הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
בן 14, יש לי פיזיק מרשים יחסית לגיל שלי, לא באמת מחפש משהו יותר כרגע ואני מעדיף להתרכז בכוח ובאמת שאני גם גדל במסה באותו הזמן אלו לא דברים נפרדים לגמרי.
גם אני, אבל בקטע בריא ועדין.
אני לא רואה את עצמי עולה לתחרות עם גילוח שיער הגוף ושצבע, נשמע לי לא ספורטיבי בעליל
כל אחד והקטע שלו, אני דווקא מאוד מתעניין לראות את כל התהליך של הshow prep

דווקא אני גם מתחבר מאוד לבילדינג, פשוט לא ריאלי לי בזמן הזה
גם אני, אבל בקטע בריא ועדין.
אני לא רואה את עצמי עולה לתחרות עם גילוח שיער הגוף ושצבע, נשמע לי לא ספורטיבי בעליל

Ilaybenita עדכן/ה את הלוג ״בן 14 מנסה לבנות כוח כי למה לא״:

10/09/20 שבוע 5 יום 4

אימון פלג גוף עליון, באמת שאני גמור היום מהאימון רגליים שהיה לי אתמול, עוד יותר מותש עכשיו אחרי האימון, מרגיש רק שאני צריך מיני הפסקה כזאת אז יש מצב ששבוע הבא או אחד אחריו אני אעשה מעיין פול באדי שלוש פעמים לא משהו אינטנסיבי סה"כ 3 אימונים שאני אבוא להנות ועדיין לא להיות מותש לגמרי, אולי זה סתם שיש לי יום פחות טוב גם אפשרות.
בגלל שכבר אמרתם לי שבימי קונטרול לא באמת צריך לדחוף את עצמי לגמרי אז נשארתי דיי קונסרבטיבי במשקלים, חוץ מזה כל האימון שלי עשיתי בסופרסטים כדי לחסוך זמן כי היה מאוחר.
התחלתי לעקוב אחרי הצעדים שלי, לא בשביל סיבה מיוחדת סתם כי זה הרגל שהיה לי ואיבדתי אותו בסגר.
התחלתי את האימון שלי עם 1RM במתח עם אותו המשקל שעשיתי פעם קודמת, אבל בניסיון לבצע את זה יותר נקי.

ספוטו פרס 80 ק"ג 5x4, הרגשתי טוב עם עצמי אז לסט האחרון העליתי משקל קצת אז 82 ק"ג 1x4.
סופרסט
חתירות במוט עם עצירה למעלה
65 ק"ג 6x4.

זי פרס 40 ק"ג 1x10
סופרסט
מתח 15 ק"ג 1x10
(במתח עשיתי אחיזה שונה אז אני מחשיב את זה כהתקדמות כי היא קשה יותר).

יד קדמית(דאמבלים) 12 ק"ג 3x12,12,10.
סופרסט
סקולקראשס
30 ק"ג 3x8,10,12.
סופר סט
פייספולס
21.25 ק"ג 2x20, אחר כך הורדתי ל 18.75 ק"ג 1x20.
סופר סט
הרמות לצדדים
8 ק"ג 3x12
(בהרמות לצדדים השתמשתי ביותר טכניקה של "איטי ובשליטה".
אגב למען הסר ספק, ביצעתי את ארבעת התרגילים הזה במעיין סופרסט ארוך(ג'איינט סט) עם כלום מנוחה בין לבין.

צעדים 6000 צעדים(לא כולל בית ספר שמשלים אותי ללפחות 10000).

משקל גוף 69.9 ק"ג.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה גם פאוורליפטר.
כל בן אדם שיתאמן טוב לשנה ויהיה באחוז שומן סביר יהיה לו גוף טוב לים

תודה צחקתי בקול הרבה זמן לא שמעתי בדיחה טובה כמו זו

אלחנן אתה לא דוגמה לרוב הפווארליפטרים אין את המשקלים שלך תקן אותי אם אני טועה אבל אתה לא מקום ראשון בארץ?(דרך אגב אני כמעט בטוח שאם היית ברמה שאתה בליפטינג בבילדינג הייתי יכול להיות אושיית אינסטגרם ונציג של ג'ים שרק)

נערך לאחרונה:
תודה צחקתי בקול הרבה זמן לא שמעתי בדיחה טובה כמו זו

אלחנן אתה לא דוגמה לרוב הפווארליפטרים אין את המשקלים שלך תקן אותי אם אני טועה אבל אתה לא מכון ראשון בארץ?(דרך אגב אני כמעט בטוח שאם היית ברמה שאתה בליפטינג בבילדינג הייתי יכול להיות אושיית אינסטגרם ונציג של ג'ים שרק)
אל תגביל את עצמך למה שאתה חושב או רואה על פאוורליפטינג.
ואלי מוטב שלא אגביל את עצמי למה שאני רואה וחושב על בילדינג.

אתה יכול להיות פאוורליפטר מחוטב ושרירי, בסופו של דבר, כוח בונא גם שרירים.

ותודה על המחמאה, אתה יכול להיראות כמו סוזן בוייל
UnitedInfantileBluebottle-size_restricted.gif

אתה יכול להיות פאוורליפטר מחוטב ושרירי, בסופו של דבר, כוח בונא גם שרירים.
אני חושב שיש משקלים שכבר אי אפשר להגיע אליהם "קטן" בפלג גוף עליון כמו 160 בנצ'

אבל בסופו של יום יש הרבה ליפטרים מתחרים עם 200+ סקוואט שאתה רואה אותם בים אתה(או יותר מעניין בנות) לא אומר פאק גוף בא לי גם

אבל בסופו של יום יש הרבה ליפטרים מתחרים עם 200+ סקוואט שאתה רואה אותם בים אתה(או יותר מעניין בנות) לא אומר פאק גוף בא לי גם
צודק.
בעיקרון אני לא חושב על הגוף שלי כמלקודת בנות, ולא רק בגלל שאני נשוי.
וגם לא כהטלת אימה על גברים אחרים.

זה יותר בכיוון הכייף שלי והשאיפה שלי להיות חזק ולהרים הרבה.
מבין את מי שהבנות בחוף זה המטרה שלו, אבל אני סבור אולי שכסף ויחס, וטאקט יעשו יותר מאשר גוף פצצה.

ואני חושב שהרבה בנות בורחות מגוף מוגזם, מהרבה סיבות, אולי גם בגלל שזה סמל לריכוז עצמי גבוה.

תוכל להשיג בחורה יפה עם פחות מאמץ מ10 שנים במכון לדעתי.
אם מישהו היה אומר לי שאם אתאמן 10 שנים יהיה לי גוף פצצה שתביא לי כל בחורה, כנראה שהייתי פורש. זה לא היה המטרה שלי, אני צריך רק אחת, והיא לא צריכה להתחתן איתי בגלל הגוף:37mv:

מסכים אבל אל תסתכל על המשקל באופן כללי, אני רואה מישהו שוקל 83 קילו ולוחץ 160 קילו, זה מכובד(לא יודע מה הסטנדרט), וב83 קילו יהיה לך גוף טוב, ולא תראה ממש שמן בהנחה שתשמור על אחוז שומן סביר, אבל זה גם ממש תלוי בגובה שלך.

בעיקרון אני לא חושב על הגוף שלי כמלקודת בנות, ולא רק בגלל שאני נשוי.
וגם לא כהטלת אימה על גברים אחרים.
לא הבנתי מה התכוונת
זה יותר בכיוון הכייף שלי והשאיפה שלי להיות חזק ולהרים הרבה.
זה סבבה לגמרה וזה תחביב כמו כל דבר אחר אבל לא קשור למה שאני מנסה להגיד
מבין את מי שהבנות בחוף זה המטרה שלו, אבל אני סבור אולי שכסף ויחס, וטאקט יעשו יותר מאשר גוף פצצה.
יש עוד דרכים גוף מאוד מאוד עוזר
ואני חושב שהרבה בנות בורחות מגוף מוגזם, מהרבה סיבות, אולי גם בגלל שזה סמל לריכוז עצמי גבוה.
אתה לא עומד להגיע לגוף מוגזם בלי סטרואידים
תוכל להשיג בחורה יפה עם פחות מאמץ מ10 שנים במכון לדעתי.
אם מישהו היה אומר לי שאם אתאמן 10 שנים יהיה לי גוף פצצה שתביא לי כל בחורה, כנראה שהייתי פורש. זה לא היה המטרה שלי, אני צריך רק אחת, והיא לא צריכה להתחתן איתי בגלל הגוף:37mv:
מסכים איתך לגמרה שיש דרכים הרבה יותר יעילות דורשות לדעתי גם הרבה יותר קשות
מסכים אבל אל תסתכל על המשקל באופן כללי, אני רואה מישהו שוקל 83 קילו ולוחץ 160 קילו, זה מכובד(לא יודע מה הסטנדרט), וב83 קילו יהיה לך גוף טוב, ולא תראה ממש שמן בהנחה שתשמור על אחוז שומן סביר, אבל זה גם ממש תלוי בגובה שלך.
ההבדל להגיע ל80 קילו ולעשות בנצ' 160 יקח המון שנים והגוף שתגיע אליו יקח לך הרבה הרבה הרבה (תמשיך עוד כמה פעמים הרבה) פחות זמן אם תעשה בילדינג

לא הבנתי מה התכוונת

זה סבבה לגמרה וזה תחביב כמו כל דבר אחר אבל לא קשור למה שאני מנסה להגיד

יש עוד דרכים גוף מאוד מאוד עוזר

אתה לא עומד להגיע לגוף מוגזם בלי סטרואידים

מסכים איתך לגמרה שיש דרכים הרבה יותר יעילות דורשות לדעתי גם הרבה יותר קשות

ההבדל להגיע ל80 קילו ולעשות בנצ' 160 יקח המון שנים והגוף שתגיע אליו יקח לך הרבה הרבה הרבה (תמשיך עוד כמה פעמים הרבה) פחות זמן אם תעשה בילדינג
בסדר אבל אם אני אעשה בילדינג אני לא אגיע ל160 בנץ'
אבל זה לא רק זה, זה סטייל אימונים שונה לגמרי ואלו עולמות שונים

בסדר אבל אם אני אעשה בילדינג אני לא אגיע ל160 בנץ'
אבל זה לא רק זה, זה סטייל אימונים שונה לגמרי ואלו עולמות שונים
אם זה משנה. כשלא ידעתי מה זה תוכנית, והתאמנתי שריר ביום כמו כל הבילדרים במכון עם כל העקרונות של ה"אולד סקול" כמו להפתיע את השריר וכל זה.
הגעתי לבנץ' 160 במשקל 80 עם צ'יטים והקפצות, היה לי בערך 145 אולי 150 תחרותי טוב.

כי בנץ' עף יפה מנפח.
ובצדק אתה שונא SS.
אני אוהב שבסוף אנחנו תמיד מסכימים
רק תזהר אני לא צריך אותך איתי בקטגורית טרנסקופטרים
סבבה אבל אם היית מתמקד בכוח היית מגיע לשם יותר מהר
מסכים איתך לגמרה 100% אבל תוצאות בגוף היו שונות מאוד ולי יותר חשוב גוף כי כמו שאלחנן אמר אין לי ביטחון עצמי :( (והרבה יותר קל שהבנות רוצות אותך בגלל הגוף)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית