הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה בברך

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
יש לי בעיה :\
בשבוע שעבר התחלתי להרגיש מין תחושה של כבדות וכאבים כאלה בברך ימין.
חשבתי שאולי זה סתם ולא עשיתי סקוואטים השבוע ושמתי קרח על המקום,זה לא עזר והמשכתי להרגיש את הברך...מה שקורה זה כשאני מפעיל שריר בברך או לפעמים אפילו סתם מקפל אותה אני מרגיש אי נעימות בברך ואני מפחד שפצעתי אותה...מה אפשר לעשות?
לדבר אם ההורים זאת לא אפשרות כי הם יחפרו לי שאני עושה דברים שפוצעים וכו' וכו'...
יש אפשרות לפתור את זה בלי ללכת לרופא? ואם לא אני יכול ללכת לרופא לבד?
ולמי שלא מבין לאיפה אני מתכוון אני מדבר על האיזור של הפיקה ומסביב לה...
תודה לעוזרים.
דרך אגב חשוב לציין שאני כמעט בטוח שזה ניגרם בגלל שהייתי גולש אם הברכיים ובעליה הייתי מכניס אותן פנימה במקום להוציא אותם לצדדים...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני נח הרבה... אני שואל אם יש איזה משחה או משהו שאפשר לקחת או לעשות או לשים בשביל לטפל בזה...

---------- התגובה התווספה 12-05-2010 ב 13:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה 11-05-2010 ב 23:09 ----------

הקפצה...מישהו? זה חשוב...

יש לי בעיה :\
בשבוע שעבר התחלתי להרגיש מין תחושה של כבדות וכאבים כאלה בברך ימין.
חשבתי שאולי זה סתם ולא עשיתי סקוואטים השבוע ושמתי קרח על המקום,זה לא עזר והמשכתי להרגיש את הברך...מה שקורה זה כשאני מפעיל שריר בברך או לפעמים אפילו סתם מקפל אותה אני מרגיש אי נעימות בברך ואני מפחד שפצעתי אותה...מה אפשר לעשות?
לדבר אם ההורים זאת לא אפשרות כי הם יחפרו לי שאני עושה דברים שפוצעים וכו' וכו'...
יש אפשרות לפתור את זה בלי ללכת לרופא? ואם לא אני יכול ללכת לרופא לבד?
ולמי שלא מבין לאיפה אני מתכוון אני מדבר על האיזור של הפיקה ומסביב לה...
תודה לעוזרים.
דרך אגב חשוב לציין שאני כמעט בטוח שזה ניגרם בגלל שהייתי גולש אם הברכיים ובעליה הייתי מכניס אותן פנימה במקום להוציא אותם לצדדים...

תקבע טור לרופא,אורתופד.
אף אחד בפורום לא יכול לתת לך מענה לבעייה רפואית ולכן מומלץ בחום שתגש לרופא.

• פותח/ת השרשור
אבל זה לא מרגיש לי כמו פציעה ברמות כאלה...זה לא כאבי תופת שאני לא יכול לתפקד ... זה הרגשה לא נעימה כזאת בברך ומציקה...

אני נח הרבה... אני שואל אם יש איזה משחה או משהו שאפשר לקחת או לעשות או לשים בשביל לטפל בזה...

---------- התגובה התווספה 12-05-2010 ב 13:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה 11-05-2010 ב 23:09 ----------

הקפצה...מישהו? זה חשוב...

תנסה בנגיי

עוד רעיונות? זה דחוף אני אמור לעשות סקוואט מחר ואני לא יודע אם זה כדי בכלל...

לי יש כאבי ברכיים רק כשאני 100% גולש..תבקש מאיזה אחד שבמכון שיסתכל מהצד אם הברכיים גולשות. אם הוא אומר לך באמצע הסט שכן,תנסה להתיישב עוד יותר אחורה ולפתוח פיסוק יותר גדול.
אני הייתי טיפה עובד על טכניקה עם משקל קל לסדר ת'בעיה הזאת..

בסרטון רואים שיש לך יותר ממה שצריך תנועה בברכיים , דחוף חזק לצד \ / ושמור עליהם כמה שיותר מקובעות לתנועה חלקה.

• פותח/ת השרשור
לשניים מעלי,תודה על התגובות וכן ראיתי את זה וגם העירו לי באשכול ודווקא באימון האחרון חשבתי רק על ברכיים החוצה והצלחתי להוציא לצדדים ולא קדימה אני מרגיש שעשיתי את התנועה נכון אבל עדיין יש לי את ההרגשה הזאת בברך...מישהו יודע מה לעשות? קרח יעזור? כי שמתי פעמיים קרח ל20 דקות וזה הרגיע את זה טיפה

אם אתה מחפש משחות אז אתה יכול להשים פינוברן שזה ישרוף לך את התחת.

ואתה יכול לנסות טראומיל בתקופה שהיה לי קרע בשריר מרחתי את זה וזה עזר המון.

אה וגם קרח כל יום כל היום עד שאתה מקבל כוויות קור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית