחלה גוף ולהתחזק. אם הוא לא יגזים בפלוס הקלורי הוא יהיה באחלה שייפ, כן, אולי הפוטנציאל שלו יהיה יותר גבוה, אבל הוא לא רוצה להגיע לזה. באותה מידה אני יכול לשאול מפתחי גוף למה הם לא ממקסמים את הפוטנציאל שלהם בליפטינג? או למה מתאמני קליסטניקס לא עושים ליפטינג במקום... לכל אחד יש את התחום שהוא רוצה להתמקצע בו.

ברור שמבין. לא חלקתי עליך לרגע. אבל הבחור לא מעוניין למקסם היפרטרופיה, אלא לבנות אחלה גוף ולהתחזק. אם הוא לא יגזים בפלוס הקלורי הוא יהיה באחלה שייפ, כן, אולי הפוטנציאל שלו יהיה יותר גבוה, אבל הוא לא רוצה להגיע לזה. באותה מידה אני יכול לשאול מפתחי גוף למה הם לא ממקסמים את הפוטנציאל שלהם בליפטינג? או למה מתאמני קליסטניקס לא עושים ליפטינג במקום... לכל אחד יש את התחום שהוא רוצה להתמקצע בו.
נכון
מתקבל על הדעת ושיהנה לו
רק רציתי להבהיר נקודה שאחד חייב לבוא על השני ואי אפשר לעשות את הפאוורבילדינג הזה בצורה אפקטיבית שתמקסם את שניהם

שיהיה בהצלחה

שקלתי 80, וירושלים של ברזל זה הפאוורליפטרים הכי שמנים בארץ, בלי להעליב.
לאליהו יש מתאמנים על אחוז שומן חד ספרתי גם כן.
ובתחרות יש הרבה מחוטבים, במיוחד בנוער.

שקלתי 80, וירושלים של ברזל זה הפאוורליפטרים הכי שמנים בארץ, בלי להעליב.
לאליהו יש מתאמנים על אחוז שומן חד ספרתי גם כן.
ובתחרות יש הרבה מחוטבים, במיוחד בנוער.

אני רואה אלחנן אתה משחק עם ה80-90 כמו מים

אין לך מושג על מה אתה מדבר.
לך אין מושג על מה אתה מדבר אני לא מתכוון לציין פה שמות של אנשים כדי להוכיח שאני צודק אתה בסדר?
לא חושב שעם 300 ק"ג לא יהיה לו גוף פצצה.
הגזמתי הוא לא עומד להגיע ל300 קילו דד אבל מכיר הרבה עם 200-250 ובלי שום גוף ברמה
אתה מה זה מוגבל. אתה מתעלל נפשית בבחור צעיר שאומר לך שמעניין אותו כוח כרגע.
אתה מכניס לו שטויות שעם כוח יהיה לו גוף מכוער, זה לא נכון לגביי, ולרוב המתחרים בארץ.
תבוא פעם לתחרות, יש הרבה מתחרים על 10% שומן שנראים פצצה ויש להם גם את הכוח ולא רק הלוק.
אני רוצה לראות תמונה שלך, כי לפי מה שאתה מתאר שרק זה מביא בחורות, ולבחור כאן אין גוף לדעתך, אני מצפה לתמונה של מתחרה מוזרק על לא יותר מ8% שומן.

אם תרצה שאקשיב לדעתך, תשתף תמונה בבקשה ותראה לי על מה בדיוק מדובר.
אתה לוקח אישית דברים שאני בכלל לא אמרתי שום דבר רע על הילד
בסוף קצת הגזמתי כמו שאמרתי שיהיה לו 300 דד משומה על ה300 דד אתה לא נתפס...
לא יהיה לו גוף מכוער אם הוא לא יהיה שמן אבל רחוק מפצצה
לא אמרתי שרק זה בחורות אתה שוב פעם נתפס על חצאי משפטים שלי

ומה יש לך אתה ראית איך אני נראה
מה גורם לך לחשוב שאני אהיה שמן, לא כל ליםטר שמן, ואמרתי שאכפת לי מאסתטיקה
אז לא תיהיה שמן אבל גוף כמו שאתה חושב שתקבל אתה לא עומד לקבל אחרת אנשים לא היו עושים בילדינג רק ליפטינג

אז לא תיהיה שמן אבל גוף כמו שאתה חושב שתקבל אתה לא עומד לקבל אחרת אנשים לא היו עושים בילדינג רק ליפטינג
מאיפה אתה יודע מה הוא חושב?
נראה לי שהוא לא יכול להשיג גוף שאתה חושב לדעתך, ואתה מכניס את הצפיות שלך לדיון כדי לאמלל אותו.

מאיפה אתה יודע מה הוא חושב?
נראה לי שהוא לא יכול להשיג גוף שאתה חושב לדעתך, ואתה מכניס את הצפיות שלך לדיון כדי לאמלל אותו.
ואללה צודק
אבל הגוף שאני מדבר עליו זה הגוף שכולם רוצים אז אני צודק אז זה לא באמת משנה
ואני לא מנסה לאמלל אף אחד אז די עם זה
דרך אגב אפשר לשאול איך הכרת את אישתך?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית