הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לגבי שעות שינה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
יש לי שאלה אם אני אוכל את כל הארוחות שאני צריך וגם מתאמן כמו שצריך רציתי לדעת לגבי השינה כי עכשיו אני עובד משמרות לילה אז יוצא שאני עובד עד 6 בבוקר והולך לישון באיזור ה6:15 בבוקר וגם ב2 2וחצי סוגר תטריסים לגמרי חושך השאלה שלי אם זה יכול לפגוע בי בגדילת שריר וכל הדברים האלה תודה מראש לעוזרים !

כמה כבר קשה לשים פסיק, או לפחות סימן שאלה בסוף שאלה

אם הצלחתי להבין אותך - רק אגיד ששינה היא קריטית לגדילה

• פותח/ת השרשור
כמה כבר קשה לשים פסיק, או לפחות סימן שאלה בסוף שאלה

אם הצלחתי להבין אותך - רק אגיד ששינה היא קריטית לגדילה
הבנתי ששינה היא קריטית לגדילה בגלל זה אני שואל אם זה כזה נורא שאני יושן מ6:15 עד אזה 2 2 וחצי בצהריים

לא חושב שיש הבדל בין שינה בלילה או ביום אם אתה רגיל לזה, אבל אני לא יודע בדיוק.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש הבדל בין שינה בלילה או ביום אם אתה רגיל לזה, אבל אני לא יודע בדיוק.
בגלל זה אני שואל הרי אני יושן בחושך מוחלט ויוצא לי 8-7 שעות שינה ואם אני קם ומרגיש בסדר והכל אז הכל אמור להיות בסדר לא ?

בגלל זה אני שואל הרי אני יושן בחושך מוחלט ויוצא לי 8-7 שעות שינה ואם אני קם ומרגיש בסדר והכל אז הכל אמור להיות בסדר לא ?

זה בסדר אם זה באופן סדיר, אם בחלק מהימים אתה ישן בלילה ובחלק בבוקר אז זה סיפור אחר

מה האלטרנטיבה?
הרי זה המצב הקיים, נכון?
אם אגיד לך שזה לא אידאלי, תתפטר?
תגיד תודה שאתה מקבל 7-8 שעות שינה ביום ואל תחשוב על זה יותר מדי.
תחשוב שבמדינה אחרת אלו שעות "נורמליות".

• פותח/ת השרשור
מה האלטרנטיבה?
הרי זה המצב הקיים, נכון?
תגיד תודה שאתה מקבל 7-8 שעות שינה ביום, זה טוב.
לא ברור שאני לא יתפטר אני פשוט שואל אם זה יכול להיות קריטי ממש וזה לא יום אחד זה בדרך כלל מיום מראשון עד חמישי

לא ברור שאני לא יתפטר אני פשוט שואל אם זה יכול להיות קריטי ממש וזה לא יום אחד זה בדרך כלל מיום מראשון עד חמישי
נו, אז יש לך שעות מסודרות.
אתה חושב יותר מדי. זה גבול שלא בא לך לחצות, סמוך עליי. );

למה לא אומרים לו את האמת? כן, זה יכול לפגוע לך בבריאות, אבל זה תלוי בכמה גורמים... ואני גם אסייג בשביל שלא תכנס לפאניקה
הגיל שלך, גנטיקה, איכות השינה ותקופת הזמן במצב הזה (כל אלה גם משפיעים אחד על השני)ֿ
זה ידוע שלגוף יש משהו שאנחנו קוראים לו שעון ביולוגי, וכשהוא יוצא מסנכרון בטווח הארוך זה יכול להיות בעייתי

אצלך יכול להיות לא נורא כל כך אבל אצל אחר יכול להיות רע, זה תלוי בבנאדם (לא בנפש של האדם- בגנטיקה שלו)
איך יודעים- תחושה שלך (או בדיקות ומדדים כאלו ואחרים) אבל אל תתעסק בזה יותר מידי
ֿ
בסופו של דבר עושים ניהול סיכונים... קח את איך אתה מרגיש פיזית עד עכשיו ביחס לכסף שאתה מרוויח. יכול להיות שזה משתלם לך כרגע
בטווח הקצר, בגדול, לא יפריע לך לבנות שריר (או לא יפגע לך בהתאוששות בהנחה שאתה צעיר ובריא)

למה לא אומרים לו את האמת? כן, זה יכול לפגוע לך בבריאות, אבל זה תלוי בכמה גורמים... ואני גם אסייג בשביל שלא תכנס לפאניקה
הגיל שלך, גנטיקה, איכות השינה ותקופת הזמן במצב הזה (כל אלה גם משפיעים אחד על השני)ֿ
זה ידוע שלגוף יש משהו שאנחנו קוראים לו שעון ביולוגי, וכשהוא יוצא מסנכרון בטווח הארוך זה יכול להיות בעייתי

אצלך יכול להיות לא נורא כל כך אבל אצל אחר יכול להיות רע, זה תלוי בבנאדם (לא בנפש של האדם- בגנטיקה שלו)
איך יודעים- תחושה שלך (או בדיקות ומדדים כאלו ואחרים) אבל אל תתעסק בזה יותר מידי
ֿ
בסופו של דבר עושים ניהול סיכונים... קח את איך אתה מרגיש פיזית עד עכשיו ביחס לכסף שאתה מרוויח. יכול להיות שזה משתלם לך כרגע
בטווח הקצר, בגדול, לא יפריע לך לבנות שריר (או לא יפגע לך בהתאוששות בהנחה שאתה צעיר ובריא)

מכיר בנאדם שמתקדם במשקלים למרות שישן 3-4 שעות בלילה.
לא הכול שחור או לבן.
אני חושב שהועלתי לו יותר ממך.

מכיר בנאדם שמתקדם במשקלים למרות שישן 3-4 שעות בלילה.
לא הכול שחור או לבן.
אני חושב שהועלתי לו יותר ממך.

כל הכבוד
צר לי שהבנת ממה שכתבתי שהכל שחור או לבן, הרי זה בדיוק מה שאמרתי, לאותו איש שאתה מכיר יש גנטיקה שמאפשרת לו לעשות את מה שהוא עושה
חבל שמה שאתה אומר עלול להתפרש כנורמה או כעידוד למצבים כאלה. כאילו שמי שעוסק בפיתוח גוף/ליפטינג ונותן את כל כולו מתנהל בצורה הזאת.
אז אנשים לוקחים את עצמם לקצה, כשאין באמת סיבה, ופוגעים לעצמם בהדרגה בבריאות, שנינו יודעים שזה חריגֿֿ

הבנתי את הנקודה שלך, בשורה התחתונה אתה לא רוצה שיתעסק בזה יותר מידי
אני גם לא בעד... אבל יש דברים שחשוב לדעת לכן המלצתי שיבדוק את עצמו כי זה לא משנה מה יגידו לו כאן ואיזה דוגמאות יביאו, זה כמעט אינדיבידואלי

ואני לא מכיר את אותו בנאדם שמתקדם במשקלים (בעצימות שאנחנו בדרך כלל רואים כאן) עם 3-4 שעות שינה לתקופה ממושכת, אבל (אתה יודע) שזה כנראה חריג ביותר

נערך לאחרונה:
מה האלטרנטיבה?
הרי זה המצב הקיים, נכון?
בדיוק.

עבדתי בעבר משמרות לילה, לא כל לילה אלא כמה משמרות בשבוע, ובימים האחרים כן ישנתי יחסית בלילה. בעבר הרחוק גם עבדתי במפעל במשמרות של שבוע בוקר שבוע לילה. לישון ביום זה פחות טוב מלישון בלילה אבל זה המצב הקיים אז אין מה לעשות. אגב התחלתי להתאמן כוח דווקא בתקופה שעבדתי לילות בשמירה והתקדמתי לא רע בכלל

הכל טוב איתך?

אולי קצת הגזמתי, לא התכוונתי לומר שמשקרים לו
מחוץ למעגל של הליפטרים הותיקים פה בפורום יש הרבה מתעניינים שקוראים את את ההודעות האלה ומסיקים מסקנות.
על הסקאלה שבין להכניס לפאניקה לבין לייפות את המציאות יש איזשהו היגיון בריא, ולא להביא לו דוגמאות מהקצה או לומר לו במילים אחרות פשוט לא להתעסק בזה...
הוא שאל שאלה לגיטימית, נראה לי שמגיע לו תשובה בהתאם (גם אם היה חסר שם פסיק סימן שאלה)

נערך לאחרונה:
תודה
השתדלתי
לול, זה טוב.
רק התגובה הזאת tho.
כל הכבוד
צר לי שהבנת ממה שכתבתי שהכל שחור או לבן, הרי זה בדיוק מה שאמרתי, לאותו איש שאתה מכיר יש גנטיקה שמאפשרת לו לעשות את מה שהוא עושה
חבל שמה שאתה אומר עלול להתפרש כנורמה או כעידוד למצבים כאלה. כאילו שמי שעוסק בפיתוח גוף/ליפטינג ונותן את כל כולו מתנהל בצורה הזאת.
אז אנשים לוקחים את עצמם לקצה, כשאין באמת סיבה, ופוגעים לעצמם בהדרגה בבריאות, שנינו יודעים שזה חריגֿֿ

הבנתי את הנקודה שלך, בשורה התחתונה אתה לא רוצה שיתעסק בזה יותר מידי
אני גם לא בעד... אבל יש דברים שחשוב לדעת לכן המלצתי שיבדוק את עצמו כי זה לא משנה מה יגידו לו כאן ואיזה דוגמאות יביאו, זה כמעט אינדיבידואלי

ואני לא מכיר את אותו בנאדם שמתקדם במשקלים (בעצימות שאנחנו בדרך כלל רואים כאן) עם 3-4 שעות שינה לתקופה ממושכת, אבל (אתה יודע) שזה כנראה חריג ביותר
@Dissonant Harmony
דיסו! התגעגעת אליי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית