עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח מההההאני פשוט אסתום ואלך מכאן בשקט 🥷
(מה שגם ככה לא ביקשו ממני להגיב)
פירורי לחם.אגב, בנוגע לדג - הייתי מוסיפה לחישוב כף-כף וחצי שמן + פחממה על הציפוי של הטיגון (תלוי אם הוא פירורים או בלילה.
בפועל פשוט הייתי מקלפת את הדג מהציפוי ואוכלת רק את הביפנוכו 🙄 (+מוסיפה כפית שמן לחישוב ליתר ביטחון)
בקלות דווקא. בעיקרון אוכלת שתי ארוחות ביום, והן מבוססות כמעט בלעדית על חלבון וירקות. למזלי לא מחבבת כלל וכלל אורז, פסטה, פתיתים, בצקים דומים למיניהם, לחם וכיו"ב. אז זו הנטיה שלי גם בלי חיטוב. רק שאז שופכת למשל טחינה בסלט כאילו אין מחר. ושמן זית. ובאופן כללי בעד דברים שמנים ומשמינים.
לאחרונה סופרת ירקות וברגיל מגיעה ל-200 קלוריות יומי ויותר (עד 300) רק מירקות
חחח מהההה
פירורי לחם.
ומה, ככה לאמלל אותו?
ואמא הייתה תולה אותי. גם ככה גלגלה עיניים וניסתה כל מניפולציה אפשרית (כמעט) לגרום לי לאכול חח
מה שברור שהוא טעים הסטריה, ולקלף אותו הופך אותו לאומלל מאוד. כמה קל היית נותנת לפירורי לחם שמכסים יפה פילה אחד שלם? (האלופה וזה, התואר מחייב..)
טוב נו, מקסימום אני אמחק אחכ
זה מלפני(מ112 קילו, לא היה לי משהו ממש מההתחלה)
Screenshot
Screenshot
זה קצת מטושטש, אבל רואים את הפרופורציות שהיו לי
Screenshot
זה בסוף החיטוב, הייתי שחיף חלש, מניח שזה בעיקר בגלל שהייתי אדיוט באימונים, בזכות אלחנן הגעתי לאיפה שאני עכשיו
Screenshot
פה הייתי שחיף מכוער, רעדתי כמו מטורף עם מוט ריק
מעכשיו אין לי ממש תמונה, יש לי סרטון מהיום
אני מניח שבדדליפט רואים את כל הגוף אז אני אשלח אותו
הכל עניין של כסף 🤫שיר!!!!
וואו איך זה קרה????
אני זוכרת שהיית הולכת מכות כדי להשלים את כמות החלבון חחחחח 🤯
אוי להשוואה..אהה חח דמיינתי את הדג המטוגן הזה שמביאים לאזכרות מקייטרינג
או אה,הבאת לי פלאשבקים מחו''ל.. (עגלה עמוסת טונה במים ב'וול מארט' וחביות של 'סקיפי')הכל עניין של כסף 🤫
ושל מטבח.
נו נואבל אם אז נלחמתי על 100 יומי, היום אני ב-110-120ויותר בקל.