איך לעזור? להגיד שאין לו גוף ובלי זה הוא לא שווה?מה מסתלבט מנסה לעזור לו מה קשור הביטחון שלי לזה
גם בלי גוף הוא שווה ויכול להשיג את האחת שלו.
ובמקרה, אתה מבלבל את השכל, הוא נראה בסדר גמור, יותר מהממוצע בלי ספק.
🤣🤣🤣מזעזע, צר לי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך לעזור? להגיד שאין לו גוף ובלי זה הוא לא שווה?מה מסתלבט מנסה לעזור לו מה קשור הביטחון שלי לזה
🤣🤣🤣מזעזע, צר לי.
לא אמרתי את זה אתה משליך דברים שאמרת לעצמך פעם על מה שאני אומר עכשיואיך לעזור? להגיד שאין לו גוף ובלי זה הוא לא שווה?
נכון והרבה יותר קל עם גוףגם בלי גוף הוא שווה ויכול להשיג את האחת שלו.
אתה משליך דברים מהעבר שלך ולוקח את מה שאני אומר לנקודות שאני בכלל לא מדבר עליהםובמקרה, אתה מבלבל את השכל, הוא נראה בסדר גמור, יותר מהממוצע בלי ספק.
אם יהיה לו יותר כסף יהיה לו יותר קל, אם יהיה לו יותר ביטחון עצמי, טקט, מידות טובות, יכולת הקשבה יהיה יותר קל.לא אמרתי את זה אתה משליך דברים שאמרת לעצמך פעם על מה שאני אומר עכשיו
אמרתי שעם גוף יהיה לו הרבה יותר קל
נכון והרבה יותר קל עם גוף
אתה משליך דברים מהעבר שלך ולוקח את מה שאני אומר לנקודות שאני בכלל לא מדבר עליהם
לא אמרתי פעם אחת שהוא נראה גרוע אמרתי שאם הוא יראה יותר טוב יהיה לו יותר קל מקווה שעכשיו אתה מבין
נכון מאוד לא אמרתי שרק זה אבל בוא נודה באמת יהיה לו הרבה יותר קל להשיג עד גיל 16 גוף בן זונה מאשר כמה מיליוניםאם יהיה לו יותר כסף יהיה לו יותר קל, אם יהיה לו יותר ביטחון עצמי,
אה.טקט, מידות טובות, יכולת הקשבה יהיה יותר קל.
נגיד הוא מטר 70 עכשיו אם הוא יהיה 70 קילו 8% שומן יהיה לו הרבה יותר קל מאשר עכשיו מבטיח לך אף בת לא תסתכל על שחיף עם קוביות במקומואבל גם כמו שהוא בדיוק יהיה לו קל מבחינה גופנית.
טקט, מידות טובות, יכולת הקשבה יהיה יותר קל.
אני שוקל 70 על 168, אחוז שומן 16%~, עוד פעם אומר, אין לי הרבה להרוויח מבילדינג כי אני מרוצה מאיך שאני נראה עכשיו, השכבה לא עפה עליי כי אני לא פאקבוי עם שרשרת מגן דוד שמתנהג לנשים כמו אל חפצים.ככל שיש לך יותר גוף יהיו יותר כאלה שיעשו גם צעד
אל תקשיב לו תלך עם מי שבא לך
די נו
כן כמו כל ליפטר אתה חושב שאתה גדול ואתה לא אין לך אובר ביטחון עצמי רק אובר ביטחון בגודל שלך
מה הגובה שלך?
עזוב שטויות לך על בילדינג תראה איך עוד שנה חצי השכבה שלך רוצה אותך
מה מסתלבט מנסה לעזור לו מה קשור הביטחון שלי לזה
תודה מישהו שמבין ענייןזה חרטא ברטא
תתרכז בגוף, משקלים, אומניות לחימה..דברים שבאמת משנים.
חחחח יש לך ים להרוויח מבילדינג לא משנה איך אתה מרוצה מעצמך אני אגיד לך אחר אני מאוד לא מרוצה מעצמי ובנות/בנים(NO HOMO) אחרים מרוצים ממניאני שוקל 70 על 168, אחוז שומן 16%~, עוד פעם אומר, אין לי הרבה להרוויח מבילדינג כי אני מרוצה מאיך שאני נראה עכשיו,
תמשיך לשקר לעצמך ככה לא תגיע לשום מקוםהשכבה לא עפה עליי כי אני לא פאקבוי עם שרשרת מגן דוד שמתנהג לנשים כמו אל חפצים.
אומר את זה אדם נשוי באושר?זה חרטא ברטא
תתרכז בגוף, משקלים, אומניות לחימה..דברים שבאמת משנים.
לא מאשים אף אחד אני שמח שהשכבה לא "עפה" עליי, אני סך הכל חנון מכיתה מדעית מה יש לי לחפש בשכבה. וכמו שאמרתי, גם אם אני מתעסק בכוח זה לא ימנע ממני מלגדול(למעשה, ברגע שהתחלתי להתאמן לכוח הגודל ברגליים שלי התפוצץ).תודה מישהו שמבין עניין
חחחח יש לך ים להרוויח מבילדינג לא משנה איך אתה מרוצה מעצמך אני אגיד לך אחר אני מאוד לא מרוצה מעצמי ובנות/בנים(NO HOMO) אחרים מרוצים ממני
תמשיך לשקר לעצמך ככה לא תגיע לשום מקום
הדבר הכי חשוב בחיים זה להפסיק להאשים את העולם בלי קשר לפיתוח גוף פווארליפטינג או כל דבר אחר
חביבי,והרבה יותר קל שהבנות רוצות אותך בגלל הגוף
חרטא בפיתה מה שאתה כותב פה ואיך אתה אוכל את זה כאילו זה שווארמהלא מאשים אף אחד אני שמח שהשכבה לא "עפה" עליי, אני סך הכל חנון מכיתה מדעית מה יש לי לחפש בשכבה. וכמו שאמרתי, גם אם אני מתעסק בכוח זה לא ימנע ממני מלגדול(למעשה, ברגע שהתחלתי להתאמן לכוח הגודל ברגליים שלי התפוצץ).
מסכים שזה איתן לך פי כמה וכמה על גוף אבל מה יותר קל להשיג?חביבי,
אם עש משהו שלמדתי בחיים האלה לגבי הענייו הזה
שצריך פה שיודע לדבר,לא יותר
בטח שהבנות בשכבה מעניינות אותי אבל לא באמת רוצה לפעול, למה לי, ותראה אולי הדרך היחידה שתבין את זה היא:חרטא בפיתה מה שאתה כותב פה ואיך אתה אוכל את זה כאילו זה שווארמה
אני באמת בספק שאתה מאמין לעצמך
ברור שלא ימנע ממך לגדול אבל מה שתעשה ב10 שנים תוכל לעשות בשנתיים במקרה הרע
אני עכשיו עושה עוד ברית מילה אם אתה אומר לי שכל הבנות בשכבה שלך מעניינות לך את השיערה על הביצה הימנית(אלא אם אתה הומו וזה גם בסדר)
מסכים שזה איתן לך פי כמה וכמה על גוף אבל מה יותר קל להשיג?
תלוי את מי שואלים..מה יותר קל להשיג
מה זה הדיבור שאני לא מאמין לעצמי למה שאני אומר?
🙌אני רוצה להיות שמן כמו ראי וויליאמס
לא חכמה להיוולד יפה,חכמה להישאר מכוער לאורך זמן'
אתה לא רוצה לפעול כי אתה פוחד מהדחיהבטח שהבנות בשכבה מעניינות אותי אבל לא באמת רוצה לפעול, למה לי, ותראה אולי הדרך היחידה שתבין את זה היא:
זה משהו אחר אם זה באמת מה שאתה רוצה אז לך על זהלא מעניין אותי גודל
מעניין אותי כוח
אני רוצה להיות שמן כמו ראי וויליאמס
כמו שלפני רגע אמרת שכן יש בנות שמענינות אותך אחרי שדקה לפני אמרת שאין לך מה לחפש בשכבהומה זה הדיבור שאני לא מאמין לעצמי למה שאני אומר?
כן ולאתלוי את מי שואלים..
אין לי גוף מרשים או פנים יפות
אבל אני אסרטיבי,לא ביישן (כבר)ויודע לדבר
אז לדעתי,הפה מנצח
הוא מבין את זה טוב מאוד גם עכשיו הוא פשוט משקר לעצמואני מבין אותו, אלו דברים שאתה (אולי) תבין רק בשלב מאוחר יותר. אולי זה גם יעבוד לך כמו שאתה עושה כרגע.
אגב, היפרטרופיה ברגליים זה הכי פחות חשוב..עוד גלולה שתצטרך לבלוע. כמובן שעכשיו אתה תהיה מופצע קצת ותגיד מה..מה..זה חשוב מאוד בלה בלה, אבל אנחנו במקום מאוד שונה (אני אתה ובחור הנוסף)
עצה שלי אל תזניח את המבודדים ואל תעז להיות שמן. ותנסה להכיר חברים ולא להיות זאב בודד כי זה לא מגניב, באמת...
משקר לעצמובוא מותק,יש עבודה
תכלס כן פוחד מדחיה, ותראה אולי גדלת במקום אחר, אבל אני אומר לך בשיא הכנות שלי, אין לי שום עיניין להיות ה"מקובל" של השכבה או בולשיט כזה ואחר, יש לי את החברה שלי, חברים מעולים, מה צריך יותר מזהאתה לא רוצה לפעול כי אתה פוחד מהדחיה
זה משהו אחר אם זה באמת מה שאתה רוצה אז לך על זה
רק שתבין שלכל דבר יש היתרונות וחסרונות
כמו שלפני רגע אמרת שכן יש בנות שמענינות אותך אחרי שדקה לפני אמרת שאין לך מה לחפש בשכבה
אין דבר כזה לא מעניין אותי שלא עפים עלי כל אחד רוצה להיות הילד הזה שהכי מקובל בשכבה שכולם רוצים להיות חברים/חברות שלו
כן ולא
אני מדבר על מקרה שלבן אדם אין לא זה ולא זה מה יותר קל להשיג
הוא מבין את זה טוב מאוד גם עכשיו הוא פשוט משקר לעצמו
משקר לעצמו
אני מדבר על מקרה שלבן אדם אין לא זה ולא זה מה יותר קל להשיג