הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
  • פותח/ת השרשור
קשה לדעת בוודאות אבל מרשים גם אם לא מושלם, לרוב ה1RM במתח לא הכי יפים.
אני יודע זו לא הייתה זווית מעולה
אבל אם אתה מסתכל כאן בכללי הסנטר אמור לעבור את הידיים, וכאן נראה שהוא היה פחות או יותר בגובה של הידיים
upload_2020-9-7_18-46-34.png

בכל מקרה תודה

אני יודע זו לא הייתה זווית מעולה
אבל אם אתה מסתכל כאן בכללי הסנטר אמור לעבור את הידיים, וכאן נראה שהוא היה פחות או יותר בגובה של הידיים
צפה בקובץ המצורף 58343
בכל מקרה תודה

ניסיתי גם להסתכל במראה, בכל מקרה עוד כמה זמן תוכל לעשות את זה באופן יותר אסתטי.
אגב כמה הכי הרבה עשית ל5 חזרות?

• פותח/ת השרשור
ניסיתי גם להסתכל במראה, בכל מקרה עוד כמה זמן תוכל לעשות את זה באופן יותר אסתטי.
כן אני בטוח בזה, יודע מה, אני ביום רביעי אאמן רגליים אז אני גם אתן גם ל40 קילו מתח ניסיון, בכל מקרה יום אחרי זה יהיה יום קונטרול

• פותח/ת השרשור
Ilaybenita עדכן/ה את הלוג ״בן 14 מנסה לבנות כוח כי למה לא״:

07/09/20 שבוע 5 יום 2

אימון נחמד סך הכל, אני מרגיש כאילו אני עומד להתקע בבנץ', אבל אני לא באמת מתרגש מזה כי אני מרגיש שהבנץ' שלי חזק מאוד ביחס להרמות האחרות שלי, אני פשוט אעבור לעלייה של 2.5 קילו כל שבועיים בבנץ'.
חוץ מהבנץ' שהיה מאוד קשה היום, שאר הדברים הלכו חלק.
התחלתי לאמן צוואר אני רוצה לראות לאן זה יוביל אותי, אני ככל הנראה אכניס עבודה לצוואר בימי רגליים כי הם ימים קצרים יותר בדרך כלל.
דרך אגב אני מצרף סרטון טכניקה לPendlay Rows, אני יודע שמשהו לא בסדר שם אבל אני לא יודע מה בדיוק, מקווה שתוכלו לעזור.
בכל מקרה האימון של היום:
בנץ' 82.5 ק"ג 3x6

חתירות פנדליי
77.5 ק"ג 3x6

לחיצת כתפיים(דאמבלים)
20 ק"ג 1x6
סופר סט
מתח
26.25 ק"ג 1x6

פייפולס
18.75 ק"ג 3x25,30,30
סופר סט
הרמות לצדדים
10 ק"ג 3x10,10,12

כפיפת מרפקים(דאמבלים)
12 ק"ג 3x10,11,12
סופרסט
סקולקראשרס
27.5 ק"ג 1x15, העליתי משקל ל30 ק"ג 2x12

צוואר קדמי 5 ק"ג 3x30
סופר סט
צוואר אחורי
5 ק"ג 3x30

קרא את שאר עדכון הלוג...

לדעתי חסר דרייב בבנצ', כל הפלג גוף תחתון זז די הרבה במהלך הסט.
קשה לראות מהזווית הזאת את החלק העליון אבל נראה בסדר.
בנוגע לדרייב נסה לקחת רגליים עוד אחורה, להיות על קצות האצבעות ולדחוף את העקב למטה ולהשאיר את המתח הזה כל הזמן, הדבר היחיד שצריך לזוז זה הידיים שלך.

אם נתקעת בבנצ' אולי כדאי לחשוב על שבוע דילואוד לבנצ' ואז להתחיל במשקל פחות 2.5 ממה שנתקעת ולנסות לעלות משם.

• פותח/ת השרשור
לדעתי חסר דרייב בבנצ', כל הפלג גוף תחתון זז די הרבה במהלך הסט.
קשה לראות מהזווית הזאת את החלק העליון אבל נראה בסדר.
בנוגע לדרייב נסה לקחת רגליים עוד אחורה, להיות על קצות האצבעות ולדחוף את העקב למטה ולהשאיר את המתח הזה כל הזמן, הדבר היחיד שצריך לזוז זה הידיים שלך.

אם נתקעת בבנצ' אולי כדאי לחשוב על שבוע דילואוד לבנצ' ואז להתחיל במשקל פחות 2.5 ממה שנתקעת ולנסות לעלות משם.
תודה, ואתה צודק, לא באמת הרגשתי את הרגליים שלי בזמן הסט חוץ מהחזרה האחרונה.
בנוגע לעקב, אני יודע שיש פדרציות שמאשרות עקב למעלה ויש כאלו שלא, ובגלל שכל המצב של הפדרציות בארץ דיי מבולגן ולא ברור(מהבחינה הזאת של העקב בבנץ) אני מעדיף להרגיל את עצמי מראש לעקב על הרצפה, אבל אני עדיין אנסה לקחת את הרגליים אחורה, ולתקן את ההרגל הרע של לא להרגיש את הרגליים בזמן הסט.
תראה אני משתמש בלג דרייב, אבל רק בשביל להחזיק את הקשת בגב ואת הפוזיציה בגוף, ולא יותר, אז אני צריך להתחיל להפעיל יותר לחץ גם בזמן החזרות.
בנוגע לדילואד וחזרה למעלה לאט, אני אנסה את זה, אבל כשאני אתקע, או שאתה חושב שכבר עדיף לי לעשות את זה עכשיו כדי להמשיך להתקדם כל שבוע?

בנוגע לעקב, אני יודע שיש פדרציות שמאשרות עקב למעלה ויש כאלו שלא, ובגלל שכל המצב של הפדרציות בארץ דיי מבולגן ולא ברור(מהבחינה הזאת של העקב בבנץ) אני מעדיף להרגיל את עצמי מראש לעקב על הרצפה, אבל אני עדיין אנסה לקחת את הרגליים אחורה, ולתקן את ההרגל הרע של לא להרגיש את הרגליים בזמן הסט
לא יודע עד כמה נפוץ בארץ כלל של רגליים על הרצפה, בכל מקרה במידה וכן משהו שאצלי נותן אפקט דומה כאשר אני עושה עם כל כף הרגל על הרצפה זה להניח את הכפות רגליים כמה שיותר קרוב לספסל ולהפנות את כף הרגל החוצה.

תראה אני משתמש בלג דרייב, אבל רק בשביל להחזיק את הקשת בגב ואת הפוזיציה בגוף, ולא יותר, אז אני צריך להתחיל להפעיל יותר לחץ גם בזמן החזרות
אני רואה, אבל האידאל זה להפעיל לחץ שווה כל הזמן, לא רק בזמן העלייה/ירידה, זה עוזר לך להיות מכווץ יותר ולא לזוז.

בנוגע לדילואד וחזרה למעלה לאט, אני אנסה את זה, אבל כשאני אתקע, או שאתה חושב שכבר עדיף לי לעשות את זה עכשיו כדי להמשיך להתקדם כל שבוע?
אני באופן אישי הייתי עושה דילואוד אם כבר 2 אימונים לא סיימתי את הסט האחרון עם לפחות עוד חזרה אחת בקנה.
אבל אם אתה מכיר את עצמך ויודע שפעם הבאה שתעלה תצליח לסיים כמו שצריך לך על זה.
בדרך כלל המצב הוא שבמקרה הטוב תסיים בקושי את הסטים פעם הבאה שתעלה או שתיכשל ואז תצטרך לחזור אחורה 5 קילו ומבחינת התקדמות זה ייקח אותו זמן אם תלך אחורה עכשיו.

• פותח/ת השרשור
לא יודע עד כמה נפוץ בארץ כלל של רגליים על הרצפה, בכל מקרה במידה וכן משהו שאצלי נותן אפקט דומה כאשר אני עושה עם כל כף הרגל על הרצפה זה להניח את הכפות רגליים כמה שיותר קרוב לספסל ולהפנות את כף הרגל החוצה.

אני רואה, אבל האידאל זה להפעיל לחץ שווה כל הזמן, לא רק בזמן העלייה/ירידה, זה עוזר לך להיות מכווץ יותר ולא לזוז.

אני באופן אישי הייתי עושה דילואוד אם כבר 2 אימונים לא סיימתי את הסט האחרון עם לפחות עוד חזרה אחת בקנה.
אבל אם אתה מכיר את עצמך ויודע שפעם הבאה שתעלה תצליח לסיים כמו שצריך לך על זה.
בדרך כלל המצב הוא שבמקרה הטוב תסיים בקושי את הסטים פעם הבאה שתעלה או שתיכשל ואז תצטרך לחזור אחורה 5 קילו ומבחינת התקדמות זה ייקח אותו זמן אם תלך אחורה עכשיו.
תודה

• פותח/ת השרשור
Ilaybenita עדכן/ה את הלוג ״בן 14 מנסה לבנות כוח כי למה לא״:

09/09/20 שבוע 5 יום 3

אימון רגליים!
מנסה לא לדחוף את עצמי יותר מידי בימי קונטרול, החלפתי את הפאוזד סקוואט בטמפו סקוואט, משרת את המטרה שלי בצורה יותר טובה.
חוץ מזה הלך סבבה, את הפאוזד דדליפטס עשיתי בסומו, הלך מעולה, מבחינת טכניקה אני דיי בטוח שהשתפרתי(מצרף סרטון).
הוספתי גם היפ ת'ראסט והצלחתי 100 קילו לשישיה, אבל המיקום רגליים לא מי יודע מה, אשפר את זה אימון הבא.
חוץ מזה התקדמות מעולה בסקוואט ובדדליפט, מחכה ממש לשבוע הבא שאני אנסה 115 לשישה.
טמפו סקוואט 70 ק"ג 6x4

פאוזד סומו דדליפט 107.5 ק"ג 1x4, העליתי ל110 קילו כי הרגיש קל אז 110 ק"ג 2x4
(בסרטון הסתירו את החזרה הראשונה אז חתכתי את זה)

פלאטס סקוואט 40 ק"ג 3x15
התנסתי עם התרגיל הזה פעם ראשונה סה"כ תרגיל מעולה מבחינתי לקוואדס ואי אפשר ללכת אחרי.

היפ ת'ראסט - כל סט העליתי משקל כי זה תרגיל חדש יחסית ואני לא ידעתי למה אני מסוגל
70 ק"ג 1x6
75 ק"ג 1x6
85 ק"ג 1x6
100 ק"ג 1x6

תאומים 60 ק"ג 3x30
אני לא אשקר בחמש חזרות אחרונות ככה אני "מרמה" בתרגיל אבל מכאן אני רק אשתפר.

צוואר קדמי 6.25 ק"ג 3x30
סופרסט
צוואר אחורי
7.5 ק"ג 3x30

הוספתי קצת אירובי אחרי זה כי אני מרגיש שמאז שעליתי במשקל "יצאתי" מכושר, אבל אולי זה בכלל היה כי היה חופש גדול וישבתי בבית כל הזמן, בכל מקרה אני רוצה להרגיש יותר טוב עם עצמי מהבחינה הזאת, אז אני מוסיף אירובי לפעמים בסוף.

משקל גוף 69.9 ק"ג

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה אתה אומר יותר נקי?
ניסיתי זווית אחרת

אתה מתאמן נטו למטרות כוח או שגם אכפת לך מאסטיקה?
אגב, משקלים מטורפיםםםםםם WTF חחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית