עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה כנראה מתכוון לכשל טכני - אתה לא יכול לבצע עוד חזרה עם טכניקה נכונה וכשל מוחלט - אתה לא מצליח לבצע עוד חזרה גם עם צ'יטינג.
יצא לי לשמוע את הביטוי אבל אני לא זוכר בדיוק למה הכוונה.ויש גם כשל עצבי או משהו כזה לא?
זה בעיקרון כשל כתוצאה ממחסור בכוח פיזי, ולא כתוצאה מעייפות פיזית או של שריר אחד ספציפי, אבל כשל זה כשל לא משנה מה, וכישלון זה לא הדרך להתקדםויש גם כשל עצבי או משהו כזה לא?
יא מצחיק שכחת את רשימת הכשליםהנה רשימת היתרונות של כולם:
אין
אז איך אתה מסביר את טום פלאץ עם הרגליים הגדולות ביותר שאני מכיר שהיה מגיע לכשלים פסיכים על גבול המגוחכים?זה בעיקרון כשל כתוצאה ממחסור בכוח פיזי, ולא כתוצאה מעייפות פיזית או של שריר אחד ספציפי, אבל כשל זה כשל לא משנה מה, וכישלון זה לא הדרך להתקדם
גנטיקה מטורפת וכמות חומרים מטורפת אפילו יותר.אז איך אתה מסביר את טום פלאץ עם הרגליים הגדולות ביותר שאני מכיר שהיה מגיע לכשלים פסיכים על גבול המגוחכים?
בתרגילים המבודדים בחזרות גבוהות זה עוד סבבה, אבל גם לא תמיד, אולי רק בסוף בלוק, לכל השאר עדיף להימנעלהגיע לכשל עם סקוואט כבד עליך או דדליפט כבד זה לא הרעיון הכי טוב אבל למפתחי גוף זה כלי חשוב מאוד בארסנל (בעיקר בתרגלים מבודדים)
"אני נכשלתי את דרכי להצלחה"כישלון זה לא הדרך להתקדם
Does he even lift?"אני נכשלתי את דרכי להצלחה"
~תומאס אדיסון
היה שמקעס, אני בטוח!
כשמדברים על יתרונות וחסרונות למשהו שאין לו יתרונות אני לא רואה סיבה להמציא אותן או סיבה לחפש בנרות הצדקה למשהו מיותר.אני מתחיל לאבד הרבה מהכבוד שהיה לי לפורום הזה...אני מניח שזה רק טבעי כי הפעם האחרונה שלי פה הייתה לפני 8 שנים. הנטייה לזרוק תשובות ציניות, מתנשאות ופשטניות לא תורמת כלום לפותח האשכול או לדיון. נושא הגעה לכשל הוא הרבה יותר מורכב וקונטרוברסלי בשביל להגיב בזלזול "אין יתרונות" ולסגור עניין.
-הראיות למה שנקרא "חזרות אפקטיביות" הן עדיין לכאן ולכאן.
-לא כל הגעה לכשל בהכרח תכלול פגיעה בטכניקה, זה תלוי תרגיל ומתאמן.
-יש כאן עניין מנטלי. הגעה לכשל היא פונקציה של סבילות לכאב. אני בספק שהמתאמן הממוצע מסוגל להגיע לכשל אמיתי בו לשריר לא נשארת טיפת גז. למעשה יש אנשים שמסיימים סטים מאוד מוקדם כי להם הרגשה קלה של אי נוחות היא כבר "כשל". בשבילם עידוד לסט אחרון עם מספר מקסימלי של חזרות יהיה מאוד חיובי.
כל אחת מהנקודות האלה היא דיון שלם מעניין בפני עצמה, ובסופו של דבר השאלה האמיתית היא, "כמה ואיך"
לצערי נראה שהאימפולס לסירקל ג'רק של לייקים חזק ממכם.