נק' מוניטין:
3,043
- 1,468
- 1,551
אני לא מבין למה צריך לנוח כל כך הרבה זמן בשביל שהסט הבא יעלה.
כשאתה תעשה את זה, אתה תבין (לא מתנשא).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין למה צריך לנוח כל כך הרבה זמן בשביל שהסט הבא יעלה.
עליו אפשרמתנשא
אעשה מה? הרמתי משקלים כמו שלו ו2-5 דקות הרגיש תמיד בסדר.כשאתה תעשה את זה, אתה תבין (לא מתנשא).
עליי ועל הבנץ שלך. לא הספיק לך המכות שחטפת?עליו אפשר
לא מענייןהבנץ שלך.
מחכה לעוד.לא הספיק לך המכות שחטפת?
בין סט אחרון של תרגיל לסט ראשון או בין כל הסטים 8 דקות?@הברווזון המכוער
במיוחד בתרגילים חופפים כמו
סקוואט ואז דדליפט
או פרס ולאחריו בנץ
זה בלתי ניתן גם במשקלי נוצה כמו שלי
לכן המנוחה הכרחית
כולם יודעים שבנץ זה התרגיל הכי גברי שיש.לא מעניין
בוא מכות.בובי.
מחכה לעוד.
Its a date.מחכה לעוד.
לך תדחוק יא *****לדחוק
😍date
אעשה מה? הרמתי משקלים כמו שלו ו2-5 דקות הרגיש תמיד בסדר.
עליי ועל הבנץ שלך. לא הספיק לך המכות שחטפת?
אבל איפה זה נגמר? לא כדאי מתישהו לעשות בנידון?ככל הנראה לא הגעת לשלב שבאמת קשה לך. אם תמשיך להעלות במשקלי עבודה, אתה תגיע למצב שעוד כמה דקות מנוחה ימנע ממך להכשל בסט.
אף אחד לא מודע לקשיי בלדחוק את עצמי כל בוקר מהמיטה.לך תדחוק יא *****
זה נגמר איפשהו, זה לא שאם עכשיו הוא צריך לנוח 8 דקות, אז ככל שיעלה במשקלים הוא יצטרך יותר ויותר מנוחות בין סטים עד שיגיע לשעתיים בין סט לסט או משהו, מעל זמן מסויים זה כבר לא עוזר ולכל אחד זה יכול להיות זמן אחר.אבל איפה זה נגמר? לא כדאי מתישהו לעשות בנידון?
אני ארגיש במצב בו אני מתקדם אבל המנוחה מתארכת בהתאם כאילו אני לא באמת מתקדם,זה נגמר איפשהו, זה לא שאם עכשיו הוא צריך לנוח 8 דקות, אז ככל שיעלה במשקלים הוא יצטרך יותר ויותר מנוחות בין סטים עד שיגיע לשעתיים בין סט לסט או משהו, מעל זמן מסויים זה כבר לא עוזר ולכל אחד זה יכול להיות זמן אחר.
לגבי לעשות משהו בנידון זה כבר תלוי בסדר העדיפויות של המתאמן.
תראה, אני מבין אותך וכנראה שגם הייתי מחפש דרך לקצר את זמני המנוחה במצב כזה (כמו שאמרתי כאן לפני כן, אני הרגשתי שכשהכושר האירובי שלי היה טוב אז הייתי צריך פחות מנוחה). אבל מה שאתה אומר שאם היית צריך להאריך את זמני המנוחה אז היית מרגיש שלא התקדמת זה נטו פרשנות שלך כי במציאות המשקל על המוט לא משקר, 130 קילו שוקלים יותר מ 100 קילו בכל מצב, אז לא משנה כמה נחת אתה כן התחזקת אם התקדמת מ 100 ל 130אני ארגיש במצב בו אני מתקדם אבל המנוחה מתארכת בהתאם כאילו אני לא באמת מתקדם,
או לפחות לא ממש "נקי" כמו שנראה.
למשל מרים 50 קילו בתרגיל ונח 2 דקות,
אני מצפה מעצמי להמשיך להעלות משקלים מבלי לנוח יותר. אם המנוחות מתוארכות בדקה או 2 אחרי מספר מסוים של משקל שהעלתי, לא ישר אוריד משקל, צריך להתקדם.
אם אני צריך 8 דקות כל סט,
ועוד בהתחלה,
וואו.
אני לא אשים טיימר,
אני אשים שעון מעורר.
תראה, אני מבין אותך וכנראה שגם הייתי מחפש דרך לקצר את זמני המנוחה במצב כזה (כמו שאמרתי כאן לפני כן, אני הרגשתי שכשהכושר האירובי שלי היה טוב אז הייתי צריך פחות מנוחה). אבל מה שאתה אומר שאם היית צריך להאריך את זמני המנוחה אז היית מרגיש שלא התקדמת זה נטו פרשנות שלך כי במציאות המשקל על המוט לא משקר, 130 קילו שוקלים יותר מ 100 קילו בכל מצב, אז לא משנה כמה נחת אתה כן התחזקת אם התקדמת מ 100 ל 130
אימון D
דדליפט : 107x1x5 הוספה בטוטאל של 2.5
70x3x5 סקאווט בינוני
מתח עם גומייה : 3x12 (התרגיל הטוב ביותר אחרי דדליפט)
פנדלי ראו : 35.5x3x12
בייספס : 20x2x12
*הדדליפט עלה יפה מאוד,התחממתי הפעם בשטיה אחרת של זוגות של חזרות,עד הגעה ליעד!
תודה רבהתותח!! כל הכבוד על הדדליפט, מתקדם יפה מאוד 👏
תגיד לי, מה זה הגומיה של המתח, איפה קנית?
בונא יקר בארץ, אני רואה גומיה אחת 100 ומשהו, בעליאקספרס ראיתי בודדות ב 20-45 תלוי בקושי וסטים של 4-6 ב 90-130, נראה לי אני אעדיף להזמין ולחכות שיגיע.תודה רבה
הגומיה היא בצבע כחול(יש המון צבעים ורמות קושי)
רכשתי בספורט סנטר
אימון A בוצע
בנץ פרס : 3x5x97 התקדמות של 2קג בטוטל
*זמני מנוחה משו כמו 6 דק בין הסטים
המשקל על המוט ב4 קילו יותר מהמשקל שלי !
פרס: 5X5X52.5
*אין על ההרגשה של פרס לאחר בנץ,הטרפזים יוצאים מגדרם
לחיצה צרפתית 3X12X35.5
פשיטת יד לאחור דמבל 3X12X10
אימון B
סקאווט כבד 84x3x5 משקל חדש (הוספה של 2 קג בטוטאל)
*מנוחה די גדולה משו כמו 8דק לערך בין סט לסט
*היה לי טיפה סחרור,אני מניח בגלל בדיקות הדם בבוקר
דדליפט 90x2x5
גובלט עם הגבהה לעקב 32.5x3x12-15
הרמת עקבים 35x3x20
לא מרוצה בכלל,ביצעתי את האימון אבל הרגשתי חלשלוש