נק' מוניטין:
390
- 222
- 209
- ספורטר פתח תקווה
- פותח/ת השרשור
Ilaybenita עדכן/ה את הלוג ״בן 14 מנסה לבנות כוח כי למה לא״:
13/09/20 - אימון כיף לפני שסוגרים את המכונים
קרא את שאר עדכון הלוג...
13/09/20 - אימון כיף לפני שסוגרים את המכונים
בגלל שרוב הסיכויים שיסגרו את המכונים(ואת כל המדינה) בשבוע הבא החלטתי שזה הזמן לבחון את הכוח שלי, לראות לאן הגעתי, כי אם לא הייתי צריך לחכות הרבה מאוד זמן בשביל לראות את זה.
אלו המספרים הקודמים שלי, לפני 51 ימים:
סקוואט 82.5 ק"ג
בנץ' 87.5 ק"ג
דדליפט 115 ק"ג
משקל גוף 67 ק"ג
זה הביא לי טוטאל 285 ק"ג וניקוד 271.9.
לפני 26 ימים עשיתי דדליפט 120 ק"ג במשקל גוף 68 ק"ג.
היום בחנתי מחדש את הכוח, ואלו המספרים העדכניים:
סקוואט 105 ק"ג.
בנץ' ~97.5 ק"ג
בבנץ' זה היה קצת מסובך, הרמתי 90 ק"ג בקלות, ואחרי זה ניסיתי 100 ק"ג והספוטר ממש קצת נגע, ועדיין הרוב המוחלט היה שלי, אז אני הולך על 97.5 ק"ג בתור המקסימום המשוער שלי, שאני מאמין שזה דיי מדויק.
זה הניסיון 90 ק"ג, הלך מאוד חלק:
וזה הניסיון 100 ק"ג:
דדליפט 130 ק"ג.
משקל גוף 70.4 ק"ג
זה הביא לי טוטאל 337.5 ק"ג וניקוד 309.7.
סך הכל מאוד מרוצה מהיום, שמח לראות שהתחזקתי, מקווה שלא יסגרו את המכונים להרבה זמן כדי שלא אאבד הרבה(אני אתאמן בבית ברור, אבל זה בלתי נמנע לאבד קצת כוח לא משנה כמה שכיבות סמיכה אני אעשה).
אני שמח גם לראות שסוף סוף הסקוואט שלי חזק יותר מהבנץ' כמו שצריך להיות, סך הכל אני מאמין שאני בדרך הנכונה.
*השתמשתי באתר IPF GLP Calculator כדי לחשב את הניקוד (Wilks) והוא הכניס למשוואה את הגיל שלי.
חוץ מזה החלטתי שאני לא רוצה להעלות הרבה במשקל מעכשיו, כי בקצב שהיה לי העליתי 22 קילו בשנתיים האחרונות, כמובן שלא הכל היה שריר, ובדיוק היה לי פרץ גדילה, גיל ההתבגרות וכו', אז זה דיי הגיוני סך הכל, אבל מכאן אני רוצה לשמר את המשקל הנוכחי שלי (70 ק"ג פחות או יותר) ולא להעלות הרבה (עדיין להעלות במשקל אבל לא בקצב מהיר מידי, משהו כמו קילו כל חודשיים שלושה.
קרא את שאר עדכון הלוג...