הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לבצע סקוואט כמו שצריך, ומרגיש כאבים בגב בהתרוממות

• פותח/ת השרשור AlonZa
  • פורסם בתאריך

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי,
אני צריך עזרה עם הטכניקה של הסקוואט, פשוט לא מצליח לבצע את זה טוב ומרגיש קצת כאבים בגב בהתרוממות, בלי משקל פחות כאב
אבל עם משקל על הגב הכאב חזק יותר.

הנה סרטון שלי מבצע את הסקוואט (תתעלמו מהמגבות על הראש, זה כדי שלא יראו אותי, ותתעלמו מזה שאני משתמש במגב במקום במוט, פשוט אין לי שום מוטות אולימפיים בבית).

לפני שתשאלו , אני בן 21.5

אמשח לעזרה רצינית בעניין, תודה וגמר חתימה טובה.

עדיין היו לי קצת כאבי גב בהתרוממות וזה עוד בלי שום עומס

צריך מאמן, אתה לא יכול לפתור את זה מכמה טיפים באינטרנט
אין לך שיווי משקל, אתה לא יציב אתה נופל אחורה, הגב שלך יורד הרבה יותר מדי כי אתה לא מצליח לרדת בעזרת הרגליים, אין מספיק עומק בחלק מהחזרות,
אולי יעזור טיפה לעשות יחף או עם נעל שטוחה אבל בכל זאת מאמן זה הכרחי לדעתי

• פותח/ת השרשור
זה עדיין נראה רע מאוד, אני לא יודע מה ציפית שיקרה ביום אחד

לא ציפיתי, פשוט חשבתי שבלי המגבות זה יהיה יותר טוב. בכ"מ אף אחד לא יכול לתת הסברים או סרטונים על טכניקה טובה לסקוואט ?

לא ציפיתי, פשוט חשבתי שבלי המגבות זה יהיה יותר טוב. בכ"מ אף אחד לא יכול לתת הסברים או סרטונים על טכניקה טובה לסקוואט ?

נתתי לך קודם סרטון די טוב, אני יכול לשלוח לך עוד אחד. אם תמשיך להתאמן סקוואטים משקל גוף לדעתי זה ישתפר. אם תראה שאתה ממשיך לנסות כמה זמן וזה לא משתפר, כנראה עדיף ללכת למאמן.
עוד דבר שאתה יכול לנסות בנתיים זה להגביה את העקבים, תנסה לעשות סקוואט כשהעקבים קצת מוגבהים על משטח שטוח ויציב. תראה אם יותר נוח לך ככה או לא.
דוגמא על מה אני מדבר: http://www.leanbodiesconsulting.com...29_10153751479461648_901674634301000384_n.jpg

• פותח/ת השרשור
למה אתה כל כך צריך לצנזר את הפנים?

כי אני לא רוצה שיראו אותי כדי שלא יעירו הערות על המראה שלי וכו'.
נתתי לך קודם סרטון די טוב, אני יכול לשלוח לך עוד אחד. אם תמשיך להתאמן סקוואטים משקל גוף לדעתי זה ישתפר. אם תראה שאתה ממשיך לנסות כמה זמן וזה לא משתפר, כנראה עדיף ללכת למאמן.
עוד דבר שאתה יכול לנסות בנתיים זה להגביה את העקבים, תנסה לעשות סקוואט כשהעקבים קצת מוגבהים על משטח שטוח ויציב. תראה אם יותר נוח לך ככה או לא.
דוגמא על מה אני מדבר: http://www.leanbodiesconsulting.com...29_10153751479461648_901674634301000384_n.jpg

צפיתי בסרטון, אני מנסה בימים אלה לשפר את השיווי משקל שלי בלי מוט ובעזרת ה' כשיפתחו החדרי כושר עוד כמה שבועות כבר אוכל לעשות את זה
גם עם משקל..

הבעיה הרבה יותר עמוקה מסקווט. תתחיל מלשבת לקום מכסא רגיל בלי להעזר בידיים, אח״כ תעבור לישיבה/קימה משרפרף ואח״כ
Air squat לרדת ולעלות בלי לחשוב יותר מדי.

תתרגל שבוע 3 פעמים ביום ותצלם.

הנפילה הזאת אחורה זה לא משהו שאמור לקרות, גם לא למתאמנים מתחילים, בנוסף אתה מציין כאב בגב וזה עלול להצביע על בעיה שם. אני לא רואה בעיה כזאת משמעותית בטכניקה שתגרום לזה, אתה חייב עזרה מקצועית. לך לרופא משפחה וקבל הפנייה לפיזיותרפיסט.

עריכה: תגגל "Falling backwards during squat" ותקרא קצת פוסטים של אנשים אחרים, אולי תלמד מזה משהו.

הבעיה הרבה יותר עמוקה מסקווט. תתחיל מלשבת לקום מכסא רגיל בלי להעזר בידיים, אח״כ תעבור לישיבה/קימה משרפרף ואח״כ
Air squat לרדת ולעלות בלי לחשוב יותר מדי.

תתרגל שבוע 3 פעמים ביום ותצלם.
זה הקטע העיקרי @FreddRaflB עזוב את הסקוואט כתרגיל, כרגע אתה מתקשה עם ביצוע הפעולה הפשוטה שהיא לרדת ולקום. אתה צריך קודם כל להשתלט על התנועה הזאת, לרדת לשפיפה ולקום ממנה בלי להיעזר במשהו, או להתיישב ולקום בצורה תקינה. זה לא משהו של מדריכי אינטרנט

אין מה לחזור על מה שאמרו חכמים ממני, אבל אני כן אתעקש על זה שמצבך כל כך חמור שבלי מאמן אתה פשוט לא תתקדם בתרגיל הזה.
אני לא חושב שאפשר לדעת אם זה קושי של גמישות, של כוח, של טכניקה.. יש פה יותר מדי ליקויים ואתה צריך מישהו שיעזור לך מא' ועד ת', וזה משהו שאתה לא תקבל בפורום.

• פותח/ת השרשור
הנפילה הזאת אחורה זה לא משהו שאמור לקרות, גם לא למתאמנים מתחילים, בנוסף אתה מציין כאב בגב וזה עלול להצביע על בעיה שם. אני לא רואה בעיה כזאת משמעותית בטכניקה שתגרום לזה, אתה חייב עזרה מקצועית. לך לרופא משפחה וקבל הפנייה לפיזיותרפיסט.

עריכה: תגגל "Falling backwards during squat" ותקרא קצת פוסטים של אנשים אחרים, אולי תלמד מזה משהו.
הכאב גב התחיל לי מפעם אחת שהרמתי כבד בסקוואט עם טכניקה מאוד לקויה. על מה הכאב גב יכול להצביע ?
זה הקטע העיקרי @FreddRaflB עזוב את הסקוואט כתרגיל, כרגע אתה מתקשה עם ביצוע הפעולה הפשוטה שהיא לרדת ולקום. אתה צריך קודם כל להשתלט על התנועה הזאת, לרדת לשפיפה ולקום ממנה בלי להיעזר במשהו, או להתיישב ולקום בצורה תקינה. זה לא משהו של מדריכי אינטרנט

אני אנסה לעבוד על זה בעצמי..
אין מה לחזור על מה שאמרו חכמים ממני, אבל אני כן אתעקש על זה שמצבך כל כך חמור שבלי מאמן אתה פשוט לא תתקדם בתרגיל הזה.
אני לא חושב שאפשר לדעת אם זה קושי של גמישות, של כוח, של טכניקה.. יש פה יותר מדי ליקויים ואתה צריך מישהו שיעזור לך מא' ועד ת', וזה משהו שאתה לא תקבל בפורום.

אני כבר לא סומך על מאמנים כי היו לי 3 בעבר והם עקצו אותי וגם לא היו מקצועיים ושמו עלי זין.
מישהו מכיר תוכנית טובה לכוח שלא כוללת תרגילים כמו סקוואט או דדלפיט ?
חשבתי לשנות תוכנית בינתיים עד שאפתור את בעיית הסקוואט..

• פותח/ת השרשור
לא מזהים אותך בלי המגבת תחזיר

לא הבנתי את הכוונה אבל אם זה בדיחה זה לא מצחיק.

אני צריך עזרה ברצינות בעניין הזה וכרגע אני לא יכול לקחת מאמן. אני אנסה לתרגל את הסקוואט בישיבה על שרפרף ואחרי זה באוויר
בלי שום משקל וכשאשתפר אצלם סרטון חדש..

הכאב גב התחיל לי מפעם אחת שהרמתי כבד בסקוואט עם טכניקה מאוד לקויה. על מה הכאב גב יכול להצביע ?

אני אנסה לעבוד על זה בעצמי..

אני כבר לא סומך על מאמנים כי היו לי 3 בעבר והם עקצו אותי וגם לא היו מקצועיים ושמו עלי זין.
מישהו מכיר תוכנית טובה לכוח שלא כוללת תרגילים כמו סקוואט או דדלפיט ?
חשבתי לשנות תוכנית בינתיים עד שאפתור את בעיית הסקוואט..

אז תבקש פה המלצה למאמן טוב, אני מבטיח לך שלא תקבל המלצה לא טובה.
להגיד שאתה לא סומך על מאמנים כי נפלת על כמה גרועים זה דבר מאוד ילדותי וגם נשמע כאילו אתה מתחמק מללכת למאמן.
זה הפתרון היחידי לבעיה שלך, נטו בגלל שהיא גדולה במיוחד.
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אז תבקש פה המלצה למאמן טוב, אני מבטיח לך שלא תקבל המלצה לא טובה.
להגיד שאתה לא סומך על מאמנים כי נפלת על כמה גרועים זה דבר מאוד ילדותי וגם נשמע כאילו אתה מתחמק מללכת למאמן.
זה הפתרון היחידי לבעיה שלך, נטו בגלל שהיא גדולה במיוחד.
שיהיה בהצלחה

אני ממש לא מתחמק, אבל אחרי שאתה מנסה 3 אנשי מקצוע מאותו תחום והם לא משהו אתה כבר מבין שאולי אין לך מזל..
איפה פה בפורום אני יכול לבקש המלצה למאמן כושר טוב ?

הכל בצחוק אחי
upload_2020-9-23_15-26-25.png

אני ממש לא מתחמק, אבל אחרי שאתה מנסה 3 אנשי מקצוע מאותו תחום והם לא משהו אתה כבר מבין שאולי אין לך מזל..
איפה פה בפורום אני יכול לבקש המלצה למאמן כושר טוב ?
באותו תת פורום שפתחת בו את האשכול הזה.
לצורך העניין, אתה יכול לנסות ללכת לפיטנס לנד בראשון לציון, זה חדר כושר מצוין עם אנשים מאוד חזקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית