הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דבילים בחדר הכושר

נתקלתי באנשים שמרימים עם טכניקה גרועה, גב שטוח בבנץ' והמוט עף קדימה אחורה בלי שליטה, חצאי סקוואטים, משתמשים בחזה כאילו הוא טרמפולינה בבנץ', אבל אני לא באמת יכול להגיד להם כלום, אני מרגיש שאני אצא ה"רע" בסיפור, חוץ מזה שמי יקשיב לילד בן 14.
אבל אנשים שמרגישים את הצורך לציין שהם טובים יותר ממך עדיין לא נתקלתי בהם.
לא יודע מה איתך אבל אנחנו באותו מכון ויש אחלה חבר'ה ולא אמור להיות לך אכפת ממה אנשים עושים יותר מדי. זה לא אחריותך וזה לא על דברים שאתה צריך להשתמש בהם אז שיהנו עם הפציעות, רק יהיה לי אכפת אם הוא עומד למות מתחת למוט

הטעות שלך היא שבכלל נגררת איתו לשיחה.
יש אנשים שאוהבים תשומת לב וחייבים את האגו בוסט הזה, זה חלק בלתי נפרד מהטבע האנושי וצריך לקבל את זה, אם אני במקומך ברגע שהוא אומר לי שהוא לוחץ 15 אחוז יותר ממני הייתי אומר לו "כל הכבוד יא תותח הלוואי עליי", נותן לו את זריקת האגו שהוא כל כך רצה וחוזר להתאמן בשקט בלי הרבה בלבולי מוח ובלי להיכנס איתו לשיחות מתישות וחסרות טעם. צריך להיות חכם עם טיפוסים כאלה.

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שאוהבים תשומת לב וחייבים את האגו בוסט הזה, זה חלק בלתי נפרד מהטבע האנושי וצריך לקבל את זה, אם אני במקומך ברגע שהוא אומר לי שהוא לוחץ 15 אחוז יותר ממני הייתי אומר לו "כל הכבוד יא תותח הלוואי עליי", נותן לו את זריקת האגו שהוא כל כך רצה וחוזר להתאמן בשקט בלי הרבה בלבולי מוח ובלי להיכנס איתו לשיחות מתישות וחסרות טעם. צריך להיות חכם עם טיפוסים כאלה.
כל הכבוד לך שאתה לא עושה טעויות כאלה, הלוואי שגם אני הייתי יודע להתנהג ככה.

לא יודע מה איתך אבל אנחנו באותו מכון ויש אחלה חבר'ה ולא אמור להיות לך אכפת ממה אנשים עושים יותר מדי. זה לא אחריותך וזה לא על דברים שאתה צריך להשתמש בהם אז שיהנו עם הפציעות, רק יהיה לי אכפת אם הוא עומד למות מתחת למוט
מסכים זה לא אחריותי רק ציינתי שיש כאלו, בעיקר אתה רואה ילדים עושים בנץ' גב שטוח ולא שולטים על המוט, זה חלק עושים חצי סקוואטים, אבל אני לא מעיר להם אתה צודק זה לא תפקידי

לי יצא לראות רגע לפני שאני נכנס לסט של הפרס מישהו במכון שהסתכל איך מישהי עושה סומו דדליפט, בא ומעיר לה על הטכניקה ובין המילים שיצאו לו מהפה וממה שהצלחתי לשמוע זה :"אני מדבר בתור ספורטאי", "יש לך מכנס צמוד"😆 אני התאפקתי לא להיקרע מצחוק באמצע הפרס

• פותח/ת השרשור
לי יצא לראות רגע לפני שאני נכנס לסט של הפרס מישהו במכון שהסתכל איך מישהי עושה סומו דדליפט, בא ומעיר לה על הטכניקה ובין המילים שיצאו לו מהפה וממה שהצלחתי לשמוע זה :"אני מדבר בתור ספורטאי", "יש לך מכנס צמוד"😆 אני התאפקתי לא להיקרע מצחוק באמצע הפרס
לא יאומן, גם נדחף וגם דביל 🤦‍♂️
אני חושב שבנות סובלות יותר מהתופעה הזאת של מטומטמים נדחפים

מחזק.
באופן כללי בחיים, כשנופלים עליך מטומטמים פשוט תגיד "אוקיי" ותמשיך בשלך. עוד יותר מעצבן אותם אם לא תענה להם בכלל.
שתיקה שווה זהב.

• פותח/ת השרשור
מחזק.
באופן כללי בחיים, כשנופלים עליך מטומטמים פשוט תגיד "אוקיי" ותמשיך בשלך. עוד יותר מעצבן אותם אם לא תענה להם בכלל.
שתיקה שווה זהב.
אני מסכים עם הרעיון אבל עם כל הרצון הטוב שלי להמנע מתקריות כאלה (ואני מאמין שאני בדרך כלל מצליח), אני לא חסין ב100% והנה חטפתי את הדביל הזה בשיא תפארתו.

אני מסכים עם הרעיון אבל עם כל הרצון הטוב שלי להמנע מתקריות כאלה (ואני מאמין שאני בדרך כלל מצליח), אני לא חסין ב100% והנה חטפתי את הדביל הזה בשיא תפארתו.
פנקייקוש,לא קרה כלום
להבא תדע איך להתמודד עם כאלה טיפוסים (ובתכלס,איך לצחוק מזה..מעביר זמן בין הסטים)

חח נו. עוד סיפור לצחוק ממנו. רווח נקי

• פותח/ת השרשור
חח נו. עוד סיפור לצחוק ממנו. רווח נקי
תכלס 😛
פנקייקוש,לא קרה כלום
להבא תדע איך להתמודד עם כאלה טיפוסים (ובתכלס,איך לצחוק מזה..מעביר זמן בין הסטים)
חח כן.. זה באמת הפך לצחוקים כשהוא יצא מהמכון וכולם הסתלבטו עליו.
תודה לכל התומכים, יצאתי מחוזק. אני מאחל לכם/לכן שלא תיתקלו במטומטמים כאלה אף פעם ולדביל ההוא אני מאחל טחורים ואפטה

לי יש בבניין(חדר כושר קטן ונחמד בבניין) מישהו שמטיף לי כל פעם על זה שצריך להתאמן בלי מזגן כי רק כשמזיעים=אימון טוב.
כל המכון נראה כאילו הוא עבר צונאמי אחרי שהוא מתאמן..😵

@elchonon
@nlr666
@Ilaybenita

זה ההבדל שרואים ליפטר לא מפרגנים רואים בילדר ישר באים לפרגן רק היום מישהו שאל אותי למה אני לא מתחרה (תשובה כי אני לא לוקח מקום 1(אבל אולי אלך רק לבנצ'))
עוד אחד בא אלי רק כדי להגיד לי שיש לי כוח מטורף
ומישהו אמר שהפלתי את המשקל הוא חשב שמישהו מת

אני לא שום דבר ממה שציינת..

אבל!
לפעמים אני עושה טעות ומספר שאני בפוטבול...אוי,ומתחילות השאלות של 'אז מה,יש פוטבול בארץ?'
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
כן רק ציינתי אותך שתהיה עד לפנינות חכמה שאני מפזר פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית