הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
מה מסתלבט מנסה לעזור לו מה קשור הביטחון שלי לזה
איך לעזור? להגיד שאין לו גוף ובלי זה הוא לא שווה?
גם בלי גוף הוא שווה ויכול להשיג את האחת שלו.
ובמקרה, אתה מבלבל את השכל, הוא נראה בסדר גמור, יותר מהממוצע בלי ספק.
מזעזע, צר לי.
🤣🤣🤣

איך לעזור? להגיד שאין לו גוף ובלי זה הוא לא שווה?
לא אמרתי את זה אתה משליך דברים שאמרת לעצמך פעם על מה שאני אומר עכשיו
אמרתי שעם גוף יהיה לו הרבה יותר קל
גם בלי גוף הוא שווה ויכול להשיג את האחת שלו.
נכון והרבה יותר קל עם גוף
ובמקרה, אתה מבלבל את השכל, הוא נראה בסדר גמור, יותר מהממוצע בלי ספק.
אתה משליך דברים מהעבר שלך ולוקח את מה שאני אומר לנקודות שאני בכלל לא מדבר עליהם
לא אמרתי פעם אחת שהוא נראה גרוע אמרתי שאם הוא יראה יותר טוב יהיה לו יותר קל מקווה שעכשיו אתה מבין

לא אמרתי את זה אתה משליך דברים שאמרת לעצמך פעם על מה שאני אומר עכשיו
אמרתי שעם גוף יהיה לו הרבה יותר קל

נכון והרבה יותר קל עם גוף

אתה משליך דברים מהעבר שלך ולוקח את מה שאני אומר לנקודות שאני בכלל לא מדבר עליהם
לא אמרתי פעם אחת שהוא נראה גרוע אמרתי שאם הוא יראה יותר טוב יהיה לו יותר קל מקווה שעכשיו אתה מבין
אם יהיה לו יותר כסף יהיה לו יותר קל, אם יהיה לו יותר ביטחון עצמי, טקט, מידות טובות, יכולת הקשבה יהיה יותר קל.
אבל גם כמו שהוא בדיוק יהיה לו קל מבחינה גופנית.

אם יהיה לו יותר כסף יהיה לו יותר קל, אם יהיה לו יותר ביטחון עצמי,
נכון מאוד לא אמרתי שרק זה אבל בוא נודה באמת יהיה לו הרבה יותר קל להשיג עד גיל 16 גוף בן זונה מאשר כמה מיליונים
טקט, מידות טובות, יכולת הקשבה יהיה יותר קל.
אה.
אבל גם כמו שהוא בדיוק יהיה לו קל מבחינה גופנית.
נגיד הוא מטר 70 עכשיו אם הוא יהיה 70 קילו 8% שומן יהיה לו הרבה יותר קל מאשר עכשיו מבטיח לך אף בת לא תסתכל על שחיף עם קוביות במקומו

ככל שיש לך יותר גוף יהיו יותר כאלה שיעשו גם צעד

אל תקשיב לו תלך עם מי שבא לך

די נו

כן כמו כל ליפטר אתה חושב שאתה גדול ואתה לא אין לך אובר ביטחון עצמי רק אובר ביטחון בגודל שלך
מה הגובה שלך?
עזוב שטויות לך על בילדינג תראה איך עוד שנה חצי השכבה שלך רוצה אותך

מה מסתלבט מנסה לעזור לו מה קשור הביטחון שלי לזה
אני שוקל 70 על 168, אחוז שומן 16%~, עוד פעם אומר, אין לי הרבה להרוויח מבילדינג כי אני מרוצה מאיך שאני נראה עכשיו, השכבה לא עפה עליי כי אני לא פאקבוי עם שרשרת מגן דוד שמתנהג לנשים כמו אל חפצים.

זה חרטא ברטא

תתרכז בגוף, משקלים, אומניות לחימה..דברים שבאמת משנים.
תודה מישהו שמבין עניין
אני שוקל 70 על 168, אחוז שומן 16%~, עוד פעם אומר, אין לי הרבה להרוויח מבילדינג כי אני מרוצה מאיך שאני נראה עכשיו,
חחחח יש לך ים להרוויח מבילדינג לא משנה איך אתה מרוצה מעצמך אני אגיד לך אחר אני מאוד לא מרוצה מעצמי ובנות/בנים(NO HOMO) אחרים מרוצים ממני
השכבה לא עפה עליי כי אני לא פאקבוי עם שרשרת מגן דוד שמתנהג לנשים כמו אל חפצים.
תמשיך לשקר לעצמך ככה לא תגיע לשום מקום
הדבר הכי חשוב בחיים זה להפסיק להאשים את העולם בלי קשר לפיתוח גוף פווארליפטינג או כל דבר אחר

תודה מישהו שמבין עניין

חחחח יש לך ים להרוויח מבילדינג לא משנה איך אתה מרוצה מעצמך אני אגיד לך אחר אני מאוד לא מרוצה מעצמי ובנות/בנים(NO HOMO) אחרים מרוצים ממני

תמשיך לשקר לעצמך ככה לא תגיע לשום מקום
הדבר הכי חשוב בחיים זה להפסיק להאשים את העולם בלי קשר לפיתוח גוף פווארליפטינג או כל דבר אחר
לא מאשים אף אחד אני שמח שהשכבה לא "עפה" עליי, אני סך הכל חנון מכיתה מדעית מה יש לי לחפש בשכבה. וכמו שאמרתי, גם אם אני מתעסק בכוח זה לא ימנע ממני מלגדול(למעשה, ברגע שהתחלתי להתאמן לכוח הגודל ברגליים שלי התפוצץ).

לא מאשים אף אחד אני שמח שהשכבה לא "עפה" עליי, אני סך הכל חנון מכיתה מדעית מה יש לי לחפש בשכבה. וכמו שאמרתי, גם אם אני מתעסק בכוח זה לא ימנע ממני מלגדול(למעשה, ברגע שהתחלתי להתאמן לכוח הגודל ברגליים שלי התפוצץ).
חרטא בפיתה מה שאתה כותב פה ואיך אתה אוכל את זה כאילו זה שווארמה
אני באמת בספק שאתה מאמין לעצמך
ברור שלא ימנע ממך לגדול אבל מה שתעשה ב10 שנים תוכל לעשות בשנתיים במקרה הרע

אני עכשיו עושה עוד ברית מילה אם אתה אומר לי שכל הבנות בשכבה שלך מעניינות לך את השיערה על הביצה הימנית(אלא אם אתה הומו וזה גם בסדר)

חביבי,
אם עש משהו שלמדתי בחיים האלה לגבי הענייו הזה
שצריך פה שיודע לדבר,לא יותר
מסכים שזה איתן לך פי כמה וכמה על גוף אבל מה יותר קל להשיג?

חרטא בפיתה מה שאתה כותב פה ואיך אתה אוכל את זה כאילו זה שווארמה
אני באמת בספק שאתה מאמין לעצמך
ברור שלא ימנע ממך לגדול אבל מה שתעשה ב10 שנים תוכל לעשות בשנתיים במקרה הרע

אני עכשיו עושה עוד ברית מילה אם אתה אומר לי שכל הבנות בשכבה שלך מעניינות לך את השיערה על הביצה הימנית(אלא אם אתה הומו וזה גם בסדר)

מסכים שזה איתן לך פי כמה וכמה על גוף אבל מה יותר קל להשיג?
בטח שהבנות בשכבה מעניינות אותי אבל לא באמת רוצה לפעול, למה לי, ותראה אולי הדרך היחידה שתבין את זה היא:
לא מעניין אותי גודל
מעניין אותי כוח
אני רוצה להיות שמן כמו ראי וויליאמס

ומה זה הדיבור שאני לא מאמין לעצמי למה שאני אומר?

מה יותר קל להשיג
תלוי את מי שואלים..
אין לי גוף מרשים או פנים יפות
אבל אני אסרטיבי,לא ביישן (כבר)ויודע לדבר
אז לדעתי,הפה מנצח

אבל קח מישהו אחר,שנולד לגנים טובים יותר ויגיד לך ההפך כנראה

משפט שעלה לי:'לא חכמה להיוולד יפה,חכמה להישאר מכוער לאורך זמן'

משפט פרודי משהו,אבל עם קמצוץ אמת

מה זה הדיבור שאני לא מאמין לעצמי למה שאני אומר?

אני מבין אותו, אלו דברים שאתה (אולי) תבין רק בשלב מאוחר יותר. אולי זה גם יעבוד לך כמו שאתה עושה כרגע.
אגב, היפרטרופיה ברגליים זה הכי פחות חשוב..עוד גלולה שתצטרך לבלוע. כמובן שעכשיו אתה תהיה מופצע קצת ותגיד מה..מה..זה חשוב מאוד בלה בלה, אבל אנחנו במקום מאוד שונה (אני אתה ובחור הנוסף)

עצה שלי אל תזניח את המבודדים ואל תעז להיות שמן. ותנסה להכיר חברים ולא להיות זאב בודד כי זה לא מגניב, באמת...

בטח שהבנות בשכבה מעניינות אותי אבל לא באמת רוצה לפעול, למה לי, ותראה אולי הדרך היחידה שתבין את זה היא:
אתה לא רוצה לפעול כי אתה פוחד מהדחיה
לא מעניין אותי גודל
מעניין אותי כוח
אני רוצה להיות שמן כמו ראי וויליאמס
זה משהו אחר אם זה באמת מה שאתה רוצה אז לך על זה
רק שתבין שלכל דבר יש היתרונות וחסרונות

ומה זה הדיבור שאני לא מאמין לעצמי למה שאני אומר?
כמו שלפני רגע אמרת שכן יש בנות שמענינות אותך אחרי שדקה לפני אמרת שאין לך מה לחפש בשכבה
אין דבר כזה לא מעניין אותי שלא עפים עלי כל אחד רוצה להיות הילד הזה שהכי מקובל בשכבה שכולם רוצים להיות חברים/חברות שלו

תלוי את מי שואלים..
אין לי גוף מרשים או פנים יפות
אבל אני אסרטיבי,לא ביישן (כבר)ויודע לדבר
אז לדעתי,הפה מנצח
כן ולא
אני מדבר על מקרה שלבן אדם אין לא זה ולא זה מה יותר קל להשיג
אני מבין אותו, אלו דברים שאתה (אולי) תבין רק בשלב מאוחר יותר. אולי זה גם יעבוד לך כמו שאתה עושה כרגע.
אגב, היפרטרופיה ברגליים זה הכי פחות חשוב..עוד גלולה שתצטרך לבלוע. כמובן שעכשיו אתה תהיה מופצע קצת ותגיד מה..מה..זה חשוב מאוד בלה בלה, אבל אנחנו במקום מאוד שונה (אני אתה ובחור הנוסף)

עצה שלי אל תזניח את המבודדים ואל תעז להיות שמן. ותנסה להכיר חברים ולא להיות זאב בודד כי זה לא מגניב, באמת...
הוא מבין את זה טוב מאוד גם עכשיו הוא פשוט משקר לעצמו
בוא מותק,יש עבודה
משקר לעצמו

אתה לא רוצה לפעול כי אתה פוחד מהדחיה

זה משהו אחר אם זה באמת מה שאתה רוצה אז לך על זה
רק שתבין שלכל דבר יש היתרונות וחסרונות

כמו שלפני רגע אמרת שכן יש בנות שמענינות אותך אחרי שדקה לפני אמרת שאין לך מה לחפש בשכבה
אין דבר כזה לא מעניין אותי שלא עפים עלי כל אחד רוצה להיות הילד הזה שהכי מקובל בשכבה שכולם רוצים להיות חברים/חברות שלו

כן ולא
אני מדבר על מקרה שלבן אדם אין לא זה ולא זה מה יותר קל להשיג

הוא מבין את זה טוב מאוד גם עכשיו הוא פשוט משקר לעצמו

משקר לעצמו
תכלס כן פוחד מדחיה, ותראה אולי גדלת במקום אחר, אבל אני אומר לך בשיא הכנות שלי, אין לי שום עיניין להיות ה"מקובל" של השכבה או בולשיט כזה ואחר, יש לי את החברה שלי, חברים מעולים, מה צריך יותר מזה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית