התחלנו?
אחי הם חרטא די. 7 ההרגלים איך לבזבז כסף על ספרים מימ.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחלנו?
תאמין לי אני חולה נפש כשזה מגיע למינדסט, אם היה אפשר הייתי צועק במכון לפני כל PR, אבל עזוב את הצעקות והדברים האלו, אני משקיע מלא לתחום הזה של האימונים, כאילו ממש מלא, ובאמת שאני רק רוצה להשתפר מאיפה שאני ואני לא רואה את עצמי אף פעם בעתיד עוזב אימוני כוח, זה משהו שמתאהבים בו.תן בראש אחי, מעכשיו תעבוד על MINDSET של חולה נפש שמשיג את מה שהוא רוצה. אם אתה מתכנת את המוח מעכשיו, אלוהים גדול.
זה לא יהפוך אותך למוצלח, אבל זה יחכים אותך ויכול לעזור לך להיות קצת יותר מוצלח.אחי הם חרטא די. 7 ההרגלים איך לבזבז כסף על ספרים מימ.
הוא לא בציבור החרדיהזוגיות של הציבור החרדי הוכיחה את עצמה.
אם אין לו בעיה למה יש בנות שהוא מעוניין בהם אבל אין לו ביצים לגשת?אין לו בעיה, אז אין עניין לפתח לו כזאת.
כן... עכשיו אתה סתם זורק שטויות לאוויר לא אהבתיאני מתערב איתך שאם תשאיר אותו כמו שהוא, להיות נער ולהשקיע בלימודים, כשהוא יהיה בגיל שלך, הוא יהיה בנוי לזוגיות רצינית הרבה יותר ממך. ויהיה בחור מושך יותר ממך.
בספר "7 הרגלים של אנשים מוצלחים" (אם אני זוכר נכון) חלק מההגדרות לאדם מוצלח היה שהתחתן בגיל מוקדם ונשאר נשוי להרבה זמן.
כל אחד ומה שהוא רוצהולהדליק בחורות זה לא המסלול לכיוון הזה.
תאמין לי אני חולה נפש כשזה מגיע למינדסט, אם היה אפשר הייתי צועק במכון לפני כל PR, אבל עזוב את הצעקות והדברים האלו, אני משקיע מלא לתחום הזה של האימונים, כאילו ממש מלא, ובאמת שאני רק רוצה להשתפר מאיפה שאני ואני לא רואה את עצמי אף פעם בעתיד עוזב אימוני כוח, זה משהו שמתאהבים בו.
זה לא יהפוך אותך למוצלח, אבל זה יחכים אותך ויכול לעזור לך להיות קצת יותר מוצלח.
אני זוכר שאחי ממש ייסם את הספר, והוא הצליח להתחיל הרגלים חדשים שהיו קשים עבורו לפני כן.
זה הצלחה.
החברה שלי
השניה אמר שיש לו חברהאם אין לו בעיה למה יש בנות שהוא מעוניין בהם אבל אין לו ביצים לגשת?
השניה אמר שיש לו חברה
או שמא רוצה לרעות בשדות זרים?
אין ניקוד נוחברה יעני חברה לכיתה...
לאא התבלבלת התכוונתי חברה, כאילו חבורה.השניה אמר שיש לו חברה
זה לא אומר שאין מה ללמוד מהציבור הזה בנוגע לזוגיות.הוא לא בציבור החרדי
אם אין לו בעיה למה יש בנות שהוא מעוניין בהם אבל אין לו ביצים לגשת?
כן... עכשיו אתה סתם זורק שטויות לאוויר לא אהבתי
צפה בקובץ המצורף 58486
כל אחד ומה שהוא רוצה
לא מתאים לך תבוסתניאני יודע ששום דבר לא יצא מזה,
עדיין*וגם כי אין לי ביצים
סיכום מוצלח ללוג שהעביר לי שעה אירובי בכיףהבחורות לא בשלות בשבילו, זה הגיל וזה לא פגם בו
הוא לא צריך את הביצים, הבחורות לא בשלות בשבילו
יעני כנופייה כזאת?כאילו חבורה
שמח לשמוע שהעברנו לך את האירובילא מתאים לך תבוסתני
עדיין*
סיכום מוצלח ללוג שהעביר לי שעה אירובי בכיף
יעני כנופייה כזאת?
מה אנחנו ערסים.יעני כנופייה כזאת?
יכול לעזורנה, אהבת נעורים מוסיף לאיכות חיים.
VL על הכף יד 🤣🤣🤣מציירים את הסמל של ''האי'' על הכף יד וזה..
לא יודעמה אנחנו ערסים.
תודה תעשה לעצמך טובה ואני מעריך את אלחנן אל תקשיב לו בנושא הזה הדעה שלו זה דעה של בן אדם שבא מעולם אחר מהעולם שאני ואתה חיים בו (ואין זה שום דבר רע אבל עדיין עולם אחר)תכלס כן פוחד מדחיה
אני רוצה התנצלות בפרטיהשניה אמר שיש לו חברה
חוסר ביטחוןאני יודע ששום דבר לא יצא מזה
תודה רבה שוב פעםוגם כי אין לי ביצים...
א. בציבור החרדי גם יש בעיות פשוט הכל שמה יותר בדלתיים סגורותזה לא אומר שאין מה ללמוד מהציבור הזה בנוגע לזוגיות.
כן בגיל 20 בנות יתחילו איתו אני אגיד לך יותר מזה גם אם יתנו לו רמזים הוא לא יעשה עם זה כלום כל עוד הבת לא תגיד לו בוא תצא איתיהוא לא צריך את הביצים, הבחורות לא בשלות בשבילו, זה הגיל וזה לא פגם בו. העובדה שבגיל 20 הוא היה בקשר אמין וחזק, זה מדד לאדם מוצלח.
תקשיב אתה לא מאמין למה שאני עומד להגיד לך.מציירים את הסמל של ''האי'' על הכף יד וזה..
מה אנחנו ערסים.
תקשיב אתה לא מאמין למה שאני עומד להגיד לך.
אחד החברים שלי בכיתה התעמם אז עשה בדיוק את זה, התחיל להתנהג כמו ילד קטן כי אתה יודע איך זה בשיעורים משעממים, אני בכלל לא באמת זיהיתי את הסמל מה ראיתי פרק אחד אולי של הסדרה.