מייד אין ספייס
מה מה מההה
רגע.
אומיייגאדדדדדדדדד זה שליט מאדים!?@?!@ 🤯
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מייד אין ספייס
ניחוש פרוע?מה מה מההה
רגע.
אומיייגאדדדדדדדדד זה שליט מאדים!?@?!@ 🤯
לא יודע מה איתך אבל אנחנו באותו מכון ויש אחלה חבר'ה ולא אמור להיות לך אכפת ממה אנשים עושים יותר מדי. זה לא אחריותך וזה לא על דברים שאתה צריך להשתמש בהם אז שיהנו עם הפציעות, רק יהיה לי אכפת אם הוא עומד למות מתחת למוטנתקלתי באנשים שמרימים עם טכניקה גרועה, גב שטוח בבנץ' והמוט עף קדימה אחורה בלי שליטה, חצאי סקוואטים, משתמשים בחזה כאילו הוא טרמפולינה בבנץ', אבל אני לא באמת יכול להגיד להם כלום, אני מרגיש שאני אצא ה"רע" בסיפור, חוץ מזה שמי יקשיב לילד בן 14.
אבל אנשים שמרגישים את הצורך לציין שהם טובים יותר ממך עדיין לא נתקלתי בהם.
כל הכבוד לך שאתה לא עושה טעויות כאלה, הלוואי שגם אני הייתי יודע להתנהג ככה.הטעות שלך היא שבכלל נגררת איתו לשיחה.
יש אנשים שאוהבים תשומת לב וחייבים את האגו בוסט הזה, זה חלק בלתי נפרד מהטבע האנושי וצריך לקבל את זה, אם אני במקומך ברגע שהוא אומר לי שהוא לוחץ 15 אחוז יותר ממני הייתי אומר לו "כל הכבוד יא תותח הלוואי עליי", נותן לו את זריקת האגו שהוא כל כך רצה וחוזר להתאמן בשקט בלי הרבה בלבולי מוח ובלי להיכנס איתו לשיחות מתישות וחסרות טעם. צריך להיות חכם עם טיפוסים כאלה.
מסכים זה לא אחריותי רק ציינתי שיש כאלו, בעיקר אתה רואה ילדים עושים בנץ' גב שטוח ולא שולטים על המוט, זה חלק עושים חצי סקוואטים, אבל אני לא מעיר להם אתה צודק זה לא תפקידילא יודע מה איתך אבל אנחנו באותו מכון ויש אחלה חבר'ה ולא אמור להיות לך אכפת ממה אנשים עושים יותר מדי. זה לא אחריותך וזה לא על דברים שאתה צריך להשתמש בהם אז שיהנו עם הפציעות, רק יהיה לי אכפת אם הוא עומד למות מתחת למוט
לא יאומן, גם נדחף וגם דביל 🤦♂️לי יצא לראות רגע לפני שאני נכנס לסט של הפרס מישהו במכון שהסתכל איך מישהי עושה סומו דדליפט, בא ומעיר לה על הטכניקה ובין המילים שיצאו לו מהפה וממה שהצלחתי לשמוע זה :"אני מדבר בתור ספורטאי", "יש לך מכנס צמוד"😆 אני התאפקתי לא להיקרע מצחוק באמצע הפרס
אין מה לעשות, חדרי הכושר הטיפוסיים מפוצצים באנשים מוזריםלא יאומן, גם נדחף וגם דביל 🤦♂️
אני חושב שבנות סובלות יותר מהתופעה הזאת של מטומטמים נדחפים
מחזק.הטעות שלך היא שבכלל נגררת איתו לשיחה.
יש אנשים שאוהבים תשומת לב וחייבים את האגו בוסט הזה, זה חלק בלתי נפרד מהטבע האנושי וצריך לקבל את זה, אם אני במקומך ברגע שהוא אומר לי שהוא לוחץ 15 אחוז יותר ממני הייתי אומר לו "כל הכבוד יא תותח הלוואי עליי", נותן לו את זריקת האגו שהוא כל כך רצה וחוזר להתאמן בשקט בלי הרבה בלבולי מוח ובלי להיכנס איתו לשיחות מתישות וחסרות טעם. צריך להיות חכם עם טיפוסים כאלה.
זה 'הסמוך עליי,למדתי בוינגייט' החדש..אני מדבר בתור ספורטאי
או חיוךשתיקה שווה זהב.
אני מסכים עם הרעיון אבל עם כל הרצון הטוב שלי להמנע מתקריות כאלה (ואני מאמין שאני בדרך כלל מצליח), אני לא חסין ב100% והנה חטפתי את הדביל הזה בשיא תפארתו.מחזק.
באופן כללי בחיים, כשנופלים עליך מטומטמים פשוט תגיד "אוקיי" ותמשיך בשלך. עוד יותר מעצבן אותם אם לא תענה להם בכלל.
שתיקה שווה זהב.
פנקייקוש,לא קרה כלוםאני מסכים עם הרעיון אבל עם כל הרצון הטוב שלי להמנע מתקריות כאלה (ואני מאמין שאני בדרך כלל מצליח), אני לא חסין ב100% והנה חטפתי את הדביל הזה בשיא תפארתו.
חח נו. עוד סיפור לצחוק ממנו. רווח נקיאני מסכים עם הרעיון אבל עם כל הרצון הטוב שלי להמנע מתקריות כאלה (ואני מאמין שאני בדרך כלל מצליח), אני לא חסין ב100% והנה חטפתי את הדביל הזה בשיא תפארתו.
תכלס 😛חח נו. עוד סיפור לצחוק ממנו. רווח נקי
חח כן.. זה באמת הפך לצחוקים כשהוא יצא מהמכון וכולם הסתלבטו עליו.פנקייקוש,לא קרה כלום
להבא תדע איך להתמודד עם כאלה טיפוסים (ובתכלס,איך לצחוק מזה..מעביר זמן בין הסטים)
ליפטר
אני לא שום דבר ממה שציינת..בילדר
כן רק ציינתי אותך שתהיה עד לפנינות חכמה שאני מפזר פהאני לא שום דבר ממה שציינת..
אבל!
לפעמים אני עושה טעות ומספר שאני בפוטבול...אוי,ומתחילות השאלות של 'אז מה,יש פוטבול בארץ?'
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
אה,אל תדאגכן רק ציינתי אותך שתהיה עד לפנינות חכמה שאני מפזר פה
ויש לךשיש לי כוח מטורף