עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בד"כ הסדר הוא כמו אצלך למי שמאמן את ארבעת התרגילים האלה בלי לתת עדיפות לאחד מהם על חשבון אחרים.
הלוואי עילוי..אתה זה עילוי חביבי! 😃
קראתי באיזה אתר
שהמשיכה צריכה להיות החזקה ביותר(מפני שזהוי תנועה ״שמוכרת״ לגוף?
משו כזה
אין באמת חוקים לזה
אולי לגבי מה יותר חזק סקוואט או דדליפט זה באמת יכול להשתנות בין אנשים בגלל מנופים יעילים יותר לאחת מההרמות לעומת השניה, אבל אני מאמין שלרוב המוחלט מהאנשים הסקוואט והדד יהיו חזקים יותר מהבנץ' כי יש הרבה יותר מסת שריר שמרימה את המשקל בתרגילים אלה מאשר בבנץ'. ובפרס יש עוד פחות מסת שריר עובדת מאשר בבנץ'.הלוואי עילוי..
לא שמעתי על העניין הזה,אבל כאמור, אין לזה חוקים
מה גם שתלוי בעוד גורמים
הצטרף שחקן חדש
מוט מתח לקיר
וכמובן גומיה
מחר אעלה תמונה.
אני חושב שמתח וברברל ראו ודדליפט
יתנו לגב את מה שהוא צריך!
ניסיתי לקצר ואז כשלתי.7-8 דקות בין סט לסט? אלה באמת צריך כל כך הרבה?
וזה לא משהו לשקול לשפר?ניסיתי לקצר ואז כשלתי.
זה פשוט בילתי ניתן
אני מאמין שככול שאתחזק ותיהיה מסת שרירוזה לא משהו לשקול לשפר?
כי כאילו, לא יעיל או כיף בעיניי.
אני נח 8 דקות רק בימים שבהם אני רוצה לשבור שיא,אני מאמין שככול שאתחזק ותיהיה מסת שריר
המנוחה תתקצר.
ניסית סוג של אימון שכזה? צלחת עם מנוחה קצרה?
לזה בדיוק התכוונתיאם המטרה היא להתחזק, צריך לנוח בין הסטים כמה שצריך. 7-8 דקות זה זמן סביר. זה יכול להגיע גם ל10-12 במקרים קיצוניים. מעבר לזה זה כבר עלול לפגוע קצת בזרימה של הטכניקה, למרות שיש כאלה שיכולים גם לנוח זמן כזה ולהכנס לסט מצויין. מעבר לזה שזה מאריך את הזמן של האימון, אבל זה כבר לפי הזמן הפנוי של המתאמן.
בימים של נפח בסקוואט, אם אני לחוץ בזמן, אני עובד עם סטופר ומשתדל להכנס כל 5-6 דקות לסט. אם אין לי לחץ, אני בכיף אנוח גם 7-9 דקות בין הסטים, בטח לפני הסט האחרון.
בהחלט שלושת אלה זה כל מה שהגב צריך.
ומה המשקלים שלך? נראה לי מאוד קיצוני לנוח כל כך הרבה זמן כבר מההתחלה ובכל אימון,אם המטרה היא להתחזק, צריך לנוח בין הסטים כמה שצריך. 7-8 דקות זה זמן סביר. זה יכול להגיע גם ל10-12 במקרים קיצוניים. מעבר לזה זה כבר עלול לפגוע קצת בזרימה של הטכניקה, למרות שיש כאלה שיכולים גם לנוח זמן כזה ולהכנס לסט מצויין. מעבר לזה שזה מאריך את הזמן של האימון, אבל זה כבר לפי הזמן הפנוי של המתאמן.
בימים של נפח בסקוואט, אם אני לחוץ בזמן, אני עובד עם סטופר ומשתדל להכנס כל 5-6 דקות לסט. אם אין לי לחץ, אני בכיף אנוח גם 7-9 דקות בין הסטים, בטח לפני הסט האחרון.
5×5 עם 150-160 קג כרגע.ומה המשקלים שלך? נראה לי מאוד קיצוני לנוח כל כך הרבה זמן כבר מההתחלה ובכל אימון,
אבל קטונתי.
אני לא מבין למה צריך לנוח כל כך הרבה זמן בשביל שהסט הבא יעלה.5×5 עם 150-160 קג כרגע.
אם אתה מתאמן באימוני כוח והמטרה היא ממש להתחזק ולהרים יותר משקל, תנוח כמה שצריך כדי שהסט הבא יעלה. זה כזה פשוט.