הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
תן בראש אחי, מעכשיו תעבוד על MINDSET של חולה נפש שמשיג את מה שהוא רוצה. אם אתה מתכנת את המוח מעכשיו, אלוהים גדול.
תאמין לי אני חולה נפש כשזה מגיע למינדסט, אם היה אפשר הייתי צועק במכון לפני כל PR, אבל עזוב את הצעקות והדברים האלו, אני משקיע מלא לתחום הזה של האימונים, כאילו ממש מלא, ובאמת שאני רק רוצה להשתפר מאיפה שאני ואני לא רואה את עצמי אף פעם בעתיד עוזב אימוני כוח, זה משהו שמתאהבים בו.

אחי הם חרטא די. 7 ההרגלים איך לבזבז כסף על ספרים מימ.
זה לא יהפוך אותך למוצלח, אבל זה יחכים אותך ויכול לעזור לך להיות קצת יותר מוצלח.
אני זוכר שאחי ממש ייסם את הספר, והוא הצליח להתחיל הרגלים חדשים שהיו קשים עבורו לפני כן.
זה הצלחה.

הזוגיות של הציבור החרדי הוכיחה את עצמה.
הוא לא בציבור החרדי

אין לו בעיה, אז אין עניין לפתח לו כזאת.
אם אין לו בעיה למה יש בנות שהוא מעוניין בהם אבל אין לו ביצים לגשת?
אני מתערב איתך שאם תשאיר אותו כמו שהוא, להיות נער ולהשקיע בלימודים, כשהוא יהיה בגיל שלך, הוא יהיה בנוי לזוגיות רצינית הרבה יותר ממך. ויהיה בחור מושך יותר ממך.
כן... עכשיו אתה סתם זורק שטויות לאוויר לא אהבתי
בספר "7 הרגלים של אנשים מוצלחים" (אם אני זוכר נכון) חלק מההגדרות לאדם מוצלח היה שהתחתן בגיל מוקדם ונשאר נשוי להרבה זמן.
upload_2020-9-11_0-8-14.png

ולהדליק בחורות זה לא המסלול לכיוון הזה.
כל אחד ומה שהוא רוצה

תאמין לי אני חולה נפש כשזה מגיע למינדסט, אם היה אפשר הייתי צועק במכון לפני כל PR, אבל עזוב את הצעקות והדברים האלו, אני משקיע מלא לתחום הזה של האימונים, כאילו ממש מלא, ובאמת שאני רק רוצה להשתפר מאיפה שאני ואני לא רואה את עצמי אף פעם בעתיד עוזב אימוני כוח, זה משהו שמתאהבים בו.

בכל דבר בחיים, אם אתה שוחה עם עוד אדם ומתחיל להחשיך ולא רואים כלום..החבר חוזר לחוף מבטחים ואתה ממשיך לחתור 🚔
זה לא יהפוך אותך למוצלח, אבל זה יחכים אותך ויכול לעזור לך להיות קצת יותר מוצלח.
אני זוכר שאחי ממש ייסם את הספר, והוא הצליח להתחיל הרגלים חדשים שהיו קשים עבורו לפני כן.
זה הצלחה.

*יישם

אני מכיר את הספרים האלו וקראתי אותם, דברים כמו ''כוחו של רגע הזה'' בלה בלה, הכל מימ.

השניה אמר שיש לו חברה
או שמא רוצה לרעות בשדות זרים?
לאא התבלבלת התכוונתי חברה, כאילו חבורה.
בנוגע ללמה אין לי ביצים לגשת, אני יודע ששום דבר לא יצא מזה, וגם כי אין לי ביצים...

הוא לא בציבור החרדי

אם אין לו בעיה למה יש בנות שהוא מעוניין בהם אבל אין לו ביצים לגשת?

כן... עכשיו אתה סתם זורק שטויות לאוויר לא אהבתי

צפה בקובץ המצורף 58486

כל אחד ומה שהוא רוצה
זה לא אומר שאין מה ללמוד מהציבור הזה בנוגע לזוגיות.

הוא לא צריך את הביצים, הבחורות לא בשלות בשבילו, זה הגיל וזה לא פגם בו. העובדה שבגיל 20 הוא היה בקשר אמין וחזק, זה מדד לאדם מוצלח.

נה, אהבת נעורים מוסיף לאיכות חיים.
יכול לעזור
גם במחיר של לב שבור

ולא מחייב בנעורים,אפילו בגיל מבוגר יותר

מציירים את הסמל של ''האי'' על הכף יד וזה..
VL על הכף יד 🤣🤣🤣

מה אנחנו ערסים.
לא יודע
אתה לא?
סתם,אתה לא

תכלס כן פוחד מדחיה
תודה תעשה לעצמך טובה ואני מעריך את אלחנן אל תקשיב לו בנושא הזה הדעה שלו זה דעה של בן אדם שבא מעולם אחר מהעולם שאני ואתה חיים בו (ואין זה שום דבר רע אבל עדיין עולם אחר)
השניה אמר שיש לו חברה
או שמא רוצה לרעות בשדות זרים?
אני רוצה התנצלות בפרטי
אני יודע ששום דבר לא יצא מזה
חוסר ביטחון
וגם כי אין לי ביצים...
תודה רבה שוב פעם
זה לא אומר שאין מה ללמוד מהציבור הזה בנוגע לזוגיות.
א. בציבור החרדי גם יש בעיות פשוט הכל שמה יותר בדלתיים סגורות
הוא לא צריך את הביצים, הבחורות לא בשלות בשבילו, זה הגיל וזה לא פגם בו. העובדה שבגיל 20 הוא היה בקשר אמין וחזק, זה מדד לאדם מוצלח.
כן בגיל 20 בנות יתחילו איתו אני אגיד לך יותר מזה גם אם יתנו לו רמזים הוא לא יעשה עם זה כלום כל עוד הבת לא תגיד לו בוא תצא איתי
מה זה בחורות לא בשלות כי לא מתחילות איתו? אתה אמיתי?

מציירים את הסמל של ''האי'' על הכף יד וזה..
תקשיב אתה לא מאמין למה שאני עומד להגיד לך.
אחד החברים שלי בכיתה התעמם אז עשה בדיוק את זה, התחיל להתנהג כמו ילד קטן כי אתה יודע איך זה בשיעורים משעממים, אני בכלל לא באמת זיהיתי את הסמל מה ראיתי פרק אחד אולי של הסדרה.

מה אנחנו ערסים.

ערסים הם אנשים טובים.
תקשיב אתה לא מאמין למה שאני עומד להגיד לך.
אחד החברים שלי בכיתה התעמם אז עשה בדיוק את זה, התחיל להתנהג כמו ילד קטן כי אתה יודע איך זה בשיעורים משעממים, אני בכלל לא באמת זיהיתי את הסמל מה ראיתי פרק אחד אולי של הסדרה.

אתה כ''כ צעיר, ראית ''השמינייה''? (3 העונות הראשונות) אם לא..מהר לראות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית