הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

A1B1-A2B2 [הוסר]

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אצלי זה :
SQ
DL
BP
HOP

אין באמת חוקים לזה

אתה זה עילוי חביבי! 😃
קראתי באיזה אתר
שהמשיכה צריכה להיות החזקה ביותר(מפני שזהוי תנועה ״שמוכרת״ לגוף?
משו כזה

איזה משמח לשמוע.
@yujinius
תודה שאתה מכניס רוח במפרש

אתה זה עילוי חביבי! 😃
קראתי באיזה אתר
שהמשיכה צריכה להיות החזקה ביותר(מפני שזהוי תנועה ״שמוכרת״ לגוף?
משו כזה
הלוואי עילוי..

לא שמעתי על העניין הזה,אבל כאמור, אין לזה חוקים
מה גם שתלוי בעוד גורמים

אין באמת חוקים לזה
הלוואי עילוי..

לא שמעתי על העניין הזה,אבל כאמור, אין לזה חוקים
מה גם שתלוי בעוד גורמים
אולי לגבי מה יותר חזק סקוואט או דדליפט זה באמת יכול להשתנות בין אנשים בגלל מנופים יעילים יותר לאחת מההרמות לעומת השניה, אבל אני מאמין שלרוב המוחלט מהאנשים הסקוואט והדד יהיו חזקים יותר מהבנץ' כי יש הרבה יותר מסת שריר שמרימה את המשקל בתרגילים אלה מאשר בבנץ'. ובפרס יש עוד פחות מסת שריר עובדת מאשר בבנץ'.
הכל בהנחה כמו שאמרתי שהבנאדם מאמן את כל ההרמות בלי לתת עדיפות לאחת ע"ח אחרות.

@yujinius
בהחלט.
אפילו שאין חוקים
זה נשמע הכי הגיוני

אני מאמין שככול שאתחזק ותיהיה מסת שריר
המנוחה תתקצר.
ניסית סוג של אימון שכזה? צלחת עם מנוחה קצרה?
אני נח 8 דקות רק בימים שבהם אני רוצה לשבור שיא,
בסוף בלוק או משהו בסגנון.

מה שונה באימון שלך מרוב האימונים? בעיניי המשקלים שלך לא דורשים את זה, אבל קטונתי.

5 דקות פרס נשמע סביר יותר.
מה שעובד לך, שלא יפסיק לעבוד משהו בגללי חס וחלילה.
אני במקומך הייתי מוריד משקל ונח פחות למרות שאני מאבד נפח,
סתם כי לא כיף או יעיל מבחינת זמן ככה.
מה שאתה רוצה, תעשה.

אם המטרה היא להתחזק, צריך לנוח בין הסטים כמה שצריך. 7-8 דקות זה זמן סביר. זה יכול להגיע גם ל10-12 במקרים קיצוניים. מעבר לזה זה כבר עלול לפגוע קצת בזרימה של הטכניקה, למרות שיש כאלה שיכולים גם לנוח זמן כזה ולהכנס לסט מצויין. מעבר לזה שזה מאריך את הזמן של האימון, אבל זה כבר לפי הזמן הפנוי של המתאמן.

בימים של נפח בסקוואט, אם אני לחוץ בזמן, אני עובד עם סטופר ומשתדל להכנס כל 5-6 דקות לסט. אם אין לי לחץ, אני בכיף אנוח גם 7-9 דקות בין הסטים, בטח לפני הסט האחרון.

אם המטרה היא להתחזק, צריך לנוח בין הסטים כמה שצריך. 7-8 דקות זה זמן סביר. זה יכול להגיע גם ל10-12 במקרים קיצוניים. מעבר לזה זה כבר עלול לפגוע קצת בזרימה של הטכניקה, למרות שיש כאלה שיכולים גם לנוח זמן כזה ולהכנס לסט מצויין. מעבר לזה שזה מאריך את הזמן של האימון, אבל זה כבר לפי הזמן הפנוי של המתאמן.

בימים של נפח בסקוואט, אם אני לחוץ בזמן, אני עובד עם סטופר ומשתדל להכנס כל 5-6 דקות לסט. אם אין לי לחץ, אני בכיף אנוח גם 7-9 דקות בין הסטים, בטח לפני הסט האחרון.
לזה בדיוק התכוונתי

ומה המשקלים שלך? נראה לי מאוד קיצוני לנוח כל כך הרבה זמן כבר מההתחלה ובכל אימון,
אבל קטונתי.

ומה המשקלים שלך? נראה לי מאוד קיצוני לנוח כל כך הרבה זמן כבר מההתחלה ובכל אימון,
אבל קטונתי.
5×5 עם 150-160 קג כרגע.

אם אתה מתאמן באימוני כוח והמטרה היא ממש להתחזק ולהרים יותר משקל, תנוח כמה שצריך כדי שהסט הבא יעלה. זה כזה פשוט.

5×5 עם 150-160 קג כרגע.

אם אתה מתאמן באימוני כוח והמטרה היא ממש להתחזק ולהרים יותר משקל, תנוח כמה שצריך כדי שהסט הבא יעלה. זה כזה פשוט.
אני לא מבין למה צריך לנוח כל כך הרבה זמן בשביל שהסט הבא יעלה.

@הברווזון המכוער
במיוחד בתרגילים חופפים כמו
סקוואט ואז דדליפט
או פרס ולאחריו בנץ
זה בלתי ניתן גם במשקלי נוצה כמו שלי
לכן המנוחה הכרחית

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית