הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכה קלורית אמינה לפילה מושט מטוגן בפירורי לחם?

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
בכלל, איך אתם מעריכים דברים מטוגנים שלא אתם הכנתם, ואין לכם מושג כמה זמן וזה, מה שברור רק שיש הרבה ממנו?
חדשה לכל העניין חח 😅

• פותח/ת השרשור
חחח טוובב
אהבתי.

בעיקרון גם בעד השיטה, אבל כרגע מאוד מוגבלת בכמות אירובי שיכולה לעשות (קרסול חבול שצריך מנוחה וזה)

חחח טוובב
אהבתי.

בעיקרון גם בעד השיטה, אבל כרגע מאוד מוגבלת בכמות אירובי שיכולה לעשות (קרסול חבול שצריך מנוחה וזה)

היית אומרת..אם זה טעים, זה דורש קיצוץ קלורי מסביב לארוחה הזו, אם זה טעים מאוד, זה דורש קיצוץ קלורי רציני מסביב לארוחה הזו.

דברים מטוגנים
די קשה להעריך

בהנחה שזה מדי פעם ולא על בסיס יומי,לא מחשיב או מוסיף לערך 150 קל בערך,יעני על הטיגון

בכללי משתדל להימנע ממטוגן (צרבת ושיט דומה)
רק הבעיה שהקולונל של KFC מדבר אליי..

הפילוסופיה שלי בנושא: אם זה טעים, זה דורש אירובי. ואם זה טעים מאוד, זה דורש הרבה מאוד אירובי.
בובי,תתחיל לדווש למחסום, כבר מגיע

די קשה להעריך

בהנחה שזה מדי פעם ולא על בסיס יומי,לא מחשיב או מוסיף לערך 150 קל בערך,יעני על הטיגון

בכללי משתדל להימנע ממטוגן (צרבת ושיט דומה)
רק הבעיה שהקולונל של KFC מדבר אליי..

בובי,תתחיל לדווש למחסום, כבר מגיע

אני בחיטוב 🙃 הדיווש נשמע בסדר, אבל המסבאחה תצטרך להמתין..ב..בובי.

• פותח/ת השרשור
היית אומרת..אם זה טעים, זה דורש קיצוץ קלורי מסביב לארוחה הזו, אם זה טעים מאוד, זה דורש קיצוץ קלורי רציני מסביב לארוחה הזו.
נו. סוף יום. וכל היום רבצתי. אין לאן לברוח
(בינתיים יושבת על הלה-פרוטה האהוב עליי. צעד לכיוון הנכון חח)

לא היה לי שמץ מה זה, זה נראה מהדברים האלו שאתה מכניס לפה וזה נעלם לפני שאתה מבחין בזה, כמו פטריק...''איפה השוקולד שלי''
כל השטויות האלו רק מכניסים אותי ליותר מאנץ', כבר עדיף לצום.

• פותח/ת השרשור
יש לך טעם טוב

חיפשתי את זה לא מזמן ולא מצאתי
התחדש ליד הבית מלאי אז אספתי כמה למקפיא הפרטי במיידי חח
לא היה לי שמץ מה זה, זה נראה מהדברים האלו שאתה מכניס לפה וזה נעלם לפני שאתה מבחין בזה, כמו פטריק...''איפה השוקולד שלי''
גם נכון. אבל ספציפית זה שווה.
טעים למדי, לא שוקל הרבה קלורית, ונגמר מהר שזה גם מגרעת אבל גם ייתרון. נגמר נגמר, זה לא שתיפול עכשיו על חצי תבנית עוגה בטעות

בכלל, איך אתם מעריכים דברים מטוגנים שלא אתם הכנתם, ואין לכם מושג כמה זמן וזה, מה שברור רק שיש הרבה ממנו?
חדשה לכל העניין חח 😅
תלוי כמה סבלנות, וכמה מדויקת את מנסה להיות.
כשאני מכין מושט ויש לי סובלנות, אני שוקל אותו, ומודד כל מה שאני מכניס אליו, זה הכי פשוט ומדויק.
במידה ואין לי סבלנות, אני משער כמה זה שוקל, בעין אני יודע לשער 150 גרם מושט, ואני פשוט לא סופר טיגון (אני לא אוכל מזון מטוגן עמוק, רק קצת שמן על המחבת), אבל אם מתחשק לך, זה בין כפית לכף שמן.

במידה ואת עושה מדידות בערך, תצטרכי להחליט לאן בא לך לגלוש. לגלוש לספירה גבוה מידי ולצימצום קלורי גדול מידי, וירידה מהירה מידי וסיכון איבוד שריר. או ספירה נמוכה מידי, יותר קלוריות ביום, ירידה איטית יותר.

אם את מכוונת לירידה של 0.5 ק"ג בשבוע, הייתי סופר את זה לפי המספר הנמוך יותר של קלוריות כדי לא לרדת מהר מידי.
אם את מכוונת ל0.2 ק"ג בשבוע, הייתי סופר את זה לפי המספר הגבוה יותר של הקלוריות, כדי לא לרדת לאט מדי או בכלל לא.

שום דבר לא יקרה אם תגלשי לכיוון אחד ב100 קלוריות, כל עוד זה משהו קטן אחד ביום שלך, את יכולה לשער ולזרום עם זה. 100 קלוריות למעלה או למטה לא יהרסו חיטוב, זה הסך השבועי.

7000 קלוריות זה ק"ג משקל גוף, לוקח הרבה זמן לרדת ק"ג, אז גלישה של 100 קלוריות פעם בכמה זמן לא יהרוס את זה.

תלוי כמה סבלנות, וכמה מדויקת את מנסה להיות.
כשאני מכין מושט ויש לי סובלנות, אני שוקל אותו, ומודד כל מה שאני מכניס אליו, זה הכי פשוט ומדויק.
במידה ואין לי סבלנות, אני משער כמה זה שוקל, בעין אני יודע לשער 150 גרם מושט, ואני פשוט לא סופר טיגון (אני לא אוכל מזון מטוגן עמוק, רק קצת שמן על המחבת), אבל אם מתחשק לך, זה בין כפית לכף שמן.

במידה ואת עושה מדידות בערך, תצטרכי להחליט לאן בא לך לגלוש. לגלוש לספירה גבוה מידי ולצימצום קלורי גדול מידי, וירידה מהירה מידי וסיכון איבוד שריר. או ספירה נמוכה מידי, יותר קלוריות ביום, ירידה איטית יותר.

אם את מכוונת לירידה של 0.5 ק"ג בשבוע, הייתי סופר את זה לפי המספר הנמוך יותר של קלוריות כדי לא לרדת מהר מידי.
אם את מכוונת ל0.2 ק"ג בשבוע, הייתי סופר את זה לפי המספר הגבוה יותר של הקלוריות, כדי לא לרדת לאט מדי או בכלל לא.

שום דבר לא יקרה אם תגלשי לכיוון אחד ב100 קלוריות, כל עוד זה משהו קטן אחד ביום שלך, את יכולה לשער ולזרום עם זה. 100 קלוריות למעלה או למטה לא יהרסו חיטוב, זה הסך השבועי.

7000 קלוריות זה ק"ג משקל גוף, לוקח הרבה זמן לרדת ק"ג, אז גלישה של 100 קלוריות פעם בכמה זמן לא יהרוס את זה.

פספסת את השאלה אלחנן יאח בלב.

מסכים
בדר"כ אני קונה כאלה דברים וישר מסיים את זה באותו רגע

פספסת את השאלה אלחנן יאח בלב.
סוג של, עושה מה שבראש שלי עם ידיעה שאני גולש, וזורם עם זה, כי זה לא סיפור.
גולש ליותר או פחות קלוריות לפי המצב והחשק.

מסכים
בדר"כ אני קונה כאלה דברים וישר מסיים את זה באותו רגע

תגיד, זה נכון שהמחירים אצלכם ברצפה? נניח בדברים בסגנון הזה או אפילו חטיפים כמו במבה / חבילות פיצוחים בלה בלה. הבנתי אין מע''מ או משהו?

• פותח/ת השרשור
טוב. עם הבת"ק ועוד קצת גבינה בלתי הכרחית עם ריבת חלב (לא לצלוב אותי. הבחורה הגיעה הרוגה הביתה וכבר כמעט חצות 🥷) הגעתי ל-1030 קל.
אולי אסגור הבסטה ואלך לישון ודי.

מי היה מאמין שאתדרדר לשפל שכזה. מספר בזיוני כזה של קלוריות ועוד הילדה בסבבה 🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית