אל תכניס לו שטויות לראש:sarcastic:אתה מתאמן נטו למטרות כוח או שגם אכפת לך מאסטיקה?
אגב, משקלים מטורפיםםםםםם WTF חחח
הוא עובד מצויין, ובכיוון הנכון עם הרבה מאוד כוח.
בחור צעיר, אבל חתיכת גבר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תכניס לו שטויות לראש:sarcastic:אתה מתאמן נטו למטרות כוח או שגם אכפת לך מאסטיקה?
חחחחחח חס ושלוםאל תכניס לו שטויות לראש:sarcastic:
הוא עובד מצויין, ובכיוון הנכון עם הרבה מאוד כוח.
בחור צעיר, אבל חתיכת גבר.
תודה, כל הסגר בגל הראשון התמקדתי על מתחמטורף.
110 ק"ג מתח.
תודה, כל הסגר בגל הראשון התמקדתי על מתח
אני מאמין שאתה יכול את שניהם, לא בא לי להיות איזה פאוורליפטר שמן אבל גם לא באלי להיות בילדר שכל היום עושה מכונות. סך הכל אוהב להתחזק.אתה מתאמן נטו למטרות כוח או שגם אכפת לך מאסטיקה?
אני מאמין שאתה יכול את שניהם, לא בא לי להיות איזה פאוורליפטר שמן אבל גם לא באלי להיות בילדר שכל היום עושה מכונות. סך הכל אוהב להתחזק.
אז כן אכפת לי מאסטתיקה אבל לא באלי להיות מהאלו שרודפים אחרי 6 pack, מעדיף לרדוף אחרי 180 דדליפט 😃
אמת, אבל יש יוצאים מהכלל לטוב ולמוטב.החברה של מועדון הדדליפט עד 200 קילו דווקא יכולים להיות די חטובים, הבטן מתחילה לבצבץ ב220 פלוס 😳
אמת, אבל יש יוצאים מהכלל לטוב ולמוטב.
ממתי בילדרים עושים כל היום מכונות?בילדר שכל היום עושה מכונות.
לאהבטן מתחילה לבצבץ ב220 פלוס
ואתה יכול להיות טרנסג'נדר אוכל בת...ממתי בילדרים עושים כל היום מכונות?
אתה טמבל אתה יכול לבחור להיות דויד לייד עוד שנתיים ואתה בוחר שלא אם זה לא אהבל אז מה כן
גם אם הייתי רוצה להיות דיוד לייד לא יכלתי הוא על חומרים ואין לי היקף מותן כזה צר כמו שלו(מבחינת מבנה עצמות).ממתי בילדרים עושים כל היום מכונות?
אתה טמבל אתה יכול לבחור להיות דויד לייד עוד שנתיים ואתה בוחר שלא אם זה לא אהבל אז מה כן
לא
ממתי בילדרים עושים כל היום מכונות?
לא
פוגע ששכחת שאני טרנסקופטרואתה יכול להיות טרנסג'נדר אוכל בת...
לא כל מי שנראה טוב על חומריםגם אם הייתי רוצה להיות דיוד לייד לא יכלתי הוא על חומרים ואין לי היקף מותן כזה צר כמו שלו(מבחינת מבנה עצמות).
סולח, לא היה צורך להתנצלזה היה בהומור, אני לא באמת חושב שיש מספר קסום בו הבטן מתחילה לבצבץ.
פוגע ששכחת שאני טרנסקופטר
לא כל מי שנראה טוב על חומרים
תצלם
והוא לא נראה במציאות כמו שהוא נראה בתמונות
סולח, לא היה צורך להתנצל
אל תהרוס את הילד.פוגע ששכחת שאני טרנסקופטר
לא יודע מה איתך אבל לא מאמין שהוא טבעי, גם אם כן זה לא רלוונטי, אין לי רצון בגוף כמו שלו, אם כבר אני יותר בקטע של yokedח...
לא יודע מה איתך אבל לא מאמין שהוא טבעי, גם אם כן זה לא רלוונטי, אין לי רצון בגוף כמו שלו, אם כבר אני יותר בקטע של yoked
כי אני מצטער שאני בגיל שלו לא התאמנתי אתה יודע איזה חיים טובים היו לי בתיכון אם הייתי מתאמן בגיל 14 במכון עם ידע?אל תהרוס את הילד.
סוף סוף ספורטאי צעיר שהראש מוברג כמו שצריך.
מתעסק בספורט ולא בחשפנות.
לך תגיד לו שיהיה צייר או מוזיקאי, למה בילדר, זה אומנות לאנשים בלי חוש אומנותי.
דווקא אני גם מתחבר מאוד לבילדינג, פשוט לא ריאלי לי בזמן הזהאל תהרוס את הילד.
סוף סוף ספורטאי צעיר שהראש מוברג כמו שצריך.
מתעסק בספורט ולא בחשפנות.
לך תגיד לו שיהיה צייר או מוזיקאי, למה בילדר, זה אומנות לאנשים בלי חוש אומנותי.
למה לא?דווקא אני גם מתחבר מאוד לבילדינג, פשוט לא ריאלי לי בזמן הזה