הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכה קלורית אמינה לפילה מושט מטוגן בפירורי לחם?

שיר1

משתמש קבוע
1,286
1,413
נק' מוניטין:
1,912
1,286
1,413
בכלל, איך אתם מעריכים דברים מטוגנים שלא אתם הכנתם, ואין לכם מושג כמה זמן וזה, מה שברור רק שיש הרבה ממנו?
חדשה לכל העניין חח 😅

• פותח/ת השרשור
אני פשוט אסתום ואלך מכאן בשקט 🥷
(מה שגם ככה לא ביקשו ממני להגיב)
חחח מהההה

אגב, בנוגע לדג - הייתי מוסיפה לחישוב כף-כף וחצי שמן + פחממה על הציפוי של הטיגון (תלוי אם הוא פירורים או בלילה.
בפועל פשוט הייתי מקלפת את הדג מהציפוי ואוכלת רק את הביפנוכו 🙄 (+מוסיפה כפית שמן לחישוב ליתר ביטחון)
פירורי לחם.
ומה, ככה לאמלל אותו?
ואמא הייתה תולה אותי. גם ככה גלגלה עיניים וניסתה כל מניפולציה אפשרית (כמעט) לגרום לי לאכול חח
מה שברור שהוא טעים הסטריה, ולקלף אותו הופך אותו לאומלל מאוד. כמה קל היית נותנת לפירורי לחם שמכסים יפה פילה אחד שלם? (האלופה וזה, התואר מחייב..)

בקלות דווקא. בעיקרון אוכלת שתי ארוחות ביום, והן מבוססות כמעט בלעדית על חלבון וירקות. למזלי לא מחבבת כלל וכלל אורז, פסטה, פתיתים, בצקים דומים למיניהם, לחם וכיו"ב. אז זו הנטיה שלי גם בלי חיטוב. רק שאז שופכת למשל טחינה בסלט כאילו אין מחר. ושמן זית. ובאופן כללי בעד דברים שמנים ומשמינים.

לאחרונה סופרת ירקות וברגיל מגיעה ל-200 קלוריות יומי ויותר (עד 300) רק מירקות

שיר!!!!
וואו איך זה קרה????
אני זוכרת שהיית הולכת מכות כדי להשלים את כמות החלבון חחחחח 🤯
חחח מהההה

פירורי לחם.
ומה, ככה לאמלל אותו?
ואמא הייתה תולה אותי. גם ככה גלגלה עיניים וניסתה כל מניפולציה אפשרית (כמעט) לגרום לי לאכול חח
מה שברור שהוא טעים הסטריה, ולקלף אותו הופך אותו לאומלל מאוד. כמה קל היית נותנת לפירורי לחם שמכסים יפה פילה אחד שלם? (האלופה וזה, התואר מחייב..)

אהה חח דמיינתי את הדג המטוגן הזה שמביאים לאזכרות מקייטרינג 🤣

המממ.. שאלה. בד"כ בנתח של שניצל, אם מצפים אותו ממש טוב, יתפוס בסביבות ה20 גר' פירורים.
סביבות ה80-100 קל'.
טוב נו, מקסימום אני אמחק אחכ

זה מלפני(מ112 קילו, לא היה לי משהו ממש מההתחלה)
Screenshot
Screenshot

זה קצת מטושטש, אבל רואים את הפרופורציות שהיו לי
Screenshot

זה בסוף החיטוב, הייתי שחיף חלש, מניח שזה בעיקר בגלל שהייתי אדיוט באימונים, בזכות אלחנן הגעתי לאיפה שאני עכשיו
Screenshot
פה הייתי שחיף מכוער, רעדתי כמו מטורף עם מוט ריק

מעכשיו אין לי ממש תמונה, יש לי סרטון מהיום
אני מניח שבדדליפט רואים את כל הגוף אז אני אשלח אותו

מחייב התייחסות -
giphy.gif

• פותח/ת השרשור
שיר!!!!
וואו איך זה קרה????
אני זוכרת שהיית הולכת מכות כדי להשלים את כמות החלבון חחחחח 🤯
הכל עניין של כסף 🤫
ושל מטבח.

תמיד הייתי בעד חלבון. לא תמיד היו לי התנאים חח (מרוששת לגמרי והמון בדרכים וכל זה)
אה, וגם עכשיו אני יחסית ברף התחתון של ההמלצות, אבל אם אז נלחמתי על 100 יומי, היום אני ב-110-120ויותר בקל..

אהה חח דמיינתי את הדג המטוגן הזה שמביאים לאזכרות מקייטרינג
אוי להשוואה..
טוב שלא אמרת זיתים ברוטב גם (שזה שם קוד לאזכרה)

הכל עניין של כסף 🤫
ושל מטבח.
או אה,הבאת לי פלאשבקים מחו''ל.. (עגלה עמוסת טונה במים ב'וול מארט' וחביות של 'סקיפי')
תוסיפי לזה קומבנציות הזוייות של מרכיבים הזויים
וכל זה בשם 'החלבון'

אבל אם אז נלחמתי על 100 יומי, היום אני ב-110-120ויותר בקל.
נו נו
מעלין בקוידש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית