הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
לך אין מושג על מה אתה מדבר אני לא מתכוון לציין פה שמות של אנשים כדי להוכיח שאני צודק אתה בסדר?

הגזמתי הוא לא עומד להגיע ל300 קילו דד אבל מכיר הרבה עם 200-250 ובלי שום גוף ברמה

אתה לוקח אישית דברים שאני בכלל לא אמרתי שום דבר רע על הילד
בסוף קצת הגזמתי כמו שאמרתי שיהיה לו 300 דד משומה על ה300 דד אתה לא נתפס...
לא יהיה לו גוף מכוער אם הוא לא יהיה שמן אבל רחוק מפצצה
לא אמרתי שרק זה בחורות אתה שוב פעם נתפס על חצאי משפטים שלי

ומה יש לך אתה ראית איך אני נראה

אז לא תיהיה שמן אבל גוף כמו שאתה חושב שתקבל אתה לא עומד לקבל אחרת אנשים לא היו עושים בילדינג רק ליפטינג
אבל אני לא חושב על גוף אני חושב על משקלים, גוף יגיע בדרך.

ואללה צודק
אבל הגוף שאני מדבר עליו זה הגוף שכולם רוצים אז אני צודק אז זה לא באמת משנה
ואני לא מנסה לאמלל אף אחד אז די עם זה
דרך אגב אפשר לשאול איך הכרת את אישתך?
אני לא רציתי או רוצה גוף בילדר.
אני חושב שגוף של וויטליפטר ממש יפה, וגם של טפסנים, פחות של שחיינים, אבל אני יודע שיש הרבה שזה הטעם שלהם.
להגיע לגוף שהייתי רוצה ידרוש ממני לרדת קצת במסת שריר, כי לדעתי מסת שריר גדולה זה פשוט לא יפה.
אבל כוח זה המטרה שלי, והגוף שלי מתאים את עצמו לכוח שלי, וזה מה שאני רוצה, גוף שמוצא איך שבא לו להיראות כדי להרים משקל כבד בלי אחוז שומן שיותר מידי לטעמי.
סתם דרך אגב, הטעם שלי לאחוז שומן זה 10-15% לא פחות, אני חושב שפחות מידי זה פשוט לא יפה.

והכרתי את אישתי דרך שידוך. חבר שלי הכיר אותה וחשב שזה יתאים.
אני לא הייתי בקטע של לצאת, רציתי לקחת עוד קצת זמן לפני שאני מוכן לצאת ברצניות, הייתי ישר אחרי התאוששות קשה מקרוהן, אבל בסך הכל ניסיתי.
וכשיצאתי עם אישתי הרגשתי שזה יהיה החמצה לא להמשיך.

ואללה צודק
אבל הגוף שאני מדבר עליו זה הגוף שכולם רוצים אז אני צודק אז זה לא באמת משנה
ואני לא מנסה לאמלל אף אחד אז די עם זה
דרך אגב אפשר לשאול איך הכרת את אישתך?
מי אמר שיש גוף שכולם רוצים?
אני רוצה להיות מהאנשים שרואים עליהם שהם חזקים אפילו אם הם לא מחוטבים רצח, מישהו אחר ירצה להיות שחיף עם קצת שריר וקוביות, כל אחד רוצה משהו שונה

אבל אני לא חושב על גוף אני חושב על משקלים, גוף יגיע בדרך.
הגוף שאתה חושב שיבוא זה לא הגוף שיבוא
לפחות זה מה ששמתי לב מליפטרים אחרים
כמובן שהם תמיד היו בטוחים שלהם יש גוף (שזה נחמד המצד שלהם אבל מצד שני זה לא המציאות)
אני לא רציתי או רוצה גוף בילדר.
אני חושב שגוף של וויטליפטר ממש יפה, וגם של טפסנים, פחות של שחיינים, אבל אני יודע שיש הרבה שזה הטעם שלהם.
להגיע לגוף שהייתי רוצה ידרוש ממני לרדת קצת במסת שריר, כי לדעתי מסת שריר גדולה זה פשוט לא יפה.
אבל כוח זה המטרה שלי, והגוף שלי מתאים את עצמו לכוח שלי, וזה מה שאני רוצה, גוף שמוצא איך שבא לו להיראות כדי להרים משקל כבד בלי אחוז שומן שיותר מידי לטעמי.
סתם דרך אגב, הטעם שלי לאחוז שומן זה 10-15% לא פחות, אני חושב שפחות מידי זה פשוט לא יפה.
אז אתה מקרה מיוחד
והכרתי את אישתי דרך שידוך. חבר שלי הכיר אותה וחשב שזה יתאים.
אני לא הייתי בקטע של לצאת, רציתי לקחת עוד קצת זמן לפני שאני מוכן לצאת ברצניות, הייתי ישר אחרי התאוששות קשה מקרוהן, אבל בסך הכל ניסיתי.
וכשיצאתי עם אישתי הרגשתי שזה יהיה החמצה לא להמשיך.
אני בספק שהבחור פה יקבל שידוך..
לא משנה בילדיג או ליפטינג הוא צריך לעשות משהו עם עצמו
מי אמר שיש גוף שכולם רוצים?
חפש דויד לייד באינסגטרם או כל דוגמן אינסטה אחר
אני רוצה להיות מהאנשים שרואים עליהם שהם חזקים אפילו אם הם לא מחוטבים רצח, מישהו אחר ירצה להיות שחיף עם קצת שריר וקוביות, כל אחד רוצה משהו שונה
שכחתי לרגע שאי אפשר ביחד

כמובן שהם תמיד היו בטוחים שלהם יש גוף (שזה נחמד המצד שלהם אבל מצד שני זה לא המציאות)

אז אתה מקרה מיוחד

שכחתי לרגע שאי אפשר ביחד
אחי לא יודע איזה אנשים אתה מכיר, אבל זה ממש לא סטנדרט היופי. רוב המתאמנים (לא מדבר על כאלה שעוסקים בליפטינג או ספורט מסוים, אלא נטו המתאמן הממוצע בחד"כ והאדם הסביר) מעוניינים בגוף עם טיפה מסה וקוביות - גוף לים... אגב, זה גם סטנדרט היופי אצל בנות, תתפלא או לא אבל בחורות נמשכות יותר לבחורות פחות מאסיביים גם אם הבחור המאסיבי הוא הכי מחוטב שאפשר.

נערך לאחרונה:

אז אתה מקרה מיוחד

שכחתי לרגע שאי אפשר ביחד
יודע מה, נראה כאילו אתה לא עוזב את זה לא משנה מה.
אני לא מצפה לגוף מסוים, אם אני אהיה ליפטר שמן אין לי בעיה עם זה, לא באלי להיות כמו דיויד לייד, או כל דוגמן אחר שתרשום.

אחי לא יודע איזה אנשים אתה מכיר, אבל זה ממש לא סטנדרט היופי. רוב המתאמנים (לא מדבר על כאלה שעוסקים בליפטינג או ספורט מסוים, אלא נטו המתאמן הממוצע בחד"כ והאדם הסביר) מעוניינים בגוף עם טיפה מסה וקוביות - גוף לים... אגב, זה גם סטנדרט היופי אצל בנות, תתפלא או לא אבל בחורות נמשכות יותר לבחורות פחות מאסיביים גם אם הבחור המאסיבי הוא הכי מחוטב שאפשר.
אז למה יש לדוגמנים מיליון+ עוקבים כי הם כל כך לא נראים טוב?

זיינתם לילד את המוח. די כבר.
@מישמיש @Shem, מהלוג שלו @Ilaybenita נשמע לחלוטין בחור אינטליגנט, מניחה שהבין מה רציתם לומר לו כבר בפעם הראשונה שאמרתם את זה.
הוא לא רוצה למקסם גוף.
הוא רוצה כוח.
הוא עובד מצויין ומתקדם מצויין וגם נראה טוב.

חלאס.

@מישמיש @Shem מהלוג הוא לחלוטין נשמע בחור אינטליגנט, מניחה שהבין מה רציתם לומר לו כבר בפעם הראשונה שאמרתם את זה.
הוא לא רוצה למקסם גוף.
הוא רוצה כוח.

חלאס.
אוקיי עברנו מזה כבר פספסת

אז אתה מקרה מיוחד

שכחתי לרגע שאי אפשר ביחד
תראה גוף מטרה לא מקבלים מפאוורליפטינג, אבל הוא רוצה להרים כבד ולהראות סבבה, שיבושם לו

מסכים
@מישמיש @Shem, מהלוג שלו @Ilaybenita נשמע לחלוטין בחור אינטליגנט, מניחה שהבין מה רציתם לומר לו כבר בפעם הראשונה שאמרתם את זה.
הוא לא רוצה למקסם גוף.
הוא רוצה כוח.

חלאס.

מהאלה שבדיליי:

אז למה יש לדוגמנים מיליון+ עוקבים כי הם כל כך לא נראים טוב?
כי הבחור בנוי. ואף אחד לא אמור שהוא לא נראה טוב, גם ארנולד שוורצנייגר נראה טוב בימי הזוהר שלו, אבל זה לא סטנדרט היופי כמו שאתה טוען... תתפלא, אישה לא מחפשת בחור עם חזה גדול יותר משלה כהעדפה ראשונית, וגם לא מחפשת בחור שמזריק, אבל זה לא משנה, כי אתה לא צריך לעשות ספורט בשביל מישהי, אתה עושה ספורט בשביל עצמך. די להתעסק בשטויות האלה, אם אתה רוצה להתאמן בשביל בחורות, תתאמן טיפה בשביל להשיג טיפה מסה, תשמור על אחוז שומן יחסית נמוך שיהיה בטן מעוצבת והנה גוף לים. אבל אתה לא תהיה לא ספורטאי, לא ליפטר ואפילו לא בילדר. אתם יכולים להמשיך את הדיון אבל לדעתי הגיעו מים עד נפש.

כי הבחור בנוי. ואף אחד לא אמור שהוא לא נראה טוב, גם ארנולד שוורצנייגר נראה טוב בימי הזוהר שלו, אבל זה לא סטנדרט היופי כמו שאתה טוען... תתפלא, אישה לא מחפשת בחור עם חזה גדול יותר משלה כהעדפה ראשונית, וגם לא מחפשת בחור שמזריק, אבל זה לא משנה, כי אתה לא צריך לעשות ספורט בשביל מישהי, אתה עושה ספורט בשביל עצמך. די להתעסק בשטויות האלה, אם אתה רוצה להתאמן בשביל בחורות, תתאמן טיפה בשביל להשיג טיפה מסה, תשמור על אחוז שומן יחסית נמוך שיהיה בטן מעוצבת והנה גוף לים. אבל אתה לא תהיה לא ספורטאי, לא ליפטר ואפילו לא בילדר. אתם יכולים להמשיך את הדיון אבל לדעתי הגיעו מים עד נפש.
נראה לי בין התגובות הכי טובות שהגיבו לנושא

תראה גוף מטרה לא מקבלים מפאוורליפטינג, אבל הוא רוצה להרים כבד ולהראות סבבה, שיבושם לו
הוא חושב שהוא יקבל משהו קרוב לזה
אתה חי בסרט אם אתה חושב שבת תעדיף מתאמן ממוצע בחדר כושר ממישהו ברמה של לייד

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית