הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דבילים בחדר הכושר

אני מסכים עם הרעיון אבל עם כל הרצון הטוב שלי להמנע מתקריות כאלה (ואני מאמין שאני בדרך כלל מצליח), אני לא חסין ב100% והנה חטפתי את הדביל הזה בשיא תפארתו.
הכל בסדר, אף אחד לא חסין מפני שום דבר בחיים האלה. המטרה שלי לא הייתה לבקר אותך אלא רק רציתי לחזק את דעתו.

@elchonon
@nlr666
@Ilaybenita

זה ההבדל שרואים ליפטר לא מפרגנים רואים בילדר ישר באים לפרגן רק היום מישהו שאל אותי למה אני לא מתחרה (תשובה כי אני לא לוקח מקום 1(אבל אולי אלך רק לבנצ'))
עוד אחד בא אלי רק כדי להגיד לי שיש לי כוח מטורף
ומישהו אמר שהפלתי את המשקל הוא חשב שמישהו מת
למה לא מפרגנים?
אנחנו מפרגנים למלא ומלא מפרגנים לנו, אין הבדל בין ליפטר לבילדר כולנו בני אדם ורובנו נחמדים.

אם אני במקומך ברגע שהוא אומר לי שהוא לוחץ 15 אחוז יותר ממני הייתי אומר לו "כל הכבוד יא תותח הלוואי עליי"
בדיוק מה שהייתי עושה.
אבל וואלה זה רמה מעל הדבילים בחדש כושר 😁
תקלתי באנשים שמרימים עם טכניקה גרועה, גב שטוח בבנץ' והמוט עף קדימה אחורה בלי שליטה, חצאי סקוואטים, משתמשים בחזה כאילו הוא טרמפולינה בבנץ', אבל אני לא באמת יכול להגיד להם כלום, אני מרגיש שאני אצא ה"רע" בסיפור, חוץ מזה שמי יקשיב לילד בן 14.
רואה פה ושם אנשים שעושים טכניקה גרועה ברמה שהיה כואב להסתכל, אבל מי אני שאעיר להם? :>
למה זו בכלל שאלה, למה לחשוב בכלל להעיר למישהו שמרים בטכניקה גרועה? זה הרי בדיוק אותו דבר שמישהו יבוא ויעיר לכם ש"קשת בגב בבנץ' זה מסוכן" וכו'

בדיוק מה שהייתי עושה.
אבל וואלה זה רמה מעל הדבילים בחדש כושר 😁

למה זו בכלל שאלה, למה לחשוב בכלל להעיר למישהו שמרים בטכניקה גרועה? זה הרי בדיוק אותו דבר שמישהו יבוא ויעיר לכם ש"קשת בגב בבנץ' זה מסוכן" וכו'
בדיוק זה למה אנחנו לא מעירים.

לכן לא מעירה חחח
אבל סתם לפעמים נראה שאנשים ממש פוגעים בעצמם. וזה בגדר "לא תעמוד על דם רעיך".
מצד שני יש כלכך הרבה תרגילים שאני לא מכירה, שלך תדע אם הוא מנסה לעשות דדליפט, או שבכלל עושה תרגיל בשם "העפת דסקיות מעמוד השדרה".

אבל סתם לפעמים נראה שאנשים ממש פוגעים בעצמם
מבין על מה את מדברת, אבל זה בדיוק כמו שלמישהו ייראה שאת פוגעת בעצמך עם קשת בגב בבנץ' או שבירת מקביל בסקוואט 😁

מתוך אהבה ונדיבות.
אני מאוד הייתי שמחה לשמוע עצה טובה, טיפ או הערה, בפרט אם מבצעת משהו לא נכון. זה אולי לא נעים לרגע, אבל כן עשוי להיות מועיל ואפילו מאוד (וקיבלתי כמה כאלו בשמחה). תמיד יש לי את הבחירה האם לקבל או לדחות. כשמעירים לי אני בודקת ופעמים רבות מחליטה שאין סיבה לקבל את ההערה וזה בסדר גמור, אבל בשביל הכמה פעמים שהיה משהו נכון ששווה לשים לב אליו, שווה לי להיות פתוחה לביקורת.

עם זאת, באופן אישי נמנעת מלהעיר מתוך מחשבה שרוב האנשים בחדכ"ש כנראה חושבים אחרת ממני 😃
*לפרגן על טכניקה יפה אני כן מרשה לעצמי ברוב חוצפתי חחח

אין שום בעיה ורצוי לתקן מישהו שהוא חדש במכון לפני שהוא עושה לעצמו נזק, אם הוא יקח את העצה או לא זו כבר בעיה שלו.

אבל לתת לו לפחות את הפיסת מידע הזו שמה שהוא עושה כנראה יביא אותו להשבתה לפני שיביא אותו לתוצאות זה המינימום.

פעם איזה אידיוט רץ עלי באמצע סט של חימום בבנץ והתחיל לגעת לי במוט(כנראה בגלל שהיו שתי פלטות ועשיתי טמפו אז הוא חשב שאני נתקע)
שעצבן אותי כול כך שניסתי לנער אותו מהמוט תוך כדאיי לחיצה , בסוף שצעקתי לו ''זוז!'' עשיתי איזה 15 חזרות ושסיימתי דפקתי לו מבט של ''עזוב אותי''

פעם איזה אידיוט רץ עלי באמצע סט של חימום בבנץ והתחיל לגעת לי במוט(כנראה בגלל שהיו שתי פלטות ועשיתי טמפו אז הוא חשב שאני נתקע)
שעצבן אותי כול כך שניסתי לנער אותו מהמוט תוך כדאיי לחיצה , בסוף שצעקתי לו ''זוז!'' עשיתי איזה 15 חזרות ושסיימתי דפקתי לו מבט של ''עזוב אותי''

חבר אם עשית 15 חזרות ועוד בטמפו כנראה שיכלת לדבר איתו ברוגע ולהסביר לו שאתה לא צריך עזרה.

חבר אם עשית 15 חזרות ועוד בטמפו כנראה שיכלת לדבר איתו ברוגע ולהסביר לו שאתה לא צריך עזרה.
תקשיב הבן האדם פשוט קפץ לי מול הפנים והתחיל לגעת לי במוט , זה לא שלמשל הוא בא מאחורה ולא הפריע לי הוא בא בכזה בום שאבדתי ריכוז והמוט היה יכול ליפול על הפרצוף . יש לנסות לעזור ויש לעשות את מה שהוא עשה

עילה לדקירה
עם המוט
יש לי עוד אחד
פעם אני זוכר שעשיתי דד ואיזה אדיוט זרק לרצפה פלטה בידיוק שנחתי וזה עיקם לי את המוט בעלייה , כול התעצבנתי שגללתי לעברו את המוט שיבין מה הוא עשה זה
קיצר בגלל דברים כאלו אני דורך כמעט יותר במכונים בארץ

תקשיב הבן האדם פשוט קפץ לי מול הפנים והתחיל לגעת לי במוט , זה לא שלמשל הוא בא מאחורה ולא הפריע לי הוא בא בכזה בום שאבדתי ריכוז והמוט היה יכול ליפול על הפרצוף . יש לנסות לעזור ויש לעשות את מה שהוא עשה
אם עשית 15 חזרות עם טמפו המוט היה רחוק מלא להיות בשליטה הבחור חשב שאתה צריך עזרה למה להיות ילד זבל
עם המוט
יש לי עוד אחד
פעם אני זוכר שעשיתי דד ואיזה אדיוט זרק לרצפה פלטה בידיוק שנחתי וזה עיקם לי את המוט בעלייה , כול התעצבנתי שגללתי לעברו את המוט שיבין מה הוא עשה זה
קיצר בגלל דברים כאלו אני דורך כמעט יותר במכונים בארץ

אוי לא בבקשה בבקשה תחזור להתאמן בארץ

אם עשית 15 חזרות עם טמפו המוט היה רחוק מלא להיות בשליטה הבחור חשב שאתה צריך עזרה למה להיות ילד זבל
מה לעזאזל כתוב פה אתה יודע מה זה טמפו? אתה יודע איך זה נראה? ותקרא את הודעה שוב הבן אדם סיכן אותי בכך שהתפרץ לאמצע הסט שלי
תסביר לי בקשה את הגיון שלקפוץ למול הפרצוף של הבן האדם ולדחוף לו ידים למוט ולא לא בקטע של שיט הלך לי החזרה אלא בקטע של 'פאק אני מופתע ובגלל אני זה אני מאבד ריכוז וכעת המוט לא יציב ויכול ליפול לי על הפרצוף (מה שכמעט קרה)

מה לעזאזל כתוב פה אתה יודע מה זה טמפו? אתה יודע איך זה נראה? ותקרא את הודעה שוב הבן אדם סיכן אותי בכך שהתפרץ לאמצע הסט שלי
תסביר לי בקשה את הגיון שלקפוץ למול הפרצוף של הבן האדם ולדחוף לו ידים למוט ולא לא בקטע של שיט הלך לי החזרה אלא בקטע של 'פאק אני מופתע ובגלל אני זה אני מאבד ריכוז וכעת המוט לא יציב ויכול ליפול לי על הפרצוף (מה שכמעט קרה)
לא אשמתי שיש לך בעיה בהבנת הנקרא
אנסח את זה אחרת אולי תבין
אם אתה עושה 15 חזרות גם אם אתה מופתע יש שליטה טיפ פעם הבאה תסביר לו במקום לעשות פרצוף כעוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית