עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה כל כך קצת?טוב. עם הבת"ק ועוד קצת גבינה בלתי הכרחית עם ריבת חלב (לא לצלוב אותי. הבחורה הגיעה הרוגה הביתה וכבר כמעט חצות 🥷) הגעתי ל-1030 קל.
אולי אסגור הבסטה ואלך לישון ודי.
מי היה מאמין שאתדרדר לשפל שכזה. מספר בזיוני כזה של קלוריות ועוד הילדה בסבבה 🥷
האמת שכןנו אתה יודע על איפה אני מדבר..
האמת שכן
קניתי קןרנלפקס שעולה 20 פלוס ב10-11 שקל
פרינגלס גדול ב5.5 שקל (קטנים 5ב10)
טונה עולה לי בין 2.5 ל3 וקצת שקל
גם שאר המוצרים(טואלטיקה והגיינה)
זול יותר אבל לפעמים אותו דבר
רגע,גולת הכותרת זה פול
5-6 קופסאות ב10 שקל
הסייד אפקט של הריבת חלב כנראה..מספר בזיוני כזה של קלוריות ועוד הילדה בסבבה
אני לא זזה. מאורח חיים מאוד מאוד פעיל יחסית התדרדרתי לרביצה אינסופית מול מחשב במסגרת עבודה ואפס תזוזה מעבר לזה, תחילה בחסות הקורונה, ולאחר מכן בחסות הפציעות. מה נקרא החיים היפים.למה כל כך קצת?
כמה את שוקלת?
את לא זזה ביום?
😱😱😱
סייד אפקט של טונת החנק שעוד תקועה בגרון מהצהריים.הסייד אפקט של הריבת חלב כנראה..
נשמע מאמלל לאללה.אני לא זזה. מאורח חיים מאוד מאוד פעיל יחסית התדרדרתי לרביצה אינסופית מול מחשב במסגרת עבודה ואפס תזוזה מעבר לזה, תחילה בחסות הקורונה, ולאחר מכן בחסות הפציעות. מה נקרא החיים היפים.
מקווה שישתנה בקרוב.
ונכון להיום שוקלת 65 ק"ג.
לסבר האוזן, קיץ שעבר ה"חיטוב" הלא מכוון ולא מתוכנן שלי עמד על כ-1700-1900 יומי. וירדתי במשקל די זריז ואיכותי
מבין אותךהטונת חנק
מאמלל מאוד. תנועה זה חיים בשבילי, אז באמת דיכאון.נשמע מאמלל לאללה.
איך מגיעים לערכי חלבון ככה?
אולי בכל זאת קצת הליכה, אי אפשר?
חיטוב ופציעות הולכים יד ביד, זהירות.מאמלל מאוד. תנועה זה חיים בשבילי, אז באמת דיכאון.
היום דווקא כן הלכתי איזה חצי שעה באין ברירה ובחסות השיפור האחרון. עד לפני יומיים כאבים משמעותיים בעמידה והליכה אז נמנעתי
אני בדיוק רוצה להתחיל יוגה
בקלות דווקא. בעיקרון אוכלת שתי ארוחות ביום, והן מבוססות כמעט בלעדית על חלבון וירקות. למזלי לא מחבבת כלל וכלל אורז, פסטה, פתיתים, בצקים דומים למיניהם, לחם וכיו"ב. אז זו הנטיה שלי גם בלי חיטוב. רק שאז שופכת למשל טחינה בסלט כאילו אין מחר. ושמן זית. ובאופן כללי בעד דברים שמנים ומשמינים.איך מגיעים לערכי חלבון ככה?
אל תאכל את הלב בובי
דווקא בעבודה משרדית יותר קל לדעתי (אופצ' לחמם פוד וכל זה )איך מגיעים לערכי חלבון ככה?
זה החיסרוןאז באמת דיכאון.
בקלות דווקא. בעיקרון אוכלת שתי ארוחות ביום, והן מבוססות כמעט בלעדית על חלבון וירקות. למזלי לא מחבבת כלל וכלל אורז, פסטה, פתיתים, בצקים דומים למיניהם, לחם וכיו"ב. אז זו הנטיה שלי גם בלי חיטוב. רק שאז שופכת למשל טחינה בסלט כאילו אין מחר. ושמן זית. ובאופן כללי בעד דברים שמנים ומשמינים.
תצחק, אני דווקא די גמיש, וממש אוהב יוגה, זה אחלה דבר.אלחנן הסתכלת פעם על הרגליים שלך? איזה יוגה, על מי אתה עובד?
אז בחייאתתצחק, אני דווקא די גמיש, וממש אוהב יוגה, זה אחלה דבר.
תצחק, אני דווקא די גמיש, וממש אוהב יוגה, זה אחלה דבר.
דדליפט אד כוהן (גדול)מה התנועה הכי מסורבלת שאתה יודע לבצע? מה השם
אל תגזים, אני עדיין לא רקדן באלט.אז בחייאת
מה עשית לנו תמונת סוודר בקיץ?
תן תמונת פוזינג בשפגט,ככה לנשמה
מה התנועה הכי מסורבלת שאתה יודע לבצע? מה השם
עכשיו בלי החזייה.