Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
תודה תעשה לעצמך טובה ואני מעריך את אלחנן אל תקשיב לו בנושא הזה הדעה שלו זה דעה של בן אדם שבא מעולם אחר מהעולם שאני ואתה חיים בו (ואין זה שום דבר רע אבל עדיין עולם אחר)

אני רוצה התנצלות בפרטי

חוסר ביטחון

תודה רבה שוב פעם

א. בציבור החרדי גם יש בעיות פשוט הכל שמה יותר בדלתיים סגורות

כן בגיל 20 בנות יתחילו איתו אני אגיד לך יותר מזה גם אם יתנו לו רמזים הוא לא יעשה עם זה כלום כל עוד הבת לא תגיד לו בוא תצא איתי
מה זה בחורות לא בשלות כי לא מתחילות איתו? אתה אמיתי?
תראה לא בקטע רע אבל אתה נשמע כמו המשפחה שלי שכל הזמן מדרבנים אותי "למצוא חברה", אין לי באמת סיבה עכשיו, ואני יודע שזה נשמע "קיטשי" או משהו כזה אבל כשתהיה מישהי שאני באמת אתחבר איתה, אני מאמין שאני אפעל.
הלוג כאן הפך לשיחות נפש מה הולך פה.

תראה לא בקטע רע אבל אתה נשמע כמו המשפחה שלי שכל הזמן מדרבנים אותי "למצוא חברה", אין לי באמת סיבה עכשיו, ואני יודע שזה נשמע "קיטשי" או משהו כזה אבל כשתהיה מישהי שאני באמת אתחבר איתה, אני מאמין שאני אפעל.
לא מדבר על חברה
זה לא יקרה מעצמו גם עוד 5 שנים אם תמשיך עם מה שאתה עושה עכשיו תקבל אותם תוצאות החוסר ביטחון עצמי לא יעלם מעצמו
ההבדל שאם גוף טוב בנות יתחילו איתך, החוסר ביטחון ישחק משחק קטן יותר ועוד המון התרונות אחרים
אתה יכול כמובן להמשיך להביא לעצמך תירוצים אבל אתה באמת חושב שמתוך כל השכבה שלך אין בת אחד שאתה יכול להתחבר אליה?

@elchonon הבחור אומר לך שיש לו בעיה להתחיל עם בנות ואתה אומר שהכל בסדר

לא מדבר על חברה
זה לא יקרה מעצמו גם עוד 5 שנים אם תמשיך עם מה שאתה עושה עכשיו תקבל אותם תוצאות החוסר ביטחון עצמי לא יעלם מעצמו
ההבדל שאם גוף טוב בנות יתחילו איתך, החוסר ביטחון ישחק משחק קטן יותר ועוד המון התרונות אחרים
אתה יכול כמובן להמשיך להביא לעצמך תירוצים אבל אתה באמת חושב שמתוך כל השכבה שלך אין בת אחד שאתה יכול להתחבר אליה?

@elchonon הבחור אומר לך שיש לו בעיה להתחיל עם בנות ואתה אומר שהכל בסדר
אבל אני מנסה להגיד לך שיש לי גוף טוב(יחסית), אבל צודק ביטחון עצמי זה משהו שאני צריך לעבוד עליו, וכן לא מאמין שיש בת מהשכבה שאני יכול להתחבר אליה, כולן פרחות, מושפעות טיקטוק או שתיהם.

וכן לא מאמין שיש בת מהשכבה שאני יכול להתחבר אליה, כולן פרחות, מושפעות טיקטוק או שתיהם.

טעות נפוצה לחשוב שאתה נעלה מהן, זה בסדר שיהיו בטיקטוק, לא סוף העולם. והן חושבות שאתה כל היום עם הברזלים וזה מוזר.
יש יותר עומק מזה, אל תהיה מצחיק. בבקשה אל תיכנס לMINDSET הזה של ''לא לא! הן כולן לא מתאימות לי! פרחות! פרחות!''

טעות נפוצה לחשוב שאתה נעלה מהן, זה בסדר שיהיו בטיקטוק, לא סוף העולם. והן חושבות שאתה כל היום עם הברזלים וזה מוזר.
יש יותר עומק מזה, אל תהיה מצחיק. בבקשה אל תיכנס לMINDSET הזה של ''לא לא! הן כולן לא מתאימות לי! פרחות! פרחות!''
לא בקטע שאני ״נעלה״ מהן, בקטע שאני פשוט מהחנונים האלו שלא באמת מתחברים חברתית עם הרבה

אבל אני מנסה להגיד לך שיש לי גוף טוב(יחסית), אבל צודק ביטחון עצמי זה משהו שאני צריך לעבוד עליו, וכן לא מאמין שיש בת מהשכבה שאני יכול להתחבר אליה, כולן פרחות, מושפעות טיקטוק או שתיהם.
אתה בן 14, אתה שיא הנורמלי, אתה לא צריך להתחיל עם בחורה כדי להוכיח גבריות או ביטחון עצמי.
החיים שלך לפניך, ואין מה לומר, הבחורים הבודדים בלי בחורות מנסים לשבש לך את השכל ולערער את הביטחון העצמי שלך.

אתה בן 14, אתה שיא הנורמלי, אתה לא צריך להתחיל עם בחורה כדי להוכיח גבריות או ביטחון עצמי.
החיים שלך לפניך, ואין מה לומר, הבחורים הבודדים בלי בחורות מנסים לשבש לך את השכל ולערער את הביטחון העצמי שלך.
צודק, מה אני צריך לסבך את עצמי עם מערכות יחסים בגיל הזה

אבל אני מנסה להגיד לך שיש לי גוף טוב(יחסית),
כן, אז שלא יהיה יחסית טוב שיהיה טוב ואני מכיר אישית הרבה ליפטרים שחושבים שיש להם גוף (רמז: אין להם)
אבל צודק ביטחון עצמי זה משהו שאני צריך לעבוד עליו, וכן לא מאמין שיש בת מהשכבה שאני יכול להתחבר אליה, כולן פרחות, מושפעות טיקטוק או שתיהם.
אז אני מבין שאתה מתנזר מבנות עד גיל 18? ומקווה שבצבא כל הבנות כבר יהיו שונות ותמצא מישהי (מצפה לך אכזבה)

תירוצים בשביל לא להתחיל עם אף אחת בשביל לא לקבל דחיה

אין לי בעיה לשלוח לך בפרטי תמונה של הווצאפ שלי עם 3 בנות מהשעה האחרונה די לדבר על דברים שאתה לא מבין אתה לא פסיכולוג תפסיק להניח דברים שלא אמרתי

ברור שהוא לא צריך אבל אין לו ביצים להתחיל עם בנות אתה לא חושב שזה בעיה?

לפעמים הפוזה הזאת של ערסים ופרחות קשוחים זה רק מגננה כמו שאומר @MonkeyD שווה לך להסתכל מעבר לזה, אתה עשוי לפגוש אנשים מעניינים עם הרבה עומק וחבל לפסול את הזכות להכיר אותם. (ולפעמים לא כמובן 🙄)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית